Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jun 2026, 14:13:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 211 212 214 215 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 882910 puta)
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung 
Zorana bi pokidala Proku kao čavka purenjak

Prema informacijama do kojih je došao Odašiljač u rijaliti šou programu Farma došlo je do prvih ljubavnih varnica.

Naime, nakon što je pomuzla jarca, Zorana Pavić iz grupe Zorana Pavić krišom je popila dva vinjaka.Ubrzo ju je ponela emocija, dohvatila se mikrofona I otpevala pesmu "Ja vragolan I moj deda" koju je posvetila domaćinu Proki uz konstataciju da bi ga pokidala kao čavka purenjak.

Izvor: S Media
Pa kakve su joj ostale kolege, i ja bi pokido Proku.  Smiley 1

Btw, ona Vendi je robokap. Rekla je da mrzi mačke i da je svako ko ima mačku loša osoba. Jebali je silikoni!
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Btw, ona Vendi je robokap.
kad god neko pomene rech robokap meni samo ovo pada na pamet Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Sony xperia
Ovde covek da se pogubi. Pa jel' rec na temi o avatarima ili ovoj ... farmi ?  Smile

Off   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Apple 5
Sad ce da doce lik koji se zove sez,pa ces znati gde si  Smile
A inace supervizoru posalji mi taj smajli sa sekirom na PP  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Btw, ona Vendi je robokap.
kad god neko pomene rech robokap meni samo ovo pada na pamet Smile Smile

Hahahah Smile Smile

...Ja sam gledao prvu sezonu farme, prva dva dana, i cim sam video da (sucks), odustao...  Smile
« Poslednja izmena: 14. Okt 2010, 06:30:41 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Sad ce da doce lik koji se zove sez,pa ces znati gde si  Smile
A inace supervizoru posalji mi taj smajli sa sekirom na PP  Smile
кликнеш на дугме "одговори", у доњем реду смајлија на самом крају имаш опцију "још". кликнеш и отвориће ти се прозор са много нових смајлија. Smile

Denser moli produkciju da diskvalifikuju Nataliju: Sani izbacuje ženu s farme! Smile Smile Smile

Iako je svojevremeno bio oduševljen idejom da mu supruga Natalija uđe u rijaliti šou „Farma“, Sani Trik FX se grdno pokajao! Kako saznajemo od izvora bliskog produkciji, poznati denser već danima ne može da podnese pritisak javnosti zbog neprikladnog ponašanja svoje supruge.

Naime, on na sve moguće načine pokušava da ubedi producente da mu pomognu u nameri da Natalija napusti imanje u Lisoviću.

- Sve je počelo otkad je Renato Henc napustio šou i izneo neke detalje za koje niko osim farmera nije znao, a to je – da se Natalija ozbiljno muva i pipka s Banetom Jankovićem! Vidno uzbuđen i razočaran, Sani je zamolio produkciju da njegovu suprugu udalji iz rijalitija, ali su mu oni najljubaznije objasnili da je to nemoguće jer ona nije prekršila nikakvo pravilo koje je vezano ugovorom – priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor.

Da li zbog sujete, porodice ili ortaka koji mu se iza leđa podsmejavaju, nazivajući ga rogonjom, tek vođa grupe „Tik FX“ obratio se javnosti preko društvene mreže „fejsbuk“ i pozvao sve njihove fanove da ne glasaju za Nataliju. Inače, prema Sanijevim tvrdnjama, on se na ovakav korak odlučio zbog sina koji je navodno u lošem zdravstvenom stanju jer ne može da se nosi sa pritiskom koji mu je nametnut otkad se njegova mama nalazi na farmi.

- Sin nam se psihički razboleo. Bila nam je Hitna pomoć u kući, dobija lekove za smirenje i jako je depresivan – izjavio je Sani za „Alo“!.
S druge strane, svi oni koji prate ovaj rijaliti šou mogli su da primete da Natalija svu svoju pažnju poklanja Banetu i da joj njegovo društvo i te kako prija… U prilog toj tvrdnji ide i njihovo ponašanje na poslednjoj žurki, kada su prisno igrali, a u jednom trenutku je maneken pevačicu pomazio po međunožju…

Izvor: Alo

Jelena Stožinić pokazala dupe na pijaci!

