Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wargaming - World of Tanks, Warplanes & Battleships  (Pročitano 171965 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
LG Nexus 4
Pa dobro, T54 su sad nerfovali, ali pre toga je bio nenormalan... Ja sam blizu bio da odem na sedative zbog njega  Smile
Slazem se za IS4, meni se vise on svidja nego IS7... Mada mi i ruska arty vise lezi nego nemacka recimo...
Amere nisam probao uopste ni ne mislim da ih probam...
Jos mi je dilema da li da idem na JaghTigera, ili na Object 704...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 111
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
SonyEricsson k800i
Cak i nerfovan t54 je najtenk u igri. Sada pred HW igram samo sa njim iako imam 9 tenkova u garazi. Pored njega ja bih jos izdvojio od onih sto sam probao is4,kt i ferdinanda.Nazalost sa njima nece biti moguce igrati bez premium naloga. Upravu ste za is7. Los mnogo. Njemu bih jos dodao jagdtigra. Koliko sam samo para bacio na ta 2 tenka da bi ih prodao posle 50-ak partija sa sve modulima   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Is 7 je vrhunski tenk ono sto sam barem ja igrao. Naravno svako igra ono sto mu pase, ja kada sam probao Mausa prosto sam se zgrozio koliko je ono bzvz tenk. Kao stena da ide po putu  Smile
T 30 razbija ali relativno slab oklop ga ne svrstava u top tenkove tier X. Treba stvarno znati igrati s njim, i to mu je prednost izazov  Smile
Citat

Probao sam malo jagh tigra i to je relativno dobar tenk destroyer, medjutim problem je tromost i jaci top koji mu nedostaje. Tu prednost dajem objectu koji dosta dinguje a kada opali oduva sve zivo...mausa iz dva puta  Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
LG Nexus 4
Cak i nerfovan t54 je najtenk u igri. Sada pred HW igram samo sa njim iako imam 9 tenkova u garazi. Pored njega ja bih jos izdvojio od onih sto sam probao is4,kt i ferdinanda.Nazalost sa njima nece biti moguce igrati bez premium naloga. Upravu ste za is7. Los mnogo. Njemu bih jos dodao jagdtigra. Koliko sam samo para bacio na ta 2 tenka da bi ih prodao posle 50-ak partija sa sve modulima   Smile

Ma T54 je zver, nisam igrao sa njim, jer bas zbog toga nisam zeleo... Delovao mi je nekako prejako i to me je nerviralo... Znam lika koji je izjavio nesto tipa "izbegavam da igram sa T54, jer nije humano, sa njim igram samo ako se iznerviram na ostalim tenkovima, pa udjem da pobijem brdo ljudi i da se smirim"... KT je meni jako los... Nisam igrao sa njim, pa nisam bas skroz merodavan, ali to izjavljujem kao vazac IS3, koji je u njegovom rangu... Cesto, bas cesto sam dolazio u duel sa KT, i nikada nisam imao nikakvih teskoca sa njim... Jedina prednost koju ima na spram mene je da brze puca... Inace u 90% slucajeva bih ga unistio, a ja ostanem sa vise od 65%... Sto je strasno uzevsi u obzir da su isti rang... JA sam od KT mnogo vise ocekivao....

Is 7 je vrhunski tenk ono sto sam barem ja igrao. Naravno svako igra ono sto mu pase, ja kada sam probao Mausa prosto sam se zgrozio koliko je ono bzvz tenk. Kao stena da ide po putu  Smile
T 30 razbija ali relativno slab oklop ga ne svrstava u top tenkove tier X. Treba stvarno znati igrati s njim, i to mu je prednost izazov  Smile
Citat

Probao sam malo jagh tigra i to je relativno dobar tenk destroyer, medjutim problem je tromost i jaci top koji mu nedostaje. Tu prednost dajem objectu koji dosta dinguje a kada opali oduva sve zivo...mausa iz dva puta  Smile Smile

