Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 13:13:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vojska Srbije: Stižu domaći sistemi  (Pročitano 702044 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows
Browser
Chrome 47.0.2526.73
о чему ти Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Svevišnji će ovde imati puno posla

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Eindhoven
OS
Windows
Browser
Chrome 47.0.2526.106
Iako sam Rusofil-verovao ili ne,ali pravi,ne zaslepljeni-više bih voleo da smo kao Amerika u naoružanju...ili bar Izrael.
Nisam demantovao sebe,nego te pitam šta za prosečnog čitaoca "kurira" i "informera" znači informacija,boldirana i crvena,da smo nabavili S-300?Gradjanin normalne zemlje nije ni čuo za S-300,kao što mi nismo čuli ni znali kada su se kupovali Sejbrovi,Migovi,KUB-ovi...Ima stručnjaka da odlučuju o tome,ovo nije Švajcarska(lepo si primetio) da se o nabavci S-300 odlučuje na referendumu.
Ne,kod nas je čitalac pomenutih tabloida kompetentan za to.I za sve drugo.I to je prava Srbija.
Što se tiče kratkog pamćenja,nisam taj,definitivno.Bio sam u JNA 1991,pamtim 90-te(ne povratile se).Ova tvoja opaska nije adresirana meni.Ovima koji su sve to zaboravili-jeste.Totalna,nacionalna amnezija.
Nisam se divio Titinoj Jugi,tada sam već video da može mnogo bolje.Ali u odnosu na ovo danas-divim se.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Ispravi me ako grešim, ali kolko sam skapirao, ti podržavaš SNS.

Epa najbolji primer Srba sa kratkoročnim pamćenjem su upravo SNS glasači, koji su u stanju da iznova i iznova glasaju za stranku koja jedne godine priča jedno, a sledeće pogazi sve za šta se zalagala. Od RTS pretplate, preko BusPlusa, preko prodaje Železare i Telekoma, pa sve do ulaska u EU i NATO (biće priče i o tome za 5 godina,to mogu da se kladim).

I pritom ne pričam o kratkoročnim, sitnim i uobičajenim obećanjima u izbornoj kampanji tipa ''ako pobedimo, Vlasotince dobija 5 novih fabrika'' nego o stranci koja pogazi bukvalno sve za šta se zalagala samo dve godine ranije. Ne pogazi samo obećanja u kampanji nego i sve dugoročne ciljeve i ideologije.

Što se tiče obnove zemlje, niko i ne očekuje da se to uradi preko noći, ali očekuje da vidi nekakav pomak s vremena na vreme. Pa malo po malo, srediće se. Al jebi ga, to se ne postiže manijakalnim organizovanjem posranih izbora koji će svake godine da posrču pare i neće nikome doneti nikakvu korist, ili rasprodajom svega što je preostalo u životu, ili potpisivanjem pakta sa đavolom odnosno MMFom. Rekoh, samo od para koje su bačene na posrane izbore, mogla je da se kupi jedna nova Mi-17ica ili Eurocopter. Da imamo čime da vadimo ljude iz snega, šumskih požara i poplava, a ne da se svake godine snalazimo ko pećinski ljudi.
Od para koje sekte duguju RTSu - 7 miliona evra, može da se kupi 4 tenka ili da se modernizuje 8. I tako dalje, i tako dalje, mogao bih do sutra da nabrajam te primere koji su mali ali kad se nakupe predstavljaju ogromno traćenje para. Al jbg, to traži malo zdravog mozga i volje, a ne ''političke elite'' kojoj je stalo samo da izmeri čiji je najveći.
« Poslednja izmena: 11. Jan 2016, 20:41:30 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
mob
LG G3
A čekaj ko opravdava postojanje našeg RV i nabavku tog MIG-a ko je procenio da nam treba MIG?

Ko je procenio da našem PVO treba sistem kao S 300?

Kod nas se ništa ne radi planski,i džabe se sve radi kad nam vojnici nose B komplete koji su se još po kosovu dužili,izbledele,podrpane.

Imaju jedan nov A komplet i to ova nesrećna uniforma koja ni na šta ne liči,neki pokušaj da nam vojnci zaliče na marince.

Mi kao zemlja nemamo osnovno,a to je plan i strategiju odbrane,evo sad da nas napadnu hrvati mi bi jendio znali da kukamo.

IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 47.0.2526.106
Njah...svi imaju nove komplete. Za obuku jos uvek koriste stare uniforme.
Nego o tim procenama, znas moze da dodje covek i kaze ne treba nam po proceni uopste vojska. A moze da dodje i da kaze kupuj nosac aviona.
Nama su potrebni lovci, par komata zarad mirnog neba i sporazuma. I tu ne treba zaliti pare vec kupiti nesto poprilicno novo kome su resursi dugi niz godina. I to uopste nije neisplativo.
I fokusirati se na PVO sisteme i kopnenu vojsku.
Iz mog nekog ugla koji moze biti i totalno promasen. G4 unaprediti i koliko toliko modernizovati i to bi bilo to.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
mob
LG G3
Nemaju svi,neki još uvek duže B komplete kao i radnu i svečanu uniformu.

Zato procenu rade stručnjaci koji predoče,opasnost nam preti od toga i toga,oni raspolažu sa tim i tim,nama treba to i to.

Evo JNA se spremala za sukob globalnih razmera i imala je razrađen plan šta da rade ako hladni rat eskalira,ali zato nije imala plan za rat koji nas je zadesio,pa je stvari rešavala u hodu.

'99 naši obaveštajci su znali šta nam se sprema pa je i plan odrađen tako da su odolevali znatno duže nego što su napadači planirali.

Ne treba zaliti pare?Pazi u JNA je vojnik bio poštovan i uvažavan imao platu i sve što ide uz to,danas nema ništa a Vi bi pre nabavili MIG da vam čuva nebo od ko zna koga nego podigli morla tom vojniku platom i adekvatnom opremom.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows
Browser
Chrome 47.0.2526.73
Iako sam Rusofil-verovao ili ne,ali pravi,ne zaslepljeni-više bih voleo da smo kao Amerika u naoružanju...ili bar Izrael.
Nisam demantovao sebe,nego te pitam šta za prosečnog čitaoca "kurira" i "informera" znači informacija,boldirana i crvena,da smo nabavili S-300?Gradjanin normalne zemlje nije ni čuo za S-300,kao što mi nismo čuli ni znali kada su se kupovali Sejbrovi,Migovi,KUB-ovi...Ima stručnjaka da odlučuju o tome,ovo nije Švajcarska(lepo si primetio) da se o nabavci S-300 odlučuje na referendumu.
Ne,kod nas je čitalac pomenutih tabloida kompetentan za to.I za sve drugo.I to je prava Srbija.
Što se tiče kratkog pamćenja,nisam taj,definitivno.Bio sam u JNA 1991,pamtim 90-te(ne povratile se).Ova tvoja opaska nije adresirana meni.Ovima koji su sve to zaboravili-jeste.Totalna,nacionalna amnezija.
Nisam se divio Titinoj Jugi,tada sam već video da može mnogo bolje.Ali u odnosu na ovo danas-divim se.

нисам адресирао теби него уопштено,то што са једне стране људе ложи вест у куриру и сличним новинама за глас више,са друге стране оне који неверују у те приче прави горим од ових првих,са тим причама кад ће слетети колико ми преговарамо,они су обећали итд.
па јбт људи су у србији писали петицију да се она глумица пусти из затвора,кад је ухапсило у 123-ој епизоди
у старој југи кога је болела патка за дневно политичке догађаје,осим пензионера,јер су они једини били докони а камоли шта војска набавља од оружија,имао си дозволите да се обратимо,па кога интересује нек гледа

Ispravi me ako grešim, ali kolko sam skapirao, ti podržavaš SNS.

Epa najbolji primer Srba sa kratkoročnim pamćenjem su upravo SNS glasači, koji su u stanju da iznova i iznova glasaju za stranku koja jedne godine priča jedno, a sledeće pogazi sve za šta se zalagala. Od RTS pretplate, preko BusPlusa, preko prodaje Železare i Telekoma, pa sve do ulaska u EU i NATO (biće priče i o tome za 5 godina,to mogu da se kladim).

I pritom ne pričam o kratkoročnim, sitnim i uobičajenim obećanjima u izbornoj kampanji tipa ''ako pobedimo, Vlasotince dobija 5 novih fabrika'' nego o stranci koja pogazi bukvalno sve za šta se zalagala samo dve godine ranije. Ne pogazi samo obećanja u kampanji nego i sve dugoročne ciljeve i ideologije.