Manekenka se na pijaci ponašala više nego zabrinjavajuće, pa joj je zbog plitkih farmerki neprestano izvirivala guza pri svakom pokušaju da se sagne. Pažnju prisutnih manekenka je privukla odmah po dolasku, s obzirom na to da je na pijacu došla u kućnim papučama koje je pri kraju kupovine skinula, pomirisala pa trampila za brašno, a u međuvremenu je malo i krala. Tako je Jeca imala više namirnica u zakopčanom džemperu nego što je Bane nosio u torbama, mada ni baba Eva nije bila naivna pa je u džepove potrpala većinu kolača koji su bili izloženi. Tako je vesela Jelena u želji da za svoju drugaricu Tinu nabavi cigarete čak i zaigrala na tezgi, međutim, ni tada joj nisu dali duvan, pa ih je po svom starom, dobrom običaju maznula. Bane je ljubakao sve promoterke na pijaci i, kao i prethodnih puta, razgovarao s Bakijevom omiljenom promoterkom, tobože zbog densera. Na kraju pijačnog dana, Jelena Stožinić na farmu se vratila ne samo otkrivene stražnjice, već i bosa, ali je bar donela malo duvana za voljenu joj Tinu.

Izvor: Alo

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
000000m.jpg (0 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Izvor Kurir:

Sani očajan!

NATALIJA HOĆE SEKS S BANETOM!

Četvrtak, 14. Oktobar, 2010.| Autor: Goran Doljančevic

Maneken priznao pevačici da se opasno loži na nju, a ona mu dala do znanja da ni njoj nije svejedno i poručila mu da se samo još malo strpi

Nataliji je malo trebalo da zaboravi muža! Njeno ponašanje na Farmi liči na sve sem na ponašanje nekoga ko ima muža i dete. Dopuštala je da joj grudi mazi Jelena, a Banetu maltene sve što poželi. Manekenove usne na njenom golom stomaku joj prijaju toliko da počinje da se uvija ne prateći više ni ritam muzike.

Strast joj se razbuktala, pa se neretko svojom zadnjicom nabije na njegov rajsferšlus. Istina, još uvek zakopčan. Ali, kako dani odmiču, sve se više čini da ćemo uskoro čuti onaj zvuk dok se povlači nadole. Poslednja žurka na imanju u Lisoviću definitivno ide u prilog našim očekivanjima.

Bane: Mi uz ovu pesmu možemo da pričamo, a možemo da pređemo i na nešto lepše. Hoćeš da gubimo vreme u priči, ili ovo drugo?

Nata: Moraćeš još malo pričekati.

Bane: Ali, kad sam te video, moj jezik se malo podebljao.
Jezik? Fin neki dečko, pa ne želi da gledaocima bubnjaju uši od bipovanja kad bi izgovorio ono što zaista misli. I oseća. A i ona, dok je čvrsto drži otpozadi.   

Natalija, odmah izlazi napolje!

Natalijin suprug Sani više ne može blagonaklono da gleda na njeno razuzdano ponašanje.
- Natalija se tamo previše opustila. Malo je preterala, ali vidim da se dobro zabavlja. Meni lično ne smeta to njeno pipkanje s Banetom, ali naš sin ne razume te igrice. Ja njemu moram da objašnjavam šta mu to mama radi na Farmi i njemu to uopšte nije interesantno. Mislim da je vreme da Natalija napusti Farmu upravo zbog našeg sina, koji je ovih dana i zdravstveno loše - poručuje Sani.

Gaćice joj još bele

Vendi je polagano počela da pokazuje intimne delove svoga tela. Sve liči na lagani striptiz. Prvo je po ulasku na Farmu isturila grudi, a onda preksinoć, nakon desetak čašica prepečenice, u spavaćoj sobi svukla je haljinicu i ispod providnih crnkastih hulahopki videle su se bele gaćice. Bluzu su joj na dva mesta gužvale nabrekle bradavice. Ali niko od muških nije bio tu da ispegla. Koga? Vendi ili bluzu? A šta biste vi radije voleli?

Jelena vaćarila i Jovanu!

