Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vojislav Šešelj udaljen iz sudnice i trenutno štrajkuje glađu  (Pročitano 39489 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
@Herros

Naravno da je nametnut. Kad smo se  mi sami kasno setili toga. Usput, taj sudi i nekim Hrvatima kolko se secam.

Inache nemorash mi se zahvaljivati za prosvecenje. To je bilo drage volje.

@Je1ena

Dal' sam pametan, to ti sigurno neumesh da ocenish. Ne da necu da vas obilazim, nego ni da vam prilazim. Netreba mi B92. Vrlo dobro se secam sta ste Vi uradili ovoj Srbiji. Pa ti sad vidi.... Smile

P.S. Bogu hvala da me Voja nebrani. Koga je on branio taj je naj**o.
IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 52
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@Herros

Naravno da je nametnut. Kad smo se mi sami kasno setili toga. Usput, taj sudi i nekim Hrvatima kolko se secam.

Inache nemorash mi se zahvaljivati za prosvecenje. To je bilo drage volje.

@Je1ena

Dal' sam pametan, to ti sigurno neumesh da ocenish. Ne da necu da vas obilazim, nego ni da vam prilazim. Netreba mi B92. Vrlo dobro se secam sta ste Vi uradili ovoj Srbiji. Pa ti sad vidi.... Smile

P.S. Bogu hvala da me Voja nebrani. Koga je on branio taj je naj**o.
Znas...Svako ima pravo na svoje opredeljenje,jel? Imas i ti,naravno ali mislim da ne znas sta pricas. SRS\nije ni malo doprineo da ova zemlja postane ovo sto jeste.To je sigurno.Jedno je Milosevic,bar je zbog njega Voja robijao vise puta.Ovde je rec o Srbinu,o nekome ko je otisao da bi dokazao umom i svojom sposobnoscu da je haski tribunal anti srpski orjentisan.I to sto mu se sudi za verbalne delikte?????????? Imaj postovanja,ako si covek! Jelena
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 52
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
I naravno da umem da procenim ko je pametan a ko nije,samo sto ti izgleda ne gajis simpatije prema profesorima politickih nauka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 52
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pitam se zasto....?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Jeste Voja bio u zatvoru, ali jeste bio i u koaliciji sa Slobom.

Niti sam ga ja terao da ide u Hag, niti cu da mu pametujem shta da radi tamo. Samo, sigurno je, da ja nebih to radio ovako kao shto on radi. Kako se na sudu ponashao Dimitrov kada je bio optuzhen za paljenje Rajhstaga? Jedva je dochekao da sudjenje pochne. A Voja, stiche se utisak, bezhi od toga.

Da. U pravu si. Ne gajim ama bash nikakve simpatije prema profesorima poluitickih nauka. Naprotiv.

Prijateljski savet: Nemoj da postujesh vishe puta zaredom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Da da dokazao je svima ono sto su svi znali - vazno da je za sve kriv Milosevic. Jadnog Voju cemo da proglasimo za sveca kada iztwuli u zlocinackim Haskim twibunalima. Samo ne znam gde je bolje da se prijavi da bude svetost kod Pape ili kod SPC.  Smile

Voja je bre setajuca karikatura ljudskog bica. Mentalni bolesnik kao i svi srpski politicari Miloseviceve ere koji su se tako dobro potrudili da Srbiju dovedu ovde gde se sada nalazi.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 52
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
To sto je bio u koaliciji sa Slobom ne znaci da su bili istog misljenja,kao sto je danas slucaj sa drugim.To je bilo nesto drugo. i to znam zasigurno!Isto tako znam,iz pouzdanih izvora,da je Voja spreman za sudjenje odavno,ima 4 godine vec.To sto sada strajkuje ne govori da od necega bezi vec da se od necega brani.U takvim okolnostima,poslednje sto se moze uraditi je strajk gladju a dovoljno se dugo borio drugim sredstvima.Znaci,ovde nije rec o politickom opredeljenju vec o ljudskim pravima koja su ovde ocigledno ugrozena!Zahvaljujem na prijateljskom savetu,ja sam jedno verovala i jos uvek verujem!  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Не веруј жени која лаже

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 13308
Zastava Негде у Србији
OS
Linux
Browser
Konqueror 3.5
Da li je samo koincidencija sto je nazovi Vojvoda reshio da dotera liniju u isto vreme kada  i njegov kolega s onu stranu Drine ?
IP sačuvana
social share
,, Све су жене ( по мало ) вештице  '' - Душко Дугоушко  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Moj savet je bio da ne postavljash vishe postova zaredom. Dakle, koristish opciju "izmeni". Mozhda se nismo razumeli.

