Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vojislav Šešelj udaljen iz sudnice i trenutno štrajkuje glađu  (Pročitano 37847 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1001
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia ?
Meksikanac je bas duhovit! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mislim da ce dr Seki ipak uspeti u svojim vratolomijama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Alcatel LOL
koliko vec covek strajkuje bice to boga mi ozbiljno mislim stvarno kakav je to sud pa sad neda mu ni osnovna prava a tamo covek vec cami 4god i nista mu nisu nasi pa nije ni cak ni sudjenje pocelo a covek je tamo dobrowoljno otiso tamo njega drze 4god zbog nicega a Ceku i Naser Oric i ostali zlocinci su nagradili i pustili na slobodu a najveca je sramota sto je kao nasa drzava srbija nista nije reagovala kako jedan srpski drzavljanin strajkuje gladju stvarno sramota za drzavu srbiju i zato vise ni jedan srbin nesme da ode tamo ili vise nece ziv odatle izaci.
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Vi­đe­ne zlo­u­po­tre­be
E. R., 18. novembar 2006

BE­O­GRAD - Li­der ra­di­ka­la Vo­ji­slav Še­šelj i u subotu je na­sta­vio da štraj­ku­je gla­đu ne bi li na­te­rao Ha­ški tri­bu­nal da is­pu­ni sve nje­go­ve zah­te­ve.
Ne­ka­da­šnji prav­ni sa­vet­nik Slo­bo­da­na Mi­lo­še­vi­ća, prof. dr Bran­ko Ra­kić, ko­ji je imao slič­nih is­ku­sta­va to­kom su­đe­nja, tvr­di da i po­red to­ga što su Še­še­lje­vi zah­te­vi prav­no ute­me­lje­ni, Tri­bu­nal ne do­zvo­lja­va nji­ho­vo efek­tiv­no spro­vo­đe­nje.
- Tri­bu­nal kr­ši nje­go­vo pra­vo na od­bra­nu, jer ga one­mo­gu­ća­va da ko­ri­sti ma­te­ri­jal na srp­skom je­zi­ku - ka­že Ra­kić. - Po­red to­ga, do­sta­vlja ga u elek­tron­skom ob­li­ku, što otva­ra neo­gra­ni­če­ne mo­guć­no­sti za teh­nič­ke zlo­u­po­tre­be ko­je su u prak­si Tri­bu­na­la već po­sto­ja­le.
Naš sa­go­vor­nik pod­se­ća da je tu­ži­la­štvo na su­đe­nju Mi­lo­še­vi­ću, kao i pre ne­ko­li­ko da­na u po­stup­ku pro­tiv Še­še­lja, za­tra­ži­lo da se op­tu­že­nom do­de­li bra­ni­lac.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sitacija je stvarno teska, al nije i neizbezna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

***God - Warden Tombs***

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3789
Zastava Srbija
OS
Windows 98
Browser
Opera 7.22
mob
Samsung 
Seselj je pobrkao srpski zatvor sa seveningenom, pa tamo ima da ga pustu da umre od gladi... to su i jedva cekali...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 415
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ocigledno da je nesto pobrkao. Zato mi svi danas zalimo toga giganta politicke misli. Izgleda da je gigantima sudjeno da budu neshvaceni?
setite se samo dr Bogija Karica (koji, srecom jos nije u zatvoru)?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Ajde bar na ovoj temi zaboravi na Bogija-lopinu, koga tako zdusno branis da vec mislim da treba da posetis jedan drugi deo foruma. Tema je Seselj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
VUČIĆ: TRIBUNAL UBIJA ŠEŠELJA

BEOGRAD - Tužilaštvo u Hagu zatražilo je juče od sudskog veća da naloži lekarski pregled Vojislava Šešelja i utvrdi da li on zaista štrajkuje glađu. Ako se zaključi da Šešelj nije u stanju da se brani sam, Tužilaštvo zahteva da mu se postavi stalni branilac! Generalni sekretar SRS Aleksandar Vučić ocenjuje da je očigledna ideja Tužilaštva da ubije lidera njegove stranke.
- Šešelj zna da ima posla s hladnokrvnim ubicama, ali on će izdržati - poručuje Vučić, koji ističe da je Šešelj za sedam dana "smršao više od sedam kilograma".

Inače, haško tužilaštvo je u obrazloženju zahteva naznačilo da do sada nije dobilo zvaničan izveštaj sudskog sekretarijata o tome da li Šešelj štrajkuje glađu i u kakvom je stanju.
- Ako zvaničan izveštaj potvrdi da optuženi štrajkuje glađu, predlažemo da sudsko veće smesta naredi lekarski pregled kojim bi bilo utvrđeno da li je Šešelj u stanju da priprema svoju odbranu i zastupa sam sebe tokom suđenja, posebno ako on nastavi da odbija hranu i lekove - precizira se u podnesku.

Tribunal je potvrdio da Šešelj odbija da uzima hranu u pritvoru u Sheveningenu, a portparol haškog tužilaštva u Hagu Anton Nikiforov u izjavi za Kurir kaže da se Šešeljevo zdravstveni stanje prati. On navodi da je Šešelj 24 časa pod prismotrom preko video-kamera i da će se reagovati ako se primeti da se njegovo stanje pogoršava.

Iako je Šešelj stupio u štrajk glađu upravo zbog namere da mu se nametne branilac u pripravnosti, Nikiforov smatra da nije neumesno što to Tužilaštvo sada predlaže stalnog branioca.
- A, što vam je to čudno? Njegov štrajk je samo još jedan vrsta opstrukcije suđenja ili predizborni cirkus, šta li je - zaključuje Nikiforov, dodajući da bi suđenje počelo još 1. novembra da je Šešelj poštovao pravila.

- Mi više nemamo vremena. Suđenje mora da počne - kaže Nikiforov. Inače, suđenje Šešelju trebalo bi da počne 27. novembra, a za sredu 22. novembar zakazana je statusna konferencija. Od prošle subote Šešelj je u štrajku glađu i odbija da uzima lekove za astmu i visok krvni pritisak.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Zasto se taj Seselj jednostavno nemoze normalno ponasati kao svaki osudjeni do sada....zasto bas on mora da iskace iz reda i onda kao kriv haag...sam je kriv za svoje budalastine.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.