Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vase mislljenje o zivotu i radu Goce Trzan! :)  (Pročitano 14740 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
Citat: stoperka

............................
Cudo jedno!
Postavis jednostavno pitanje: Vase misljenje o zivotu i radu Goce Trzan? i dobijes milion komplikovanih odgovora....
Ne mogu da verujem I

Možda zato što život nije tako jednostavan kao što misliš ili ti izgleda.

Evo ako hoćeš da iznenadiš Gocu kada drugi put budete pravili inervju sa njom .. ponesi joj 'ribice' .. mnogo ih voli ..
I pitaj je da li zna ko su ljudi koji su joj bili spoznori i zaštitnici ..
da li zna čime se bave ? (osim što su uspešni biznismeni)
-------------------------------------------------------------------------------------
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
Ako cu usreciti dragog SF-a, onda OK Smiley

1.Ovakvi kao ja sednu i naprave sajt koji posecuje dnevno vise ljudi nego tvoj od nastanka
Vidis, tu je greska, jer ti pravis sajtove sa sasvim drugacijom namenom. Ja ne ocekujem da mi dnevna posececenost bude par hiljada ljudi, zadovoljna sam i sa par stotina Smiley

2.Jel te neko tera da diskutujes? Ne tera te  Sama ulazis u nesto, sama pokreces temu gde .. da vidimo.. niko nije stao na tvoju stranu
Sve je to OK, jesam pokrenula temu i trazila misljenje, ali nisam mislila da cu naici na linc!

3.Inteligencija je urodjena i neke narocite veze sa time sta je ko zavrsio i nema neke narocite veze... Da ne gresimo dusu.. Goca ima jednu srednju skolu i to jednu od najlosijih beogradskih gimnazija i 2 godine poloprivrednog fakulteta, katedra stocarstvo  To je bas ne cini filozofom
Pa nemozes imati dve strednjne skole i da hoces...mozes da kupis 2 diplome, ali to je vec visa filozofija Wink
Jednu od najlosijih gimnazija? Ja sam bas cula obrnutu pricu, al' nek ti bube, SF je uvek u pravu....
2 godine poljoprivr. fakulteta, katedra stocarstvo, tacno, dobro si obavesten. Mislis da je lako zavrsiti taj fakultet, da je boza? E pa veruj mi nije. Od anatomije (gde moras da znas svaku kosku i misic od krave do pileta), preko hemije, matematike,  sociologije, zoologije.... A Goca je bila jedna od najboljih u grupi, to znam provereno, jer poznajem profesora koji joj je predavao anatomiju.
A nisam ni rekla da je filozof, niti bilo sta slicno, samo da je ako mogu da kazem visoko obrazovana devojka. Samo to.

4.Visoko inteligentni ljudi imaju prednost u startu u odnosu na prosecno inteligentne.. pa cak iako je Goca u prvoj grupi a svi su izgledi da nije, ne vidim sto bi za nju bio plus sto je 10 puta manje popularna od osobe koja ni stasa ni ukusa ni glasa nema a iq joj je negativan  
Treba ceniti uspeh osoba koje su u startu hendikepirane sto im nedostaje ono esencijalno sto treba u poslu kojim se bave.. a one su uspele, mozemo ih voleti ili ne, ali se sa time moramo pomiriti.
Kravetina.. ok.. nisi rekla tim recima.. povlacim. Preformulisacu.. tupava, -80 ig, polu plasticna... u biti i nema neke narocite veze