A vidish, ja verujem da jesu bili istog mishljenja. Vrlo dobro se secam tog perioda, kada i nije bash bilo nikakve razlike izmedju pricha radikala, SPS-a, pa chak i JUL-ovaca. Dakle, oni su bili izabrano drushtvo poshtenih patriota, a ostatak Srbije su bili izdajnici. A shto je najgore, broj izdajnika se povecavao iz godine u godinu. I sada ih je vecina u Srbiji. A najlepshe u svemu tome je to shto su samo oni imali ekskluzivno pravo da odrede ko je patriota, a ko izdajnik. Vidim da se i dalje nastavlja sa istom retorikom. No, kao shto si lepo rekla, svako od nas ima pravo na svoje mishljenje i na svoj izbor. Tu se moram slozhiti sa tobom.

Naravno, i dalje tvrdim da je u njegovom interesu da se mane corava posla, i da uchini sve, nebi li sudjenje shto pre pochelo. Danashnje nazivanje sudija 'idiotima' mu uopshte ne pomazhe. Naprotiv. No, to je njegova stvar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 52
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
--------------------------------------------------------------------------------

СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ
ПРАВНОГ ФАКУЛТЕТА УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ
Булевар краља Александра 67,
11000 Београд, Србија, 011/3027-727

Председнику Републике Србије
Борису Тадићу;

Председнику Владе Републике Србије
др Војиславу Коштуници

Поштовани господине Председниче,

Сви знамо да је последњих пет година трибунал у Хагу део нашег свакодневног живота и тема са којом почиње са којом почињемо сваки разговор о будућности наше земље. Рад Трибунала је од почетка спровођења “ правде ” био подвргнут различитим, често контраверзним оценама. Такође знамо да је више лица за време боравка у притвору преминуло под још не до краја јасним околностима.
Разлог за наше обраћање Вама инспирисано је тренутним догађајима у Трибуналу, који су кулминација вишегодишњег кршења елементарних људских права осумњиченог Војислава Шешеља.
На овом месту, у овом тренутку, не желимо да Вас оптерећузјемо Конвенцијама које регулишу ову област, које су брутално прекршене, поменућемо Вам само да такав случај није забележен у нашој земљи за све време Милошевићеве власти, као ни последњих двадесет година једнопартијског политичког живота а то је да један човек проведе у притвору скоро четири године, да није јасно каква је оптужница ( која је више пута мењана, скраћивана и проширивана ) која га терети, а поврх свега да му није дозвољено да се брани на начин на који он мисли да је најбољи за њега.
Господине Председниче, не можемо да Вас не подсетимо да је Војислав Шешељ председник једне респектабилне парламентарне странке, тако да је његово задржавање у притвору без почињања судског поступка такође грубо мешање у политички живот једне демократске земље каква је Србија.
Да мотив нашег писма не би у неком тренутку био доведен у питање, ми такође овом приликом желимо да Вам кажемо, да не желимо да улазимо у питање било какве одговорности господина Шешеља, нити политичке, нити кривичне.
Господине Председниче, Војислав Шешељ је бивши професор Правног факултета, доктор правних наука, писац више правних и политичких студија... али на првом месту Војислав Шешељ је грађанин и држављанин Републике Србије па зато од Вас као носиоца највише државне функције очекујемо и тражимо да учините све што је у вашој моћи да суђење пред Хашким трибуналом Војиславу Шешељу почне што пре, да му буде дозвољено да се брани на начин на који он мисли да је најбољи за њега или да одмах буде пуштен на слободу.
Господине Председниче, на крају, ми студенти Правног факултета, дубоко верујемо у солидарност свих чланова нашег друштва и верујемо да борећи се за права једнога, ми се боримо за наша будућа права која могу на исти или сличан начин да буду кршена.

За СППФ
Aлександар Јоловић, председник

У Београду, 21. новембар 2006.
______________________________ ____________________ ________________________

Данас у 11.55 испред републичког парламента, у улици Краља Милана, скуп подршке др ВОЈИСЛАВУ ШЕШЕЉУ!
______________________________ ____________________ ________________________

ДО ПОБЕДЕ! СЛОБОДА ШЕШЕЉУ
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.