Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Višestruko ubistvo u Jabukovcu  (Pročitano 38141 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Citat
Od kada smo clanovi, a to je od 2004 nije bilo problema nije mi jasno zasto bi sada bilo problema, kada se uvek pridrzavamo svih pravila, mislim da postoje veci problemi na Bureku od toga da dva brata koriste dva naloga na jednom kompjuteru.

Dosta off-a, ako hoces da nastavis raspravu nastavicemo na PM.

Dva brata dva naloga na jednom kompu, ali ne i jedan brat dva naloga...
Samo si napravio konfuziju...a, meni na pamet ne pada da izigravam Serloka Holmsa...

Sto se tice off-a, ne znam sta je tacno off kada je ova tema u pitanju...
Takodje, forum sluzi za diskusiju, a ne PM...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

,!,,(-_-),,!,

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2982
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
SonyEricsson K800i
Evo ovako kako ja shvatam:
Dupli nalog je kada jedan korisnik sa iste IP adrese ima dva otvorena naloga. (zato se i zove dupli, jedan korisnik ima dva svoja naloga)
Nije dupli nalog kada dva korisnika sa iste IP adrese imaju dva totalno razlicita naloga.
Ja nisam napravio konfuziju nego ti nisi razumela sta sam ja hteo da kazem. Ja i Ghost smo braca koji imaju posebne naloge, njegov nalog koji on koristi i moj nalog koji ja koristim.

Ja mislim da je off, jer smo skroz sisli sa teme jer sa ubistava u Jabukovcu presli smo na zapad, istok, "duple" naloge....
Jeste da forum sluzi za diskusiju ali nisam hteo da popunjavamo ovu temu sa off-om.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5054
Zastava http://forum.burek.co.yu/Themes/default/images/flags/cs.png
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
SAHRANJENO DEVETORO MEŠTANA JABUKOVCA !!!

Na lokalnom groblju u selu Jabukovac kod Negotina posle podne sahranjeno je devetoro meštana koje je ubio Nikola Radosavljević u petak, 27. jula.

U prisustvu ministra unutrašnjih poslova Dragana Jočića opelo je držao vladika timočki gospodin Justin a činodejstvovali su sveštenici negotinskog namesništva.

Crkvena porta bila je pretesna da primi sve stanovnike Jabukovca i okoline koji su došli da isprate svoje komšije koje je pobio Radosavljević.

Najmlađa žrtva je dečak od 15 godina Srđan Bađikić čiji se otac bacio na njega da ga zaštiti i pogođen je u leđa, a sada se nalazi u niškoj bolnici i njegovo stanje je stabilno ali još ne zna da mu je danas sin sahranjen.

U kući Djorđevića ubijeni su otac, sin i baka a preživela je samo ćerka dok je u porodici Borongić ubijeno dvoje ljudi, ddok je četiri domaćinstva ostalo bez po jednog člana.

Tanjug
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ljudi polako sa amerikom i rusijom ovo je prica za sebe ovo nema veze sa tim!
da svetski mediji obaveste kad decak u jako poznatoj skoli ubije tridesest ljudi ali kada u sukobu dve razlicite frakcije grupe ms13 u americi strada 15 toro ljudi u nekom bednom kvartu to niko ne cuje niti nas obavesti a ima toga koliko hoces!

ovde vidim da su vecina iz bg i da nisu puno upuceni o tome sta se desava po vlaskim selima u okolini negotina to je jedno drustvo za sebe i tamo su stvari jako komplikovane i trebali bi malo vlasti da se pozabave crnom magijom u tom delu srbije jel koliko god neko nezeleo da veruje u to  ja sam prvi koji nije sujeveran uopste mora da prizna da takvi obredi u istocnoj srbiji pogotovo po tim planisnskim vlaskim selima imaju uticaj!
evo i na slici moze da vidimo kako ova baba vrsi neki obred na mestu gde je neko nastradao ovde se postavljaju mnoga pitanja kako neko moze da ubiva sa ovakvom preciznoscu kao da radi u saj a ne da je neki lovac ovde nije u pitanju ni automatska puska niti skorpion vec covek sa lovackom puskom seta selom menja patrone puca i ne promasuje prosto neverovatno a jos vise neverovatno da neko skoci u bunar i da izadje iz njega bez ikakvih posledica!
u vlaskim selima postoji ogromna ljubomora i zavist oni neznaju dali vise mrze komsiju koji ima vecu kucu ili brata koji ima noviji traktor tolika ljubomora i zavist medju ljudima nema nigde na svetu onda toliko vradzbina i magija proroka i vidovnjaka nema nigde u srbiji kao tamo treca stvar jako su njihova sela zatvorenog tipa i tu gde muz bije zenu kao sto je ovaj uradio pre ubistva nikog ne zanima i milicija nebi ni dosla da je sve ostalo na tome da ne govorim o ucenama kako ocevi jebu svoje snajke uzimaju sinu devojku i zenu sto mislim da samo tamo ima tako da kombinacija svih ovih navedenih stvari dovela je do ovoga sto je svako ko je malo poznavao problematiku tih sela mogo da i ocekuje tako da policija treba i te kako da se pozabavi istragom i da prica kako je on bio malo blesav pa se iznervirao sto mu nisu gasili sumu i eto uradi covek tako nesto!
i sad mi dolaze pojedini vlasi iz beca na b92 i prosipuju pamet o lepotama tog kraja i kako nemogu da veruju u tako nesto treba nekoda se ozbiljno pozabavi ovom problematikom i da pocne javno da se prica o ovome i nije valjda trebalo ovoliko mrtvih da bi neko postavio ovo pitanje mada kako vidim jos niko ne prica o tome da nebi slucajno uvredio mestane tog kraja u ovom teskom trenutku a sto je trenutak tezi tamol cesve vise da se vraca mogu da zamislim sada sta se tamo desava i kakve se sve kletve i mucke rade tako da pothitno neka neko krene u obracunu sa ovim stvarima jel niti jel ovo vise nije ni zajebancija ni naucna fantastika vec nas je strefilo i nadam se da ce na ovome da se zaustavi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.01
Mislis da je svet obavesten o desavanjima u Jabukovcu?
Mislim da ne...

