Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vase mislljenje o zivotu i radu Goce Trzan! :)  (Pročitano 14731 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ti trenutno pricas na sajtu ciji je vlasnik covek sa dijagnozom.
Ja imam crno na belo sto sam ovakav Smiley koji je tvoj izgovor? Smiley
Ti neces da se raspravljas? a koja je poenta diskusije?
Ne mislis da je malo umobolno da se svi oko svega slazemo i slavimo to sto se zlazemo ? Smiley
Ja pricam argumentima, i kad imam pozitivno i kad imam negativno misljenje. Ne bas uvek, ali u velikoj vecini i uvek kada je to zaista potrebno.
Reci za konkurenciju da je kravetina sa iq -80 je izuzetan argument Smiley posebno ako je kravetina uspesnija od nekog ko to nije i ko je "britkog jezika".
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
Kravetina?
Nadji mi molim te gde sam ja to nekog nazvala kravetinom i ima da pojedem to sto sam napisala!
Ja ne vredjam druge i nikad nisam napisala za nekog nesto sto nije tacno! Kako osoba koja kaze da ima diplome 2 srednje skole (gde to jos ima?!), 10 telohranitelja oko sebe da je brane ne zna ni ona od cega i ne ume da sastavi prosto prosirenu recenicu moze da se nazove inteligentnom?
Ali ovde se ne vodi diskusija o doticnoj osobi, tako da bih je u daljem razgovoru zaobisla u sirokom luku!

A mislim da sam vec napisala da postujem svacije misljenje i da nemam nameru da bilo koga ubedjujem u suprotno, al tebi to izgleda ne vredi, navrz'o si se na mene ko Dinkic na zakon o porezu Smiley

Ja hvala Bogu nemam dijagnozu, ali ako nastavim da se druzim (citaj chatujem) sa takvima, ko zna, mozda i meni prilepe neku.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ovakvi kao ja sednu i naprave sajt koji posecuje dnevno vise ljudi nego tvoj od nastanka Wink
Jel te neko tera da diskutujes? Ne tera te Smiley Sama ulazis u nesto, sama pokreces temu gde .. da vidimo.. niko nije stao na tvoju stranu Smiley
Inteligencija je urodjena i neke narocite veze sa time sta je ko zavrsio i nema neke narocite veze... Da ne gresimo dusu.. Goca ima jednu srednju skolu i to jednu od najlosijih beogradskih gimnazija i 2 godine poloprivrednog fakulteta, katedra stocarstvo Smiley To je bas ne cini filozofom Smiley
Visoko inteligentni ljudi imaju prednost u startu u odnosu na prosecno inteligentne.. pa cak iako je Goca u prvoj grupi a svi su izgledi da nije, ne vidim sto bi za nju bio plus sto je 10 puta manje popularna od osobe koja ni stasa ni ukusa ni glasa nema a iq joj je negativan Smiley
Treba ceniti uspeh osoba koje su u startu hendikepirane sto im nedostaje ono esencijalno sto treba u poslu kojim se bave.. a one su uspele, mozemo ih voleti ili ne, ali se sa time moramo pomiriti.
Kravetina.. ok.. nisi rekla tim recima.. povlacim. Preformulisacu.. tupava, -80 ig, polu plasticna... u biti i nema neke narocite veze Smiley
Inace.. skromnog sam misljenja da je bolje obraditi dobru pesmu u nesto novo, nego insistirati na originalnosti pa makar znacila i da je kvalitet uvredljivo nizak.
Maltene ni na sta sto sam rekao nisi odgovorila Smiley
Ti jesi napisala odgovor, ali nisi odgovorila Smiley
Nije bas preporuka za nekog koga idolizujes sto je najsvetlija tacka karijere to sto je bila u Tap011 a nakon toga i dalje nastavila raditi protiv svojih ubedjenja para radi.. i to prilicno malo para Smiley
Jedna je stvar nekog povremeno pustiti.. druga je stvar nekog idolizovati i raditi fansite poslednjih par godina o toj osobi.. to je ono sto nije jasno...
I ja mogu da iskljucim mozak i da poslusam tako nesto da poslusam... i da mislim da je nesto ok.. ali da utrosim vreme i vodim racuna o odrzavanju.. upoznajem ljude... za to treba mnogo vise od simpatisanja muzike Smiley
Cak i meni, kome u sustini treba manje od 5-6 sati da odradim full website, pravljenje tako necega bi znacilo da to sto ti ljudi rade duboko postujem i kad bih to radio, definitivno bih ti znao nabrojati barem 20 valjanih razloga zasto to radim.
Ok nebitno.. nema svrhe da se raspravljamo.. ti ne umes da diskutujes a i nemas nekih narocitih osnova, posto ako sve temeljis na nekoj knjizici i povrsnim poznanstvom (ako i ta rec nije prejaka) sa Gocom.. tesko da mozemo daleko dogurati.
Imala si prilike videti sta ljudi misle o njoj.. i ako izvucemo zakljucak...
Svi jako cene njen glas...
Sve ostalo.. nije vredno ni pominjanja...
A glas...
Glas joj je u najboljem slucaju podjednako kvalitetan kao svakoj devojci koja je u 3d duru zapevala.. a bilo ih je desetine...
Cast svakome na onome sto je postigao.. i to je nacin da se zaradi za zivot, i to jako postujem, i za to goci odajem priznanje, ona svoj novac krvavo zaradi.. ali posto maltene svako ovde svoj novac krvavo zaradjuje, ni to nije nesto sto bi je cinilo bilo cijim idolom.
Da nije bilo tapa koji je bio smesna grupica ali prilicno popularna.. nikada nista u zivotu ne bi napravila.. bila bi kao hiljade drugih lepih glasova koji rade po trafikama.
Na ovom svetu ima toliko muzicara koji sami pevaju, pisu, komponuju svoje pesme.. toliko njih koji su iz mnogo losije i teze situacije dosli na mnogo vise pozicije..