Cekj, sad protivrecis sam sebi. Ako smatras da je kvalitet bitan, kakve veze ima to sto je JK popularna u sirokim narodnim masama, koji bi zbog nekog narodnjaka sekli vene? JK ne mogu da cenim, niti da postujem, jer me apsolutno ne zanima ni sta ona radi, ni gde se skida, ni sta peva (pokusava da peva), ni dal se razvodi, udaje ili sta god.
Ako ces materijalne dokaze, Gocin album je izasao u novembru, pesme su joj posle 5 meseci jos uvek u vrhu na top listama, videcemo gde ce JK biti za 3 meseca Smiley
Sve moguce i nemoguce nagrade za pop pevacicu godine u SiCG je dobila-Goca. Na svakom nastupu napravi fenomenalnu atmosferu i svi njeni koncerti su puni. Gore pomenuta "dama" koliko ja znam nije jos napravila niti jedan koncert, a to me uopste ne cudi, jer posle 2 pesme otpevane uzivo, ne bi mogla da se sastavi Smiley Goca je na promociji pevala i igrala vise od 4 sata i atmosfera je od pocetka do kraja bila vrh! Ove godine je napravila 2 sjajna koncerta u Domu sindikata, oba su bila fantasticno posecena, sto dokazuje prepun Dom sindikata, bez obzira sto jekarta bila 650din.
Ogroman odziv kolega me odusevio (sto dokazuje da je postuju i da je super sa svima), cak je i vremesni Djordje Marjanovic dosao na koncert (a znamo da se on ne moze videti na svacijem koncertu)!

5.Inace.. skromnog sam misljenja da je bolje obraditi dobru pesmu u nesto novo, nego insistirati na originalnosti pa makar znacila i da je kvalitet uvredljivo nizak.
Nemam ja apsolutno nista protiv obrada, ali kad ti je svaki album 100% plagijat, i to ona najgora varijanta copy/paste muzika + nebulozan tekst,  onda stvarno prelazi svaku granicu ukusa!
Neces mi verovati, ali dok kuckam ovo, na radiju pocinje pesma "Daleko" sa albuma "Peta strana sveta", toliko o slusanosti Smiley

6.Nije bas preporuka za nekog koga idolizujes sto je najsvetlija tacka karijere to sto je bila u Tap011 a nakon toga i dalje nastavila raditi protiv svojih ubedjenja para radi.. i to prilicno malo para  
Jedna je stvar nekog povremeno pustiti.. druga je stvar nekog idolizovati i raditi fansite poslednjih par godina o toj osobi.. to je ono sto nije jasno...

Pa niko nije rakao da je najsvetlija tacka karijere bio Tap, daleko od toga... Tap011 je bila vesela grupica sastavljena od 3 vesela momka i 2 raspevane devojke, koji su cak dobijali ponudu od MTV-a da snimaju za evropsko trziste, ali su iz neobjasnjivih razloga to prolongirali sve dok se nisu raspali.... Meni su oni bili super, jos da su imali svoj orkestar umesto matrice na koncertima, pravili bi atmosferu bolju i od Bijelog dugmeta!
Goca je posle tapa nastavila da radi ono za sta je smatrala da je najbolje, a ispostavilo se da je mnogo bolje prosla od Ivane koja ima fantastican vokal, ali se jos trazi i ko zna da li ce se ikad pronaci... (by the way, poslednji album Tango mi se bas svidja).
Fan sajt je nastao iz cistog zezanja, jer ja nisam ni znala kako se to radi, ali me drugarica nagovorila da napravim nesto i onda posle dugog razmisljanja sta bih mogla, setila sam se da bih mogla da napravim Gocin fan sajt, jer tako nesto nema na netu. Onaj prvi oficijalni nije imao ni kontakt....
I tako sam od nekoliko slicica, veoma sture biografije koju sam pronasla na zvanicnom sajtu i diskografije, napravila taj prvi fan sajt, koji danas izgleda sasvim pristojno.
Meni uopste nije problem da odrzavam sajt,  jer mi u proseku dnevno oduzima 10-15min vremena, sto i nije neko vreme.
Preko tog sajta sam "upoznala" mnogo divnih ljudi, koji su postigli mnogo u zivotu (neki su advokati, neki doktori, neki jos uvek studiraju) a opet (vidi slucajnosti) slusaju Gocu Smiley
Meni je super kad npr. neko kaze da je presrecan/na jer je dobio/la autogram kartu koju sam mu poslala... Ili kada im dajem informacije o nastupima, izlasku novog CD-a, Gocinom pojavljivanju na TV-u, novim pesmama.....