bilo na bbc world . gde da propuste tako neshto , to su za njih spektakli (chitaj izvori novca ) ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
I sta sad treba biti lecen o trosku drzave prosto mi je zao stokod nas nije uvedena smrtna kazna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ubica i ranije imao napade besa i ludila
U Jabukovcu kod Negotina sahranjeno devet žrtava Nikole Radosavljevića

Četiri žene i pet muškaraca koje je u petak uveče ubio komšija Nikola Radosavljević (39) lovačkom puškom, sahranjene su juče u selu Jabukovac, pored Negotina. Opštinsko veće proglasilo je jučerašnji dan Danom žalosti i donelo Odluku o davanju jednokratne novčane pomoći porodicama nastradalih.

TUGA - Specijalne jedinice policije uspele su tek pretprošle noći da pronađu i uhapse Radosavljevića, koji je usmrtio devetoro meštana Jabukovca.
Nikola, koji je i ranije imao psihičke probleme zbog kojih se neko vreme lečio u Austriji, gde je s porodicom živeo, počeo je da ubija u petak uveče nakon što je pretukao ženu Jelenu. Uzeo je lovačku pušku i krenuo na ulicu. Prvo je ubio Veljka Đorđevića (59), njegovog sina Dragana (22) i taštu Marinu (70), a zatim i Draginju (55) i Branislava Borongića (57), koji su izašli na ulicu da vide šta se dešava. Idući prema centru sela pucao u Branislava Badejevića (30) i Srđana Bađikića (15), a teško ranio Srđanovog oca Sinišu (36) i Vanucu Badejević (70). Onda je prošao pored kuće Perse Banković (37), koja je na terasi prostirala veš i ubio je jednim hicem u grudi, a zatim i Aniku Čogić u garaži njene kuće.
Ubica je uhapšen na seoskom groblju nakon što je pokušao da izvrši samoubistvo na grobu na kom su njegovi roditelji, iako živi, podigli sebi spomenik. Prebačen je u niški klinički centar, s povredama pazušne jame i nekoliko polomljenih rebara. On je u svesnom i stabilnom stanju i sposoban je da komunicira, ali odbija kontakt sa okolinom. U istoj bolnici je i dvoje ljudi koje je Radosavljević teško ranio. Oni nisu u životnoj opasnosti. U Okružnom tužilaštvu rečeno je da će danas biti podnet zahtev za sprovođenje istrage koju će voditi Dragica Singulirović, istražni sudija Okružnog suda u Negotinu, a osumnjičeni će biti ispitan kada to bude dozvolilo njegovo zdravstveno stanje.
Meštani Jabukovca kažu da se Nikola i ranije ponašao agresivno, bio je nervozan jer su mu u nedavnim požarima uništeni šuma i salaš, a nasrnuo je i na putnike autobusa kojim se vraćao iz Austrije. Po njhovoj priči, Nikola je krenuo da ubija ubeđen da je Anika Čogić bacila na njega vradžbine.

Izvor: 24sata

IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
ISPOVEST MONSTRUMOVE SUPRUGE
GAZIO ME KAO MRAVA

"Nikola se lečio, ali je prestao da uzima terapiju. Toga dana me je udario u glavu iz čista mira, oborio na zemlju i počeo da me gazi"
NEGOTIN - Jelena Radosavljević, supruga pomahnitalog ubice koji je pre tri dana ubio devetoro svojih komšija i ranio dvoje, zbrinuta je na Hirurškom odeljenju negotinske bolnice. Na lečenju je zadržana zbog preloma vilice i nosa koje joj je suprug naneo kobnog dana, pre nego je krenuo u svoj krvavi pohod. U razgovoru za Kurir, Jelena, 12. žrtva ovog serijskog ubice, kaže da od svega što ju je snašlo prethodnih dana najviše strahuje za svoju decu.

