Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Veronauka i građansko promašaj  (Pročitano 33045 puta)
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48109
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S6 edge+
Evo sta bi djaci u nizim razredima osnovne trebalo da gledaju na casovima vjeronauke.  Smile

http://www.jesusfilm.org/film-and-media/watch-the-childrens-film

Smiley 1

срећа па сам у ниже разреде основне школе ишао од 1984 до 1988 где децу нису малтретирали са овим папазјанијама Smile

Klasican komunisticki mozak. Smiley

а који си ти мозак? педофилски? по угледу на твоје брадате црномантијаше што пипкају ту децу? Smile

Cemu takva optuzba ?

Ja sam vjernik a ti ateista i normalno je da se po ovakvim pitanjima ne slazemo. Sto i nije razlog da se vrijedjamo.   

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
Citat
Cemu takva optuzba ?

Citat
Klasican komunisticki mozak.

IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Pa ljudi vole crno bele slike, mislim da je uvodjenje TV-a u boji bila greska, ionako niko ne vidi to. Ako nisi religiozan, automatski si komunista, ako nesto kazes protiv dzipova kod popova odmah si neprijatelj srpstva i izdo si Kosovo  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
Pa ljudi vole crno bele slike, mislim da je uvodjenje TV-a u boji bila greska, ionako niko ne vidi to. Ako nisi religiozan, automatski si komunista, ako nesto kazes protiv dzipova kod popova odmah si neprijatelj srpstva i izdo si Kosovo  Smile

поштедео си ме дужег текста Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48109
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S6 edge+
@ mrgec

Pa ako je za tebe "komunizam" uvredljiv pojam onda se izvinjavam. Mislio sam da  ga bas gotivis.

Ako nisi religiozan, automatski si komunista, Smile

Vrlo dobro ti znas zasto je to tako. Komunizam je kod nas uveo ateizam na velika vrata. Ne mislim ja ovde bas samo na sistem, vec i na kulturu koju je produkovao. Formirano je jedno antil-religiozno raspolozenje koje je i samo po sebi bilo religiozno. Jer se baziralo na povjernju u price da je religija zla, da su svestenici pedofili i tako dalje itd. Ateisti u bivoj Jugoslaviji nisu bili ravnodusni prema religiji...Bili su izriciti ANTI-teisti. Svako od njih se borio da suzbije uticaj religije koja je smetala drzavnoj ideologiji. Takvi napori morali su neminovno da uticu na drustveno mjenje i formiraju gurupe koje jednostavno mrze religiju. Za koje je religija samo jos jedna neprijatnost. Medjutim, to je samo jedan ogranicen pogled na svijet. On se godinama uvlacio u skole. Danas niko ko se zalaze za vjeronauku ni ne zeli da potisne ateizam. Svjesni smo da je to nemoguce. Ali je prirodno i da takva tendencija nema pravo da se namece kao jedina ispravna. I da se to ne bi desavalo uvodi se vjeronauka. Danas su uzbenici iz biologije prepuni evolucionistickih teza koje uopste nisu dokazane. Nema potrebe da citiram uzbenike iz sociologije koji otvoreno propagiraju ateizam... niti filosofije koja se u sirokom luku odrice apologetike i bilo cega sto moze imati veze sa religijom. Dakle cilj ovog predmeta jeste samo da uvede kakva takva ravnoteza u nastavni plan i program.    

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
Citat
Pa ako je za tebe "komunizam" uvredljiv pojam onda se izvinjavam. Mislio sam da  ga bas gotivis.

а зашто бих га готивио? Smile
имао сам 13 година када се комунизам распао у овој земљи па не могу баш и да осећам неки жал за њим као нпр неки старији грађани који су живели у том систему и имали неке бенефите од њега
и да...ако мени кажеш "класични комунистички мозак" онда то сматрам увредом и вратих ти истом мером
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
Sony xperia
Ae sad' na temu. Moze ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48109
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S6 edge+
Ae sad' na temu. Moze ?  Smile

Bas u zadnjoj poruci sam objasnio zasto treba uvesti neki predmet koji se bavi teologijom, (ne insistiram na vjeronauci).  Smile

Citat
Pa ako je za tebe "komunizam" uvredljiv pojam onda se izvinjavam. Mislio sam da  ga bas gotivis.

а зашто бих га готивио? Smile
имао сам 13 година када се комунизам распао у овој земљи па не могу баш и да осећам неки жал за њим као нпр неки старији грађани који су живели у том систему и имали неке бенефите од њега
и да...ако мени кажеш "класични комунистички мозак" онда то сматрам увредом и вратих ти истом мером

Pa to svejedno nije razlog da ti se ne dopada sistem u kojem su radili i zivjeli tvoji roditelji. Savrseno znas kako je sve izgledalo, a znas i kako je sada sve jadno i bjedno. I nije mi nista cudno da se neko zapita zasto je sve moralo tek tako da se raspadne ?

A za izjavu ti se izvinjavam. Smile ... i zadnji put sam napisao neku kvalifikaciju na ovom forumu. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
HTC Wildfire S
Evo sta bi djaci u nizim razredima osnovne trebalo da gledaju na casovima vjeronauke.  Smile

Jedan od najuspešnijih i svakako najzabavnijih načina da razjebeš dete i napraviš od njega kompletnu dileju...  Smile

Smile
« Poslednja izmena: 13. Sep 2010, 03:31:29 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48109
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S6 edge+

Jedan od najuspešnijih i svakako najzabavnijih načina da razjebeš dete i napraviš od njega kompletnu dileju...  Smile

Smile

Боље и "дилеју" него кретена који ће да краде, да се дрогира,  проституише, алкохолише и редовно учествује у тучама. Smiley   
« Poslednja izmena: 13. Sep 2010, 04:10:27 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.