Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vasilije Kacavenda ~ Vladika iz srpskog Versaja  (Pročitano 53578 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows XP
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Против Качавенде углавном имамо скро искључиво трачеве са медија. Закључак - Качавенда је педофил.  Smile

Не кажем да није, али изгледа да овде није уопште суштина да је Качавенда педофил или не (за шта су надлежни судски органи), него да је омражени хришћански поп, па самим тим многи овде желе да је он крив, био он стварно крив или не, јер могу да оплету против им омражене религије, а сваки изговор је добар зар не?
zanimljiva poenta.
nego da pitam posto se ne secam, ne pamtim te stvari i ne volim da ih gledam. za nekog episkopa bese postoji snimak. to nije kacavenda nego neki drugi?
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
mob
Samsung GT-S7580
И ја сам се питао да ли је неко уопште истражио ово.

IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Ocigledno dovoljno uticajna da tuzbe stoje u fiokama do zastarelosti  Smile

Али зато је толико утицајна да су јој већ медији унапред пресудили, без ичега доказаног? Ако је тако утицајна и моћна да може утиче на судство у Србији, како то да је дозволила да случај уопште дође до јавности и да медији већ унапред пресуђују ко је крив?

Ако правосуђе закаже, како је за то СПЦ директно крива? Да ли је проблем у СПЦ или самом правосуђу? Ко води судске процесе?

Са друге стране, Јевтић беше признао однос са малолетником, дакле да ли је исти педофил? Да ли исти и даље нормално ради и да ли се ико ограђује од њега? Наравно да не. Да ли ико оптужује глумачку заједницу да је лицемерна што штите педофила у својим редовима?

Али он је фенси и урбан, није поп омражене и ретроградне институције Цркве, која нас кочи на путу прогреса. Да ли га одушевљено бране колеге, упркос свему, а те исте колеге које бране Јевтића очекују од Цркве да осуђују и изопштују људе за које кривица није уопште правно доказана и моралишу о заштити наводних педофила у СПЦ?

А уосталом, за оне који желе да су дотични попови криви (из разлога комунистичког педигреа, милитантног атеизма, либералне идеологије, антихришћанства, генералне мржње према религији,или сличних трипова, не из стварне бриге за жртве), ово је win-win ситуација.

Да је суд осудио неког оптуженог свештеника СПЦ за педофилију, онда би било да у СПЦ има доказано педофила и дакле да су болесни и изопачени...мамицу им ретроградну и лицемерну.

Да суд није осудио неког оптуженог свештеника за педофилију, онда испада да СПЦ има утицај на судство и спречава да се правда испуни...мамицу им ретроградну и лицемерну.

Дакле, ствари су намештене како год окренеш, да СПЦ изгледа лоше.

А и ти на теми о Јевтићу се нешто ниси претерано узбудила нити моралисала што је глумац злоупотребио наклоност малолетне особе да би је искористио... Smile

Protiv Kacavende imamo ispovest njegovog kolege iz crkve.

Ако је то његов колега из цркве, онда како то неки тврде да СПЦ прикрива педофиле у својим редовима?
 Smile

Ваљда је и колега из цркве црквењак?

Узгред, зашто тај колега трачари и исповеда се по медијима као Кристијан Голубовић, уместо да поднесе кривичну пријаву против Качавенде? Оптужбе за педофилију су јако озбиљна ствар, и његова дужност је да га тужи ако има доказе за своје трвдње.

Ако је крив, нека робија.

Узгред, ево га "отац Серафим":

Узгред, оно што дотични "отац Серафим" већ годинама прича да ће да тужи Качавенду, али то никако да уради колико ја знам. Али је зато редовно у медијима. Па што га не тужи, него се вуче по медијима?

Иначе, ево га исти тај лик из 2011:

http://www.novinar.de/2011/06/22/ispovijest-kacavendinog-monaha-pedofilija-i-razvrat.html

Netacno covece. Najvece gnusnosti su pocinjene u ime religije. Kad izadje 3000 svetosavskih huligana da razbijaju glave pederima, onda je to opravdano, jer je crkva dala zeleno svetlo.

