Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 18:19:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vojska Srbije rastura T-55ice?  (Pročitano 41086 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung S500
Da.. zanimljiva koncepcija, u svakom slučaju...

Dok se većina zemalja odlučuje za borbena vozila pješaštva (Warrior, Bradley, BMP-1/2/3) ili pak za moderniji koncept istog, ali na kotačima (Vextra), Izraelci se vraćaju na "staru" koncepciju klasičnog oklopnog transportera (doduše, sa dosta jakom oklopnom zaštitom) i za to koriste zarobljne T-55 tenkove...

Zanimljivo, zaista zanimljivo
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6300
pa oni znaju kako da iskoriste nešto do maksimuma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Hvala Vlado!
 Smile
Rekao si da su radjene zamene topa na T-55 i da su stavljani veci.
Koji konkretno, ako imas informaciju?
ehm,to sam i ja rekao...nravno da je covek expert,ali ne zaboravit da sam i ja tupio to ranije,pa me niste slusali...
a sto se tice Yugoimporta,sav posao radi Vojno-tehnicki Institut...uvek se vise cene oni iz VTI nego iz Yugoimporta...a 14.oktobar je ok...jos samo kad ovi ne bi bacali svaki jebeni tenk,vec ih dali ovima da ih remontuju,sve bi bilo mnogo bolje...ma,pricali smo vec o tome,znamo i sami da ne vredi nista...mazga je mazga...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung sgh-550i
Pa dobro, i ja sam ranije rekao da znam  da je radjen sa topom od 105mm, mislio sam da pitam coveka da li je radjen i sa necim jos vecim posto ocigledno ima informacije.
I ajde iskuliraj malo...
IP sačuvana
social share
Sivi soko, sivi soko, sivi soko, ću-ću-ću. Sivi soko, soko sivi, sivi soko, šubi-dubi-du!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
I ajde iskuliraj malo...

na koji deo SAD mislis...sta ti SAD smeta... Smile   "koji ti je???"("Stevan")
nisam rekao nista netacno i nisam nikog vredjao i zato ne znam sto si tako nadrkan...."uzmi pajp,to je univerzalni lek... Smile  Smile "("Paranoja u Las vegasu-Dzoni Dep i Benisio del Toro)...
relax,NiGGa!!! Smile
« Poslednja izmena: 26. Jul 2007, 13:31:37 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Ajde mir ovde Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung sgh-550i
Pa ja sam nesto pitao Vladu 16 direktno, i ne vidim potrebu da mi neko drugi odgovara.
Eto to mi sad smeta!!
IP sačuvana
social share
Sivi soko, sivi soko, sivi soko, ću-ću-ću. Sivi soko, soko sivi, sivi soko, šubi-dubi-du!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
pilot,mislio sam ona sranja iz GTA sto seru kao:"relax,nigga,",i tako to...mislim.salim se s tim stalno...upravo zato sto zvuci smesno... Smile  Smile a ja se izvinjavam ,nego sam mislio i drugima da kazem da eto,pricao sam 211 kako se na T-55 nadogradjuje nov top,al nema ko da slusa..."greota..." Smile
pa,nista...sad cekamo da se vrati Vladimir...ja MISLIM da se ugradjuju od 140 mm,da li moze vise ne znam...ali se moze taj tenk jos dugo koristiti..."Slava mu..." Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung sgh-550i
I usput-ajde pripazi malo na recnik, sa tobom tako niko ne razgovara, pa ne moras ni ti sa drugima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
rekao sam to za GTA jer sigurno se i ti slazes da je smesno to iz igrica...a,jeste,zaboravljam stalno da nije isto kao kad pricas uzivo i na forumu...mislim,lakse je prepoznati poentu,misljenje preko izraza lica...a jos i posto sam veliko spadalo,onda cesto ubacujem citate i slicno zato sto se zezam,ali kao sto rekoh,na forumu je teze to prepoznati... Smile
"Radovan III" me je bio navuko da nekad psujem kad se zezam,jer sam bio totalno opsednut tom prestavom,a nije to-to ako nije isti dijalog...i onda krenula navika.ocu da se ubijem. Smile  Smile
ukoliko necete da se salimo,recite.mislim,znam da se nekad moze steci pogresan utisak ili poenta,tako da ukoliko nekome smeta to,neka kaze...mislim da nam to dobro dodje s obzirom na to koliko ima prozivanja na forumu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 18:19:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.