Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wargaming - World of Tanks, Warplanes & Battleships  (Pročitano 172188 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung C3050
Ma od pre-ordera nema ništa, nemam ja za to pare.  Smile
Pošto obožavam lovce tenkova zasigurno ću sa njima o5 igrati, prije sam igrao sa Švabama, a sada ću vjerovatno sa Rusima, pošto mi njihova SU i ISU serija izgleda dosta moćno!  Smile
Izgleda da će ubaciti i Francuze i njihove kante!  Smile
IP sačuvana
social share
Gamer 4life

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
LG Nexus 4
Pa hoce, rekli su... Ali prvo nesto posle izlaska igre ubacuju americku TD liniju. Mozda ce ti se i kod njih nesto svideti, a posle toga sve francuske tenkove... Francuzi ce izgleda dominirati u light tenkovima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 111
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
SonyEricsson k800i
Ja idem na T29 americki posto ne planiram kupovat premium,a on je jako dobar u svom tieru i moze se igrat bez premiuma.   Smile  Icicu i ruske mediume paralelno pa dokle stignem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung C3050
Sumljam, Ameri nisu imali dobre lovce, svi su bili na isti kalup-M10.A i ne sviđaju mi se njhovi lovci jer imaju mogućnost okretanja kupole kao obični tenk, dok su Njemački i Ruski bez kupola pa im je upravljanje dosta lakše a i veći top se može ugraditi.
IP sačuvana
social share
Gamer 4life

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
LG Nexus 4
Ja idem na T29 americki posto ne planiram kupovat premium,a on je jako dobar u svom tieru i moze se igrat bez premiuma.   Smile  Icicu i ruske mediume paralelno pa dokle stignem.

T29, odlican tenk, sa nenormalno jakom kupolom, ali ima dve mane... Prvo ispod kupole je dosta mekan, a drugo, ako se namesti tako da mu se samo kupola vidi, treba ga gadjati u cev... To mu je jos jedan problem, cev mu jako lako strada i onda je gotov Wink

Sumljam, Ameri nisu imali dobre lovce, svi su bili na isti kalup-M10.A i ne sviđaju mi se njhovi lovci jer imaju mogućnost okretanja kupole kao obični tenk, dok su Njemački i Ruski bez kupola pa im je upravljanje dosta lakše a i veći top se može ugraditi.

To vec nisam znao... Posto slabo pratim americke linije, jer ne zelim da ih igram, znam samo kako ih treba unistiti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 111
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
SonyEricsson k800i
Istina je to da je mekan ali zato kupola je neprobojna i za mnogo jace tenkove,a dosta ljudi u igri koristi auto aim a on gadja u kupolu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
LG Nexus 4
Pa auto aim koriste oni sto ne znaju da igraju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
SonyEricsson K610i
Jaaoooooj... čitajući vas, dobio sam takvu želju da se oprobam u ovoj igri, a onda dođe surova realnost da moja konzerva ovo ne može da pokrene  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
LG Nexus 4
 Smile

Bedak brate... Steta, necu da ti pricam da propustas, jer ti nece biti lakse od toga... Ali propustas...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Smatraj se srecnim sto ne znas sta propustas.Igra je zasce zarazna,i pored Crysis2 i Shift2 radije igram ovo.
Za preorder nemam para,uzeo skoro novu makinu,sad kupujem neki namestaj tako da sam prilicno tanak sa parama.Oh well,igracu bez premium-a pa dokle doguram.Mozda mi padne nesto zlata u klanskim borbama,sve je moguce.Sto se tice grana idem sigurno na nemacku arty(zbog para),ruski heavy(IS4 je keva,ne vredi bacati pare na IS7) i mozda americku medium granu.Voleo bih da probam i T54 ali to je tenk koji ubedljivo najcesce cackaju i nerfuju,pa ipak ne zelim da rizikujem.
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.