Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 14:12:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz sveta hardware-a ~ 2010  (Pročitano 51336 puta)
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.62
Asus N serija laptopova

Nova ASUS N serija obuhvata širok spektar laptopova koji briljiraju na polju multimedije, upravo tamo gde većina drugih prenosnih računara ima slabu tačku. Novi modeli dolaze sa ekranima dijagonale 14, 15.6 i 17.3 inča, a pogone ih moćni Intel Core i3, i5 i i7 procesori. Karakteriše ih nova NVIDIA GeForce 400M serija grafičkih karti sa Optimus tehnologijom, što rezultuje moćnim performansama, ali i produženom autonomijom rada. N serija laptopova ima ekskluzivnu Asus SonicMaster tehnologiju, koja postavlja novi standard u audio softveru i hardveru. Razvijen u saradnji sa Bang & Olufsen ICEpower, SonicMaster redefiniše način na koji je audio tretiran na laptopovima. Dobijeni rezultat je uporediv sa zvukom koji daju samostalni audio sistemi i postavlja nove kriterijume za merenje kvaliteta zvuka.

(IT Svet)
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Izvinjavam se na tome sto nisam pisao u zadnje vreme .. trudicu se da pisem sto vise

Lian Li PC-C60 i PC-6 kućišta

Lian Li je predstavila dva nova potpuno aluminijumska kućišta i to kompaktno HTPC ready PC-C60 i PC-6 mid tower kućište. Oba kućišta su planirana da se pojave krajem juna. Dimenzije modela PC-C60 su 445 x 182 x 410mm, podržava ATX, micro ATX i mini-ITX matične ploče i karakteriše ga prednji I/O panel sa USB 3.0 x2 i eSATA x1 i audio portovima, dva 5.25“ mesta za drive-ove, šest 3.-5“ mesta za drive-ove i četiri 140mm ventilatora. Sa druge strane dimenyije modela PC-6 su 210 x 475 x 498 mm i ono poseduje tri 5.25“ mesta, jedan 2.5“ i tri 3.5“ mesta i I/O panel sa USB 3.0, USB 2.0 i audio konektore.

(IT Svet)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Nova IBM integrisana kola

Kompanija IBM je nedavno obelodanila da je napravila prva integrisana kola bazirana na grafenu korišćenjem velikog broja istih tehnika koje se sada koriste za proizvodnju silikonskih kola. Prema navodima kompanije ova tehnika mogla bi jednog dana da se koristi za proizvodnju superiornih uređaja za bežičnu komunikaciju i jeftinije ekrane. Phaedon Avouris, vođa projekta, navodi da su integrisana kola bazirana na grafenu bila veliki izazov zbog jednostavne činjenice da oni imaju drugačije karakteristike nego poluprovodnici kao što je silikon. Grafen je ultratanki materijal koji se sastoji od jednog sloja ugljenikovih atoma koji su raspoređeni u strukturu sličnu saću.

(IT Svet)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Sony HW30 projektor

Kompanija Sony je predstavila novi 3D HD projektor za japansko tržište. Oznake VPL-HW30ES, projektor obezbeđuje 1300 lumena osvetljenja i odlikuje ga 70.000:1 opseg kontrasta. Ovaj 240Hz projektor koristi Sony-jeva SXRD sočiva i 200W živinu sijalicu za projektovanje potpune 3D slike bez ugrožavanja finalne slike. Ulazi su isključivo digitalni i podrazumevaju bilo DVI za računare ili HDMI za druge izvore. VPL-HW30ES će krajem jula meseca postati dostupan na teritoriji Japana a njegova cena će iznositi $4.625. Zvanični predstavnik kompanije Sony nije objavio da li će ovaj projektor postati dostupan i na drugim tržištima.

(IT Svet)

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Logitech predstavio HD C615 veb kameru

Kompanija Logitech danas je predstavila prenosivu Logitech HD C615 veb kameru za lakše obavljanje video poziva i snimanje u visokoj rezoluciji u pokretu bez obzira na to da li ste na rođendanskoj zabavi ili na poslovnom putu, na PC ili Mac računaru. Sklopivi dizajn veb kamere, zajedno sa autofokus opcijom i rotacijom od 360 stepeni nudi dodatne mogućnosti snimanja u visokoj rezoluciji uvek i na svakom mestu. Kontakte sa prijateljima, porodicom i saradnicima lako je održati sa Logitech HD C615 veb kamerom koja omogućava video pozive u HD rezoluciji 720p za Skype, FaceTime za Mac, Logitech Vid HD i Windows Live Messenger, kao i video pozive na Yahoo!

