Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 09:25:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz sveta hardware-a ~ 2010  (Pročitano 51051 puta)
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Epson podržava Inkjet

Epson podržava inkjet štampače sa ciljem da, ne samo da budu jednaki, već i da budu bolji od laserskih štampača kako po pitanju cene, tako i po pitanju brzine i pouzdanosti. Većina korisnika smatra da su za poslovne potrebe laserski štampači isplatljivij i pouzdaniji nego inkjet štampači, ali Epson smatra drugačije. Ova kompanija najavila je novih šest modela u okviru WorkForce Pro WP 4500 opsega koji će nuditi od od osnovnih karakteristika štampanja, do vrhunskih karakteristika štampanja, skeniranja, kopiranja i mogućnosti slanja faksova. Serija podrazumeva četiri ink kertridž sistem uz koji je moguće odštampati 2.400 strana u crnoj i 2.000 strana u boji.

(IT Svet)
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Cooling Pad N200

Ukoliko su jednostavnost i komfor ključne stvari za vaše mobilno iskustvo, onda je potrebno da znate da je kompanija Logitech predstavila Cooling Pad N200, tanko i lagano postolje koje će sigurno biti odličan dodatak za većinu laptop računara. Model N200 odlikuje velika rešetka sa prednje strane gde se nalazi i ventilator koji ima dve brzine. Novi Cooling Pad kompanije Logitech trenutno se može nabaviti na teritoriji Azije, dok je za sve zainteresovane na teritoriji Evrope moguće prednaručiti ovaj proizvod po ceni od 30.80 evra.

(IT Svet)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
MSI GT780R, GX780 igrački laptop računari

MSI Computer, lider na polju hardverskih proizvoda i rešenja, u toku jučerašnjeg dana je najavio prvu isporuku GT780R i GX780 na teritoriji severne Amerike. U pitanju su dva igračka notebook računara koje odlikuju tastature koje su specijalno razvijene u saradnji sa globalnim liderom kada je u pitanju industrija periferija, kompanijom SteelSeries. Notebook računare odlikuje brilijantna grafika zahvaljujući najnovijem NVIDIA GeForce grafičkim procesorima zajedno sa drugom generacijom Intel Core i7 procesora koji obezbeđuju vrhunske performanse uz novi dizajn i mogućnosti koje u značajnoj meri prevazilaze konkurenciju.

(IT Svet)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Apacer AH130 USB Flash drive

Apacer je predstavio potpuno novi AH130 Flash drive. Karakteriše ga ugrađeni obrtni dizajn tako da drive možete držati povezan sa vašim novčanikom ili priveskom, dok USB konektor možete uzvući jednim pritiskom i jednostano ga povezati sa računarom. Ovaj drive se nalazi u aluminijumskom kućištu visokog kvaliteta koje je dostupno u tri impresivne nijanse narandžaste, crvene i plave. Drive je dostupan u kapacitetima od 4GB od 16GB, karakteriše ga napredna Chip on Board (COB) tehnologija koja minimizuje veličinu USB drive-a. Sam drive je kompatibilan sa Windows 7 operativnim sistemom i poseduje ACE kompresioni softver unapred instaliran.

(IT Svet)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Gigabyte Sumo alfa midi tower kućište

Tajvanska kompanija Gigabyte Technology trenutno priprema predstavljanje nove sumo serije PC kućišta. U pitanju je midi tower kućište koje nosi nazid Sumo alfa i koje karakteriše crna završna površina (spolja i iznutra) i čelična strktura. Dimenzije ovog kućišta su 205 x 522 x 500mm, dok je njegova težina 6.6kg pri čemu kućiše karakteriše podrška za ATX i micro ATX matične pliče, četiri 5.25“ uređaja, gornji I/O panel sa USB 3.0 i audio portovima kao i sistem za postavljanje komponenti bez korišćenja alata. Kućište poseduje ugrađenu plavu LED svetiljku sa prednje strane kao i dva 120mm ventilatora (po jedan spreda i jedan pozadi).

