Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Okt 2025, 22:24:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 299 300 302 303 ... 920
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: World of Warcraft  (Pročitano 331808 puta)
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
Pazi ovako to sto je taj lik uzeo sive daggere to nema nikakve veze, dobar deo rogue skillova nije bazian na dmg koji pravi oruzje "sto je dokazanu u filmu How RTZS pwn Maydie) Ali hocu da ti kazem da je taj warr onda teska noobara kada nije koristio nikakve anti stun skillove, makar insigniu je mogao da iskoristi. Voleo bih da se sretnem sa tim tvojim rogue jer jos uvek mi se nije desilo da me neki rogue pobedi tako da mu nisam oduzeo barem 80% health. On igra klasican stun lock build sto je 1v1 protiv warrova smrt i to je jedino dobro MOZDA za bg za arene je to goli plajvaz. Narocito ako igra protiv tima koji ima paladina.
« Poslednja izmena: 10. Avg 2007, 11:39:12 od Ironic »
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Pozuri polako

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 814
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
BlackBerry , Apple iPhone
Nezna m warrior protiv drugih rougoya na duelu ih sabija ali ovome kad ti kažem ni 8% heltha nije izbio ja nisam mogao vjerovat .
Tako sam aj sreo 36 huntera hordaša u bb a bio sam 34 lvl znači on mi je izbio 30% hp a ja ga sabo za sec ali uvjek sam volio da vidim hordaša huntera al brate nikada druida skroz su mi anti klasa nemoš ga shipovat in nisšta sranje moželi kakva dobra taktika sa mageom na druida? Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
PAzi kao sto sam ti rekao, sama cinjenica da taj rogue nosi daggere i da nije dao warru da se pomeri znaci da koristi stun-lock build, odnosno build baziran na kontroli protivnickog igraca (ili boje receno onesposobljavanju istog).

Ne daj boze da mu neki stun nije uspeo, warr bi se okrenuo i puko ga u 3 udarca. Kazem ti igrao sam protiv puno rogue i najvise imam problema protiv combat rogue jer imaju jak dps, daggeri nikad nisu bili problem.

A za taktike maga protiv druida blage veze nemam, moj alt mag je tek 18 lvl tako da jos uvek ucim. Ali kapiram da bi trebalo da se bazira na novi, cold snap, i bilo kom drugom nacinu da druida onesposobis da se krece, psoto sheep obicno ne radi. Mada ako si brz na prstima mozes da ubacis neki sheep ukoliko se on izbaci u normal form, makar malo da ga zbunis.

EDIT:

AMGLOOOOOOOOOL

Pozdravi tog warra i reci mu da vecu noobaru u skorije vreme nisam video. Lik nosi 2h oruzje i fura 19/42/0 FURY build. HAHAHAHAHAH

Mac mu je ok, ja sam nosio sekiru pandan tom macu, isto napravljeno oruzje. Ali covece kako neko moze sebi da dozvoli da bude 2h warrior i da fura fury talente..... uf pola kancelarije me gleda ko da sam mentol u kakav sam smeh prasnuo.

Takodje ti sholderi su ok, meni je malo falilo da ih uzmem prosle nedelje ali stedim za neke druge stvarcice.

E da savet svima onima koji igraju arenu. Stekajte svoje poene arena sezona 3 izlazi mnogo ranije nego sto smo ocekivali. Izlazi najdalje za 2.5 meseca tako da stek stek stek.
« Poslednja izmena: 10. Avg 2007, 11:57:26 od Ironic »
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

No Mercy for the Merciless

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Nepoznat
Browser
SIE-C65 14
mob
Samsung J7
2h fury i dual w arms warriori su veci likovi od magova sa healing gearom...imho
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Pozuri polako

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 814
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Hvala pokušaću to  sa sheepom  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
ma sve su to posebni slucajevi, meni se desilo da sam naleteo na maga koji je needovao svaki moguci cloth, cak i neke samo sa staminom pod izgovorom "treba mi za tank opremu"
IP sačuvana
social share
My gaming career:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Pozuri polako

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 814
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
JA neznam slab sam protiv warriora možda zato šta ima bruka puno hp pa nemoš a moj njveći crith ito  na kripove je 560 sa pyro. Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
Magovi su dosta dobri protiv warrova, mada iskreno da ti kazem kasnije pod punom pvp opremom dobro specovani warr moze da ubije frost maga, moze i fire ako ga satre brzo.
IP sačuvana
social share
My gaming career:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia E71
ako cemo iskreno full frost mage je smrt za warr,makar po mom iskustvu,a inace fire specc je sad posto goli kurac u pvp,u arene se samo full frost ide
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
Ne bas full frost ali vecina u frost i nesto malo u arcane je dosta dobar pvp i arena spec. Mada iz iskustva ti kazem da i full frost magovi protiv dobro specovanih i opremljenih warrova (pod ovime mielim da warr ima spusten cd na intrcept na 15 sekundi umesto 30) imaju dosta poteskoca protiv warrova. Mada ja se posteno oznojim dok uspem da ubijem frost maga, samo da ga preterano ne useru chill procovi.
IP sačuvana
social share
My gaming career:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 299 300 302 303 ... 920
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Okt 2025, 22:24:07
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.