7.Ok nebitno.. nema svrhe da se raspravljamo.. ti ne umes da diskutujes a i nemas nekih narocitih osnova, posto ako sve temeljis na nekoj knjizici i povrsnim poznanstvom (ako i ta rec nije prejaka) sa Gocom.. tesko da mozemo daleko dogurati.
Nista je ne temeljim na knjizici, ona mi je samo posluzila kao oslonac kada sam pisala biografiju, a ostatak sam cula LICNO od Goce, sa kojom se ne druzim i ne vidjam svaki dan, ali dovoljno cesto da mogu da kazem da je pozajem. I drago mi je sto je poznajem i sto se nisam razocarala kada sam je upoznala, jer su obicno oni svi na TV-u super i nasmejani, a privatno su arogantni i odbojni, sto sa Gocom nije slucaj, opet kazem dragomi je sto je tako!

8.Imala si prilike videti sta ljudi misle o njoj.. i ako izvucemo zakljucak...
Svi jako cene njen glas...
Sve ostalo.. nije vredno ni pominjanja...
A glas...
Glas joj je u najboljem slucaju podjednako kvalitetan kao svakoj devojci koja je u 3d duru zapevala.. a bilo ih je desetine...

Verovatno si mislio na 3K dur, al' nema veze...
Tacno je da Goca nije najbolja pevacica na svetu, ali je kod nas jedna od najboljih. Evo sad se pojavila Jelena Tomasevic, koju znam jos iz tog istog 3K dura, devojka fantasticno peva, ali nema harizmu... Ja obozavam njen gls, odusevljena sam kako peva, ali to je sve. Ne moze da te animira, kao kasper je (ne mislim ovim bilo koga da uvredim, ovo je samo metafora).
Goca ima odlican kontakt sa publikom, kamera je prosto obozava, a ona to ume da iskoristi. Kada bi malo vise poradila na svom nastupu, mislim da joj ne bi bilo ravne.
U moru istih, ona je razlicita, zato sto je prirodna (u pravom smislu te reci), otkacena (opet u pravom smislu te reci), bez predrasuda (sto dokazuje duet sa legendom narodne muzike Miroslavom Ilicem), a opet na neki nacin arogantna i nedodirljiva kad hoce.

9.Cast svakome na onome sto je postigao.. i to je nacin da se zaradi za zivot, i to jako postujem, i za to goci odajem priznanje, ona svoj novac krvavo zaradi.. ali posto maltene svako ovde svoj novac krvavo zaradjuje, ni to nije nesto sto bi je cinilo bilo cijim idolom.
Da nije bilo tapa koji je bio smesna grupica ali prilicno popularna.. nikada nista u zivotu ne bi napravila.. bila bi kao hiljade drugih lepih glasova koji rade po trafikama.
Na ovom svetu ima toliko muzicara koji sami pevaju, pisu, komponuju svoje pesme.. toliko njih koji su iz mnogo losije i teze situacije dosli na mnogo vise pozicije..

