Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jun 2026, 16:43:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 205 206 208 209 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 882985 puta)
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Citat
reći ću vam kao što bi rekao pravi muškarac koji misli na sreću svoje žene - nadam se da je uživala! -

To je pravi muz  Smile

To je pravi:
 Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37023
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
aheles ja mislim da veci baron od tebe ne postoji Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Tattoo
aheles ja mislim da veci baron od tebe ne postoji Smile
heheheheee Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
HTC One
Jel ova maloumna Eva stavila Jelenu za slugu?

Izlapela, glupa baba... pa kako ce opet veceras da se povataju Tina i Jelena ako ova mora da spava u stali.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Jel ova maloumna Eva stavila Jelenu za slugu?

Izlapela, glupa baba... pa kako ce opet veceras da se povataju Tina i Jelena ako ova mora da spava u stali.  Smile Smile
evo tek sad sam prochitao. gledao sam onu bruku na prvom i mogu samo da kazem da kao navijach crvene
zvezde ne podrzavam onako maloumlje i divljashtvo. ok, ne volim stojkovica, treba ga prcati, al' postoji mesto i
vreme za takve stvari. toliko sam se iznervirao da me zabolela glava. ono nisu navijachi, ono je prava stoka.
necu vishe da idem u off. Smile

Eva Ras izabrala Baneta i Jelenu za sluge da bi mogli da se smuvaju u štali!!!

“Romantični” prostor štale ove nedelje deliće Bane i Jelena. Par koji se muva na Farmi, i možda baš čeka pravi trenutak za iskradanje van dometa budnog oka kamere, imaće priliku da se izoluje od ostalih. Gazdarica Eva Ras održala je mali govor o svojim motivima za izbor sluga.
- Farma je igra, ne bi trebalo da se trudimo da ostanemo anonimni, već popularni i zabavni. Baš zato sam odlučila da dvoje koji su protekle nedelje najpopularniji proglasim slugama, kako bi i u toku naredne nedelje bili istaknuti. Bane je svima mezimac, a logično je da ga kao slugu prati devojka koja ga prati i po Farmi - rekla je glumica.
Jelena nije bila iznenađena novom “titulom”, ali je maneken odlučio da ispadne džentlmen do kraja.
- Kada bude došlo do nominacija, molim vas sve da štapiće date meni. Nema šanse da Jelena ide u izolaciju - rekao je on galantno.
A kad smo već kod izolacije, Eva mu je predočila i prednosti zvanja sluge – spavanje u štali.
- Štala je romantična, a vas dvoje ste ovde najlepši. Ne znam da li tamo ima kamera, ali imaćete priliku da budete sami, pazite samo da očuvate dostojanstvo i integritet - rekla je Eva.

Izvor: Scandal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Ma Tina se ubedačila zbog prethodnog faćarenja, zna da ga je naj****a od Zvezdana kad izađe, od sada do kraja ima samo da vadi fleke. A ovako može u štali da padne faćarenje Jelena i Bane, to je Eva i rekla, daje im priliku za intimu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Renato Henc: Baki je udario Limena i mene, trebalo je da ga izbace sa Farme!

Bivši farmer Renato Henc otkriva da je denser trebalo da bude isteran nakon što je njega i Limena uhvatio za glave i snažno ih sudario…
- To je bio fizički kontakt, ali zadruga, nažalost, nije odreagovala. Možda je trebalo da se valjam po podu zbog bolova, pa da primete šta se desilo. Izbrojao sam do deset i nastavio dalje. Baki je jedina osoba koja svoje pravo lice pokazuje onda kada je emotivno pogođen. Sve ostalo kod njega je foliranje – kaže Renato

Izvor: Scandal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Apple 5
 Smile Smile Smiley 1 Smiley 1 Smile
Sani: Natalija mora da napusti farmu!!!

Zbog zdravstvenih problema koje ima njihov sin, suprug pop pevačice Natalije, Sani, apelovao je na njene glasače i fanove da više ne glasaju za nju.

- Stvar je jako ozbiljna. Molim sve ljude koji podržavaju Nataliju da više ne glasaju za nju kako bi bila izbačena, jer je jako potrebna našem detetu. Sin nam se psihički razboleo. Bila nam je Hitna pomoć u kući, dobija lekove i injekcije za smirenje i protiv bolova. Na svu tu muku, pao je na pločice i razbio, odnosno rasek‘o glavu. Jako je depresivan. Ne može da shvati ovu igru, nedostaje mu majka, jako. Zaključavao se u kupatilo. Zvao sam organizatore i producente „Farme“, kažu da će pomoći koliko mogu, ali da ne mogu puno da učine zbog licence. Jedino mi preostaje da ovako apelujem na ljude da ne glasaju za Nataliju, kako bi što pre došla kući, jer je potrebna našem sinu - rekao je za „Alo!“ Sani uznemirenim tonom.
« Poslednja izmena: 13. Okt 2010, 08:29:48 od vasabi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung S8
Хахахахаахахаа усрао се циган да му не појебу жену на Фарми... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Ma pričam ja najsmešniji su mi muškarci koji izigravaju velike džekove i jebače u fazonu nisu ljubomorni, juče sam preneo njegovu izjavu: "...reći ću vam kao što bi rekao pravi muškarac koji misli na sreću svoje žene - nadam se da je uživala! ", i napisao sam da nije pravi muž, nego pravi baron Minhauzen. A danas plačipički, da je malo pametniji mislio bih da je taj apel namerno uputio da bi glasači navalili da glasaju za Nataliju da bi ona ostala što duže i zaradila što više kinte, da je to taktika, ali pošto ne verujem da je on toliko inteligentan pre će biti da se stvarno ubedačio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 205 206 208 209 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jun 2026, 16:43:16
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.