Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vojislav Šešelj udaljen iz sudnice i trenutno štrajkuje glađu  (Pročitano 37859 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1862
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6600
 nadao se on lakoj pobedi, zato je i nastupio ovako bahato.odem malo u hag sve napushim i vracam se u srbiju kao super heroj .eeee ne ide to tako .ako i ostvari svoja prava to ce biti pirova pobeda.zalosno je to shta radi sebi  jer mogu da ga drze na chekanju veoma dugo vremena.umesto da blamira sebe i nas trebalo bi da sastavi ozbiljnu odbranu i pokusha da uradi neshto za sebe.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mislim da je dr seki ostao pomalo neshvacen...ipak je to gromada od ljudskog uma.
zasluzio je da neko iz vrhova srpskog turbo folka pod hitno napise neku pesmu o njegovim
patnjama. moze mara bubamara ili saban
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia 
mislim da je dr seki ostao pomalo neshvacen...ipak je to gromada od ljudskog uma.
zasluzio je da neko iz vrhova srpskog turbo folka pod hitno napise neku pesmu o njegovim
patnjama. moze mara bubamara ili saban
Smile  Smile
ti mora da si u nekom srodstvu sa gonzalesom..
slican smisao za humor

seselj je vodja Sramote Republike Srbije
blamira nas u javnosti svakim danom svoga postojanja, to treba da se zavrsi...njigov zivot...
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia 
 RAMBO: ŽAO MI JE ŠEŠELJA
Moj otac bio je na Golom otoku i štrajkovao je glađu da se izbori za osnovna prava, tako da znam kroz kakvu muku prolazi Šešelj

Rambo Amadeus...
Svako ko poznaje mene i moju porodicu zna da ću ja uvek podržati nemoćne!

BEOGRAD - Zamenik šefa SRS-a Tomislav Nikolić iznenadio je mnoge kada je pre tri dana čitajući spisak javnih ličnosti koji su podržali Šešeljev štrajk glađu u Haškom sudu izgovorio i ime Antonija Pušića, nadaleko poznatog kao Rambo Amadus! Ovaj multimedijalni umetnik i Svjetski Mega Car, koji je žestoko kritikovao Šešelja tokom devedesetih, objašnjava za Press otkud njegovo ime na spisku onih koji su "podržali borbu Vojislava Šešelja".
- Svako ko bolje poznaje mene i moju porodicu zna da ću ja uvek podržati nemoćne. Moj otac bio je robijaš na Golom otoku i štrajkovao je glađu da se izbori za osnovna prava! Tako da znam kakva je ta muka kroz koju prolazi Šešelj. Žao mi je Šešelja, bez obzira na ono što je ranije činio. Žao mi ga je, baš kao i svakog čoveka koji štrajkuje glađu. Mislim da nema razloga da bilo ko na svetu na tako strašan način, kao što je taj štrajk glađu, traži svoja prava... - kaže Rambo. On dodaje da njegova podrška Šešelju nije baš "toliko estradna kako je to prezentovao Tomislav Nikolić", i kaže da je najpre dao izjavu novinarki "Velike Srbije", koja ga je pitala šta misli o Šešeljevom činu.
- Odgovorio sam joj isto što sada kažem i vama. Međutim, znam da je sada u toku predizborna kampanja i da se političari služe svim mogućim sredstvima. Ne ljutim se ja na Nikolića, jer znam da je on političar i da koristi sve što može. Ali ja nisam političar i neću da pazim na svaku reč. Ja sam ljudski vaspitan i trudim se da budem human prema svakome ko nije moćan da se brani, bez obzira na to što je ranije bio moćnik i što je činio svašta. Pa, ja sam i Slobodana Miloševića prestao da kritikujem kada je dospeo u Hag... - kaže Rambo, i naglašava da mu je Vojislav Šešelj i dalje politički neistomišljenik, ali da to ne znači da ne treba da ga podrži u borbi za ostvarivanje osnovnih ljudskih prava, a jedno od njih jeste da se sam brani na sudu.
- Mene je nedavno UNICEF izabrao za ambasadora dobre volje i zbog toga naročito insistiram na humanom pristupu prema svakom čoveku. Bez obzira na to kako se on zove i kakva je njegova biografija, ako su njegova ljudska prava pogažena, ustaću u njegovu odbranu - objašnjava popularni Rambo.
G. ĐOGIĆ

