Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 186 187 189 190 ... 284
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu ~ New  (Pročitano 360146 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Mlada glumica Mirka Vasiljević (20) uskoro će stati na ludi kamen sa fudbalerom Vujadinom Savićem (20), sa kojim uživa u vezi nešto više od godinu dana.

Kako su saznali domaći mediji, sin fudbalske legende Duleta Savića je pre desetak dana u Bordou gde igra već duže vreme, zaprosio svoju izabranicu, a ona je oduševljeno pristala.

„Prosidba je bila krajnje romantična, a njih dvoje se toliko vole da im godine nisu bile prepreka za ovako veliki korak. Nažalost, nisu mogli sa prijateljima iz Beograda da proslave veridbu, ali je zato glumica odmah nakon povratka iz Bordoa izvela svoje društvo na poznati splav ne bi li sa njima podelila srećnu vest. Inače, može se reći da se Mirka i preselila u Francusku jer je tamo više nego u svojoj zemlji. Njih dvoje nisu želeli da mediji odmah saznaju za veridbu jer ne vole da se pravi pompa oko njihove emotivne veze,” rekao je jedan upućeni izvor za ‘Alo’.

Budući mladoženja koji je u nekoliko navrata govorio da mu je u Francuskoj teško bez devojke, nije mogao da odoli a da na Fejsbuku ne objavi svoj novi emotivni status, dok je Mirka ostala uzdržana I samo je veridbu proslavila izlaskom na ‘Hua Hua’.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Interesovanje hrvatske javnosti za vezu Severine i Milana Popovića ne jenjava, pa su tako novinari ’Večernjeg lista’ uspeli da dođu do pevačice, koja je trenutno na Maldivima sa dečkom.

Severina je okarakterisala odmor na Maldivima kao ’najbolji ikada’.

‘Istina je, na Maldivima smo. Što nam je lepo ovde, kao u raju smo. Uživam kao nikad u životu’rekla je pevačica, a potom je uputila niz komplimenata na račun svog dečka.

‘Puno mi je lep, dobar i pametan. Izgleda kao da ima 33 godine’ rekla je pevačica i dodala da Milan svake večeri u ruke uzme gitaru koju su poneli na putovanje i svira joj dugo u noć. ’Dobila sam najveći kompliment u životu. Rekao mi je: ’Volim te više od aviona’ a avioni i pilotiranje su do sad bili njegova najveća ljubav’ rekla je pevačica.

Popularni par boravi na jednom od nenaseljenih ostrva, koji je za turiste otvoren pre četiri godine i dolazak je dozvoljen gostima samo uz prethodnu rezervaciju. Na ostrvu su proslavili mesec dana veze, a navodno planiraju da ostanu deset dana.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Bivša devojka Kanje Vesta, Amber Rouz, u želji da dobije malo medijskog prostora posegnula je za onim što je sada u trendu – lezbejskim poljupcem.

Manekenka i nekadašnja striptizeta došla je do holivudskog restorana ’Beso’ praćena hordom paparaca, a kada je odatle izlazila odlučila je da im priredi manji šou.

Prvo je malo pozirala okupljenim fotografima, zagrljena sa prijateljicom, manekenkom Rosom Akostom, a onda su se devojke poljubile. Na snimku se jasno vidi da je ceo događaj unapred dogovoren, kao i da je Akosta jedva izdržala da ne prasne u smeh zbog ove ’predstave’ koju su priredile.

Da naša estrada ne zaostaje po tom pitanju, dokazuje i nedavni poljubac pevačica Ane Nikolić i Jelene Karleuše, koje su razmenile kratak poljubac u emisiji na TV Pink.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Ani Ivanović 'zabranjeno' učešće u izboru za najseksipilniju teniserku. Obrazloženje je jednostavno: mnogo puta je pobeđivala, red je na druge.

Specijalizovani teniski portal TennisReporters.net je i za minulu godinu organizovao izbor za najbolje.

Pored izbora za najbolje tenisere i teniserke (pobedili Rafael Nadal i Kim Klajsters), one koji su najviše napredovali (Tomaš Berdih i Vera Zvonareva), najbolje mečeve godine (Đoković - Federer na US openu i Stosur - S. Vilijams na Rolan Garosu ), tu su još dve vrlo zanimljive kategorije: "tviteraš" godine i najseksipilniji igrač/igračica.