Ne treba njoj niko da odaje priznanje za bilo sta. Tacno je da ovaj posao koji ona radi nije ni malo lak, ali koji posao je pa lak? Ne mislim da omalovazim bili koga, ali svako ko u ovoj drzavi radi, zna koliko treba napora da bi zaradio dovoljno tek da prezivi...
Tap se desio slucajno, a da nije bio Tap, sigurno bi bilo nesto drugo,jer je bila poprilicno zapazena na toj Zajecarskoj gitarijadi 1994. godine i spopadali su je razni menadzercici, ali je ona bila zagrejana za distorziju i nije htela da prica o bilo kakvom drugom poslu. Teka kada se grupa raspala, razmislila je o Tapu i u pocetku je bilo "Sto da ne", a posle im je bilo super, bili su jedan kreativan tim,  koji je isto tako sam pisao pesme (Milan uglavnom, ali su ih u vecini slucajeva zajedno zavrsavali), komponovali muziku (imali su i oni par obradica..Pekara i Ljubav ne gleda na sat), ,a pri tom se ludo zabvljali i to se negde osecalo i u njihovoj muzici.
I opet ponavljam,  Goca je samo vokalni solista, bez predispozicija da postane tekstopisac ili kompozitor, ali je aranzmane za novi album i neke numere napravila sama (pa ne bas sama, ali 80% posla je ona odradia).

10.That is as much support as you can expect.. verovatno ces naci par desetina nalozenih klinaca (ako i sama nisi klinka, u sta sve vise verujem zbog raznih sitnih detalja koji se provlace kroz tvoje komentare) koji ce ti pricati kako je Goca cool , kako je strava .. vidis... u recniku odrasle osobe koja zaista zna sta je kvalitet.. te reci nisu neka narocita pohvala...
Do trenutka dok probas bonzite sa raznim ukusima samo o tom nivou slatkisa mozes suditi... onda jednom pustis cd neke osobe koja je svojim glasom, pesmama i svojim postupcima promenila svet... i onda shvatis koliko su Goca, Sladja, Seka, Jeca i ostale pojave zaista nebitne  biti a bit better than the worst ne cini te dobrim

Mislim da sam na ovo sve u kompletu vec negde odgovorila, mrzi me da se ponavljam.
A da li sam klinka, pa recimo da sam ostala dete u dusi Smiley

11.U ovoj zemlji postoji jako malo ljudi koji su makar i samo kao muzicari ako ne i kao pojave vredni da budu idoli... Balasevic, Zdravko Colic, Bijelo Dugme, Smak, Zabranjeno Pusenje, Arsen Dedic, ... mozda za celu jugu mogu nabrojati 20ak ljudi ili grupa...

Ljudi koji su decenijama dosledni sebi.. i koji decenijama vrede.. i koji nikada ne blede. Ljudi koji nemaju 2.5 dobre pesme i 3.5 od cetri promasena albuma..

Pri deo ovoga je sasvim OK, 100% tacno.
Drugi deo je cista insinuacija, koja nije tacna Smiley a o tome sam vec pisla, a sada sam previse smorena da bih sve to ponavljala...

Da zakljucim!
Posle ovog posta sam doktorirala Gocu Trzan, ako vas ne mrzi procitajte, ako vas mrzi razumecu Smiley
Nadam se da si zadovoljan SF, jer mi je cilj u zivotu bio da tebe vidim zadovoljnog nekim mojim postom, tako da cu se vrlo rastuziti ako i ovom pronadjes neku manu (a znam da hoces, jer ti si prosto takav Wink)

pozz

S.T.O.P.I
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Vidis, tu je greska, jer ti pravis sajtove sa sasvim drugacijom namenom. Ja ne ocekujem da mi dnevna posececenost bude par hiljada ljudi, zadovoljna sam i sa par stotina

Lepo je to Smiley I da je sajt o nekom drugom mozda bi i imao par stotina, za sad mu je i par desetina prekrupan zalogaj, a postoji.. hm.. bar par godina Smiley

Citat
Sve je to OK, jesam pokrenula temu i trazila misljenje, ali nisam mislila da cu naici na linc!