Crkva je u Srbiji mocna institucija i cak i ovaj Toma grobar i picousti mu NJVPV idu na konsultacije sa patrijarhom.

Другим речима, ти мрзиш религију и хришћанство (што је твоје лично право и слобода), па ти онда ове оптужбе лепо пашу да их облатиш, било оне тачне или не? Циљ оправдава средства?

Дакле, овде је реч о нечијој мржњи према СПЦ, не о бриги за жртве сексуалног злостављања. Значи, потпуно је небитно да ли у СПЦ има педофила или не, да ли су оптужбе тачне или не, већ што те оптужбе лепо дођу за хајку против предмета мржње...

А сад, ако наводни педофил није поп, онда нема везе, а ако је фенси глумац, онда га чак и бранимо, па и износимо теорије завера, ево пример Анее са теме о Јевтићу:

http://forum.burek.com/glumac-goran-jevtic-optuzen-za-obljubu-maloletnika-t638939.20.html

Jurkovicu... to za Ministarku... to je i tada imalo... kaham.. politicke konotacije...
Nedugo potom, doslo je do ove tuzbe...

Дакле, Јевтићу...кахам...сместили мангупи из политичких разлога. Сад то што скоро нико не спори да је до полног односа дошло, нема ни везе. Јевтић је кул и урбан, па се то мора правдати.

Сад то што за Качавенду има много више разлога (како политичких, тако идеолошких и интересних) да му неко намешта аферу, то су већ теорије завера и прикривање педофила, против којег ти што га оптужују никако да докажу ништа, већ доказују у медијима где је бити оптужен исто што и бити осуђен.

Опет кажем, ако је Качавенда крив за све ствари за које га поптпуно јавно и слободно оптужују (што је сасвим могуће и реално) онда му је место у затвору. Али било би лепо прво доказати било шта од тога, уместо поспрдних и вицкастих карикатура, вицева и асоцијација... Smile

Притом, колико знам нико из СПЦ није навијао за Качавенду, као што је просвећена интелигенција и колеге хистерично и сложно скакали у одбрану Јевтића.

А правда, брига за жртве и истина су овде на последњем месту и подређени су нечијим жељама и идеолошким триповима. Мада то је код нас тако већ одавно.

zanimljiva poenta.
nego da pitam posto se ne secam, ne pamtim te stvari i ne volim da ih gledam. za nekog episkopa bese postoji snimak. to nije kacavenda nego neki drugi?

Ево мали Лаза ме је предухитрио и објавио тај снимак:

Иначе јаснији и разговетнији су они снимци НЛО. Ако овај снимак показује Качавенду (што је опет могуће), могуће је да снимци НЛО доказују ванземаљске посетиоце (што је такође могуће). Али такође на снимку може да буде и муфтија Зукорлић или било ко ко носи браду. Такође, на снимку се једва може провалити чак и да се ради о геј комбинацији...

Али хајде да претпоставимо да је на снимку Качавенда и да се он ту приватава са типом.

Колико видимо обојица делују пунолетно. Како је то доказ Качавендине наводне педофилије и шта је ту на снимку противзаконито?  Smile

А сад, да ли је Качавенда педер, лопов, педофил, агент ДБ:

Или је све то заједно? Можда је и канибал?

Можда. Али осим медијских таблоидних наслова и мутних индиција, где су докази?

Опет, за Поланског се зна да је педофил, прима међународне награде и ужива углед и поштовање колега, нико не види проблем са тим. Вуди Ален је такође оптуживан за педофилију. Јевтића бране страствено колеге, нико да се барем огради од њега или барем да ћуте док не виде резултат суђења. Ах, да сместила му власт... Smile

П.С

Srce i dupe za Kacavendu. Smiley

Smile
« Poslednja izmena: 21. Nov 2015, 23:54:06 od ganderoleg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
mob
Samsung S7
Stil pisanja i ove glupave slike koje stavljas lice dosta na stil kristalnog secera  Smile

Jedna takva moralna gromada kakva je crkva i njeni velikani, sigurno nisu smeli da dozvole sebi i svojoj instituciji da padne na tako niske grane. S obzirom da ta ista - crkva, na sva usta propoveda kako je doslo do degradacije drustva i nudi resenje kroz agresivni nastup na Srpskoj sceni. Sto je naravno potpuno hriscanski i bratski.