That is as much support as you can expect.. verovatno ces naci par desetina nalozenih klinaca (ako i sama nisi klinka, u sta sve vise verujem zbog raznih sitnih detalja koji se provlace kroz tvoje komentare) koji ce ti pricati kako je Goca cool , kako je strava .. vidis... u recniku odrasle osobe koja zaista zna sta je kvalitet.. te reci nisu neka narocita pohvala...
Do trenutka dok probas bonzite sa raznim ukusima samo o tom nivou slatkisa mozes suditi... onda jednom pustis cd neke osobe koja je svojim glasom, pesmama i svojim postupcima promenila svet... i onda shvatis koliko su Goca, Sladja, Seka, Jeca i ostale pojave zaista nebitne Smiley biti a bit better than the worst ne cini te dobrim Smiley

U ovoj zemlji postoji jako malo ljudi koji su makar i samo kao muzicari ako ne i kao pojave vredni da budu idoli... Balasevic, Zdravko Colic, Bijelo Dugme, Smak, Zabranjeno Pusenje, Arsen Dedic, ... mozda za celu jugu mogu nabrojati 20ak ljudi ili grupa...

Ljudi koji su decenijama dosledni sebi.. i koji decenijama vrede.. i koji nikada ne blede. Ljudi koji nemaju 2.5 dobre pesme i 3.5 od cetri promasena albuma..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
joj...majko...umrecu...od..smeha Smile  Smile  Smile ...e pa S.F bas ti se neda da tvoja bude zadnja...  Smile
pomozi boze...raspadam se.... Smile  Smile  Smile ,,,ne mogu da verujem svojim ocima da se vodi polemika o zivotu,liku i delu goce trzan.... Smile ...eeeeeeeej rodjaci   g o c a  t r z a n Smile  Smile  Smile  Smile
opet me zabole stomak,al malo sam se odmorio....pa neznam stvarno sta da kazem na ovo... Smile ..o goci nemam skoro nikakvo misljenje..kao ni svi ostali koje poznajem.... Smile  Smile  Smile joj ne mogu ni da kucam
aj sad svi da pocnemo da pisemo kako nas je stoperka prosvetlila i kako sad obozavamo g o c u ....  
ozbiljno vam pricam,kako cete se osecati kada sutra procitate u novinama
-devojka se ubila,u poruci pise da njen zivot vise nema smisla... Smile  Smile  Smile     ..posto je na nekom sektaskom forumu psihicki zlostavljala grupa destruktivnih antgocista
naime kako ,,kurir,, saznaje ova psihicki labilna osoba je odlucila da okonca svoj mladi zivot jer vise nije imala svoj jedini razlog za ostanak na ovom svetu(verovanje u bezgresnost svete goce),i to tako sto ce se ,,gocirati na smrt,,(smrt slusanjem goce trzan do iznemoglosti)-ovaj vid samoubistva se smatra jednim od najsurovijih,i na njega se odlucuju samo prave samoubice,a ne one koje traze paznju.
manje poznato sirem audtorijumu je da je ovaj vid ,,napustanja agonije ovozemaljskog,, veoma popularan u japanu(prvi na svetu po broju samoubistava),najbizarnije od svega je sto je ovaj metod izuzetno efikasan(100%)iako japanci ne razumeju niti jednu jedinu rec
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
tema je odlicna... vrhunski sam se ismejao... ljudi su tvrdoglavi...
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Trla baba lan da joj prodje dan  Smiley  Jos nema zakljucka na vidiku
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
Stoperka ne dozvoli da te banditi i psihopate kvare...svi oni slusaju muziku sa opasnim frekvencijama Smiley
Nego...krivo mi zbog Ivane , em je bila top riba u Zemunskoj gimnaziji (kazu), em je napravila ok grupu i resila da fura svoj fazon, al` nije naisla na dovoljno razumevanja, licno mi se i svidja to sto radi Negativ.
Dali je moguce da vrh necije karijere bude Tap011 , ex tapiri, ex mozak...lose je to
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266