Što se tiče obnove zemlje, niko i ne očekuje da se to uradi preko noći, ali očekuje da vidi nekakav pomak s vremena na vreme. Pa malo po malo, srediće se. Al jebi ga, to se ne postiže manijakalnim organizovanjem posranih izbora koji će svake godine da posrču pare i neće nikome doneti nikakvu korist, ili rasprodajom svega što je preostalo u životu, ili potpisivanjem pakta sa đavolom odnosno MMFom. Rekoh, samo od para koje su bačene na posrane izbore, mogla je da se kupi jedna nova Mi-17ica ili Eurocopter. Da imamo čime da vadimo ljude iz snega, šumskih požara i poplava, a ne da se svake godine snalazimo ko pećinski ljudi.
Od para koje sekte duguju RTSu - 7 miliona evra, može da se kupi 4 tenka ili da se modernizuje 8. I tako dalje, i tako dalje, mogao bih do sutra da nabrajam te primere koji su mali ali kad se nakupe predstavljaju ogromno traćenje para. Al jbg, to traži malo zdravog mozga i volje, a ne ''političke elite'' kojoj je stalo samo da izmeri čiji je najveći.

неби рекао да подржавам снс,нит сам члан неке странке,има ствари за које јесам или боље да кажем у које верујем да су добре,тако има ствари против којих сам и са којима се апсолутно неслажем,само кажем да треб а времена,за сад је на ономе много приче а мало рада,и немогуће је то извести,јер ова држава није један човек,колико год то неки причали
и поред свега тога,ја се слажем да пара има,тј. могу да се направе,али очигледно то није приоритет или нам није дозвољено,па нама је до јуче а можда су и дан данас у генералштабу канцеларија нато контролора
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 47.0.2526.106
Jedino sta u vojsci nedostaje su vece plate. Opremu je dobio svaki regularni vojnik 100% sada dal se uvek koristi ili ne je nesto drugo.
Moral je u vojsci uvek bio i ostace na visokom nivou bez obzira na opremu.
Problematika ne lezi u moralu, vec u neulaganju i ratovima iza nas. A ulaganja prvo nisu jeftina i neko ce reci dal su opravdana.
KO god da krene da nabavlja nesto bilo bi...eto nemamo druga posla nego nabavljamo oruzje umesto da kupimo skener isl.
Da kupimo skener bilo bi mogli us da obnove skolu....
I onda tu vojska najvise ispasta, a ona je uvek prva kada zatreba. Skener pomogne individualcu vojska pomaze kolektivu i brani isti.
Sto se tice procene sta nam treba, ima jedno tonu papira iz svih jedinica sta je potrebno taksativno stavka po stavka e sada to sto mi nemamo love za to jbg.
Zato da se vratimo opet na pocetni problem, ima ko hoce i ko zna samo se nema para. A zlu ne trebalo da opet zatreba bice pa sto niste kupili a tada ce biti kasno.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows
Browser
Chrome 47.0.2526.73
ја сам пре да уложимо у вти,да здржимо младе паметне и перспективне људе,убеђен сам да из својих ресурса и наменском индустријом,можемо бити бољи и квалитетнији произвођачи од већине,а да непричамо о овим глодарима што нас окружују
јесте да дужи процес али са нашим искуствима од задњих ратова,до размене у вежбама са истоком и западом,исплатило би нам се дебело
« Poslednja izmena: 11. Jan 2016, 21:25:54 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Svevišnji će ovde imati puno posla

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Eindhoven
OS
Windows
Browser
Chrome 47.0.2526.106
@Gale 10: Now we are talking...Jedino mislim da treba ulagati u poljoprivredu,energiju i infrastrukturu.VTI nam je nekada trebao,jer je JNA bila velika i mogla je priuštiti ili preprodati usluge ove ustanove.Danas,kome?
@hkj: Jedino se ne slažem da ima para.Mislim da nam se ciklusi skraćuju,tj.smanjuju,iz dila u dil.Više nemamo ni gde da uzajmimo,normalno.Gasimo šumski požar golim šakama,kada u istim nahvatamo kišnicu.
@zla krv: Slažem se u svemu.Imali smo sistem u SFRJ,kakav-takav,lep-ružan...dugo već nemamo nikakav,još pre ove slobodno-radikalske vlasti.A dotična gospoda i gospodje su isprednjačila po primitivizmu,jeftinim diplomama,dunsteraju-nekompetentnosti,nepoznavanju padeža,kolektivnoj paranoji,slobodno i radikalskom retorikom i galamom...još se i hvale time.
« Poslednja izmena: 11. Jan 2016, 21:37:16 od megadeki »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 398
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 13:13:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.