U tome i jeste problem Smiley Pojma nemas kakvo je opste misljenje o Goci i definitivno nisi mnogo mislila.. uopsteno Smiley

Citat
Pa nemozes imati dve strednjne skole i da hoces...mozes da kupis 2 diplome, ali to je vec visa filozofija  
Jednu od najlosijih gimnazija? Ja sam bas cula obrnutu pricu, al' nek ti bube, SF je uvek u pravu....
2 godine poljoprivr. fakulteta, katedra stocarstvo, tacno, dobro si obavesten. Mislis da je lako zavrsiti taj fakultet, da je boza? E pa veruj mi nije. Od anatomije (gde moras da znas svaku kosku i misic od krave do pileta), preko hemije, matematike, sociologije, zoologije.... A Goca je bila jedna od najboljih u grupi, to znam provereno, jer poznajem profesora koji joj je predavao anatomiju.
A nisam ni rekla da je filozof, niti bilo sta slicno, samo da je ako mogu da kazem visoko obrazovana devojka. Samo to.

Mozes da zavrsis koliko hoces srednjih skola. Ja sam mogao dobiti 2 diplome po zavrsetku, ali me je mrzelo da se cimam, dovoljno mi bilo da budem robotic technician Smiley Vanredno, covek moze da zavrsi koliko god hoce skola, ja ih znam par koji su zavrsili po 2 jer su za jednu mislili da ce ih izbaciti pa su isli paralelno u drugu. Ima i drugacijih prica, stvar je kako ko odluci.
Ako hoces nesto da postignes u 10oj onda jeste zajebana Smiley Pola kraja ide u tu skolu, izmedju ostalog i par mojih prijatelja je zavrsilo.. ako si prosek zavrsis ko i svaku drugu, dok si reko CD.. ako hoces da budes najbolji ... tj u zabludi si da to nesto znaci Smiley.. e onda potegni.
I ja znam 2-3 studenta i 2-3 profesora sa Poljoprivrednog. Ni jedan fakultet nije lak, ali ako trazimo lakse medju teskima, uz sumarski i rudarski poljoprivreda je tu Smiley
Anatomija jeste zeznuta .. pa? Ako svako ko zavrsi DIF moze da je polozi ne vidim sto ona ne bi mogla Smiley
Da bi bila Visoko obrazovana, za pocetak mora da zavrsi taj faklutet. Kako god da ga zavrsi, ali da ima napismeno da ga je zavrsila.
Do tad moze da bude ako vec kazes visoko inteligentna sa srednjom strucnom spremom = srednjim obrazovanjem.
Inace , siguran sam da ce joj stocarstvo mnogo znaciti u poslu kojim se bavi Smiley Za laksu klasifikaciju kolega valjda Smiley

Citat
Cekj, sad protivrecis sam sebi. Ako smatras da je kvalitet bitan, kakve veze ima to sto je JK popularna u sirokim narodnim masama, koji bi zbog nekog narodnjaka sekli vene? JK ne mogu da cenim, niti da postujem, jer me apsolutno ne zanima ni sta ona radi, ni gde se skida, ni sta peva (pokusava da peva), ni dal se razvodi, udaje ili sta god.
Ako ces materijalne dokaze, Gocin album je izasao u novembru, pesme su joj posle 5 meseci jos uvek u vrhu na top listama, videcemo gde ce JK biti za 3 meseca  
Sve moguce i nemoguce nagrade za pop pevacicu godine u SiCG je dobila-Goca. Na svakom nastupu napravi fenomenalnu atmosferu i svi njeni koncerti su puni. Gore pomenuta "dama" koliko ja znam nije jos napravila niti jedan koncert, a to me uopste ne cudi, jer posle 2 pesme otpevane uzivo, ne bi mogla da se sastavi  Goca je na promociji pevala i igrala vise od 4 sata i atmosfera je od pocetka do kraja bila vrh! Ove godine je napravila 2 sjajna koncerta u Domu sindikata, oba su bila fantasticno posecena, sto dokazuje prepun Dom sindikata, bez obzira sto jekarta bila 650din.
Ogroman odziv kolega me odusevio (sto dokazuje da je postuju i da je super sa svima), cak je i vremesni Djordje Marjanovic dosao na koncert (a znamo da se on ne moze videti na svacijem koncertu)!

