Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 18:40:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 262
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Windows 7  (Pročitano 679282 puta)
Zvezda u usponu

Ko bi reko da nisam normalan?? 0_o

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1851
Zastava Far Far Away
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 
ako nije problem da mi - i ostalima objasni kako da instaliram win7 i xp na dve particije i ako bi moglo bez podsmeha i sprdnje jer nismo svi dobri u engleskom.sa win 7 sam već 2 meseca i jako sam zadovoljan ali bi mi trebao i xp zbog drivera kojih nema za 7 a ni za vistu . biću puno zahvalan ko god ovo učini na našem jeziku . hvala unapred.filipe ajde vidim da si tu napiši lepo korak po korak nemoj da te mrzi.častim te na sledećem okupljanju.

jel ti znas da instaliras obican win?
ako imas sedmicu i hoces da dodas xp i ako imas vec vise particija na kompu formatiraj onu na koju hoces xp i instaliraj... a poslije (ili prije, svejedno) skines sa neta vista boot pro da bi podesio u biosu da mozes da biras koji ces win jer ce ti bez toga samo startovati xp k'o da ne postoji sedmica.. i tako neke drangulije..

...
« Poslednja izmena: 24. Jun 2009, 22:32:10 od Al3k5aNd4R »
IP sačuvana
social share

| ፖድጎሪጻ | Падгорыца | بودغوريتشا | Podgorica | Подъгорица | Подгорица | Ποντγκόριτσα | پودگوریتسا | Podgorytsa | פודגוריצה | Պոդգորիցա | ポドゴリツァ | პოდგორიცა | Podgorika | Podgoritsa | Podgòrica | พอดกอรีตซา | Подгориця |
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung GALXY S3
Kod mene latinicna slova normalno idu osim "Ć" i "Č" (nisam uspeo da resim problem). Sve ostalo je normalno.
Ne znam zasto neka slova prepoznaje a neka ne. Nije vredelo cak i kada sam prebacio na East Eurpean varijantu.

Hvala puno!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung GALXY S3
Opet ja.
Laptop mi ne vidi ruter. Nije do rutera jer ga preko mobilnog telefona vidim. Hardver i softver u laptopu šljakaju normalno.. Mislim da je do firewoll-a.
Molim da mi neko pomogne oko parametara za konekciju, jer je prije najnormalnije vidio i moj i rutere u okolini.
HVALA PUNO U NAPRijED
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Opet ja.
Laptop mi ne vidi ruter. Nije do rutera jer ga preko mobilnog telefona vidim. Hardver i softver u laptopu šljakaju normalno.. Mislim da je do firewoll-a.
Molim da mi neko pomogne oko parametara za konekciju, jer je prije najnormalnije vidio i moj i rutere u okolini.
HVALA PUNO U NAPRijED
Verovatno si fizicki na prekidacu ugasio wireless.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ko bi reko da nisam normalan?? 0_o

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1851
Zastava Far Far Away
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 
jel hoce neko meni da objasni kako da na startu racunara mogu da biram izmedju xp-a i sedmice a da to nije sa ovim programom vista boot pro. ddanas sam jedno 4-5 puta instalirao oba wina nanovo...

vjerovatno ovo mogu srediti ako prvo instaliram xp pa onda sedmicu, ali ja hocu da mi je sedmica na c disku pa sam zato nju prvo stavljao...

jedino sto mi pada napamet poslije svega je da instaliram prvo sedmicu pa xp pa da izbrisem onu sedmicu sto sam instalirao i da sstavim novu...
IP sačuvana
social share

| ፖድጎሪጻ | Падгорыца | بودغوريتشا | Podgorica | Подъгорица | Подгорица | Ποντγκόριτσα | پودگوریتسا | Podgorytsa | פודגוריצה | Պոդգորիցա | ポドゴリツァ | პოდგორიცა | Podgorika | Podgoritsa | Podgòrica | พอดกอรีตซา | Подгориця |
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 389
Zastava n.s
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple galaxy P1000
pošto meni niko od moderatora ili onih ......ratora nije uspeo da pomogne pa sam to sam rešio da im ne bi otkrio slatku tajnu javi mi se na pm pa ću da ti objasnim ima nekoliko načina.nemoj da se neko od ......ratora nađe uvređen ako treba i njima ću objasniti,.,.,.,.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6120
Slobodno ovde napisi, zatreba ce nekom. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
 Pokušao sam da instaliram i nema drajvera nigde,puca sistem nemam pojma šta je  Smile
Ippak je Vista sa sp 2 bolja,ne vredi.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung GALXY S3
Opet ja.
HVALA PUNO U NAPRijED
Verovatno si fizicki na prekidacu ugasio wireless.
Ma jok! Nema prekidača. E da je to!
Ja jednostavno nisam pametan više!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6120
Pakovanje za Windows 7

Kompanija Microsoft je predstavila pakovanja u kojima će biti dostupan novi operativni sistem ovog proizvođača Windows 7 čija dostupnost se očekuje 22. oktobra. Nova pakovanja za Windows 7 su dizajnirana na osnovu povratnih informacija koje je kompanija dobila od svojih korisnika. Karakteriše ih jednostavan dizajn, lakoća otvaranja i smanjenje otpada. Korisnici su posebno naglasili da im se dopada veliki Windows logo kao i to što je jasno na osnovu boje paketa moguće utvrditi o kojoj ediciji popularnog operativnog sistema se radi. Broj elemenata pakovanja je smanjen na tri: plastično kućište, papirni omot i jednostavni vodič.

Izvor: IT-svet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 262
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 18:40:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.