- Polomljen mi je nos i vilica i trpim jake bolove. Ipak, najveća briga trenutno su mi deca. Ne znam gde su. Čula sam da su kod Nikolinih roditelja i da stalno plaču. Samo želim da ih vidim, da znam da su dobro i da oni znaju da sam ja dobro. Oni možda misle da sam mrtva - kroz jecaje priča Jelena, koju smo zatekli u bolničkoj postelji, žaleći se da je niko nije posetio.

Kobnog dana nerado se seća. Sve je, kako kaže, bilo normalno, a onda je videla Nikolin pogled, koji je najavio crne slutnje i ovu nezapamćenu tragediju.

- Tog dana sam stigla iz Austrije. Nikola je stigao nedelju dana ranije. Rekao mi je da se iznervirao što mu je šuma izgorela, ali se normalno ponašao.

Deca su otišla sa babom i dedom da beru pasulj, a mi smo sedeli za stolom, ručali i dogovarali se o slavi koju je trebalo da proslavimo, Svetom Iliji. Odjednom sam mu videla taj izraz u očima. Nikada ranije ga nisam videla takvog. Bez ikakvog povoda udario me je u glavu, a onda oborio na zemlju i počeo da me tuče. Ko mrava me je gazio. U jednom trenutku je istrčao iz kuće, a ja sam puzeći pobegla kod komšije. Posle toga ne znam šta se događalo - priseća se Jelena, navodeći da je suprug nikada ranije nije udario.

- Ne znam šta mu je bilo. I dalje mi nije jasno. Lečio se, ali je u poslednje vreme prestao da uzima terapiju, govoreći da mu je sve bolje - dodaje ona.
- Samo želim da uzmem decu i da se sa njima vratim u Austriju. Mi nismo ništa krivi. Oni tamo idu u školu i želim da im pružim normalan život. Sad moram da im budem i otac i majka. Samo želim da što pre odemo odavde - kaže Jelena.

OPSEDNUT VLAŠKOM MAGIJOM

Surovi ubica Nikola Radosavljević godinama je radio kao sezonski poljoprivredni radnik na periferiji Beča. Meštani Jabukovca koji ga poznaju kažu da je bio psihički labilna ličnost a njegov otac tvrdi da je u poslednje vreme bio opsednut vlaškom magijom.
Bio je ubeđen da je vradžbine vlaške magije na njega bacila Anika Čongić, tašta njegovog brata, i u trenutku rastrojstva je želeo jedino nju da ubije. Međutim, počeo je da puca čim je ispred sebe ugledao prvu osobu, a slučaj je hteo da je ona bila poslednja žrtva. Kada ga je čula i videla u dvorištu, Anika je počela da beži ka garaži, ali ju je on stigao i likvidirao. Posle toga je otišao na groblje, gde je pokušao samoubistvo na porodičnoj grobnici.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Evo ovako kako ja shvatam:
Dupli nalog je kada jedan korisnik sa iste IP adrese ima dva otvorena naloga. (zato se i zove dupli, jedan korisnik ima dva svoja naloga)
Nije dupli nalog kada dva korisnika sa iste IP adrese imaju dva totalno razlicita naloga.
Ja nisam napravio konfuziju nego ti nisi razumela sta sam ja hteo da kazem. Ja i Ghost smo braca koji imaju posebne naloge, njegov nalog koji on koristi i moj nalog koji ja koristim.

Ja mislim da je off, jer smo skroz sisli sa teme jer sa ubistava u Jabukovcu presli smo na zapad, istok, "duple" naloge....
Jeste da forum sluzi za diskusiju ali nisam hteo da popunjavamo ovu temu sa off-om.

Izvini, u jednom trenutku ti se deres na mene, u drugom trenutku osoba sa istog IP sa drugim nalogom se na isti nacin izrazava...
Sta, ja moram da razmisljam ko je ko?
Ne..ne..ne.. Ne zanima me...  Smile

Ja sam mod ovog foruma.
Kada ti budes mod, moci ces da presudjujes sta je off.
Off sigurno nije reci nekome da nije u pravu...  Smile

Mozda takvo drcno ponasanje prolazi u tvojoj porodici i u tvojoj okolini, ali ne kod mene...
« Poslednja izmena: 30. Jul 2007, 12:40:52 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

,!,,(-_-),,!,

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2982
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
SonyEricsson K800i
Kao prvo ja se nisam derao na tebe i nisam ja kriv sto je Ghost malo burno reagovao.
Dobro, ti odlucujes sta je off, ja samo smatram da je offtopic kada pocnu da se pisu komentari koji nisu vezani za temu.

Ja se uopste ne ponasam drcno, to sto si ti napisala mene vredja, a koliko ja znam vredjanje korisnika je zabranjeno nebitno da li si moderator ili nesto drugo.
Ja se izvinjavam ako sam te necim uvredio, to nije bila moja namera, samo sam hteo da kazem svoje misljenje.

Nadam se da smo razresili ovu raspravu i da se vise nece nastavljati.

Pozdrav
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.