Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 12:03:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 262
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Windows 7  (Pročitano 679241 puta)
Zvezda u usponu

Ko bi reko da nisam normalan?? 0_o

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1851
Zastava Far Far Away
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 
meni nisu trebali ni za graficku drajveri a ni za maticnu.. ai sam od graficke ipak na kraju instalirao zbog nekih igara inace super radi sa svim drajverima koji dodju sa os.
IP sačuvana
social share

| ፖድጎሪጻ | Падгорыца | بودغوريتشا | Podgorica | Подъгорица | Подгорица | Ποντγκόριτσα | پودگوریتسا | Podgorytsa | פודגוריצה | Պոդգորիցա | ポドゴリツァ | პოდგორიცა | Podgorika | Podgoritsa | Podgòrica | พอดกอรีตซา | Подгориця |
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Unapređenje zvuka kod Windowsa 7

Najveći broj korisnika Windows računara je makar jednom iskusio probleme koji su se manifestovali tako što zvuk nije uvek bio savršen. Ova nesavršenost se ogleda pre svega u tome što se često dešavalo da zvuk bude isprekidan, što je nazvano „Glitch“. Ovaj problem je umnogome kvario slušalački ili doživljaj gledanja filmova. Sa druge strane, od programera kompanije Microsoft stižu informacije i uveravanja da će ovaj nedostatak biti ispravljen kod Windows 7 operativnog sistema, pa bi novi Windows trebao da donese još unapređeniji gledalački i slušalački doživljaj, čime bi postao još sveobhvatnije rešenje.

Izvor: IT-svet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 258
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.64
Kod mene zvuk radi relativno dobro. S' vramena na vreme se cuje "buka" iz zvucnika kad pomeram mis. Zvucna je integrisana na maticnoj A8N-E. Pronasao sam vrlo zanimljivu stvar u OS-u, a to je da u slucaju da zazvoni telefon zvuk moze automatski da se utisa ili mutira. Naravno aki imate modem. Ja imam ali mi ova funkcija neradi! Tacnije, grom mi sprzi karticu. Sad svatih  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung GALXY S3
Kako da podesim WMP na Win 7 da mi prikazuje titlove? Kada ga podesim kao na Win XP-u neće da mi ih prikaže. Ne kontam!?
« Poslednja izmena: 23. Jun 2009, 15:09:36 od startreker »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple iPhone 7 Plus
ja sam instalirao samo cccp codec pack i ide samo od sebe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung GALXY S3
Hvala pokusacu  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 389
Zastava n.s
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple galaxy P1000
ako nije problem da mi - i ostalima objasni kako da instaliram win7 i xp na dve particije i ako bi moglo bez podsmeha i sprdnje jer nismo svi dobri u engleskom.sa win 7 sam već 2 meseca i jako sam zadovoljan ali bi mi trebao i xp zbog drivera kojih nema za 7 a ni za vistu . biću puno zahvalan ko god ovo učini na našem jeziku . hvala unapred.filipe ajde vidim da si tu napiši lepo korak po korak nemoj da te mrzi.častim te na sledećem okupljanju.
« Poslednja izmena: 23. Jun 2009, 23:32:53 od dragankokalo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung GALXY S3
ja sam instalirao samo cccp codec pack i ide samo od sebe
Hvala pokusacu  Smile Smile Smile
E sad se titl pojavio na WMP ali miješa ćirilična i latinična slova ( Izvorni titl je na latinici). Znči umjesto Ć,Š,Ž, Č, pojave se ćirilična i to nepravilna zamjena tipa LJ (na ćirilici naravno)  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple iPhone 7 Plus
Kod mene latinicna slova normalno idu osim "Ć" i "Č" (nisam uspeo da resim problem). Sve ostalo je normalno.
Ne znam zasto neka slova prepoznaje a neka ne. Nije vredelo cak i kada sam prebacio na East Eurpean varijantu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6120
Detalji o Windows 7 downright pravima

Uprkos pozitivnom prijemu Windows-a 7 do sada i dalje postoje korisnici koji ne žele da odustanu od Windows XP operativnog sistema. Za ove ljude prava za vraćanje na raniji operativni sistem su naročito važna a Microsoft je nedavno potvrdio ova pravila. Dve edicije Windows 7 će biti dostupne za downright prava: Windows 7 Professional i Windows 7 Ultimate. Kupci Windows 7 Professional će moći da izvrše downgrade na Windows Vista Bussiness odnosno XP Professional dok će kupci Windows 7 Ultimate moći da izvrše downgrade na Windows Vista Ultimate odnosno Windows XP Professional. Downright program će na snazi biti od 22.oktobra 2009 do 1. aprila 2011.

Izvor: IT-svet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 262
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 12:03:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.