Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vojislav Šešelj udaljen iz sudnice i trenutno štrajkuje glađu  (Pročitano 39564 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung S7
"Da je bio na ratistu u ime Srpstva jeste ,za razliku od nekih pedercina koji su dobili pozive i pobegli iz zemlje..."

Mislis na Djindjica Smile

Mislim na kompletni sadasnji rezim.Nase kvazi experte i intelektualce.Meni nije potreban Marsal Tito i bitka na Sutjesci da bih zavoleo lidera,ali mi je potrebno da znam ako vec idemo u rat,da se zna zasto i zbog cega.Novije generacije ne znaju onaj bauk u narodu kad je krenulo sranje u Sloveniji ko je bio napadnut i zasto,ono davljenje Tenkiste u Splitu i ostalo.JNA nije smela bre da puca ......,a nas su ubijali ko zeceve.I sta sad treba da se cuti?Naravno da  ne,vec udri ...cutali smo dovoljno u ww1 ww2 i stalno bili na drugoj strani ostice.Kad je krenuo vec brato ubilacki rat .....sta sad ?ALi da mi odgovaramo po komandi ....ejjj bre pa to je smesno.Imao sam srece pa nisam ucestvovao u tom ratu za razliku od Kosova 99 godine ........svuda bre ima idiota,ali za to optuzivati lidere jedne drzave ne ide.Poenta je da na ovom forumu ima ljudi koji ga ne vole i to je to.Pa i meni se Seki gadio kad je vadio pistolj na Studente i Taksiste,ali za to treba mi da mu sudimo ,a ne neki sud u Hagu.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 374
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Vanja jel organizujemo zurku kad ovaj pandrkne ...mislim bolje da su ga smestili direktno u neku ludaru posto je covek definitivno za tako mesto.

Ziveo Haski tribunal!

ps: a sta vam znaci ovo МКСЈ ???
« Poslednja izmena: 23. Nov 2006, 15:47:14 od vradovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Vrdolovice,ja takodje bi zelio da se pridruzim zurci,jer sam takodje za tribunallllllllllllllll!!! Neka Haag postoji,lakse nam je imamo teme... Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 374
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
pa zamslite da Seselju (nedaj boze) sude u Srbiji cirkus bi bio u celoj zemlji ...ovako evo njima nek se bakcu sa ludakom

nego recite mi iskreno jos koliko ce Seki da izdrzi sa strajkom po vasim procenama ??? :-)
« Poslednja izmena: 23. Nov 2006, 15:58:52 od vradovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung S7
@tiger2005

Ako imas nesto normalno da kazes i postujes to uradi,ali sa ovakvim upadima koje ti radis ne vidim ti svetlu buducnost na ovom forumu.

@Vradovic

Postujem to sto si za haski tribunal uostalom svako ima pravo na svoje misljenje,ali ovakvo izrazavanje "pandrkne i slicno" ostavi za svoj komsiluk i kucu..
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung S7220
Protest radikala: Pustite Šešelja!
Cetvrtak, 23. novembar 2006. 13:29

Oko hiljadu pristalica Srpske radikalne stranke protestovalo je u Beogradu ispred Skupštine Srbije, tražeći od predsednika parlamenta Predraga Markovića da zakaže sednicu na kojoj će na dnevnom redu biti predlog rezolucije SRS o odbrani prava lidera radikala Vojislava Šešelja na odbranu.

"SRS neće dozvoliti da Šešelj umre", istakao je zamenik predsednika SRS Tomislav Nikolić obraćajući se okupljenima i dodao - "danas opominjemo vlasti u Beogradu da u haškom tribunalu ostavljeni od svih sede ljudi koji nikada nisu počinili nijedno krivično delo".

On je ukazao da je ovo poslednje upozorenje a da će idući put protest radikala "biti žestok" i da Srbija treba da se ujedini oko toga da su svi u državi jednaki, da nas ne razdvaja ni nacija ni vera, ni političko ubedjenje.

Nikolić je, odgovarajući na pitanja novinara, rekao da Tribunal nastavlja da sudi kao da je Šešelj u sudnici, da je očigledno da su se svi dogovorili da se "knjiga zatvori". SRS neće zatvarati tu knjigu "i to da znaju i Tadić i Koštunica" u suprotnom "svašta će se desiti" poručio je Nikolić.

Skupu je prisustvovala i Šešeljeva supruga Jadranka.

Zbog protesta radikala, Ulica srpskih vladara bila je zatvorena za saobraćaj u oba pravca, a skup su obezbedjivale nevelike policijske snage.Okupljeni su nosili stranačke zastave, slike Šešelja i uzvikivali "Pustite Šešelja".

Šešelj traži da Tribunal registruje pravne savetnike koje on predlaže, da mu svi dokumenti budu dostavljeni na papiru i srpskom jeziku, da se iz procesa ukloni "branilac u pripravosti" i da se ukinu ograničenja na posete njegove supruge i porodice.

Lider SRS-a, koji je pre 13 dana počeo štrajk gladju, optužen je za zločine nad nesrbima u Hrvatskoj, Vojvodini i BiH. Sudjenje bi trebalo da počne 27. novembra.

Izvor: MTS-Mondo

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

foto.jpg
(9.61 KB, 340x220)
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Cuj tebe Herrose,pa kako od Vrdovica postujes a meni nevidis svijetlu buducnost...ajde covijece mani mi se toga..ja nisam nista drugo rekao nego da sam za Tribunal,samo tebi izgleda je trn u oku sto sam Hrvat pa onda se tako nesmijemo izrazavati..Svasta...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung S7
Cuj tebe Herrose,pa kako od Vrdovica postujes a meni nevidis svijetlu buducnost...ajde covijece mani mi se toga..ja nisam nista drugo rekao nego da sam za Tribunal,samo tebi izgleda je trn u oku sto sam Hrvat pa onda se tako nesmijemo izrazavati..Svasta...

Sad mi zvucis ko Jevrejin majkemi.Cim im spomenes nesto oni se vade na antisemetizam.Daleko od toga da imam nesto protiv tebe sto si hrvat,ali imam protiv tebe sto postujes iste stvari po ko zna koji put.Ako se polemika siri,ne mozes da uletis sa odgovorom samo "Ziveo Haski tribunal" ,znaci fakticki samo spamujes.....to bi bilo to.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 374
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
@Herros

U redu ali iskreno receno citao sam postove od 1 do 23cek pa sam bio malo ponesen situacijom.

Sta bi radikali danas samo 1000 ???? pa bre ja mislim da bi GSS mogao da skupi vise Smiley))))
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
@Herros

Pa i meni se Seki gadio kad je vadio pistolj na Studente i Taksiste,ali za to treba mi da mu sudimo ,a ne neki sud u Hagu.

Upravo si rekao sushtinu. Mnogim likovima je trebalo da se sudi ovde kod nas. Medjutim mi se toga nismo setili. A ni komshije Hrvati, ochigledno. Toga smo se setili kad su nas priterali uza zid. A i da smo se sami setili toga, sigurno to nebi uradili. Sada je dzaba plakati nad prolivenim mlekom. Sud u Hagu je realnost koja se nemozhe zaobici.
IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.103 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.