Sukob zbog Marka Kraljevića

Početkom septembra Tomislav Nikolić napao je Rambo Amadeusa zbog načina na koji je glumio Marka Kraljevića u TV reklamama za Meridijan banku.
- Niti je Marko Kraljević bio pijanica koji se pita "otkud sunce u po bijela dana", niti je prestao da ore njive zbog kamate! On je bio borac protiv okupatora! Niko nema prava da se sprda s Markom Kraljevićem, nacionalnom veličinom - rekao je Nikolić.
Rambo je odgovorio da je upravo ta izjava Tomislava Nikolića "jedna od onih stvari zbog kojih radikali upravo ne bi ni smeli da dođu na vlast".
- Kada u sferi šou-biznisa imamo pogrešnu procenu, to nije opasno, ali kada političari u sferi politike imaju pogrešne projekcije, to može biti jako opasno - objasnio je tada Rambo.

Tužilaštvo: Šešelj štrajkom opstruiše suđenje!

Haško tužilaštvo optužilo je juče Vojislava Šešelja da štrajkom glađu pokušava da opstruiše suđenje koje protiv njega treba da počne.
- Ako optuženi namerno ugrožava svoju sposobnost da mu se sudi i da sam sebe predstavlja, njegovo ponašanje bi moglo da značajno opstruira pravilno i pravovremeno vođenje ovog slučaja. Štrajk glađu radi ostvarivanja određenih zahteva, ukoliko to bude potvrđeno, ima za cilj da opstruira suđenje optuženom - navodi tužilaštvo.
Tužilaštvo Haškog tribunala zato traži od Sudskog veća da naloži lekarski pregled Vojislava Šešelja i utvrdi da li Šešelj zaista štrajkuje glađu! Traži se i da razmotri postavljanje branioca Šešelju ukoliko optuženi ne bude sposoban za suđenje.
- Ako se utvrdi da optuženi štrajkuje glađu, predlažemo da sudsko veće odmah naredi lekarski pregled kojim bi bilo utvrđeno da li je Šešelj u stanju da priprema svoju odbranu i zastupa sebe tokom suđenja, posebno ako nastavi da odbija hranu i lekove - precizira se u podnesku Tužilaštva.
Komentarišući zahteve Haškog tužilaštva, generalni sekretar SRS-a Aleksandar Vučić kaže za Press da se "tek sada plaši za Šešeljev život, jer on sigurno neće pristati na stalnog branioca". Vučić kaže da ne može da veruje da neko može da bude toliko beskrupulozan kao Haško tužilaštvo.
- Ovo je dokaz da Hagu nije ni na kraj pameti da razmotri Šešeljeve zahteve, a kamoli da ispuni bilo koji. Oni njega okrivljuju da štrajkom glađu opstruiše proces?! Gde to ima?! Znamo da će sada pokušati da mu u ćeliju ubace voće kako bi mu, tobož, omogućili da se hrani i ne ugrožava svoje zdravlje. Ali on to neće ni pipnuti! Mnogo se plašim za Voju, jer znam kakav je i znam da neće odustati. Pritisak mu je mnogo otišao gore i bojim se da on skroz ne ode - kaže Vučić.
(G. Đ.)
ozvor www.novinepress.co.yu

rambo je CAR  Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 415
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Marko Kraljevicu, slazem se da je Rambo - car.

Takodjer je tacno da je -
seselj je vodja Sramote Republike Srbije

A da se muci, muci se.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1001
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia ?
Pregledao sam zadnjih par strana i sta reci na kraju balade? kakvih sve nakaza ima bre ko da ih je Ceda pravio!! Smile vise od 40 meseci cami u celiji  bez sudjenja i porodice zbog verbalnog delikta a Ceku, Oric i kompanija na slobodu! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Sta ces nitsok,da se nepravi uvijek onako lud i da nevrijedja sve po redu mozda bi mu bilo i dopusteno nesto...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1001
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia ?
Bice da je to u pitanju! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 415
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
tiger, on se ne pravi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Pa kako god dali se on pravio ili je stvarno tako blesav,kako god samo sebi nanosi stetu najvecu,Haag je tamo glavni a on je tamo samo jedan optuzeni i netreba se onda ljutiti ako postupaju po njemu kako postupaju,jer on je jedinstven slucaj u haagu sa njegovim izrazajima i ponasanjem.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.