Moguce za IS7, ja sam odigrao mozda 10-tak partija i to na acc moga kuma... Meni se nije dopao, ali moguce je da sam mnogo ocekivao od njega, jer je po mnogima najjaci tenak u igri... I onda sam se smorio kada sam video da ga buse...  Smile   Mis je i meni odvratan tenk, pa ga nacu komentarisati, a T30 je simpa skroz... Jeste mekan ispod kupole, ali treba biti lud i izaci mu pred onu njegovu bolesnu cev... Imam utisak da ce me ubiti ako me promasi...  Smile
Mislim da si me upravo navukao na rusku TD liniju...  Smile  Znam kako slatko object izuva, samo mi reci ako imas iskustva, neko mi rece da bolesno dugo puni... Znaci da opali i onda ode na pus pauzu dok napuni da opali opet???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung C3050
Jbt koliko vi igrate kada možete nabiti 3 000 000 kredita da kupite T-54?  Smile
IP sačuvana
social share
Gamer 4life

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
LG Nexus 4
Pa igra se dosta, plus prodas tenk pre njega, plus zlato je bilo besplatno, pa ako ti ne treba trenutno za nesto drugo, mozes da ga konvertujes u kredu i tako... Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 111
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
SonyEricsson k800i
imam kt i is3 u garazi i mogu ti reci da je kt dosta bolji. najveca prednost mu je veci view range i preciznost,dok kod is3 je prednost veci dmg sto opet i nije neka prednost jer ima sporiji reload.
kod is7 me je nerviralo sto me baca u super jake partije koje mi nisu zanimljive jer je tenk mnogo ranjiv (busi ga svako).
maus jeste trom ali je zato ziva tvrdjava.
t30 mi je mozda najbolji od njih jer ima bolestan top jos da ima oklop bilo bi previse

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Jbt koliko vi igrate kada možete nabiti 3 000 000 kredita da kupite T-54? Smile

Bila je jedna akcija nedelju dana kada je exp i kes bio 5x.Za tih 7 dana ja nakupih skoro 15 milki i istrazih GW Tigar i IS7.
Evo kakav sam bio nekolikio dana kada sam ostao bez masine i nisam igrao WoT.

Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Citat
Mislim da si me upravo navukao na rusku TD liniju...  Smile  Znam kako slatko object izuva, samo mi reci ako imas iskustva, neko mi rece da bolesno dugo puni... Znaci da opali i onda ode na pus pauzu dok napuni da opali opet???

Ma nije strasno, kada mu stavis rammer, ventilaciju i ostale gluposti pici to ko ludo  Smile
Ja sam cak i ISU 152 obozavao tier 6-7 iz jednog oduvas. Eventualno prezivi osakacen.
ruska td linija je relativno lepa za igranje, nemci su do jagpanthera zakon, vec kada upadnes u ferdi pocinje mucenje  Smile

Citat
kod is7 me je nerviralo sto me baca u super jake partije koje mi nisu zanimljive jer je tenk mnogo ranjiv (busi ga svako).
maus jeste trom ali je zato ziva tvrdjava.

Svaki tenk ima mane i prednosti, i maus moze da se busi sveki put ako znas gde da gadjas, problem sa IS7-com i t30 je sto moze doci tier 3-4 i da te prca pozadi dok kod mausa to je nemoguce.
Ali Boze moj zato kada t30 opali tu trava vise ne raste, is7 ima isto dobar top s tim sto je njemu glavni adut pokretljivost  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung C3050
Ma dobri su i njemački TD i prije Jagdpanthera.Istina Marder II i Jagdpanzer IV su srednja žalost, i smatram da su umjesto Jagdpanzera trebali ubaciti Marder III koji je zaista bio i više nego dobar lovac tenkova. A Hetzer I StuG III su odlični, istina meni bolji je Hetzer:nizak, ne toliko jak oklop ali dobro postavit tako da je svaka druga granata bila rikošet i imao je solidnu brzinu..Sa njim sam igrao dosta dugo, čak sam jedno vrijeme ugradio i 105mm top koji je istina bilo muka čekati da se napuni, ali je 85% tenkova uništavao iz prvog pogodka.
IP sačuvana
social share
Gamer 4life

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.