Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vasilije Kacavenda ~ Vladika iz srpskog Versaja  (Pročitano 53561 puta)
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
mob
Samsung S7

Царе, то што ти желиш да је Качавенда крив да би могао да пљујеш СПЦ, јер гајиш сумануту мржњу према религији (тј. искључиво хришћанству, јер немаш проблема са другима) чији члан ниси обавезан да будеш, из разлога давања одушка својој мржњи, је већ твој проблем.

Дакле, осим својих емотивних и ирационалних трипова не пружаш никакав аргумент.

Odakle tebi ideja da gajim sumanutu mrznju prema hriscanstvu. Sta  za tebe znaci rec sumanuto? Jel sam digao u vazduh neki hram ili manastir? Sto su ti puna usta prideva za koje ne znas sta znace.

Koji su to moji iracionalni tripovi? Navedi ih? Jel znas sta uopste znaci rec iracionalno?

Vidim samo da si ostrasceni svetosavski neplaceni agitator koji slepo napada svojim macem levo i desno, ali djaba ti kad su ti stavili povez preko ociju, pa ne mozes nikog da zakacish.
« Poslednja izmena: 22. Nov 2015, 00:40:18 od bluesoniq »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 42.0

Царе, то што ти желиш да је Качавенда крив да би могао да пљујеш СПЦ, јер гајиш сумануту мржњу према религији (тј. искључиво хришћанству, јер немаш проблема са другима) чији члан ниси обавезан да будеш, из разлога давања одушка својој мржњи, је већ твој проблем.

Odakle tebi ideja da gajim sumanutu mrznju prema hriscanstvu. Sta  za tebe znaci rec sumanuto? Jel sam digao u vazduh neki hram ili manastir? Sto su ti puna usta prideva za koje ne znas sta znace.

Царе, само гледам шта пишеш овде, а теби је сваки други пост испуњен пљувањем по религији (тј. хришћанству). Да неко овде непрестано тврди да су Јевреји мафија, да експлоатишу све живо и да су криви за сва зла света, да ли би имао право да тврдим да је дата особа антисемит? Наравно.  Smile

Твоја мотивација је јасна, и лично немам проблем са тим.

Слободно мрзи религију и пљуј кога год хоћеш, то је твоје право а ово је слободан форум (ја се барем надам). Мислим, када будеш имао неки озбиљан аргумент на актуелну тему јави се. На неке твоје аргументе, који су деловали иоле сувисло сам одговорио. На трипове нема сврхе расправљати се. Око религиозних ствари и суштини религије се препири са неким верником на одговарајућој теми.

јеsu li svi na slikama pederi? Smile

Немам појма, питај њих.  Smile

Испада да ако се неко сликао са стрипером да је геј. А што је јако чудно, тај исти стрипер је јако добар са комплетним политичким врхом.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows XP
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Citat
Vidim samo da si ostrasceni svetosavski neplaceni agitator koji slepo napada svojim macem levo i desno, ali djaba ti kad su ti stavili povez preko ociju, pa ne mozes nikog da zakacish.
ganderoleg jeste opor ali njegove besove treba shvatiti kao njegov problem. cak i kad ispravno uoci logicku gresku u nekom tudjem postupku ili izjavi obicno nema razloga besu. u ovom slucaju, zaboravlja da 'liberalnu zajednicu' i te koje zove boljsevicima itd bole neke druge sudske nepravde u vezi crkvenih lica, cak i ako za kacavendu nema dokaza.
uvek je bilo privlacno javnosti da vuce poznate po blatu
i uvek je bilo privlacno javnosti da se smeje i trazi greske onima koji pretenduju na visi moralni status

mislim da ta rec 'svetosavski' ne znaci nista, ili bar nista bitno. a oni koji se smatraju licno svetosavcima verovatno klize u jeres
sam sveti sava bi se cudio toj reci
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
mob
Samsung S7

Царе, само гледам шта пишеш овде, а теби је сваки други пост испуњен пљувањем по религији (тј. хришћанству). Да неко овде непрестано тврди да су Јевреји мафија, да експлоатишу све живо и да су криви за сва зла света, да ли би имао право да тврдим да је дата особа антисемит? Наравно.  Smile

Nisam ti zamerio sto si rekao da pljujem po religiji (sto i radim povremeno), nego sto upotrebljavash prideve za koje ne znas sta znace. A verovatno nisi ni svestan da si mi rekao da sam bolestan.

