Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vase mislljenje o zivotu i radu Goce Trzan! :)  (Pročitano 14765 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
Citat: SerbianFighter
U ostalom Smak, Colic, Balasevic, Bijelo Dugme izdase kompliacije za City Records, u tom drustvu me svakako ne bi bilo sramota Smiley
.

ispravka, nisu oni svojevoljno izdali za njih, barem Balasevitj ne, nego je City kada je qpio Jugoton, dobio i prava da izda kompilacije... pricao je Djole o  tome na koncertima... dakle on sa tim nema nista, cak ni dinara netje dobiti od toga...
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Tesko da moze da ne dobije nista , mozda ne direktno od pinka, ali od jugotona i sokoja mora dobiti Smiley
U svakom slucaju, City Records je za nas sto i MTV za napolje.. tacno je da je vecina na oba pomenuta djubre.. ali ako mislis nesto napraviti oni su nezaobilazni
Nekad je Pgp bio nesto.. sad je nula.. a ni BK sound se ne proslavlja... ostali su krajnje marginalni sto se Diskografije tice i moguce besplatne promocije...
Ko neverne bebe.. 99% ljudi nije ni znalo za njih dok nisu snimili za BK.. a i sami su svesni da bi daleko vise postigli na Pinku.. samo sto su isto tako svesni da za tako raritetno kvalitetan band.. tamo nema mesta.. ni pinku nije u interesu da neko toliko iskace...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
tako je on rekao, u svetu bi morao da dobije nesto, ali kod nas... ovde za pustanje na RTS-u od nekoliko minuta od SOKOJ-a su neki dobili milione a Vlado Georgiev za dva albuma manje od 100 000... dakle za sva prikazivanja na tv-u, radiju...
A on je dokaz da se moze nesto napraviti i bez pustanja na pinku... malo njih zna pricu da je on prvi album ponudio City rekordsu, a oni ga odbili kao nekomercijalnog i trazili mu 10 000 eura da im plati da izdaju ako hotje, on je odbio, izdao za Goraton prvi cd i posle njega mu je City ponudio 500 000 eura( provereno tacno) za cd ali ih je on ladno odbio... to sve govori...
za Neverne bebe je tacno... a nazalost tacno je i to sto si rekao, ima izuzetaka ali su retki...
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Barba je kompletan autor. Covek je stvorio svoj stil koji svi kopiraju..
A kad je neko toliko dobar.. on moze da uspe ... I djole je uspeo bez ikakve televizije, i neverne bebe, pa i vangogh dok je dobar bio... etc.. ali to su stvarno retki ljudi.. ako ih ima vise od 10...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
Nazalost malo ih je... a tako tje biti sve dok ljudi nastave da idolizuju Goce, Cece, Karleuse i slicne...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

se ipsum vincere pulcherima res est

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 3624
Zastava Periferija razuma
Citat
A on je dokaz da se moze nesto napraviti i bez pustanja na pinku... malo njih zna pricu da je on prvi album ponudio City rekordsu, a oni ga odbili kao nekomercijalnog i trazili mu 10 000 eura da im plati da izdaju ako hotje, on je odbio, izdao za Goraton prvi cd i posle njega mu je City ponudio 500 000 eura( provereno tacno) za cd ali ih je on ladno odbio... to sve govori...

Ako je ovo tacno, kapa dole.
IP sačuvana
social share
Na silu ne biva...al, ne se znaje - Заре игра.
Ћклај  конза
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
Tacno je da Djole nije nista dobio od Pinka, kao ni Goca od prodaje kompilacije sa Suncanih skala na kojoj se nasla i Haljina, a na koju je izdavacko pravo imao Pink....
Iz tog razloga nije snimljen ni duet sa Tijanom Dapcevic,  jer su CITY-jevci zahtevali procenat od prodaje albma i pravo da pesmu stave na jednu od svojih kompilacija, sto je vrhunski bezobrazluk i nebuloza.
Te kompilacije koje pominjes SF su izdate na identican nacin kao i Balaseviceva i ti ljudi nemaju apsolutno nista od toga.
Georgijev je kompletan umetnik (ne moze se pohvaliti nekim glasom, ali za pesme koje pise, bolji mu i ne treba), samo ako mu i sledeci album bude u fazonu prethodnih smorice i Boga i narod,  pa bih mu preporucila neku malo brzu varijantu...
Sve se plasim da ce i on posle tolikog pljuvanja na kraju zavrsiti na Pinku (mada nemora da znaci), ,a on je dokaz da se i bez Pinka moze uspeti, pa je tako gospodjica Pavlovic mogla izabrati neku drugu izdavacku kucu.
CITY records je industrija lose muzike, koja je na zalost najvise zastupljena kod nas, nadajmo se da ce se desiti neke radikalnije promene, inace potonucemo u gomili Sladja, Jellena, Seka, Jelena i ostalih........

