Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jun 2026, 16:41:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 210 211 213 214 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 882971 puta)
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Apple 5
ljudi meni ova Natalija deluje kao pozitivac ali brate da se moja zena ovako ponasa pred milionima ne bi joj lako oprostio.
Smile Ok  Smile
Pa sad il je pozitivna ili sta  Smile
Ma Anea je pozitivna  Smile

Pa pozitivna je osim kada se vacari sa drukim muskarcima  Smile
Izvini  Smile Djogani  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Jelena Stožinić zavela i Zoranu!

Nakon što smo imali prilike da na imanju u Lisoviću gledamo seks između Tine Ivanović i Jelene Stožnić, pevačica Zorana Pavić počela je i sebe da ubacuje u lezbo-aferu. Naime, Pavićeva se ubacila u razgovor između Tine i manekenke i rekla pevačici da Jelena ima novu devojku.

- Jelena, šta radiš tamo? Dođi ovamo s tom tortom – rekla je Ivanovićeva manekenki, a Zorana se odmah ubacila.

- E, ona ima novu devojku! – dodala je uz osmeh Pavićeva, misleći na sebe.

Da su i ostale ukućanke počele da razmišljaju o ženama govori i to što su pričale da su sanjale čudne stvari.

Izvor: Alo

Rento: Katarina se uvek muva sa gazdama!

Kakvo je tvoje mišljenje o Katarini?
- Kaća voli da flertuje, a onda se odjednom trgne jer se seti da je kamere snimaju.

Da li je istina da voli da se muva s gazdama lokala u kojima peva?
- Jeste, to je istina. Nisam prisustvovao kada se to dešavalo, ali sam čuo priče. Igrom slučaja, imam mnogo prijatelja koji drže lokale i diskoteke i upravo od njih sam to i saznao.

Izvor: Kurir

Renato Henc o tome šta je bilo ispod pokrivača

Folker kaže da Baki nije diskvalifikovan iako ga je fizički napao i poručuje da je šokiran što taj incident nije prikazan! – Baki se jedne noći bunio što smo pustili pesmu Ace Ilića, a ja sam mu objasnio da pesme svih farmera moraju da se emituju. Izrevoltiran, svom snagom je mojom glavom udario o glavu Li Mena. To je toliko puklo da su se mnogi okrenuli. Uhvatio sam se za glavu i savio od bola, ali sam ubrzo shvatio da bi Baki mogao da bude izbačen i pribrao sam se da to produkcija ne bi primetila. Baki je nasilan i mislim da će tek da pukne!

Tvrdiš da su se rodile emocije između Baneta i Natalije?

- U noći kada su se Tina i Jelena smuvale, u etar nije prikazano šta se dešavalo na krevetu pored, u kom su ležali Bane i Natalija. Svojim očima sam video kada su legli u krevet i zagrlili se. Nakon nekoliko minuta Bane je navukao prekrivač preko njihovih glava. Ćutali su više od 15 minuta, a prekrivač se pomerao. Kada sam ih ujutru pitao šta se dešava, Natalija mi je rekla: „Ma, nije to što ti misliš.” Tada mi je sve bilo jasno jer je počela da mi se pravda. Pored toga, ona mu je jednom priznala da je privlače muškarci poput njega, ali da joj ne odgovara što je mlađi.

Kako komentarišeš to što su se Tina i Jelena „smuvale”?

- Video sam da su počele da se dodiruju i da svašta pričaju jedna drugoj, ali tek kada sam izašao sa „Farme” na internetu sam video šta se zapravo desilo. Nisam mislio da su toliko daleko otišle. Kada je shvatila šta je uradila, Tina je preplakala ceo dan i svima se izvinjavala za svoje ponašanje, ali većina nije ukapirala jer nismo videli sve šta se zbivalo. Popila je čak tablete za smirenje.

Da li si razočaran što si izbačen?

- Radio sam kao magarac od jutra do mraka i pravio šou, što se, očigledno, ne ceni. Da bi ostao u igri, moraš da se smuvaš sa nekim, psuješ i tučeš!

Više nisi deo „Grandovog” jata. Da li ti je teško da sam vodiš karijeru?