Svoje lezbijske sklonosti Jelena je već uveliko nagovestila Nataliji. I to čini u svakoj mogućoj prilici. Ali manekenka se ne zadovoljava samo jednom ženom. Žarko želi da oseti i nežnost Jovanine kože. Podigla je Pajićevu i poput muškarca ušla joj među noge, privijajući njene grudi ka svome licu. Pokušala je na kvarno da je poljubi, ali naposletku je ostao samo trag njenih vlažnih dlanova na pevačicinoj trenerci.

Kakav folirant...  Smile
Sani: "Meni lično ne smeta to njeno pipkanje s Banetom, ali naš sin ne razume te igrice. Ja njemu moram da objašnjavam šta mu to mama radi na Farmi i njemu to uopšte nije interesantno."

Smile

Isti izvor

Bivši dečko razvezao jezik

VENDI NAPLAĆUJE SEKS!

Četvrtak, 14. Oktobar, 2010.| Autor: V. Đorđević

Menadžer Siniša Đurđić tvrdi da Vesni Vukelić nije važno da li je u krevetu sa ženom ili muškarcem i da odavno naplaćuje svoje seksualne usluge

Vesna Vukelić je nimfomanka! Prema tvrdnjama njenog bivšeg dečka i menadžera Siniše Đurđića, folkerka uživa u seksu ne samo s muškarcima, već i sa ženama, a ne libi se da dizanje nogu i unovči! U razgovoru za Kurir, nekadašnji partner friške stanovnice imanja u Lisoviću otkriva brojne pikanterije iz života žene sa kojom je proveo punih šest godina.

- Vesna se ponašala vrlo problematično - ogovarala je svoje kolege, konzumirala alkohol, čak i narkotike... Ali, najviše mi je smetalo to što je bila u vezi sa izvesnom Jagodom iz Paraćina, koju je čak dovodila kod mene kući i predstavljala je kao svoju sluškinju! - započinje svoju priču Đurđić i bez predaha nastavlja:

- Njoj nije važno da li je u krevetu sa ženom ili muškarcem! Čak je spojila lepo i korisno, pa je počela da naplaćuje svoje usluge, tako da danas ima stalne mušterije u Čačku, Obrenovcu, Lazarevcu, Valjevu... Samo spremite novac i nije nikakav problem da spavate sa Vendi!

Siniša je uveren da njeno intimiziranje sa Marjanom Rističevićem na Farmi nije slučajnost.
- Marjan je bio čest gost na stočnom vašaru u Rumi, na kome je Vendi isključivo radila u poslednje vreme. Često se i skidala, kako bi dobila što veći bakšiš - otkriva čovek koji, izgleda, veoma dobro poznaje pevačicine seksualne prohteve.

Ko zna, možda se gledaocima Farme posreći da uživo vide nešto od svega ovoga.

Kakvo govno i smradina od čoveka, bio govnar 6 godina sa njom i sada je pljuje. Smeta kretenčini što više ne može da joj uzima procenat kao makro. Evo par komentara čitaoca:

# baba Milojka
14.10.2010 07:02:18
# Kakav dzentlmen! Sta ti je sujeta....Pih!!! Kad je to sve tako i kad nema lepe reci za nju, sto je bio sa njom punih sest godina? Mos misliti, sad se setio da prica o tome, sada kada je zena izolovana. Izgleda da je debeljko dobio korpicu pa se sada nervira.

# Grinta
14.10.2010 09:02:58
# Takav pevacki i intelektualni kapacitet jedino moze da peva na stocnom vasaru. Nisam dobro razumela da li ona tamo peva ili je eksponat. Jos nesto mi nije jasno: koja bo budala placa njene seksualne usluge. Pa ona treba da bude srecna ako je neko uopste pogleda. Mada, posle tri vinjaka nekome jos i dobro izgleda....

