Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vojislav Šešelj udaljen iz sudnice i trenutno štrajkuje glađu  (Pročitano 39156 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
Pogledaj malo bolje.Sud u Hagu ce biti glavna tema svih svetskih univerziteta, kao primer strasnog moralnog sunovrata ljudi koji treba da olicavaju pravo i pravdu.
Ima u ovome istine... Sud koji ima nepotpun statut, koji uopste ne zna po cijim zakonima sudi... gomila problema, a i dalje sudi... Smile

Sud je pre svega nelegitiman.Osnivanje takvog suda moze samo da uradi generalna skupstina UN, a ne savet bezbednosti.To je jediini sud gde ako okrivljenog oslobode, isti nema pravo na bilo kakvu odstetu.I da se ne zavaravamo, to je farsa i ustanova za zlostavljanje Srba i Srbije.Stavite u odnos Biljanu Plavsic i Momcila Krajisnika naspram Nasera Orica i Agima Cekua i sve je jasno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Stavice pa zar Haag nije od UNa i za taj sud kako ja znam podpisali su i Milosevic i Tudjman a i Izedbegovic...

Meni je poznato da njihova internet stranica ide ovako www.un.org/icty
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung S7
Citat
Hag inache sudi optuzhenima za ratni zlochin. To je mozhda novost za tebe.

Za ratni zlocin ?Stvarno ......prosvetlio si me.Ne znam sta bih da mi nisi rekao ovu novost.Poenta je da je taj sud nametnut svima sem njegovim stvaraocima.A tuzna je istina da mi predajemo ljude pre nego sto ih ovi potraze.Ne branim ja Seselja ,niti me interesuje njegov stav,vec naprotiv gledam nepravdu koja se cini tamo svakodnevno prema Srpskom narodu.............to ti je u fazonu ako neknom padne na pamet da si ti ratni zlocinac(bez adekvatnih dokaza i cinjenica) ti ces tamo da robijas dok oni ne dokazu .....ili umres.Taj sud je farsa svidelo se to nekima ili ne.Ona zaba od tuzioca ne zna ni o cemu se radi,a tu nalazi kojekakve svedoke i slicno.Sta su imali protiv Milosevica......pa nista zato su ga i ubili.Nemam nista protiv da se sudi svim ratnim zlocincima kod nas....tu bi jos gore prosli.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung S7220
Sud je pre svega nelegitiman.Osnivanje takvog suda moze samo da uradi generalna skupstina UN, a ne savet bezbednosti.To je jediini sud gde ako okrivljenog oslobode, isti nema pravo na bilo kakvu odstetu.I da se ne zavaravamo, to je farsa i ustanova za zlostavljanje Srba i Srbije.Stavite u odnos Biljanu Plavsic i Momcila Krajisnika naspram Nasera Orica i Agima Cekua i sve je jasno...
   Smile u pravu si potpuno...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 52
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vojislav Seselj je zapoceo strajk gladju jer su mu uskracena osnovna ljudska prava,to je valjda jasno svima! Onima kojima nije jasno nemam sta da kazem.svaki komentar bi bio suvisan! Covek je prinudjen bio na taj korak i umesto da ga kudite trebate svi da ga podrzite jer on nije otisao tamo da brani sebe vec sve nas! Sto se tice ponasanja u sudnici,i treba tako da se ponasa.Taj sud je bespravan i tako se treba ophoditi prema istom! To dokazuje i cinjenica da menjaju pravila suda kako im je volja samo da bi Srbi ponovo ispali stoka!Zato,prestanite da ponizavate Voju vec ga podrzite da istraje i izbori se za Srbiju i sve nas pa i njega samog! ZIVEO VOJA!!!!

1. Otishao je da brani sebe, a ne mene. Jel' ti to jasno?

2. Ako je bespravan, shto je grebao ko machak na vrata da ga puste tamo?

3. Ako ga je vec on priznao, kakvu budalu sad izigrava?

4. Verujem da je bio prinudjen na ovaj korak. U poslednje vreme gabarit mu se jako povecao.
Ocigledno nisi bas pametan pa se pitam zasto pokusavas da budes? Ukljuci b92 i informisi se sta tvoji istomisljenici zele uraditi od Srbije....A NAS RADIKALE ZAOBIDJI JER NAM NISI NI DORASTAO!!! I naravno da tebe ne brani! Protiv tebe i tebi slicnih se vec dugo borimo kao sto ce i sam Voja cim se vrati...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 52
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jedan je Voja...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

voja2222.jpg
(12.31 KB, 320x240)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 52
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
SAVEZNA SKUPSTINA 23.11.2006. 12h Pridruzimo se skupu u znak podrske Voji Seselju!

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

voja.jpg
(12.19 KB, 320x240)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Jesu li ovo novije slike od Seselja...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 52
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Gospodina Voje Seselja...Jesu.Nove su.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Mnogo mi je ostario! Izgleda mi nekako bolestan i mrsav...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.162 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.