- Iz „Granda” sam izbačen zato što sam otišao na jedan nastup koji nisam prijavio. Katarina se javno hvalila da je uradila na desetine takvih nastupa, pa nije izbačena. Bolje funkcionišem bez „Granda”. Od februara do septembra zaradio sam koliko za prethodne tri godine u „Grandu”. Saša Popović i Žika Jakšić su profesionalci, ali tim menadžera je nesposoban i to koči celu priču. Snimio sam singl „I da nemam”, a nastupi su mi rasprodati do Nove godine!

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Baki i Vendi – Da li je bilo seksa?

Glavna tema na imanju u Lisoviću je da li su Baki i Vendi nekada “delili nežne emocije”. Imaju različite poglede na tu temu, ali iz njihovih izjava se vidi da je “nečega bilo”.

“Da, nas dvoje jesmo bili u vezi, ali poslovnoj. Postoje ljudi koji su zaljubljeni u mene i oni latentni”, branila se Vendi, ali je na kraju ipak priznala da su se i “intimizirali”.

Baki je takođe negirao da su imali išta više sem “poljupca iz zezanja”.

“Glupo je da sada o tom pričam, ona sada ima porodicu. To je bilo pre 10 ili 15 godina, ni ne sećam se. Da li je bilo seksa više nije ni bitno. Bio sam kod nje i…”

Izvor: Mondo

Sani o Nataliji i Banetu, Katarini, Bakiju, prevari

Frontmen grupe „Trik FX” Sani, čija se supruga Natalija trenutno nalazi na „Farmi”, za Press priča kako podnosi dane bez svoje drage i kaže da bi njena borba za pravdu mogla da se završi tučom na imanju. Sani odbacuje tvrdnje mnogih farmera da su se rodile emocije između nje i Baneta i da je pao poljubac ispod pokrivača.

- Nisam imao prilike da vidim taj snimak i ne mogu da tvrdim šta se dogodilo, ali poznajem Nataliju i znam da ume da postavi granicu prema suprotnom polu. Baneta je zgotivila prijateljski i nema tu mesta insinuacijama, među njima nema ljubavnih varnica. Pa šta ako je udata, to ne znači da ne treba da se zeza. Možda su malo preterali, ali ona zna kakav sam ja i da prevaru ne bih oprostio. Nisam ja loš frajer i mogu da imam 23 devojke ako hoću, ali među nama postoji poverenje, što dokazuje to da smo 18 godina zajedno – kaže Sani, koga su povredile poruke u kojima gledaoci optužuju Nataliju da razdvaja Katarinu i Baneta.

- Katarina je prava prevrtljivica i umislila je da je riba, a ima dupe kao tiganj. Natalija je za nju seks bomba i provalila je šta radi Banetu i Bakiju, zato pokušava da mu otvori oči. Kaća ih izaziva, pa se kao povuče. Znam ja nju iz priče svojih drugara koji su vlasnici klubova u kojima je ona pevala, tako da tu tvrdnju da je staromodna devojka može da priča nekom drugom – ističe denser, koga smo pitali šta znači rečenica „Tegla ispod kreveta ostaće zauvek prazna”, koju je na kraju pisma uputio Nataliji.

- Pred njen ulazak na „Farmu” drugari su mi poklonili teglu i rekli da će mi Natalija odseći „onu stvar” ukoliko je budem varao dok je na imanju. Tegla je stavljena ispod kreveta kao u filmu „Kum”, pa sam tom rečenicom hteo da joj kažem da sam dobar – kaže Sani, iako je uslikan kako se sa zgodnim devojkama provodi po noćnim klubovima.

- Ne mogu da budem kao u zatvoru! Pričao sam i sa Natalijom o tome pre nego što je ušla na „Farmu” i imam dozvolu (smeh). Ona mi mnogo fali i moji prijatelji su primetili da sam se povukao u sebe i postao ćutljiv, tako da pokušavaju da me oraspolože izlascima i provodom – priča denser, koji kaže da je Natalija pokazala koliko je pravična, pa se boji da bi mogla da zapadne u bedak ako je neko „nagazi”.

- Plašim se da bi sa nekom od ukućanki mogla da ima pravi konflikt, jer se sa muškarcima uvek bolje slagala. Ako neko bude pokušao da joj napakosti ili da njome manipuliše, ona može i da se potuče, ali se nadam da do toga neće doći! Publika bi tada videla jednu drugu Nataliju – kaže Sani, koji se trudi da njihovom sinu Dejanu ublaži majčino odsustvo.