Meni je kvalitet bitan da procenim sta cu ja slusati, to je moje merilo kao slusaoca, merilo onih koji se bave javnim poslom definitivno mora da bude to koliko prodaju i ko ih vidi.
Koliko prima Sava centar? Pomnozi to sa 2 ... to je manje od bilo koje hale ili stadiona. Toliko zaludjenika svaka ideja moze da ponese sto kaze jedan nas poznati politicar Wink
Gocin album ima pesmE? Ja sam cuo taj bumerang koji je otprilike ko i dostana, nedokuciv i koji se vrti na silu jer zaista mi nije jasno ko bi to slusao Smiley

Citat
Nemam ja apsolutno nista protiv obrada, ali kad ti je svaki album 100% plagijat, i to ona najgora varijanta copy/paste muzika + nebulozan tekst, onda stvarno prelazi svaku granicu ukusa!
Neces mi verovati, ali dok kuckam ovo, na radiju pocinje pesma "Daleko" sa albuma "Peta strana sveta", toliko o slusanosti

Ti dovoljno pratis njenu muziku da znas sta je bilo na svih njenih 10ak albuma ili kolko ih vec ima? Smiley

Citat
Pa niko nije rakao da je najsvetlija tacka karijere bio Tap, daleko od toga... Tap011 je bila vesela grupica sastavljena od 3 vesela momka i 2 raspevane devojke, koji su cak dobijali ponudu od MTV-a da snimaju za evropsko trziste, ali su iz neobjasnjivih razloga to prolongirali sve dok se nisu raspali.... Meni su oni bili super, jos da su imali svoj orkestar umesto matrice na koncertima, pravili bi atmosferu bolju i od Bijelog dugmeta!
Goca je posle tapa nastavila da radi ono za sta je smatrala da je najbolje, a ispostavilo se da je mnogo bolje prosla od Ivane koja ima fantastican vokal, ali se jos trazi i ko zna da li ce se ikad pronaci... (by the way, poslednji album Tango mi se bas svidja).
Fan sajt je nastao iz cistog zezanja, jer ja nisam ni znala kako se to radi, ali me drugarica nagovorila da napravim nesto i onda posle dugog razmisljanja sta bih mogla, setila sam se da bih mogla da napravim Gocin fan sajt, jer tako nesto nema na netu. Onaj prvi oficijalni nije imao ni kontakt....
I tako sam od nekoliko slicica, veoma sture biografije koju sam pronasla na zvanicnom sajtu i diskografije, napravila taj prvi fan sajt, koji danas izgleda sasvim pristojno.
Meni uopste nije problem da odrzavam sajt, jer mi u proseku dnevno oduzima 10-15min vremena, sto i nije neko vreme.
Preko tog sajta sam "upoznala" mnogo divnih ljudi, koji su postigli mnogo u zivotu (neki su advokati, neki doktori, neki jos uvek studiraju) a opet (vidi slucajnosti) slusaju Gocu  
Meni je super kad npr. neko kaze da je presrecan/na jer je dobio/la autogram kartu koju sam mu poslala... Ili kada im dajem informacije o nastupima, izlasku novog CD-a, Gocinom pojavljivanju na TV-u, novim pesmama.....

Najsvetlija joj je tacka definitivno, jer je tad bila najpopularnija. Nije bila sama, ali je svakako bila najpopularnija.
A poredjenje bilo cega sa atomosferom bijelog dugmeta (koju nisi dozivela nikad) samo govori o nepristrasnoisti Smiley
Ivana sasvim lepo plovi u onome sto je odabrala. Devojka peva ono sto voli, nije se prodala Smiley
Ni ovaj oficijalni nije bas za diku, sto opet govori o vaznosti osobe Wink
Pristojan izgled nekog sajta je kranje individualna stvar Smiley Ja uopste ne smatram da izgleda pristojno, stavise ekstremno mi smeta to kako su oni comix balncici ubaceni.. ok, ideja kao ideja... ali kako je to izvedeno.. ko da je dete od 3 godine sa povrsnim znanjem u paintu crtalo.