"Sumanuto ponasanje" - spada u psihoze. Radi se o dusevnom oboljenju iliti:

Nešto potpuno van svake pameti, ludo i izvan svih konvencionalnih, normalnih tokova ljudskog razmišljanja i poimanja određenih stvari.

============

No, u vezi sa temom, vise je nego ocigledno da te zabole levo jajce za ostale pedofile i da ti cak i ne posmatrash taj gnusni cin kao atak na maloletno dete, nego ti je stalo da odbranish lik i delo Kacavende, samo zato sto je iz redova SPC-a.

Svaki (homo) pedofil koji jos nije u zatvoru, treba da se zahvali svojoj srecnoj zvezdi, sto ga nije ushtrojio otac od tog/tih decaka koje je zlostavljao.

Problem sa crkvenjacima je utoliko gori, jer se ti jadni decaci nalaze u vecitom strahu prvo od verskih poglavara koji su u ocima mladog bica predstavnici samog Dzizusa na zemlji i koji (popovi) to obilato koriste.

mislim da ta rec 'svetosavski' ne znaci nista, ili bar nista bitno. a oni koji se smatraju licno svetosavcima verovatno klize u jeres

Mislim da nisi bash upucen u rad Srpskog hriscanstva, ali ako se potrudish nacices bar 9265 referenci o tome da je u Srbiji na snazi svetosavsko hriscanstvo.

« Poslednja izmena: 22. Nov 2015, 01:16:52 od bluesoniq »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 42.0
No, u vezi sa temom, vise je nego ocigledno da te zabole levo jajce za ostale pedofile i da ti cak i ne posmatrash taj gnusni cin kao atak na maloletno dete, nego ti je stalo da odbranish lik i delo Kacavende, samo zato sto je iz redova SPC-a.

Значи, ако си и поред свега што сам претходно написао тврдиш овакве ненормалне ствари и лажи, у ствари само потврђујеш да гајиш заиста сумануту идеолошку мржњу која ти помрачује перцепцију... Smile

Problem sa crkvenjacima je utoliko gori, jer se ti jadni decaci nalaze u vecitom strahu prvo od verskih poglavara koji su u ocima mladog bica predstavnici samog Dzizusa na zemlji i koji (popovi) to obilato koriste.

Protiv Kacavende imamo ispovest njegovog kolege iz crkve.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
mob
Samsung GT-S7580
Смара ме да читам све, али ево ово ми је запало за око, па ћу на то одговорити, ако може тако селективно  Smile

Protiv Kacavende imamo ispovest njegovog kolege iz crkve.

Ако је то његов колега из цркве, онда како то неки тврде да СПЦ прикрива педофиле у својим редовима?
 Smile

Ваљда је и колега из цркве црквењак?

Узгред, зашто тај колега трачари и исповеда се по медијима као Кристијан Голубовић, уместо да поднесе кривичну пријаву против Качавенде? Оптужбе за педофилију су јако озбиљна ствар, и његова дужност је да га тужи ако има доказе за своје трвдње.

Ако је крив, нека робија.

Ја ти препоручујем да одгледаш прво све те емисије на ту фору о Качавенди, видео сам на јутјубу да их има још, ова сад актуелна је била на ТВ Прва, где падре Серафим наводи како су сви знали да је Качавенда педофил, и полиција и патријарх и ето мислим да се и Тадићу жалио и ништа
Јесте да је емисија сензационалистички одрађена, али преживећеш  Smile

И ево ти и ово

Ponovo sam u februaru bio u policiji. Dao sam im snimak. I ljudi iz policije i tužilac su se složili da imaju sve, dovoljno za hapšenje. Sada je novembar i ništa - kaže otac Serafim.

