Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vojislav Šešelj udaljen iz sudnice i trenutno štrajkuje glađu  (Pročitano 39350 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Čovek ne voli Hag pa voli da budali!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Pa tko voli haag da mi je znati osim onih sto za to dobijaju novac....samo da se on nedubalise kao sto radi svaki puta kada dodje u sudnicu davno bi njemu pocelo sudjenje..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 415
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ama ljudi dr Antonije Pusic (ili kako ga neki popularno nazivaju Rambo) je u potpunosti u pravu. Pa njemu je cale bio na Golom Otoku (kako je sam izjavio) i on bar razume dr Sekija. Shvatite da je coveku tesko, i da mu treba sada (ili nikada) pomoci. Treba ga podrzati u njegovoj pravednoj borbi, a ne da ga tako ismejavate (tipa-treba mu dijeta jer je debo). Kako bi vama bilo da ste u Hagu (Haaagu). Seki, drzi se lave. Ti ces svima j.... mater (ako te puste). A moraju!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Gonzales,on je svima vec je*ao tamo mater tu i jeste problem,kako bi se mi osjecali da smo u haagu,pa nikada nebi sebi dozvolio da sam tamo a nijedan sud te nepoziva na sudjenje ako nisi nesto ucinio ili ako nisi osumnjicen....Srpski narod treba pomoci vise nego ikada i u tome se treba brinuti a ne za ljude koje su doveli taj isti narod u danasnju situaciju.Mislim Seselj je sam sebi najvise kriv sto sada se osjeca ugrozen jer pretjeruje u svemu sto je ucinio u sudu i nitko bas nemoze njemu da pomogne koliko on sam sebi...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 415
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hteo sam samo reci da se to tako ne radi, i da je sva politika koju je on vodio i dovela Srbiju na najnize grane.
Na zalost i danas u Srbiji ima mnogo ljudi koji veruju tome cirkuzantu.
To sto sebi steti i nije toliko strasno kao sto je strasno sto je stetio svima nama!
A on tu stetu naziva - patriotizam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Svaka cast Gonzales, Smile

Upravo tako i mislim i ja...svi Heroji koji su za Srpski patriotizam pali doveli su do toga da danasnja Srbija ima najmanje ugleda u svojoj povijesti,da Srbija postane nepozeljna zemlja gdje vecina mladih nevide perspektivu i gdje pametne glave samo zele sto dalje da odu...nikakav on nije bio patriota ni ti prije a ni danas...

I bas kako kazes Gonzales jos uvijek ima mnogo ljudi koje u njemu vide njega kao nekog spasioca... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
ŠTRAJK BEZ DOKAZA!
Portparol Haškog tužilaštva Anton Nikiforov kaže da oni nemaju dokaza da predsednik SRS-a Vojislav Šešelj štrajkuje glađu

Vojislav Šešelj...
Nikiforov: Šešelj ne govori istinu, njemu niko nije zabranjivao posete, niti ih je ograničavao

Vučić: Tužilaštvo samo pokazuje da u njemu sede ubice!

BEOGRAD - Iako lider radikala Vojislav Šešelj već devet dana u Hagu štrajkuje glađu, u Tužilaštvu Haškog tribunala tvrde da za to ne poseduju nikakve dokaze! Portparol haškog tužilaštva Anton Nikiforov kaže za Press da su čak i Šešeljevi zahtevi zbog kojih je počeo štrajk glađu "apsolutno neosnovani". On dodaje da je tužilaštvo zbog svega zatražilo hitan lekarski pregled Vojislava Šešelja jer oni nemaju "zvanični dokaz da on zaista štrajkuje".
Fomalisti iz Tribunala
- Mi nismo službeno obavešteni o tome da Šešelj zaista štrajkuje glađu. Postoje neke informacije iz pritvorske jedinice, ali mi ne možemo da se oslanjamo na njih, niti da se o njegovom štrajku informišemo čitajući novine. Procedura je jasna, nad njim se mora izvršiti lekarski pregled, pre svega zato što osnovano sumnjamo da je njegov cilj opstrukcija procesa. Verujemo samo zvaničnim dokumentima suda - naglašava Nikiforov.
On kaže da sudska istorija "obiluje sličnim primerima kada su optuženici nastojali da uspore ili onemoguće suđenje".
- Bilo je takvih slučajeva, i to smo naveli u našem podnesku Sudskom veću. Ako zaista štrajkuje i ako je njegovo zdravstveno stanje loše, sud mora da postavi njegovog stalnog branioca - kaže Nikiforov.
Na pitanje da li Tužilaštvo smatra da su zahtevi Vojislava Šešelja opravdani, posebno onaj koji se tiče ukidanja ograničenja na posete njegove porodice, Nikiforov odgovara odrečno.
- Morate znati da Šešelj jednostavno ne govori istinu! Njemu niko ni na koji način nije zabranjivao posete, niti ih je ograničavao. U pritvorskoj jedinici postoje dve vrste poseta, one s monitoringom i one druge koje ne podrazumevaju kontrolu. Za to postoje razlozi o kojima ne mogu otvoreno da pričam. Zbog toga ne možemo da izrazimo nikakvo razumevanje za njegove zahteve - zaključuje Nikiforov.

SRS: Neljudi iz Haga

S druge strane, generalni sekretar SRS-a Aleksandar Vučić oštro je kritikovao Tribunal i ocenio da zahtev tužilaštva tog suda o razmatranju postavljanja stalnog branioca Vojislavu Šešelju "pokazuje da u tužilaštvu sede ubice".
- To je kraj svake ljudskosti u trenutku kada mi čekamo vest o tome da su prihvaćeni civilizacijski zahtevi Vojislava Šešelja. Videćemo odluku Pretresnog veća, ali jasno je da Tužilaštvo nema za šta da goni našeg predsednika - naglasio je Vučić.
Šešelj je štrajk glađu počeo prošlog petka u 18 sati i traži: ukidanje ograničenja u vezi s posetama porodice, registrovanje pravnih savetnika koje on sam predloži, uklanjanje iz postavljenog "branioca u pripravnosti" Dejvida Hupera, dostavljanje dokumenata vezanih za proces na papiru i srpskom jeziku.
O. Radulović

Vlada RSK odlikovala Šešelja

Generalni sekretar SRS-a Aleksandar Vučić izjavio je da su pisma podrške Vojislavu Šešelju stigla od člana Advokatske komore pri Međunarodnom sudu u Hagu Džonatana Levija i advokata Žaka Veržesa. Vučić je naglasio da je do sada prikupljeno više od 200.000 potpisa podrške lideru radikala, kao i da je Šešelja u znak podrške Vlada Republike Srpske Krajine odlikovala ordenom svetog Save.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Ovo je cista sprdnja, pa kome sada vjerovati Haagu ili Vucicu,a njemu dodjeliti orden svetoga Save mislim da ide uz los ukus...i uvredu samoga svetca Save.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Google Nexus 5
mozda se boji da ga ne otruju, pa strajkuje? Smile

ma i taj haag je cirkus, pa se i svi tamo ponasaju kao cirkusanti, svako kako najbolje zna i ume
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
seki ce izrdzati jer je jako upEran!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.