Citat
Nista je ne temeljim na knjizici, ona mi je samo posluzila kao oslonac kada sam pisala biografiju, a ostatak sam cula LICNO od Goce, sa kojom se ne druzim i ne vidjam svaki dan, ali dovoljno cesto da mogu da kazem da je pozajem. I drago mi je sto je poznajem i sto se nisam razocarala kada sam je upoznala, jer su obicno oni svi na TV-u super i nasmejani, a privatno su arogantni i odbojni, sto sa Gocom nije slucaj, opet kazem dragomi je sto je tako!

Ne znam... ja mog kuma znam 4 godine i ni sad se ne usudjujem da kazem da ga poznajem posto me povremeno iznenadi... a on mi je ipak kum... i znam ga mnogo duze i mnogo bolje nego ti nju...
Ali ako ti imas te paranormalne sposobnosti da nekog tako upoznas.. ok Smiley

Citat
Verovatno si mislio na 3K dur, al' nema veze...
Tacno je da Goca nije najbolja pevacica na svetu, ali je kod nas jedna od najboljih. Evo sad se pojavila Jelena Tomasevic, koju znam jos iz tog istog 3K dura, devojka fantasticno peva, ali nema harizmu... Ja obozavam njen gls, odusevljena sam kako peva, ali to je sve. Ne moze da te animira, kao kasper je (ne mislim ovim bilo koga da uvredim, ovo je samo metafora).
Goca ima odlican kontakt sa publikom, kamera je prosto obozava, a ona to ume da iskoristi. Kada bi malo vise poradila na svom nastupu, mislim da joj ne bi bilo ravne.
U moru istih, ona je razlicita, zato sto je prirodna (u pravom smislu te reci), otkacena (opet u pravom smislu te reci), bez predrasuda (sto dokazuje duet sa legendom narodne muzike Miroslavom Ilicem), a opet na neki nacin arogantna i nedodirljiva kad hoce.

Ljubav je slepa Smiley

Citat
Ne treba njoj niko da odaje priznanje za bilo sta. Tacno je da ovaj posao koji ona radi nije ni malo lak, ali koji posao je pa lak? Ne mislim da omalovazim bili koga, ali svako ko u ovoj drzavi radi, zna koliko treba napora da bi zaradio dovoljno tek da prezivi...
Tap se desio slucajno, a da nije bio Tap, sigurno bi bilo nesto drugo,jer je bila poprilicno zapazena na toj Zajecarskoj gitarijadi 1994. godine i spopadali su je razni menadzercici, ali je ona bila zagrejana za distorziju i nije htela da prica o bilo kakvom drugom poslu. Teka kada se grupa raspala, razmislila je o Tapu i u pocetku je bilo "Sto da ne", a posle im je bilo super, bili su jedan kreativan tim, koji je isto tako sam pisao pesme (Milan uglavnom, ali su ih u vecini slucajeva zajedno zavrsavali), komponovali muziku (imali su i oni par obradica..Pekara i Ljubav ne gleda na sat), ,a pri tom se ludo zabvljali i to se negde osecalo i u njihovoj muzici.
I opet ponavljam, Goca je samo vokalni solista, bez predispozicija da postane tekstopisac ili kompozitor, ali je aranzmane za novi album i neke numere napravila sama (pa ne bas sama, ali 80% posla je ona odradia).