Ne, covece, problem je naravno u solidarnosti crkvenjaka. Gde bre smeju jednog naseg da diraju. A i kad bash pretera u kradji novca, pedofiliji, huskanju na rat i na alavost na posede, onda ga malo sklone od ociju javnosti na neki plac u pizdinovcima da tamo gradi hramove i manastire u koje jedva ko zalazi.

Naravno ta bratska solidarnost je prisutna i u drugim profesijama, recimo kod pandura i lekara. I opet pogodices radi se o dve veoma bitne strukture drustva u kojima zbog vaznosti ne sme da bude takvih stvari.

Moral: 0
Zdravlje: 1
Sigurnost gradjana: 2

Ocenite vasu organizaciju!
« Poslednja izmena: 21. Nov 2015, 23:56:45 od bluesoniq »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Zasto li imam utisak da bi u slucaju da se desi zastarelost "slucaja glumac" ti pricao drugu pricu? Smile

Na temi o Jevticu su svi slozni da ga treba zatvoriti (a tek stav da je u startu nenormalan u slucaju da je homo orjentacije, sto je i dominantan stav ovog foruma) a na ovoj temi si ti i slicni slozni u tome da je Kacavenda "malo zlato"  Smile

A da, ja ne zelim da je iko kriv za pedofiliju - posto je to uzasan zlocin prema deci. Najbolje bi bilo da ga nema.

Meni to sto je ovaj pop, sta li je vec, gej ne smeta. Smeta mi licemernost takvih lica ovakvih organizacija i sve posledicne radnje koje neminovno slede usled skrivanja njihove sklonosti. Trebalo je onda da sebi bira neko drugo mesto rada.

« Poslednja izmena: 22. Nov 2015, 00:09:25 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Jedna takva moralna gromada kakva je crkva i njeni velikani, sigurno nisu smeli da dozvole sebi i svojoj instituciji da padne na tako niske grane.

О чему ти причаш? Имамо таблоидне наслове и какве доказе имамо?

Опет пребацујем на Јевтића. Ако такве моралне громаде попут уметника, који стално нешто кукају о "урушавању система вредности" и који се толико боре за људска права бране Јевтића, којем се суди за педофилију и који је признао да је имао секс са малолетником, шта хоћеш да СПЦ ради.

Да смењује сваког епископа, пошто неки таблоид попут Курира и Блица објави "сензационалан" чланак? Или можда треба нешто од тога доказати.

Па и неке моралне громаде на овом форуму који хистертишу на СПЦ, правдају Јевтића... Smile

S obzirom da ta ista - crkva, na sva usta propoveda kako je doslo do degradacije drustva i nudi resenje kroz agresivni nastup na Srpskoj sceni. Sto je naravno potpuno hriscanski i bratski.

Па то исто проповедају вајне Јевтићеве колеге...

Али ту некако не видиш проблем. Јбт, опседнут си религијом више од каквог црквењака.

Царе, то што ти желиш да је Качавенда крив да би могао да пљујеш СПЦ, јер гајиш сумануту мржњу према религији (тј. искључиво хришћанству, јер немаш проблема са другима) чији члан ниси обавезан да будеш, из разлога давања одушка својој мржњи, је већ твој проблем.

Дакле, осим својих емотивних и ирационалних трипова не пружаш никакав аргумент.

Мислим, мрзи кога хоћеш, твој проблем, али немој да очекујеш да сад овде твој ложачки агитпроп проолази као некакав озбиљан аргумент.

« Poslednja izmena: 22. Nov 2015, 01:01:41 od ganderoleg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows XP
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Сад то што за Качавенду има много више разлога (како политичких, тако идеолошких и интересних) да му неко намешта аферу, то су већ теорије завера и прикривање педофила, против којег ти што га оптужују никако да докажу ништа, већ доказују у медијима где је бити оптужен исто што и бити осуђен.
a koji su to razlozi? narocito me interesuju politicki?

unapred hvala na odgovoru
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Zasto li imam utisak da bi u slucaju da se desi zastarelost "slucaja glumac" ti pricao drugu pricu? Smile

Какву причу?  Smile

Na temi o Jevticu su svi slozni da ga treba zatvoriti (a tek stav da je u startu nenormalan u slucaju da je homo orjentacije, sto je i dominantan stav ovog foruma) a na ovoj temi si ti i slicni slozni u tome da je Kacavenda "malo zlato"

На теми о Јевтићу, ти лично ниси изнела никакву осуду, за разлику од ове теме.
А на тој истој теми, неки од овдашњих чланова (који постују Качавендине карикатуре), су Јевтића правдали, што сам и лепо показао.