NEVEROVATNO! Evo Konobarica sad na lok. radiju... Smile, pomislicu da me neko zeza Smiley

A to sto radim za 5000 nije nikakva sramota,  obzirom da inzenjer masinstva ima 10000. A to da li sam klinka, ne mozes da procenis po spremanjju mog prijemnog, jer fakultet mozes da upises i sa 50 Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
Tacno je ono za Georgieva... 100 % A isto tako sam 100% siguran da netje zavrsiti na pinku... Sto se tice stila koliko sam ja cuo bitje promena, ali i da ostane ne bi pogresio...
A ne mozes porediti Negativ i Georgieva, malo je glupo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ti ljudi su svakako dobili od tih pesama. Sad ili pre to je stvar njihovog managera koji je prodao sva prava ili dogovorio procenat.
Sto se Georgijeva tice.. mislim da ti bas i nemas pravo nesto da mu prigovoris Smiley covek je neprikosnoven i ne vidim da mu iko zamera za to sto radi Smiley Drzi se ti Goce Smiley
Ivana Pavlovic i Negativ nisu poslednjih 10 godina top progucenti/aranzeri/kompozitori kao Vlado pa im se verovatno ne moze da od svojih para sve finansiraju.
City Records je industrija koja pravi pare, sto je i poenta te industrije. Tu imas i Aleksandru Radovic i Merlina i Borisa Novkovica i Zeljka Samardzica...
Za sve one koji imaju imalo uvida u svet muzike i MTV je industrija iskljucivo komercijalne muzike, ima mozda 10 ljudi koji nesto valjaju, a ostali se samo lepo prodaju.. sto je again i poenta tog posla.
Niko nije rekao da je sramota sto radis za 5000, sramota je sto se zadovoljavas time Smiley A to da si klinka mogu da procenim po mnogo stvari, sasvim je dovoljno to koga si navela da slusas od domacih i stranih izvodjaca Smiley Klinka i klinac su stadijumi u psihickom razvoju coveka.. nemaju neke velike veze sa godinama Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
Pa ja sam rekla da sam u dusi ostala dete i nadam se da cu zauvek ostati...
A ne poredim Georgijeva i Negativ, samo kazem da toliko vrede koliko kazete, uspeli bi i bez Pinka, na RTS-u npr.
Ne kazem da je to crap, ali ima toliko bendova koji sviraju po lokalnim klubovima i garazama i prave identicne stvari kao Negativ...

Ne kazem ja da je Goca kraljica pop muzike, niti bilo sta slicno, jednostavno je volim i tacka, kraj pricee.
To se ne moze objasniti.
Sto se tice muzike koju slusam, ni ne sanjate sta se sve nalazi u mojoj playlisti Smiley
Ali ja nisam tema razgovora.......

I ko je rekao da se ja zadovoljavam sa tih bednih 5000 koje potrosim cim mi dodje racun za tel. struju i sl. To je extremno malo za ono sto radim (a radim 8 sati dnevno, nekad i vise), samo sto mi je posao vezan za kompjuter, pa mogu da svratim na net povremeno..
Samo kazem da zivimo u sugavoj drzavi u kojoj je sistem vrednosti bolesno pomeren, pa hteo-ne hteo moras da se hvatas za prvu slamku koja ti se pruza ili ces potonuti!

Reci mi SF, sta sam trebala da radim, da i dalje volontiram na radiju? Struja ce sama da se plati... Nemoj mi te price prodavati molim te! Srecna sam sto sam uopste i pronasla posao u gradu u kome je vise od 50% stanovnistva nezaposleno!
A sreca je i sto sam veoma vesele prirode i sve preokrenem u salu. Wink
Cudno je sto me krupne stvari uopste ne diraju, ali me sitnice tako iznerviraju....

Zato pustim Gocu i sve je super Wink Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.