Tu nagradu je, od kada se pojavila na velikoj sceni, ubirala Ana Ivanović. Kako je pet godina za redom (od 2005. do 2009.) proglašavana za najseksipilniju teniserku organizatori su rešili da je više ne uvrštavaju u izbor za 2010.

"Ona je jednostavno nepobediva u toj kategoriji! Bilo je vreme da i drugim teniserkama pružimo šansu", rekao je Met Kronin, renomirani teniski novinar i suvlasnik sajta.

Zbog toga je nagrada dobila novo ime "Ana Ivanović nagrada za Najseksipilniju teniserku".

U Aninom odsustvu dominiraju plavuše. Njena prijateljica Ruskinja Marija Kirilenko je izabrana za broj 1 sa 34,4 odsto glasova. Druga je Marija Šarapova, a treća Karolina Voznjacki.

Ista situacija je i sa Maratom Safinom. Nagrada za najseksipilnijeg igrača dobila je ime po teniskom penzioneru.

U najnovijem izboru, za najseksipilnijeg tenisera 2010. izabran je Španac Rafael Nadal sa 20,6 odsto glasova, a drugo mesto pripalo je njegovom zemljaku Fernandu Verdasku, inače bivšem dečku Ane Ivanović.

Sa 10,4 odsto glasova, naši gore list, treće mesto zauzeo je Novak Đoković.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Ova godina počela je tragično po folk zvezdu Seku Aleksić, koja je tokom novogodišnjih praznika imala spontani pobačaj u drugom mesecu trudnoće.

“Vest o prinovi toliko je obradovala Seku i Veljka da su već počeli da smišljaju imena svom nasledniku, potajno se nadajući da su u pitanju blizanci pošto je pevačica izrazila želju da ih dobije. Međutim, posle Nove godine pevačica je osetila jake bolove u stomaku i hitno je prebačena u bolnicu, gde se ispostavilo da je reč o vanmateričnoj trudnoći. Tamo je provela pet dana u apartmanu, proživljavajući najveću dramu u svom dosadašnjem životu. Morala je na operaciju, a nakon spontanog pobačaja, povukla se u sebe i odlučila da se neko vreme ne pojavljuje u javnosti dok ne zaleči rane i bude spremna da krene dalje,” rekao je upućeni izvor za ‘Alo’.

Jedna od najpopularnijih srpskih estradnih ličnosti neko vreme neće biti zastupljena u medijima, dodaje izvor koji kaže da najveću podršku Seka sada ima u svom suprugu i majci.

„Iako je i Veljko veoma potrešen zbog gubitka bebe, sve vreme je uz Seku i trudi se da je odobrovolji i pomogne joj da prevaziđe gubitak jer je siguran da će oni jednog dana imati veliko potomstvo,“ zaključuje izvor.

Iz Sekine press službe novinarima je rečeno samo da pevačica ne želi da komentariše ove navode.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Učesnici rijalitija ’Dvor’ uspeli su gledaocima da prirede iznenađenje već prvo veče, kada je navodno došlo do seksa između slovenačke voditeljke Urške Čepin i repera MC Stojana.

Iako su se njih dvoje sakrili ispod pokrivača, po pokretima koje su pravili potpuno je jasno šta su radili, a ostali takmičari su sledećeg jutra svojim reakcijama i prepričavanjima potvrdili ove sumnje. Preduzimljivi reper je seksipilnoj voditeljki gotovo odmah po ulasku u ’Dvor’ predložio da spavaju, jer će tako biti u žiži interesovanja.

’Biće nam super! Napravićemo neki šou već prvo veče, a novine će o tome da pišu na naslovnoj strani, pa će glasati za nas’ rekao joj je Stojan, pa je usledilo maženje koje se nastavilo odlaskom u krevet. Golupčići su se pokrili i bacili se na posao, a reper je nakon petnaestak minuta ’izronio’ ispod čaršava i potom nag do pojasa ustao iz kreveta i popio još jedno piće u dnevnoj sobi. 

MC Stojan je inače po ulasku u rijaliti otkrio da mora da ima seks svaki dan jer inače postaje nervozan, pa je evidentno da će se potruditi da gledaocima priušti još ovakvih akcija pred kamerama.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Dženifer Eniston (41), koja ovih dana rada na promociji novog filma ’Just Go With It’ ukrasila je naslovnu stranu februarskog izdanja časopisa ’Allure’, na kojoj je gotovo neprepoznatljiva.

Sa svetlo plavom kosom, plavim očima i roze šminkom, nalik na Barbi izgled, Dženifer je ispozirala i za editorijal.