- Mislio sam da ću se bolje snaći bez nje, ali tek sada vidim koliki je ona oslonac u mom životu. Sreća pa je Dejan u pubertetu i više ga zanimaju devojčice. Sednemo svako veče pred pregled dana, grickamo kokice i komentarišemo. Verujemo u njenu pobedu jer Natalija je do jaja i idemo do kraja.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Jelena zgrabila Natalijine sise, Sani poručuje dalje ruke od Natalije

Želja za seksom prerasta u agoniju. Jelena je postala prilično agresivna i uveliko pokazuje sklonost ka ženama. I blažem obliku sadizma. Još uzbuđenu od nedavnih Tininih nežnih dodira po bradavicama, manekenku je dodatno raspomamilo Natalijino paradiranje u brushalteru. Grubo je uhvatila denserku za kosu i bukvalno je odvukla u toalet, zalupivši vratima za sobom. Iznutra su se čuli krici, a onda je svima postalo jasno šta se dešava.

- Ne za grudi, nemam brushalter na sebi! Gde mi je brus?! – uzvikivala je Natalija.

Možemo samo naslutiti kako je Jelena veštim pokretima skinula sa nje i taj komad garderobe. Možemo samo zamisliti kako joj je šakom prekrila golo poprsje. Možemo samo… Kamere, nažalost, to nisu zabeležile. Baš kao ni ono kada je među njih dve uleteo Bane. Istina, on je ubrzo izašao, ali…

Ali da je njegov upad prijao Nataliji, pokazala je nedugo potom. Rakija koju su farmeri ispekli udarila je u glavu manekenu. On se pripit uvukao kod Katarine u krevet, legao na nju i počeo da je ljubi. A onda ga je zaskočila denserka. On je iskoristio sve blagodeti „srećne trojke“, lupio je po zadnjici, ali mu je ona uz kikotanje uzvratila istom merom.

Ukoliko se muškarci uskoro ne potrude da obuzdaju seksualnu strast pojedinih farmerki, one će morati same da se snalaze. Jelena više očito ne želi da se kontroliše.

Sani: Jelena, moja žena nije lezbijka!

Na nasrtaje Jelene Stožinić na Nataliju nimalo blagonaklono ne gleda muž denserke.
- Jelena, dalje ruke od Natalije! Moja žena nije lezbijka i ne voli takve igrice. Ta manekenka ništa drugo ne radi na Farmi osim što ide i spopada žene. Iskoristila je i Tinu kada je ova popila čašicu više. Mislila je da tako može i sa mojom Natalijom, ali džabe joj sve, kod nje nema šanse! – prilično samouvereno je delovao Sani.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
ova je mala opterećena... Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4040
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Smile Smile Smiley 1 Smiley 1 Smile
Sani: Natalija mora da napusti farmu!!!

Zbog zdravstvenih problema koje ima njihov sin, suprug pop pevačice Natalije, Sani, apelovao je na njene glasače i fanove da više ne glasaju za nju

- Stvar je jako ozbiljna. Molim sve ljude koji podržavaju Nataliju da više ne glasaju za nju kako bi bila izbačena, jer je jako potrebna našem detetu. Sin nam se psihički razboleo. Bila nam je Hitna pomoć u kući, dobija lekove i injekcije za smirenje i protiv bolova. Na svu tu muku, pao je na pločice i razbio, odnosno rasek‘o glavu. Jako je depresivan. Ne može da shvati ovu igru, nedostaje mu majka, jako. Zaključavao se u kupatilo. Zvao sam organizatore i producente „Farme“, kažu da će pomoći koliko mogu, ali da ne mogu puno da učine zbog licence. Jedino mi preostaje da ovako apelujem na ljude da ne glasaju za Nataliju, kako bi što pre došla kući, jer je potrebna našem sinu - rekao je za „Alo!“ Sani uznemirenim tonom.

Smile.Osta covek bez zene. Smile Smile
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Apple 5
ljudi meni ova Natalija deluje kao pozitivac ali brate da se moja zena ovako ponasa pred milionima ne bi joj lako oprostio.
Smile Ok  Smile
Pa sad il je pozitivna ili sta  Smile
Ma Anea je pozitivna  Smile

Jeste... da sam malo pozitivnija, zvali bi me Ricard Simons

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Šta vi mislite: Da li je Bane gej?