(IT Svet)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
EX231Wp LCD monitor

NEC Display Solutions of America u toku jučerašnjeg dana je najavio dodavanje nove MultiSync serije widescreen LCD monitora u okviru njihovog portfolia te da 23’’ EX231Wp model odlikuje vrhunski PVA panel i LED pozadinsko osvetljenje. Dizajniran za finansijsku primenu, poslovna okruženja i zdravstvene ustanove, novi monitor odlikuje debljina od 14.6mm, postolje koje omogućava podešavanje visine od 110mm, 1920 x 1080 piksela matična rezolucija, 25ms vreme odziva, 250 cd/m2 osvetljenje, opseg kontrasta od 3.000:1, DVI i DisplayPort ulazi, USB port i senzor ambijentalnog osvetljenja koji je od velikog značaja kada je reč o uštedi energije.

(IT Svet)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Acer Revo RL100 tanki HTPC

Acer je konačno na tržištu SAD nakon zaostatka od nekoliko meseci predstavio Revo RL100, tanki i jeftini „kućni digitalni media hub“. Ovaj HTPC model je debljine svega 1“ i može se postaviti vertikalno ili hortizontalno. Karakteriše ga Athlon II Neo K325 (1.3GHz) dual core procesor, NVIDIA NG-ION grafički čip koji omogućava 1080p reprodukciju video sadržaja, 4GB sistemske memorije, hard drive kapaciteta 750GB, DVD ili Blu ray drive, multi card čitač, Ethernet 802.11 b/g/n, WiFi, tri USB porta i HDMI izlaz. Ovaj uređaj se isporučuje sa clear.fi aplikacijom koja obezbeđuje lako povezivanje sa drugim Acer uređajima i DLNA kompatibilnim hardverom.

(IT Svet)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Novi Acer desktop računari

Kompanija Acer je predstavila nove M i X serije desktop računara kao i T231H, 23“ multi touch ekran koji nudi više opcija, praktične karakteristike i atraktivnu novu estetiku koja je dizajnirana da načini mnogostranim ovaj dodatak kućnoj kancelariji, spavaćoj sobi ili bilo kom drugom prostoru. Acer-ova unapređena linija desktop računara poseduje crni dizajn sa glatkim linijama i sjajnom završnom površinom. Modeli su dostupni u dve veličine ekrana sa ciljem obezbeđivanja specifičnih potreba korisnika. M serija je za one koji žele moćni desktop sa mogućnosti proširenja, pa ova serija nudi dosta prostora za upgrade-ovanje, dok je X serija za one koji su ograničeni prostorom.

(IT Svet)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Samsung Chromebook serije 5

Samsung Chromebook Serije 5 nije ureađaj koji karakteriše instant-on operativni sistem. Zbog toga nemojte da verujete u marketinške poruke koje sugerišu da je ova opcija dostupna. Daleko od toga da nećete svoj operativni sistem imati veoma brzo na raspolaganju, jer je Chrome OS operativnom sistemu potrebno je oko 4 sekunde. Kada je računar u sleep režimu njegovo „buđenje“ je takođe veoma brzo, za svega 1.5 sekundi i u tom vremenskom periodu već imate internet vezu bežino obezbeđenu. Chromebook se u prodaji pojavljuje 15. juna i ovaj model je svakako znatno unapređenija verzija u odnosu na Cr.48.

(IT Svet)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Novi Toshiba laptop računari

Toshiba America je predstavila da nova laptop računara u okviru njihovog Satellite brenda i to su modeli koji nose oznaku Satellite L700 i Satellite C600. Ovi računari najmenjeni su nezahtevnim korisnicima, porodicama, učenicima ali i malim privatnicima, a prema trenutnim planovima na tržištu će se naći već krajem ovoga meseca. Linija L700 podrazumeva 13.3’’, 14’’, 15’’ i 17.3’’ laptop uređaje koje odlikuje sjajna Fusion završna površina. Modeli u okviru linije Satellite C600 odlikuje početna cena od $380, Trax završna površina kao i 15.6’’ i 17.3’’ ekrani. Pored toga, tu je i Ethernet i 802.11 b/g/n Wi-Fi.

(IT Svet)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 14:12:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.