Дакле, не знам о чему причаш?

A da, ja ne zelim da je iko kriv za pedofiliju - posto je to uzasan zlocin prema deci. Najbolje bi bilo da ga nema.

Па што то ниси исто рекла на теми о Јевтићу, него си нешто врдала, а овде добијаш напад хиперморалности?  Smile

a na ovoj temi si ti i slicni slozni u tome da je Kacavenda "malo zlato"  

Сад постајеш веома безобразна...

Мислим да сам овде неколико пута нагласио да уколико је Качавенда заиста крив, треба да иде у затвор. Како ти из тога извлачиш да је Качавенда "мало злато", само зато што сам указао на сумануте двоструке стандарде неких који овде нешто пискарају и што сам поставио питање где су докази.

За почетак би било лепо да ти који јавно оптужују Качавенду, да га туже и поднесу доказе. То би било стварно добро за почетак. Овако су то празне таблоидне приче:

https://en.wikipedia.org/wiki/Trial_by_media

Сад то што ти желиш да је он крив, и што лично уживаш у овим оптужбама и моралисању је једна ствар. Друга ствар је да ли је заиста крив. Ја никад нисам рекао да је невин јер не знам, а ако је крив и то се утврди нека робија. Просто и једноставно.  Smile

П.С

a koji su to razlozi? narocito me interesuju politicki?

unapred hvala na odgovoru

Као прво, Качавенда је био добар са Младићем за време рата:

Као друго, водио се као националиста:

А они из Федерације су га називали "четнички поп".

Као треће, припада пораженој струји у СПЦ:

Списак је из 2008.

Видимо да је на Качавенда на списку струје која је испала губитничка. Исто тако, епсикоп Артемије је смењен под оптужбама које уопште нису докзане, али медијски пропраћене и на крају је смењен из сасвим другог разлога (непослушност).

Која је струја победила:

А знамо да је победила баш

http://www.svet.rs/nas-svet/estrada/vladika-grigorije-kacavenda-ce-zbog-pedofolije-i-pederastije-verovatno-pred-crkveni-sud

Citat
Vladika Grigorije: Kačavenda će zbog pedofolije i pederastije verovatno pred crkveni sud! ...

Владика Григорије:

Сад, наравно, можда је све ово само коинциденција, невезана за то да ли је Качавенда стварно крив или не, али се мора признати да за његово смењивање многи имају јаких политичких мотива и фактора невезаних за наводне сексуалне преступе.

Можда грешим, али стварно чудна ситуација.

Опет, да не буде забуне, ако се докаже да је крив нека иде у затвор. Ако испадне да је крив и да га СПЦ и даље одржава на функцији, онда су замерке СПЦ заиста на месту. Али нека се докажу неке ствари и нека се поднесе тужба.

« Poslednja izmena: 22. Nov 2015, 00:41:39 od ganderoleg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Za vrdanje - pa nisam znala da je potrebno da se zapljunem bas na svakoj temi  Smile

A kad vec listas, sto ne napisa isto i za ovu temu ovde da "vrdam"  Smile Ne, ne bi ti se uklopilo u koncepciju. Svi moji postovi na ovoj temi su upravo konfrotacija tvom stavu i tvojoj prici o dvostrukim standardima a sam ih praktikujes, kao i vec receno da gresku jednog opravdavas greskom drugog coveka.

Ja o samom Kacavendi rec nisam rekla, sem toga da mi je utisak da taj covek jeste homo orjentacije, ali, opet, ja problem sa tim nemam.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
mob
Nokia 33-10
Srce i dupe za Kacavendu. Smiley

Smile

јеsu li svi na slikama pederi? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.358 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.