Prsata Vendi je uspela u svojoj nameri kada je ušla na Farmu. Ubacila je “žišku” da je maneken Bane “latentni homoseksualac”, što je postala jedna od glavnih tema među farmerima. Takmičari listom ne veruju u to da je Bane homoseksualac, ne isključuju mogućnost da je možda biseksualac, ali i da tako jeste nemaju ništa protiv toga. Na sve te priče, Bane se samo smeje i poručuje: – Ja znam za sebe da sam pravi muškarac, a ko hoće da veruje u te budalaštine neka veruje.
Udata Natalija, za koju Renato tvrdi da je imala seks upravo sa Banetom, smatra manekenka najlepšim famerom, “baš po njenom ukusu”. Upitana šta misli o tome da je Bane možda gej, ona se samo nasmejala: “Ne verujem, ne liči mi na geja, ali ako jeste ne smeta mi”.
Jelena, koja ovih dana deli štalsku postelju sa Banetom, ne dopušta ni gram tvrdnjama da je maneken homoseksualac: “Bane voli žene više nego hleba da jede“. Ni muškarcima ne bi smetalo ako Bane zaista voli isti pol. Osim Bakija, koji bi mu “odmah poslao četiri, pet topova u glavu“. A i Bata Zdravković poručuje: “Nemam ništa protiv samo neka se kloni mene“.
Marjan Rističević takođe ne veruje da je Bane homoseksualac. “Kad bih ja, ne daj Bože, bio to, daleko bilo, ja bih isti gledao da nađem najlepšeg muškarca”.
I ostali muškarci su uvereni da Bane nije gej, jer je “ekstra frajer”, što bi rekao Cobe, a Ekrem Jevrić kaže: “U životu nijesam upoznao nijednog geja”. Maaada, jednom prilikom su mu “snimili” da nosi tanga gaće! Bakiju, ipak, nije svejedno. Njegova prijateljica Vendi mu je ubacila “crva u glavu” i sada razmišlja o svim onim momentima kada se zafrkavao sa Banetom, a ima i kiseo izraz lica kada se seti onog poljupca iz “masnih fota”.

Izvor: Scandal

Baki želi da napusti farmu

Dok su kod kokošinjca, Aca Ilić, Baki Đogani i Zoran Pejić Peja pripremali đubrivo za baštu, Baki je izjavio da mora da napusti farmu, jer je sve počelo mnogo da ga nervira.

Zatim je sa Pejom ogovarao Branislava Jankovića Baneta i obojica su se složili da ovaj prilično kalkuliše , pa je zbog toga sa nekoliko devojaka pokušavao da ostvari neki dublji kontakt.

Na red je kasnije došao i Ekrem Jevrić, a Bane koji im se u međuvremenu bio pridružio ubeđen je da je Ekrem mnogo lukaviji, nego što se predstavlja. Pitali su se i da li je neko od novopridošlih farmera na tajnom zadatku.

Baki je komentarisao i svoju staru ljubav Vesnu Vendi Vukelić, rekavši da ne može još uvek da je shvati, i da mu je nekako čudna. Smatra i da ona želi da ga posvađa sa Banetom. Zašto, nije precizirao…

Izvor: S Media
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Zorana bi pokidala Proku kao čavka purenjak

Prema informacijama do kojih je došao Odašiljač u rijaliti šou programu Farma došlo je do prvih ljubavnih varnica.

Naime, nakon što je pomuzla jarca, Zorana Pavić iz grupe Zorana Pavić krišom je popila dva vinjaka.Ubrzo ju je ponela emocija, dohvatila se mikrofona I otpevala pesmu "Ja vragolan I moj deda" koju je posvetila domaćinu Proki uz konstataciju da bi ga pokidala kao čavka purenjak.

Izvor: S Media
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3811
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung 
Je*ace njih Ekrem sve odreda  Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pazi na svoje misli, jer će postati tvoje riječi, pazi na svoje riječi, jer će postati tvoja dijela, pazi na svoja dijela, jer će postati tvoja navika, pazi na svoje navike, jer će postati tvoj karakter.

Nikada ne pitajte ženu da Vam kaže nešto o svojoj prošlosti.

Strah životu kalja obraz često!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 210 211 213 214 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jun 2026, 16:41:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.