Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vasilije Kacavenda ~ Vladika iz srpskog Versaja  (Pročitano 53556 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows XP
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Protiv crkve (hriscanstva) se vodi borba. U Evropi je sve vise ateista...
ove dve stvari uopste ne moraju da budu povezane

hriscanstvo u zapadnoj evropi vec neko vreme jednostavno izlazi iz mode. pa i u srbiji su crkve uglavnom prazne. nije to zbog toga sto neko napada crkvu
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Mode?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows XP
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Mode?
slicno kao sto se prosirila moda jednog do dva deteta.

obicaj, kultura zivota, moda
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
mob
Samsung S7

Evropljani postaju sve vise dekadentniji i devijantniji, sve teze se odlucuju za potomstvo, muskarci su sve vise feminiziraniji, jalovi (kao i zene) , populacija je sve starija, to sve vide "migranti", imaju drugi sistem vrednosti, oni vide kako evropljani zive i da je to rasa/populacija koja je izgubila kompas, koji vise nisu u mogucnosti da se zrtvuju i bore za potomstvo i oni znaju da imaju priliku da zauzmu Evropu.

Nije ni cudo sto smo na 79. mestu u Evropi po svim standardima, kad nam ovakvi sole pamet. Ovakvi sto nisu nos promolili iz roditeljskog doma, sto ne znaju nista o ljudima koji zive u Evropi, ali zato na sva usta to svoje neznanje sire okolo.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86

Nije ni cudo sto smo na 79. mestu u Evropi po svim standardima, kad nam ovakvi sole pamet. Ovakvi sto nisu nos promolili iz roditeljskog doma, sto ne znaju nista o ljudima koji zive u Evropi, ali zato na sva usta to svoje neznanje sire okolo.
haha, dobra fora : ) Ja ne pricam o Evropi, vec o EU ; ) Upravo ta EU, kao ispostava SAD-a drzi drzave kao sto je Srbija tu gde jesu?

Kakvim bre, standardima? Pa od kako smo postali "za EU spremni", naravno da propadamo, kao i sama EU.
Eto, Svedska je tvoja "progresivna", "atejisticka", pa ih Arapi i crnci prozdiru...

Spanija rapidno gubi broj vernika, Italija takodje, gde su te drzave?
Ne kazem da je to uzrocno posledicno povezano ali ima veze.
Sta tebi vredi sto zivis u EU, kad tri cuke o istoj nemas? Da li sam promolio nos ili ne, o tome mozes da mastas, treniraj um malo : )
Ih, znam ja takvih gastarbajtera kao ti na desetine, praziluk i te fore. Ode malo u EU, pa se vrati da izigrava mudrosera. Znas kako kazu: odlaze dobro i bolji, a najbolji ostaju : ) Lako je otici...

p.s. Ja zalim ljude koji zive u EU. Sta imas u Parizu? Vec 15 godina ne smes da kazes na ulici "terorista" ili "Arap"...sloboda.

Niko bre decu nema. Kad vide mamu, tatu i dete na ulici, gledaju te kao najveceg neprijatelja, sve jalovo i unakaradjeno.
« Poslednja izmena: 25. Nov 2015, 15:30:25 od 856kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
mob
Samsung S7
Koga bole levo jajce sto opada broj vernika? I kakve veze imaju Italija I Spanija sa vernicima i standardom.

Koji si ti nos promolio iz roditeljskog doma? Pa kad je lako otici, sto ne odes? Inace za tebe sam bio gospodin covek od kad sam se rodio. A taj praziluk ti viri iz bulje i usiju zajedno sa zavisti koja te prozdire pa lupetas o nekakavom poznavanju zivota  van Srbije. Veze ti sa realnoscu nemas.

Prosperitet jedne drzave ne zavisi od broja vernika. To je svakome ko ima bar dva grama mozga jasno. Jedina razlika je u kretenskoj Americi gde je 70% stanovnistva debilizirano kroz skolski sistem i crkvu, dok je u Evropi na snazi sekularizam: Drzavni zakoni iznad religije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
mob
Samsung GT-S7580
Uvek ćemo imati dosta vernika na papiru. U realnosti, nikada. Možda nikada i nismo imali.
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Koga bole levo jajce sto opada broj vernika? I kakve veze imaju Italija I Spanija sa vernicima i standardom.
Ja govorim o nestajanju tradicionalnih drzava, koje su temelj svega, pa i ekonomije.
Citat
Koji si ti nos promolio iz roditeljskog doma?
De, de, postedi me tih klisea : )
Citat
Pa kad je lako otici, sto ne odes?
Mastaj : )

Citat
Inace za tebe sam bio gospodin covek od kad sam se rodio. A taj praziluk ti viri iz bulje i usiju zajedno sa zavisti koja te prozdire pa lupetas o nekakavom poznavanju zivota  van Srbije. Veze ti sa realnoscu nemas.
Pa to nije argument, vec pokusaj diskvalifikacije : ) Ti se gubis na trenutke? Kakva, bre, zavist, pa ja se Bogu hvalim svaki dan sto ne zivim u EU... : ) A tebe zalim.
Citat
Prosperitet jedne drzave ne zavisi od broja vernika.

Pa ko kaze da zavisi? : )

Citat
To je svakome ko ima bar dva grama mozga jasno. Jedina razlika je u kretenskoj Americi gde je 70% stanovnistva debilizirano kroz skolski sistem i crkvu, dok je u Evropi na snazi sekularizam: Drzavni zakoni iznad religije.
Evropa nema veze sa EU. Polako, shvatices ti sta je EU : ) Sporiji kasnije pale, bez obzira na staz u EU : )
« Poslednja izmena: 25. Nov 2015, 15:39:55 od 856kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows XP
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Niko bre decu nema. Kad vide mamu, tatu i dete na ulici, gledaju te kao najveceg neprijatelja, sve jalovo i unakaradjeno.
brate al ga pretera

inace i srbi izumiru ako nisi primetio.
i rusi, bugari, rumuni...
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
brate al ga pretera

inace i srbi izumiru ako nisi primetio.
i rusi, bugari, rumuni...
Naravno, neguje se taj sistem vrednosti. "Ja i samo ja", "oslobodi se", "budi svoj", "utoli svoju zedj" i sl...Ko ce, bre da se bakce sa decom? A sukobi izmedju polova nikad nisu bili veci. Koliko je samo Ruskinja udato za mlade Francuze, jer su Francuskinje postale sve samo ne zene...emancipovale se u pm.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.