Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vojislav Šešelj udaljen iz sudnice i trenutno štrajkuje glađu  (Pročitano 39523 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820

Vecernji List   
23.11.2006 19:10
Atentatori na Đinđića na vlast htjeli dovesti Šešelja

Dejan Milenković Bagzi, svjedok pokajnik na suđenju optuženima za atentat na premijera Srbije Zorana Đinđića izjavio je u četvrtak u Specijalnom sudu za borbu protiv organiziranog kriminala u Beogradu da su atentatori planirali da nakon ubojstva premijera sruše tadašnju demokratsku vladu Srbije i na vlast dovedu Srpsku radikalnu stranku.

Odluku o Đinđićevu ubojstvu, kazao je Milenković, donijeli su prvooptuženi Milorad Ulemek Legija, nekadašnji zapovjednik Jedinice za specijalne operacije MUP-a Srbije i šef kriminalnog "zemunskog klana" Dušan Spasojević, kasnije ubijen u policijskoj akciji "Sablja" provedenoj nakon atentata, u ožujku 2003. godine.

Svjedok-pokajnik je u svom iskazu tvrdio i da su s odlukom da premijer Đinđić bude ubijen bili upoznati tadašnji potpredsjednik vlade Srbije Nebojša Čović i lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, danas haški optuženik koji se dva tjedna prije atentata, 24. veljače 2003. godine, dobrovoljno predao Haškom sudu.

"Legija je rekao Spasojeviću da ga Čović podržava, a i Šešelj je prije atentata bio upoznat s time da će Đinđić biti ubijen. Obojica su Šešelja uvjeravali da ne ide u Haag i da organizira svoje ljude, ali on nije pristao na to", kazao je Milenković.

On je kazao da je kriminalni "zemunski klan" prije ubojstva Đinđića planirao i ubojstvo tad bliskog premijerovog suradnika Čedomira Jovanovića, tadašnjeg ministra vanjskih poslova Gorana Svilanovića, šefa Ureda za odnose s medijima vlade Srbije Vladimira Popovića, kao i tadašnjeg ministra prosvjete Gašu Kneževića, što je izričito tražio Šešelj, zato što ga je Knežević "istjerao s Pravnog fakulteta".

Milenković je, također, detaljno opisao kako je - zajedno s pripadnicima "zemunskog klana" i pripadnicima Ulemekove jedinice -pokušao atentat kamionom na premijera Đinđića u veljači 2003. godine kod novobeogradske dvorane "Limes", te je iznio niz detalja o drugim kaznenim djelima koje je ta kriminalna skupina izvršila.

Milenković, koji je srbijanskom pravosuđu izručen iz Grčke 2005. godine, te je u međuvremenu na suđenju protiv 13 optuženih za atentat na premijera 12. ožujka 2003. godine dobio status svjedoka-pokajnika, nastavlja svoje svjedočenje u petak.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung S7
To on kaze,a koliko je to istinito i validno bog ce ga znati.Drugo da li je uopste bitno sta je grupa kriminalaca htela.I trce taj Bagzi je neopevani poltron da ce sve da ucini samo da spasi svoje dupe.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
I cetvrto,dali je to mozda samo predizborna kampanja od nekih stranaka da smanje rejting kod SRS-a!?
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung S7
I cetvrto,dali je to mozda samo predizborna kampanja od nekih stranaka da smanje rejting kod SRS-a!?

Moguce je i to....
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 374
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
da to je moguce a moguce je i da prica namerno neke price a onda ce odjednom da ispadne kako je i sam Djindjic hteo da bude ubijem samo da bi napakostio DSS-u.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung S7
da to je moguce a moguce je i da prica namerno neke price a onda ce odjednom da ispadne kako je i sam Djindjic hteo da bude ubijem samo da bi napakostio DSS-u.

Hmm ,a kakve veze ima Djiki sa ovom temom leba ti?Pa i taj Djindjic je koristio "usluge" zemunskog klana ....to vise nije tajna.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
"Da je bio na ratistu u ime Srpstva jeste ,za razliku od nekih pedercina koji su dobili pozive i pobegli iz zemlje..."

Mislis na Djindjica Smile

Mislim na kompletni sadasnji rezim.Nase kvazi experte i intelektualce.Meni nije potreban Marsal Tito i bitka na Sutjesci da bih zavoleo lidera,ali mi je potrebno da znam ako vec idemo u rat,da se zna zasto i zbog cega.Novije generacije ne znaju onaj bauk u narodu kad je krenulo sranje u Sloveniji ko je bio napadnut i zasto,ono davljenje Tenkiste u Splitu i ostalo.JNA nije smela bre da puca ......,a nas su ubijali ko zeceve.I sta sad treba da se cuti?Naravno da ne,vec udri ...cutali smo dovoljno u ww1 ww2 i stalno bili na drugoj strani ostice.Kad je krenuo vec brato ubilacki rat .....sta sad ?ALi da mi odgovaramo po komandi ....ejjj bre pa to je smesno.Imao sam srece pa nisam ucestvovao u tom ratu za razliku od Kosova 99 godine ........svuda bre ima idiota,ali za to optuzivati lidere jedne drzave ne ide.Poenta je da na ovom forumu ima ljudi koji ga ne vole i to je to.Pa i meni se Seki gadio kad je vadio pistolj na Studente i Taksiste,ali za to treba mi da mu sudimo ,a ne neki sud u Hagu.

Pa naravno jos je i dobro prosao tamo u Hagu
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung S7
Poenta ovog topika je da se ne pokazuje koliko mi njega mrzimo ili volimo ,vec da se pokaze stav prema nasim zatvorenicima u Hagu.Nije meni bitno dal je Seselj,Kurta ili Murta tamo,vec da je Srbin koji nema osnovna ljudska prava,vec prava koja mu ta Evrropa nalaze pod zavesom (demokratije),a nema osnovno ljudsko pravo da brani sam sebe.Zamislite kad bi najednom Tadica ili nekog drugog drzavnika optuzili u Hagu bez veze i sad mu namecu nesto sto ni kod njih nije pravno.Hag jeste surova istina i stim se moramo pomiriti ,ali me niko ne moze ubediti da je pravedan i da ga postujem.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Ma Herros gde jos ima pravde,u nasem sudstvu daj ne zanosi se Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung S7
E dok mi budemo stali u red za Evropu ,ona ce se vec raspasti. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.