@kombinezon
Svaka cast na komentaru, evo suze mi idu od smeha!

............................
Cudo jedno!
Postavis jednostavno pitanje: Vase misljenje o zivotu i radu Goce Trzan? i dobijes milion komplikovanih odgovora....
Ne mogu da verujem

OK je SF, skapirala sam jos posle tvog prvog posta da ne volis Gocu, ne moras da mi crtas...
Kao sto rekoh,  svako ima svoje misljenjne, a jamislim da je bitniji kvalitet nego kvanititet i ne vidim zasto mi ponovo navodis primer popularnosti osobe za koju sam rekla da je necu spominjnati u daljem razgovoru? Dijapazon njenih obozavalaca se u vecini svodi na nalozene klince koji po ceo dan gluvare po ulici i na homoseksualce koji se tese kako bolje izgledaju cak i od JK (a i njen pol je diskutabilan... ) (ako ti vise volis transvestite, tvoj izbor, necu da se mesam Wink)

Vidim da sa tobom ne moze lepo da se prica, iako sam se trudila, ali dalji razgovor je stvarno suvisan.
Nisam dosla ovde da ubedjujem bilo koga u bilo sta, samo sam htela da cujem vase misljenje...
E pa posto sam ga cula, ne mogu reci da sam odusevljena, ali sam zadovoljna iskrenoscu kojom zracite vise od mog monitora, tako da vam se zahvaljujem na istoj! Smiley

I jos nesto, mada na kraju nije ni vazno, al ajde da napisem....Zagrli nije jedina kvalitetna pesma koju je Goca otpevala i koja se pamti i danas, Krug je fantastican duet, pa Cutanje, Ni na zemlji ni na nebu, Stoperka, Dostana, 1200 milja........samo su neke od pesama koje se i dan danas slusaju (posle nekih 5 godina).

pozz svima!

S.T.O.P.I
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
I dijapazon gocinih slusalaca se svodi na napaljene klince sa svega malo vise ukusa... a ti opet pljujes po osobi koja je pored ociglednjih hendikepa postigla vise od tvog idola.
Ti mislis da je bitniji kvalitet?
Ok. Slazem se.. Koji kvalitet?
Goca ima glas... i to je to. O kom kvalitetu pricas?
Samnom moze jako lepo da se prica, to potvrduje vise hiljada korisnika.. ali kad neko napise 30 poruka bez ijednog konkretnog odgovora.. zaista ne moze.. ne podnosim nabolje takve stvari
A ti ako toliko patis za normalnom pricom.. pocni normalno odgovarati.
A o pesmama koje se slusaju.. ne slusa se konkretno ... ni jedna sem 1200 milja i zagfrli... Da li se pojave jednom u beskonacno na nekom radiju pa neko na njih naleti.. to moguce...
Za krug je steta.. pesma je odlicna...
Dostana.. pokusavao sam svojevremeno da dokucim kvalitet te pesme.. kako muzicki tako i tekstualno.. zaista mi nije uspelo...
A sad ponovo procitaj moj prethodni post pa probaj izvuci poentu i probaj odgovoriti na njega. Dakle ne odgovoriti reda radi u prazno.. vec na njega
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
auuuu rodjaci ovome nema kraja Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.