Kad smo već kod ovog drugog komentara upravo je Ekrem izjavio da mu se najviše dopada Vendi kao riba, a ova ga odmah iz zahvalnosti poljubila u obraz.  Smile
« Poslednja izmena: 14. Okt 2010, 11:10:48 od Achelles183 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Sani očajan: Ne zloupotrebljavam svoje dete, Natalija nam je potrebna kod kuće! Smile Smile Smile

Sani, muž Natalije koja se raskalašno ponaša na Farmi, zatražio je juče od svih gledalaca rijalitija i njenih fanova da prestanu da glasaju kako bi denserka izašla napolje i sprečila dalju depresiju njihovog sina koji teško podnosi majčin boravak na imanju. Njegov zahtev izazavo je brojne kontroverze i uglavnom negativne komentare na forumima, što je veoma razočaralo Sanija…
– Užasno sam se osećao dok sam čitao komentare na forumima, u kojima pljuju po meni i Nataliji. Želeo bih ovim putem da im kažem da ih ne osuđujem, jer oni ne razumeju kakvi su tamo uslovi. Takođe bih dodao da ja nisam Đogani i ne želim da me porede ni sa kim. Žao mi je što ljudi misle da se služim sopstvenim detetom, kako bi bio u žiži interesovanja, ali to nema veze sa životom. To nikada ne bih uradio. Nama je Natalija sada preko potrebna i zbog toga apelujem da ljudi ne glasaju za nju. Ne tražim od svih vas na forumu da me volite, ali nemojte da nas osuđujete – bio je iskren Sani.
On je ponovio da je njegov sin veoma loše i naglasio da Natalija nije učinila ništa što bi osramotilo porodicu…
– Bio sam kod psihologa i on mi je rekao da je moj sin „zdravo bolestan“ i da je to normalna reakcija jednog pubertetlije. On u svojoj podsvesti misli da mi više nećemo biti zajedno. On se više brine za mene i moje reakcije, nego za Nataliju. Dejan je dobro dete i razume sve, ali trenutno ne može da shvati da se njegova mama samo igra. Psiholog mi je rekao da se to leči tako što će njegova mama da bude pored njega i zato apelujem na sve dobre ljude da ne glasaju za Nataliju, kako bi ona što pre izašla jer je preko potrebna svom sinu. Moja žena nije kurvetina, ali ljudi moraju da shvate da su tamo uslovi nenormalni. Ona ništa nije uradila što bi osramotilo našu porodicu i ja sam svim srcem uz nju i podržavam je – rekao je Sani.

Izvor: Scandal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Apple 5

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Bane i Natalija - šta se tu dešava?

Maneken šapnuo pevačici da bi mogli da pređu na "konkretnije stvari". Natalijin suprug pozvao fanove da ne glasaju za nju kako bi što pre izašla sa Farme.

Sve je počelo kada je Renato Henc rekao da misli da je bilo seksa između manekena Baneta i pevačice Natalije.
Produkcija je počela malo više da obraća pažnju, odnosno "okreće kamere" ka ovom paru, a jednom prilikom su te kamere zabeležile i veoma intiman razgovor. Prilikom poslednje žurke na imanju Bane i Natalija su plesali zagrljeni, a maneken je bliskost iskoristio da šapne pevačici par reči.

"Mi uz ovu pesmu možemo da pričamo, a možemo da pređemo i na nešto lepše. Hoćeš da gubimo vreme u priči, ili ovo drugo?", pitao je Bane Nataliju, koja mu je odgovorila: "Moraćeš još malo da pričekaš".

"Ali, kad sam te video, moj jezik se malo podebljao." Jezik? Fin neki dečko, pa ne želi da gledaocima bubnjaju uši od bipovanja kad bi izgovorio ono što zaista misli", odgovorila je Natalija.

Za to vreme se sa "slobode" oglasio i Natalijin suprug Sani koji je putem dnevnih listova, ali i Facebooka pozvao sve njene fanove da prestanu da glasaju za nju da ostane na imanju u Lisoviću.

"Natalija se tamo previše opustila. Malo je preterala, ali vidim da se dobro zabavlja. Meni lično ne smeta to njeno pipkanje s Banetom, ali naš sin ne razume te igrice. Ja njemu moram da objašnjavam šta mu to mama radi na 'Farmi' i njemu to uopšte nije interesantno. Mislim da je vreme da Natalija napusti Farmu upravo zbog našeg sina, koji je ovih dana i zdravstveno loše", poručuje Sani. Denser je navodno molio produkciju Pinka da diskvalifikuje Nataliju iz rijalitija, a preko društvene mreže je pozvao sve nejne fanove da ne glasaju.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 211 212 214 215 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jun 2026, 14:13:46
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.