(IT Svet)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
MSI Windows 7 tablet

MSI je predstavio WinPad 110W, tablet računar koji odlikuje Windows 7 i AMD-ov najnoviji dual core procesor Brazos platforme. Ovaj tablet računar nudi 10’’, 1280 x 800 Multipoint ekran osetljiv na dodir, IPS dizajn uglova gledanja i SRS zvučni sistem. APU procesore odlikuje x86 arhitektura i AMD Radeon HD 6250 Discrete-Class čip. MSI WinPad 110W pruža podršku za DirectX 11, a među ostalim karakteristikama su 4GB DDR3 memorije, 802.11b/g/n Wireless, Bluetooth, G-Sensor, senzor ambijentalnog osvetljenja, SSD hard drive do 64GB i ukupna težina od 850 grama, a tu su i USB port i mini HDMI slot.

(IT Svet)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Comfort Curve tastatura

Kao ploča od vinila kada se ostavi na suncu suviše dugo, Microsoft Comfort Curve tastatura se vratila na tržište, ali u malo izmenjenom izdanju nego ranije. Ova ergonomska periferija je pokušaj da se unapredi komfor i jednostavnost korišćena tastature. Model 3000 odlikuju QWERTY tasteri ujednačene veličine koji liče na standardne tastature. Prema zvanično objavljenim informacijama, nova Microsoft Comfort tastatura će se na tržištu pojaviti krajem avgusta meseca, a svi oni koji bi želeli da poseduju novi Microsoft-ov proizvod mogu ga naručiti po ceni $24.95 preko Amazon-a, Office Depot ili Microsoft Store.

(IT Svet)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
EIZO Foris FS2332 monitor

Kompanija EIZO je za jul mesec ove godine najavila izdavanje nove Foris serije monitora, multimedia friendly modela FS2332 koji karakteriše 23“ IPS panel sa uglovima gledanja od 178/178 stepeni, LED pozadinskim osvetljenjem kao i smart Resolution tehnologijom koja vrši podešavanje tako da slike i video sadržaji izgledaju jasniji. EIZO nastupajući 23“ monitor takođe poseduje matičnu rezoluciju od 1920x1080 piksela, 10-bitnu gama korekciju, vreme odziva od 6ms sivo na sivo, 250 cd/m² jačinu osvetljenja, odnos kontrasta od 1500:1 kao i dva ugrađena zvučnika snage 0.5. Monitor još karakteriše i EcoView senzor osvetljenja koji podešava osvetljenost ekrana.

(IT Svet)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
LG ultra tanki LED TV

LG je predstavila nekoliko interesantnih tankih 2D televizora, ali istovremeno želi da se fokusira i na 3D tržište predstavljanjem tri nova TV-a koji koriste metodu polarizacije za projektovanje 3D slika. LG se očigledno rukovodi mantrom da su tanji uređaji dopadljiviji korisnicima pa je tako predstavila nove Nano Full LED televizore. U pitanju su modeli koje karakteriše dužina dijagonale ekrana od 47 i 55“ te debljina od svega 8.8mm što je dovoljno tanko da može da stekne utisak kao da zaista imate sliku na zidu. Oba modela koriste IPS panel i karakteriše ih matična HD rezolucija 1920x1080 piksela i oba poseduju ugrađene tjunere te podržavaju USB HDD snimanje.

(IT Svet)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Aspire Ethos 15.6 i 18.4“ laptopovi

Acer je nakon nešto više od mesec dana pošto je načinila svoje nove Aspire Ethos laptop računare dostupnima u Evropi ove „nove i unapređene“ modele predstavila i u SAD. U pitanju su modeli koji su bazirani na Intel-ovoj Huron River platformi. Poznati kao 5951G i 8951G, ovi unapređeni 15.6“ i 18.4“ Ethos kaptopovi poseduju kućište izrađeno od brušene legure aluminijuma i magnezijuma i Gorilla Glass ojačani LED pozadinski osvetljeni ekran. Kod modela dužine dijagonale ekrana 15.6“ rezoluija ekrana je 1366x768 piksela, dok je kod onog dijagonale 18.4“ rezolucija 1920x1080 piskela. Računari poseduju drugu generaciju Core procesora i do 16GB sistemske memorije.

(IT Svet)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 09:25:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.