Народ треба да буде огорчен само због владикиног богатства, ако ћемо сад све анализирамо

« Poslednja izmena: 22. Nov 2015, 01:37:47 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows XP
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Citat
Citat

Mislim da nisi bash upucen u rad Srpskog hriscanstva, ali ako se potrudish nacices bar 9265 referenci o tome da je u Srbiji na snazi svetosavsko hriscanstvo.

to ti kazem. jeres

ako se govorilo o pedofiliji uopste, mislim da je tesko poreci da je izjava primenljiva na katolicku crkvu. potencijalno i za svaku drugu versku zajednicu
« Poslednja izmena: 22. Nov 2015, 01:43:35 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Ја ти препоручујем да одгледаш прво све те емисије на ту фору о Качавенди, видео сам на јутјубу да их има још, ова сад актуелна је била на ТВ Прва, где падре Серафим наводи како су сви знали да је Качавенда педофил, и полиција и патријарх и ето мислим да се и Тадићу жалио и ништ

Чекај мало, којој се полицији падре Серафим жалио и што се жалио Тадићу, када је Качавенда држављанин БиХ, као и падре Серафим?

Зар се наводни случајеви нису ваљда десили на територији БиХ?

Зар падре Серафим није раније тврдио да ће Качавенду тужити на федерацијском суду БиХ (колико се сећам његових ранијих изјава), па ништа није то урадио и имао је времена годинама. Да и њих не контролише такође та свемоћна СПЦ, која је толико свемоћна да не може да сакрије најбаналније свађе свештеника, а камо ли озбиљније ствари?

Падре Серафим, ако жели, може увек да поднесе личну тужбу, али чудно то не ради, него најслободније износи оптужбе по медијима, док наводно све контролише та СПЦ.

Народ треба да буде огорчен само због владикиног богатства, ако ћемо сад све анализирамо

Па он више није владика, зар не? Зар није смењен?  Smile

Ти његови чувени двори нису били његово приватно власништво, колико сам ја нешто упућен.

Мислим, ако народ није био огорчен на богатство Броза кога су издржавали, а који је живео као император у невиђеном луксузу и као доживотни владар под причом социјалне једнакости и још испадао због тога "фаца", што би људи који нису уопште обавезни да буду чланови СПЦ нити да дају динара СПЦ се уопште љутили што је неки поп у БиХ живео луксузно?

« Poslednja izmena: 22. Nov 2015, 01:54:26 od ganderoleg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
mob
Samsung GT-S7580
Ти сад претпостављаш како ја оптужујем за све СПЦ, а то није тачно  Smile Већу одговорност сигурно сносе бошњачки државни органи

Него, кад си се већ ухватио тога, ево шта каже самовољно пензионисани владика  Smile

ЦРКВА је за све ово што је ових дана говорио Бојан Јовановић о мени знала и пре него што сам, на сопствени захтев, пензионисан. Ни на који начин нисам кажњен од највиших црквених органа, већ сам мирно наставио да живим као пензионисани епископ у Бијељини, чиме је Црква о свему што ми се сада у делу јавности ставља на терет рекла своје. Уосталом, видели смо и како су на све те оптужбе одреаговала тужилаштва од Бијељине до Бањалуке, Источног Сарајева и Сарајева.

Поставио сам то овде

Мислим, ако народ није био огорчен на богатство Броза кога су издржавали, а који је живео као император у невиђеном луксузу и као доживотни владар под причом социјалне једнакости и још испадао због тога "фаца", што би људи који нису уопште обавезни да буду чланови СПЦ нити да дају динара СПЦ се уопште љутили што је неки поп у БиХ живео луксузно?

Ти све време кроз неке примере покушаваш да оправдаш Качавенду и истовремено причаш како то не радиш
Можда је то подсвесно, шта знам, али реално, радиш то, извлачиш неке примере у стилу Е, ако је овај што не би и Качавенда
То за Тита не знам, знаш да нисам толико матор, али, сам то "ви живите скромно, ми ћемо раскошно" приметио код СПЦ и ето, више сам против него за цркву, између осталог и због тога  Smile Али није то тема
« Poslednja izmena: 22. Nov 2015, 02:01:18 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Ти сад претпостављаш како ја оптужујем за све СПЦ, а то није тачно

Не, уопште...

