Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 08:54:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 262
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Windows 7  (Pročitano 679355 puta)
Zvezda u usponu

Ko bi reko da nisam normalan?? 0_o

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1851
Zastava Far Far Away
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 
vala bas .. nego kako si uspio da podesis skystar?
ja sam skinuo onu rc verziju, ali sam zbog brata morao da je maknem jer mu nije mogao counter-strike...
a ni meni nije mogla skystar2 mada to na onu build7000, mada mi je prepoznavao kao bda a ne kao skystar...
IP sačuvana
social share

| ፖድጎሪጻ | Падгорыца | بودغوريتشا | Podgorica | Подъгорица | Подгорица | Ποντγκόριτσα | پودگوریتسا | Podgorytsa | פודגוריצה | Պոդգորիցա | ポドゴリツァ | პოდგორიცა | Podgorika | Podgoritsa | Podgòrica | พอดกอรีตซา | Подгориця |
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
HTC Tattoo
vala bas .. nego kako si uspio da podesis skystar?
ja sam skinuo onu rc verziju, ali sam zbog brata morao da je maknem jer mu nije mogao counter-strike...
a ni meni nije mogla skystar2 mada to na onu build7000, mada mi je prepoznavao kao bda a ne kao skystar...
Pa sa BDA driverima je i ja pokrećem.i u prog dvb u device options,aktiviraš BDA device,a ne skystar II i šljaka. Smile

Ovo je copy sa drugog sajta gde sam našao odgovor kako da instaliram skystar karticu. Smile

Windows 7 RC1 (7100) 64 bit + SkyStar 2 PCI v2.6c
======================

1) Bez problema instaliran 4.5.0 drajver. Metoda: device manager/unknown device/update driver/ Technisat 4.5.0 driver(BDA folder)
2) Instaliran ProgDVB 6.06 64bit, super šljaka, ali samo za free kanale Smile ne može da pokrene vPlug zbog 32bit. Prava šteta jer toliko glatko radi.
3) Instaliran ProgDVB 6.06 Standard 32bit + vPlug 2.4.2, radi sve, otkljucava kanale

U ProgDVB je posle instalacije postavio default Microsoft DTV-DVD video decoder ,
Pored toga instalirao Elecard MPEG-2 Decoder&Streaming Plug-in for WMP 3.6.80523_76864
i CyberLink i sve ide ok.
« Poslednja izmena: 04. Jul 2009, 18:08:48 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1851
Zastava Far Far Away
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 
tako sam i ja uspio da instaliram drivere, ali su mi ti programi uvijek izbacivali neke greske, i to sam onda nesto cackao i podesio u programu tako da poslije toga vise nije mogao nijedan program i reinstalacija drajvera da mi pomogne,, mada se nisam ni mnogo bunio jer mi nije ni prije otvarao i ni 5 posto kanala...
danas sam se napokon nakanio da nstaliram te drajvere ponovo da ne bude da sam bacio 50 za taj skystar i sad mi otvara 90% otkljucanih kanala, a bogami cu i da poradim na otkljucavanju drugih...
IP sačuvana
social share

| ፖድጎሪጻ | Падгорыца | بودغوريتشا | Podgorica | Подъгорица | Подгорица | Ποντγκόριτσα | پودگوریتسا | Podgorytsa | פודגוריצה | Պոդգորիցա | ポドゴリツァ | პოდგორიცა | Podgorika | Podgoritsa | Podgòrica | พอดกอรีตซา | Подгориця |
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
HTC Tattoo
Iskreno,ja sam se samo iscimao da proradi,skenirao programe na Astri,video da radi,i nisam dalje ništa dirao,nisam ni vplug isprobao,mrzelo me,slabo je koristim u zadnje vreme,ja sma je kupio pre nekoliko godina da bi imao brži internet a i za offline download,i od kako je krenuo ADSL,slabo je koristim,ali volim da mi je sve instalirano na kompu.. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
Na xp sam se navikao, znam ga kako dise.. Ali vremena se menjaju, pa razmisljam da stavim Win 7. Uglavnom koristim komp za net i download, povremeno koju igru igram. Zanima me da mi kazete da li se sada isplati da je stavljam, koliko je bolja od xp-a? Da li da cekam neku stabilniju varijantu? Dalje, da li rade igre na njoj? Pricajte takve stvari, o samoj funkcionalnosti sistema. thx
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6120
Windows 7 za Evropu po istoj ceni

Jedan od najviših rukovodilaca kompanije Microsoft je opovrgao izveštaje prema kojima će evropski korisnici za Windows 7 operativni sistem plaćati višu cenu zbog problema ove kompanije sa antitrust zakonodavcima Evropske Unije. Bill Veghte, viši potpredsednik za Windows poslovnu grupu je izjavio da nerazumevanje koje postoji u okviru evropske komisije za Microsoft neće imati za posledicu višu cenu operativnog sistema za korisnike u okviru Unije. Pre nekoliko dana pojavile su se informacije da Microsoft planira da, zato što je primoran da iz izdanja za Evropu izbaci IE8, podigne cenu operativnog sistema za to tržište.

Izvor: IT-svet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1851
Zastava Far Far Away
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 
Na xp sam se navikao, znam ga kako dise.. Ali vremena se menjaju, pa razmisljam da stavim Win 7. Uglavnom koristim komp za net i download, povremeno koju igru igram. Zanima me da mi kazete da li se sada isplati da je stavljam, koliko je bolja od xp-a? Da li da cekam neku stabilniju varijantu? Dalje, da li rade igre na njoj? Pricajte takve stvari, o samoj funkcionalnosti sistema. thx

na onu betu sto sam ja imao prije samo mi gta IV nije mogao sve ostalo je radilo bez greske...

a nesto se prije spominjalo da win7 nece moc da podrzava igre ali ces zato kpovinom sedmice da dobijes snizeni xbox Smile tako nekako... mislim da ce to bolje objasniti.. mislim da ce to bolje objasniti kolege moderatori..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49719
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung Galaxy S24

na onu betu sto sam ja imao prije samo mi gta IV nije mogao sve ostalo je radilo bez greske...

a nesto se prije spominjalo da win7 nece moc da podrzava igre ali ces zato kpovinom sedmice da dobijes snizeni xbox Smile tako nekako... mislim da ce to bolje objasniti.. mislim da ce to bolje objasniti kolege moderatori..

Ако нови Виндовс не подржава игре нема смисла прелазити на њега. Ако троши ресурсе компа, па ми због њега кочи игра која на старом ОС-у ради савршено, зашто да себи правим проблеме ?
« Poslednja izmena: 04. Jul 2009, 23:21:04 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Do As I Say, Not As I Do.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 994
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia e72
ne znam, meni je win 7 mnogo nasminkan  Smile zato sam i sa viste presao na dobri stari i pouzdani XP
IP sačuvana
social share
From ex girl to next girl.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1851
Zastava Far Far Away
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 
pa nijedna mi igra od ovih koje sam ja prije imao nisu kocile.. samo taj gta nije mogao...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 262
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 08:54:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.