Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 20:32:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 87 88 90 91 ... 170
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wireless mreze.  (Pročitano 606628 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Nismo se najbolje razumjeli, ja vec imam router koji sam gore naveo (linksys wrt54g-tm), on moze raditi kao klijent (kao wireless ruter vec radi u kucnoj mrezi sa dva laptopa), moze se prikljuciti i vanjska antena, neznam samo kakav je on kad radi kao klijent (cuo sam da uredjaj koji je samo AP ima puno bolji prijem). A ima i taj repeater wireless mode, koji zvuci zanimljivo. Btw. ja cu to ionako sve isprobati, samo ako neko vec ima neko iskustvo, svaka smjernica je dobro dosla. Pozdrav
linksys wrt54g-tm wireless ruter nema opciju da radi kao wireless klient ruter.

Najbolje resenja za to sto zelis je upravo ono sto sam napisao.
Ako imas wireless ruter onda ga nemoj kupovati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 29
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows NT 4.0
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung Galaxy S4
Nije mi cilj da se raspravljam, pogotovo ne sa moderatorom, a pogotovo ne sa covjekom koji je odmah priskocio da pomogne, ali ipak moze (raditi kao klijent). Eh, mene je od samog pocetka interesovalo koliko dobro ce raditi.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Clipboard01.jpg
(130.68 KB, 1280x800)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 
Ovako,

Nedavno sam uzeo ADSL Wireless router TP-Link TD-W8901G

Imam sezampro adsl, namestio sam router po sezampro podesavanjima za net, i sad problem je u tome sto se meni stalno gubi veza/puca.Znaci ona mala dva kompjutera dole kod sata izgube vezu, znaci moj kompjuter gubi vezu sa routerom, i nije mi jasno zasto, sve moguce sam probao podesavati, i oko ip adrese, sve, ali uvek isto, posle pola sata pukne veza, i tako stalno, ne moze da izdrzi duze ok 5h bez pucanja sto je strasno iritirajuce kad radim nesto.

Ima li neko predlog sta raditi u vezi ovoga????
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6630, valjda
Da ti sluchajno ne ispada adapter za napajanje rutera iz utichnice pa se on resetuje nonstop?
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Nije mi cilj da se raspravljam, pogotovo ne sa moderatorom, a pogotovo ne sa covjekom koji je odmah priskocio da pomogne, ali ipak moze (raditi kao klijent). Eh, mene je od samog pocetka interesovalo koliko dobro ce raditi.

Pdf file koji sam skinuo sa linksys sajta za taj model kaze da nema opciju za client mod.
Ovako,

Nedavno sam uzeo ADSL Wireless router TP-Link TD-W8901G

Imam sezampro adsl, namestio sam router po sezampro podesavanjima za net, i sad problem je u tome sto se meni stalno gubi veza/puca.Znaci ona mala dva kompjutera dole kod sata izgube vezu, znaci moj kompjuter gubi vezu sa routerom, i nije mi jasno zasto, sve moguce sam probao podesavati, i oko ip adrese, sve, ali uvek isto, posle pola sata pukne veza, i tako stalno, ne moze da izdrzi duze ok 5h bez pucanja sto je strasno iritirajuce kad radim nesto.

Ima li neko predlog sta raditi u vezi ovoga????
Kako si podesio ruter i kako si podesio wireless ili mreznu kartu ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 
pa namestio sam ga po standardu, klasicno, uneo parametre za sezampro adsl, PPoE i ostalo, sad sam gledao i nesto sam nasao u podesavanjima za mreznu karticu, da mi je bilo enabled-allow this computer to turn off this card for power saving, to sam stavio na disabled i cini mi se da je sad stabilnije
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Danas kupio linksys wrt54gl..raspakovao ..ubacio prvo cd i sve po uputstvu...kablove lepo povezao..iz sbb modema u ruter ,iz rutera u desktop mreznu karticu...sbb modem zakacio na usb...na desktopu imam net a kada pokusam da se nakacim laptopom uspostavim konekciju sa ruterom signal super ali internet nece da krene...gledao forum pretrazio sve zivo i nece...mislim da ruter ne funkcionise sa sbb modemom ...moze pomoc??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Danas kupio linksys wrt54gl..raspakovao ..ubacio prvo cd i sve po uputstvu...kablove lepo povezao..iz sbb modema u ruter ,iz rutera u desktop mreznu karticu...sbb modem zakacio na usb...na desktopu imam net a kada pokusam da se nakacim laptopom uspostavim konekciju sa ruterom signal super ali internet nece da krene...gledao forum pretrazio sve zivo i nece...mislim da ruter ne funkcionise sa sbb modemom ...moze pomoc??

Prvo usb kabal skloni.

-modem i ruter povezi lan kablom i to u wan port rutera.
Ruter i racunare povezi isto lan kablom ali u lan1...   port rutera.
Kada sve to odradis resetuj modem.
Kada se modem nakaci na provajdera ( konstantno sija cable ) iskljuci ruter iz struje pa ga ponovo ukljuci.
Zatim resetuj racunar, i nakon toga pokusaj da otvoris neku stranicu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6630, valjda
Mislim da je bilo kod kablovskih operatera da morash da ih zovesh da im kazesh zanovu MAC adresu mrezne kartice, jer onaj modem onda radi samo kao media konvertor.  MAC adresa piche ispod na ruteru na nalepnici ili u WAN podeshavanju.
« Poslednja izmena: 01. Apr 2009, 19:09:40 od lerr »
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Mislim da je bilo kod kablovskih operatera da morash da ih zovesh da im kazesh zanovu MAC adresu mrezne kartice, jer onaj modem onda radi samo kao media konvertor.  MAC adresa piche ispod na ruteru na nalepnici ili u WAN podeshavanju.
Nije potrebno kod sbb-a.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 87 88 90 91 ... 170
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 20:32:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.