Већу одговорност сигурно сносе бошњачки државни органи

Прво, да би било чији државни органи сносили одговорност, прво би требало поднети тужбу истима.
Ми не знамо да ли је падре уопште поднео било какву тужбу, јер изјаве падреа противрече једне другима, твој цитат њега:

Citat
Ponovo sam u februaru bio u policiji. Dao sam im snimak. I ljudi iz policije i tužilac su se složili da imaju sve, dovoljno za hapšenje. Sada je novembar i ništa - kaže otac Serafim.

http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/ispovest-oca-serafima-vladika-kacavenda-silovao-decaka-milica-blazanovica-koji-se-razneo-bombom-clanak-2022971

Citat
Episkop Kačavenda silovao je dečake u manastiru. Mene je pokušavao da siluje svaki dan. Bilo je uzaludno da prijavljujem slučaj policiji jer su svakog dana oni gosti episkopa.

А у ранијим текстовима је тврдио да је он силован, па да га је Качавенда покушавао силовати сваки дан, па да је Качавенда силовао неког дечака. Да ли је пријавио Качавенду или не?

Мислим, пратим медије Лазо, зато ми је управо све ово сумњиво... Smile

Ти све време кроз неке примере покушаваш да оправдаш Качавенду и истовремено причаш како то не радиш

Не, него се то тако чини Лазо, зато што сам се закачио са некима који гаје дупле стандарде и праве психолошке пројекције.

Ми нисмо видели никакве конкретне доказе против Качавенде. А они "докази" који се износе више буде сумњу у оптужбе него што их доказују (пре свега онај фамозни снимак). Ми имамо само изјаве у медијима. Која је њихова валидност?

Да би неко уопште покушавао да оправда Качавенду, прво нека кривица мора бити призната или барем доказана, да би уопште дошло до правдања. Против Качавенде се чак не води ни судски процес. Дакле, како га могу правдати? Ако се покаже да је крив, у затвор са њим. Ако га и поред доказане кривице Црква држи као епископа или свештеника, онда је сасвим ок оптуживати исту.

Али шта се сад овде замера?

Него, кад си се већ ухватио тога, ево шта каже самовољно пензионисани владика 

Шта год, није више владика...

Можда је то подсвесно, шта знам, али реално, радиш то, извлачиш неке примере у стилу Е, ако је овај што не би и Качавенда

Не, него други извлаче нелогичне закључке. У расправу сам се укључио управо што су неки овде прозивали Качавенду за наводну педофилију за коју не постоје никакви конкретни докази, док су ти исти бранили Јевтића позивајући се на теорије завера, иако се зна да је Јевтић имао однос са малолетником, а сам има око 40 год.

Ја не тврдим да је Качавенда невин, јер то не знам. Такође не знам ни да ли је крив. То такође не знају ни други, али тврде да јесте јер очигледно желе да је крив. Пошто желе да је крив, иако не знају, онда иду корак даље и тврде да Црква крије педофиле, за које се није доказало да су уопште педофили. Пошто се то није доказало, значи да их она штити и утиче на правни систем.

Сад, жао ми је што сам се супроставио тако брилијантном начину резоновања.

То за Тита не знам, знаш да нисам толико матор, али, сам то "ви живите скромно, ми ћемо раскошно" приметио код СПЦ и ето, више сам против него за цркву, између осталог и због тога

Па између Тита и СПЦ постоји мала разлика, што ти ниси обавезан да будеш члан СПЦ, нити мораш да даш једног динара истој, нити да имаш било какве везе са њом. Такође, можеш да проводеш цео живот ван ње, и да она на твој живот нема апсолутно никакав утицај. Тито са друге стране не да је био обавезан, него се наметао у скоро свим аспектима живота, да не говоримо што је он уживао у највећем луксузу на рачун државе.

А са освртом на Качавенду, он је своје чувене дворе изградио у БиХ. Сад, какве везе има људима у Србији та чињеница да овде толико хистеришу, а усред Србије се муфтија кандидује за председника и прети тероризмом и прави паравојне јединице и ту се сви праве мутави? Притом је тај муфтија пун као брод, па то ником ништа не смета.

Мислим, што би теби лично више сметао Качавенда од Зукорлића, када ниси верник ниједне од организација којима дотични припадају? То питање није толико упућено теби, колико реторички некима који овде падају у нападе злобе према организацији чији чланови нису и према којој немају никакве обавезе, нити су везани њом?  Smile
« Poslednja izmena: 22. Nov 2015, 02:39:29 od ganderoleg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.