Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jun 2026, 16:42:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 209 210 212 213 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 882978 puta)
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Pijani Ekrem i izbacivanje Renata (dan 28)

Jutro je na farmi. Farmeri su u kuhinji ćaskali uz kafu. Eva je rekla da je Jasmina Ana teško podnela svoj izbor za slugu. Ekrem je bio siguran da će izaći Renato. Svi misle da je Renato dobar momak i da je potreban farmi.

Ekrem je razgovarao u kuhinji sa Acom i Limenom. Popio je nekoliko rakija, da bi se opustio, i rekao je da se sinoć naljutio na Acu kada mu je rekao Aca rekao da mu se nije zahvalio, što ga je štitio vezano za tajni zadatak. Zlata je došla u kuhinju, i pitala je Ekrema zašto je tako oran i raspoložen od jutros. On joj je rekao da je to zato što je pio. Eva je iznervirana što je Ekrem pijan od ranog jutra.

U gornjem dvorištu, Bane, Baki i Jelena širili su veš. Baki je sa Banetom komentarisao ženski deo farme, i pitao ga koju bi uzeo za ženu, ukoliko bi došlo do kraja sveta.

Kod kazana su sedeli Ekrem i Peja. Ekrem se već napio. Oduševljavao se Pejinim pričama o njegovom poslu. Zajedno su komentarisali o Evi, i Peja je rekao da mu je žao nje, zbog njenih godina, i smatra da bi svi trebalo da malo više obrate pažnju na nju. Kada je Proka stigao, Ekrem ga je nagovarao da im daje manje i lakše poslove, jer su oni svi navikli na lagodan život i nisu navikli da rade.

Proka je dovezao živinu na farmu. Farmeri su prebacili nove stanovnike imanja u živinarnik. Farmeri su bil veseli – Cobe je radostan što je najmanji petao dobio ime po njemu, Bata, kao i Jelena i Natalija, se obradovao jajima koje će živina da nosi. U štali, farmeri su dobili korpu sa tek izleženim pilićima. Zorana je dobila zadatak da vodi računa o njima.

Eva i Marjan su se raspravljali oko toga što je Ekrem pijan već treći dan. Eva je smatrala da je Marjan kao gazda odgovoran, i da bi morao poduzeti nešto da se to zaustavi, dok Marjan smatra da se njega to ne tiče.

U sobi, Natalija, Bane i Jelena su bili na krevetu. Jelena je otišla, a Bane je počeo da grli Nataliju.

Kod kazana, Ekrem je sedeo i pevao. Zorana je došla do Ekrema u dvorištu, i predložila mu da ode da ruča, jer će mu to sigurno prijati.

Dok je Jovana ručala, Jelena je došla do nje. U razgovoru su se dotakli intervjua, i Jelena je shvatila da je vezano za događaj između nje i Tine. Kasnije, dok su Natalija i Jovana pričale, Jelena je prišla, zagrlila i poljubila Nataliju. Rekla im je da je bolje to, nego da je vezuju za Baneta. Docnije, u kuhinji, Jelena je rekla Nataliji da bi mogle da popiju kafu, i da odu da se malo odmore do kreveta. Bane im je dobacio da bi i on rado krenuo sa njima, ali one baš i nisu bile željne njegovog društva u ovom trenutku. Kasnije, u dnevnoj sobi, Jelena je izjavila kako joj je bolje da je vezuju za devojke.

U duelu, Jasmina Ana je osvojila opstanak na Farmi. Svi su se pozdravili sa Renatom koji odlazi.

Izvor: Zvanični sajt farme

Biranje novog gazde (Eve) i striptiz – 29 dan

Ujutro, uz kafu, farmeri su komentarisali o Ekremovom pijanstvu od prethodnog dana. Smatraju da je juče baš preterao.

U sobi, Jelena, Natalija i Bane su pričali o svojim sitnim prestupima – krađama u supermarketima… Jelena je pričala kako je otvarala i jela čokoladice u ori u Tempu, naravno bez plaćanja. Bane se hvalio kako je radio isto to, kao i da bi otvarao tetrapakove sa sokovima i pio, dodavao voće u kese sa već izmerenom robom… Takođe je pričao kako je sipao benzin na pumpi u Novom Sadu i pobegao, i da je to radio više puta. Jelena je rekla kako više neće moći to da rade, nakon ovog što su ispričali, na šta je Bane rekao da će samo preći u neki drugi hipermarket.

Počelo je čitanje Renatovog pisma. Za gazdaricu je proglašena Eva, na iznenađenje svih, a i nje same. I pored toga, odmah je sve farmere rasporedila na zadatke.

Proka je sa novom gazdaricom obišao imanje i dodelio nove zadatke – đubrenje bašte, sađenje jesenjih kultura kad završe đubrenje, završavanje tora za ovce i stavljanje kupusa.