Fotografije su napravljene u stilu šezdesetih, pa je Dženifer pored frizure koje se može pripisati tom dobu slikana i u sličnom ambijentu, u beloj svilenoj pidžami. Jedino se stiče utisak da je upotreba Fotošopa preterana, jer 41-godišnja glumica na slikama nema nijednu boru.

Enistonova je oduševljena transformacijom koju je na snimanju doživela, što je i potvrdila u intervjuu za ’Allure’.
'Pogledajte me! Ne pričam o bivšem mužu, ne nosim maskaru i ubijam frizuru koja me je lansirala u svet zvezda. To je potpuno nova Eniston!' izjavila za ’Allure’ i dodala da je mrzela svoju popularnu ’Rejčel’ frizuru, jer misli da joj to nije jedno od najboljih izdanja.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Legendarni glumac i bivši guverner Kalifornije Arnold Švarceneger najavio je povratak na filmsko platno, a ovaj put igraće nacističkog oficira.

63-godišnji glumac rekao je za austrijski list ’Kronen Zeitung’ da ne namerava da nastavi dalju političku karijeru, jer ga na tom planu zanima da postane predsednik Amerike, što je za njega nedostižno jer je rođen u Austriji.

Dodao je da sada čita tri scenarija, kao i da ga više ne zanimaju ekstremna tuča i pucnjava, te da želi veće glumačke izazove. Posebno mu je privlačna radnja filma koja se bavi nacizmom.

’Glumio bih starijeg nemačkog oficira koji krajem rata dobija naređenje da ubije više desetina dece’ objasnio je Švarcegener, i dodao da oficir odbija da uradi ono što se od njega traži i uspeva da skloni decu rizikujući svoj život. Neki fanovi čuvenog glumca pretpostavljaju da se radi o scenariju ’With Wings As Eagles’, koji je napisao Rendal Volis, inače autor i ’Pearl Harbora’ i ’Hrabrog srca’.

Sam glumac bio je prilično neodređen u vezi termina kada  mogao da se pojavi na velikom platnu. ’Nemam određeni plan ali u svakom slučaju, u budućnosti ću se posvetiti filmu’ rekao je popularni Švarci.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Jedan od najbogatijih i najuticajnijih Amerikanaca, osnivač Fejsbuka Mark Cukerberg, rešio je da se preseli u novu kuću u Kaliforniji.

Međutim, iako se očekivalo da će mladi milijarder  izabrati neko luksuzno zdanje, on se opredelio za sasvim prosečnu nekretninu koja se ni po čemu ne ističe u odnosu na ostale u komšiluku.

Mediji su objavili fotografije skromne kuće u koju se preselio 26-godišnji kompjuterski genije sa dugogodišnjom devojkom Prisilom Čan.

Kuća sa pet spavaćih soba u Palo Altu ima dva sprata i malo dvorište, nije čak mnogo veća od prethodne u kojoj je živeo, a jedini luksuz jesu brojne sigurnosne kamere koje okružuju novi dom najmlađeg milijardera na svetu. Štaviše, Mark i Prisila rešili su da iznajmljuju ovu nekretninu koju su čak i njihove komšije opisale kao „ništa posebno“ i „potpuno prosečnu“.

Cukerberg, koji je prema mišljenju magazina 'Tajm' najuticajnija osoba na planeti, je nedavno udvostručio svoje bogatstvo nakon što je banka 'Goldman Sachs' uložila ogroman novac u Fejsbuk.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Pevač Riki Martin je medju prvima čestitao Eltonu Džonu i njegovom partneru Dejvidu Furnišu rodjenje sina, a iskoristio je priliku i da im udeli po koji savet.

Naime, pre dve godine portorikanski muzičar i deklarisani homoseksualac je i sam postao otac blizancima Mateu i Valentinu zahvaljujući surogat majci koja je iznela trudnoću.

U intervjuu radiju "Y100 Majami", Martin je tatama malog Zakarija poručio da im se "život sada promenio, da je gotovo sa spavanjem, jer se bebe bude svaka dva sata".

"U sedam već morate da budete na nogama. Ja koji sam nekad bio noćna ptica sada ustajem rano, oran za decu", kazao je popularni pevač, dodajući da bi želeo da ima još dece.

Upitan za njihov broj, Martin je odgovorio: "Ne znam. Još jedno ili dvoje, ali svakako devojčicu, tatinu ćerku!".

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 186 187 189 190 ... 284
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.137 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.