Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wargaming - World of Tanks, Warplanes & Battleships  (Pročitano 172218 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.1.21661
Cuti i grindaj:) Kako je zabavno bilo sinoc,mahom svi u onim gift tenkovima,svi jednaki,ma milina.Solidno i zaradjuje ono cudo,u proseku oko 15k po partiji,umnogome ce mi znaciti dok se ne dokopam neke krstene arty.Jedino su mi iz volje izasli bogatuni sa onim heavy tenkovima iz preorder paketa,spreda im nista ne mogu,a ne pozivim dovoljno dugo da bih ih flankovao.Dobice sve to sa kamatom cim izgrindam KV i 152mm gun.Pa kad ubacim HE i raspalim ima da ih nema:)
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 111
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
SonyEricsson k800i
Malo je glupo sto vozim nemacki tenk, a komentari su na engleskom.

U planu je da se ubaci opcija da mozes da biras da li hoces da posada govori na engleskom ili da govore na svom jeziku,ali to nece biti skoro.
Mnogo gadno igrati sa ovim tenkicima posle onih grdosija  Smile

@wolf87  da oni teskasi iz preordera su premocni
« Poslednja izmena: 13. Apr 2011, 17:49:18 od Dida766 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 
Bilo bi kul da odrade to sto pre, malo je glupo kad pucas iz tigera (kad ga budem nabacio  Smile) i cuje se gotcha  Smile Ali dobro jos uvek se razvija igra bice valjda sve bolja.
Pored toga bilo bi lepo da ima neka statistika, kako svetska tako i regionalna. Mozda nebi bilo lose da u jednom timu mogu da budu samo tenkovi iz iste zemlje cisto zbog boljeg gamepleya.
« Poslednja izmena: 13. Apr 2011, 17:54:21 od Marco V »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
LG Nexus 4
Eh zato sam ja igrao Silent huntera 3, i posto vozim nemacku podmornicu, pricaju i izdaju naredjenja na nemackom... Extra se uzivis kad krenu da urlaju...  Smile
Inace radujem se sto je izasla igra najzad, ali nista nisu izmenili, a bilo je prica da ce vec sa izlaskom igre neke stvari ubaciti, al' sta sad... Idemo dalje... Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 111
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
SonyEricsson k800i
Ja cekam da izadje njemacka e serija idem na njih sigurno. Sada sam krenuo americku granu posto u beti nju nisam igrao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung C3050
U bem ti sve nisam imao interneta 2 dana, evo sad došao.Vidim vi ste žestoko napaljeni, sve noob do nooba, baš me zanima da li sam ja ikakav tenk dobio za poklon, jer sam betu igrao prije 4 mjeseca. Smile Imam još da skinem 300 megabajtića Apokalipse Danas pa ću da počnem da skidam WoT.
I jesu  ubacili  francuske kante? Smile
IP sačuvana
social share
Gamer 4life

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 111
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
SonyEricsson k800i
U bem ti sve nisam imao interneta 2 dana, evo sad došao.Vidim vi ste žestoko napaljeni, sve noob do nooba, baš me zanima da li sam ja ikakav tenk dobio za poklon, jer sam betu igrao prije 4 mjeseca. Smile Imam još da skinem 300 megabajtića Apokalipse Danas pa ću da počnem da skidam WoT.
I jesu  ubacili  francuske kante? Smile
Ako si imao 1000+ borbi dobio si shermancica ako nisi onda nista. Francuzi nisu stigli a kako stvari stoje nece skoro ni stici  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 395
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Touch HD2 i S2 !
drugari,nov sam u ovoj igri...koliko vidim za pocetak,nije losa...tek sam igrao 20ak minuta..
zaniima me sledece,dobio sam osnovni tenk,lajt,izabrao sam nemce...
da li se kroz misije ,kada roknem kojeg neprijatelja,dobijaju zlatnici i experience,koje mogu da ulozim u budzenje tenka?
i,na osnovu cega i kako prelazim na bolje tenkove?
hvala unapred  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.1.21661
Ukoliko si krenuo sa Nemcima trenutno igras sa loltraktorom.Zlato se ne dobija,vec se kupuje za pravi novac.Mada zlato i nije bas neophodno za pocetak,do nekog Tier6 se moze igrati bez premium naloga i biti u plusu.Exp i srebrnjake dobijas shodno zaslugama u borbi.Racuna se naneti dmg,a ne broj unistenih tenkova.Takodje se racuna i otkrivanje neprijatelja,ukoliko ga nakon toga skine neko od tvojih,odredjeni % exp i srebrnjaka za to ubistvo ide tebi.Zatim vise exp i srebrnjaka dobijas ukoliko tvoj tim pobedi.Zatim svakog dana prva pobeda sa svim tenkovima donosi 2x exp i srebrnjaka.Sto se tice napredovanja,koristis steceni exp da bi istrazivao nove tenkove i module.Kada istrazis sve module za tenk i otkljucas sledeci,prethodni tenk dobija elite status.Tada steceni exp sa njim mozes konvertovati u free exp koji mozes iskoristiti za istrazivanje bilo kog modula ili tenka.Doduse ovo konvertovanje se placa u zlatu.Sto se tice posade,po defaultu ona je na 50%.Za 20k po clanu mozes kupiti posadu na 75% ili 200 golda za clana na 100%.Kada dostignu 100% krecu da uce sekundarni skill.Postoje 3 sekundarna skill-a,za brze gasenje vatre,brzu popravku ostecenih modula i za kamuflazu.Kada izuce jedan sekundarni skill na 100% mozes im zadati da treniraju drugi i na kraju treci skill.
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung C3050
Ev link za WOT Wiki. Ima hrpu korisnih stvari za početnike,a i za iskusne.Npr u Tactics ima nekoliko načina kako da se unište super teški tenkovi sa par malih i pokojom arty.
http://wiki.worldoftanks.com/Main_Page
IP sačuvana
social share
Gamer 4life

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.