Baki i Bane su bili na bunaru. Baki je upravo oprao dve majice, i rekao je Banetu da mu nije potrebna odeća, jer već ima duks koji je dobio. Bane se složio da nije trebalo nositi toliko odeće, kad su već dobili ovde na farmi šta će nositi. Natalija je dala došla i donela Bakiju malo grožđa da se osveži. On je zvao Baneta i Peju da podele pre nego što krenu sa sečom drva. Zajedno su komentarisali Čedu. Smatraju da nije previše zanimljiv.

U dnevnoj sobi, Baki je pitao Ekrema zbog čega više neće da ga podučava engleski. Rekao mu je da je shvatio šta mu je zadatak i da je trebalo da mu kaže, a ne nekom drugom.

U spavaćoj sobi, Jelena, Bane i Natalija su komentarisali kako je LiMen sakrivao kafu, šećer, rakiju i sokove od ostalih. Bane je zaključio da je to vrsta snalaženja u borbi za opstanak na farmi.

Peja je od dobio tange, i pokazao ih Bakiju, Banetu, Jeleni i Nataliji. Bane ih je navukao i izveo striptiz. Vendi ga je terala da u tangama juri Bakija, na šta se Baki bunio. Baki je obukao Marjanovu kožnu jaknu, stavio šešir i igrao. Posle je obukao Jovanin krzneni prsluk i igrao, dok su se svi smejali. Nakon toga se našminkao i obukao kao žensko i ušao u sobu. Došao je kod Baneta i molio ga da legne pored njega u krevet, dok se Banetu ta ideja i nije previše svidela.

U spavaćoj sobi, Ekrem i Čeda su komentarisali Milanovo izbacivanje. Čedu je zanimalo Ekremovo mišljenje ko će napraviti sledeći ispad, na šta je Ekrem izjavio da smatra da će to biti Baki.

Baki je uzeo pileću salamu iz špajza i pokušavao je da je sakrije, a da to niko ne primeti. Izašao je ispred kuće i pokušao da je sakrije na tremu.

Izvor: Zvanični sajt farme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 

Ja se nikad necu smoriti u tom pravcu  Smile Smile

Ima utisak da je ova Eva Ras zlo od zene...uvijeno u slatki papir  Smile

i ja ... bas mi je nekako kao zmija  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
sluge...e neka su vala. mada me nervira njihov stav ove godine-baš me briga što sam sluga,što da ne,uzmite me kao rezervu-kao da su turisti,a ne učesnici,takmičari:.. Smile
A Renatu ta priča ne treba,šta će mu popularnost na taj način,on je fin momak. Sani-kakav apel,prosipanje mozga i depresija,ooooooo Smiley 1
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Užasi promiskuiteta: Vendi na ispraćaju bez gaćica + meškoljila se Proki u krilu!!!

Slika govori više od reči. Oooo, da, kad je Vendi u pitanju, onda neretko svi zaneme. Jedni s gnušanjem, a drugi razjapljenih usta i iskolačenih očiju. “Kurir” je objavio fotografiju snimljenu krajem decembra 2004, u okolini Ćuprije, sa ispraćaja u vojsku na kom je Vesna Vukelić pevala. A, po svemu sudeći na sebi tada nije imala gaćice… uostalom vidi se lepo na fotki šta je još pokazala…
S druge strane, pojavila se još jedna zanimljiva sličica iz foto-albuma, a na njoj Vendi pored Proke. Ako je izaberu za gazdaricu, Vendi će imati velike privilegije kod mentora rijalitija Dragana Mladenovića Proke. Njih dvoje su se upoznali na dočeku 2010. u kafani “Hacijenda“ Zorice Marković. Očevici tvrde da su se baš dobro upoznali. Jer, pevačica mu je tada sedela u krilu i pevala na uvce. A, Proka je nju hvatao oko struka.

Izvor: Scandal

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia 300
ljudi meni ova Natalija deluje kao pozitivac ali brate da se moja zena ovako ponasa pred milionima ne bi joj lako oprostio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
ovo je Vendi-ni više ni manje!!
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Apple 15
Ma, stare fotke... cuvene... a.. da... ne smem da kazem..  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Apple 5
ljudi meni ova Natalija deluje kao pozitivac ali brate da se moja zena ovako ponasa pred milionima ne bi joj lako oprostio.
Smile Ok  Smile
Pa sad il je pozitivna ili sta  Smile
Ma Anea je pozitivna  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 300
Smile Ok  Smile

Pa pozitivna je osim kada se vacari sa drukim muskarcima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Apple 15
Smile Ok  Smile

Jeste... da sam malo pozitivnija, zvali bi me Ricard Simons

« Poslednja izmena: 13. Okt 2010, 16:58:47 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 209 210 212 213 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jun 2026, 16:42:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.