Ja u ovoj drzavi radim od svoje 14. godine kao konj, a za tebe bas nesto nisam ubedjen Smiley Tako da ne bih da slusam da mi ti objasnjavas kako je nesto tesko Smiley jer da radis mnogo bi bolje razumela zasto ljudi danas imaju dijagnoze ili bi ih trebali imati Smiley
Let me think.. girarijada.. ok.. ko je od nje u poslednjih 20 godina napravio karijeru?
Nema nista lepse nego kad gomila mladih ljudi zajedno zavrsava Smiley
Tacno... goca nema predispozicije Smiley pretenzije moze i da ima, ali predispozicije za tako nesto, nikako Smiley

Citat
Pri deo ovoga je sasvim OK, 100% tacno.
Drugi deo je cista insinuacija, koja nije tacna  a o tome sam vec pisla, a sada sam previse smorena da bih sve to ponavljala...

Oba dela su tacna, samo ti to ocigledno ne vidis. Iako bi meni recimo bilo dovoljno da na ovom i na jos par sajtova velika vecina ljudi ima isto negativno misljenje, a samo retki nizi oblici zivota vichu YE YE Smiley

Citat
Nadam se da si zadovoljan SF, jer mi je cilj u zivotu bio da tebe vidim zadovoljnog nekim mojim postom, tako da cu se vrlo rastuziti ako i ovom pronadjes neku manu (a znam da hoces, jer ti si prosto takav )

Za slucaj da ne shvatas, diskusija podrazumeva razmenu misljenja, a mene je, posebno ovakvim pausalnim odgovorima, uglavnom jako tesko zadovoljiti.
Odustajem od teme kad dobijem takav odgovor samo ako mi nije stalo, a na ovoj sam se bas nameracio da pisem.. moram i ja nekako da se odmorim od posla.. a ovo je idealan odmor.
Ti nikad neces usreciti SF-a nekim odgovorom, i poenta odgovora nije da se neko usreci. Poenta je da se da odgovor na pitanja Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
Posle ovoga se uopste ne cudim sto imas dijagnozu!  Smile

Nisi jedini koji crnci, i ja crncim i to za bednih 5000 mesecno (dinara, da ne bude nesporazuma) pa se ne hvalim!

Have a nice day!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ti definitivno imas problem Smiley Ne shvatas da je poenta diskusije, diskutovanje Smiley E sad.. ja znam da je nekim ljudima tesko potrositi 5 minuta da nesto procitaju, ali to je zaista njihov problem Smiley
Meni je 10ak minuta posla da ovo iskucam a tako ne rastereti da nemas pojma Smiley
Problem ljudi koji nemaju argumente je da obicno pokusavaju diskreditovati protivnika ili skrenuti temu.... ja ti ne ostavljam mogucnost ni za jedno od navedenih.
Inace.. da sam na tvom mestu.. radio bih na tome da da ne crncim za 5000, vec bar za 12-15000, ne bih definitivno gubio vreme na Gocu Trzan i njen fansajt, pokusao bih da napravim nesto od zivota..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
Ja zivim u unutrasnjosti, u gradu u kom je prosecna plata jednog radnika 5000, sto znaci da ima i manje Smiley
Na kraju, nisam tako lose prosla...
A ne mogu da radim nista drugo, niti van grada, jer spremam prijemni pa nemam vremena...

Evo, ponovo koincidencija, sad je Stoperka na radiju Smile

Tako da tvoja prica definitivno pada u vodu Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
a radio vodis ti... hehe
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
A za Ivanu Pavlovic i njenu doslednost idealima, vidim kako je dosledna....
Do juce je pljuvala po tom Pinku, a sad se kezi sa istog, kao da nista nije bilo i vadi se na gledanost televizije i reklamu...
Ista ta Ivana se zgrazava na pomen narodne muzike, a na novom albumu JK peva pratece vokale...
Nemoj da se lazemo, sve za pare!
Od JK znam 2-3 pesme, jer je neizbezno cuti ih na raznim radio stanicama, televizijama, bastama ispred kafica....a njenu karijeru ne pratim, niti mi pada na pamet d anesto kopam i iskopavam iz mulja, vec cujem od drugih ljudi koji su bolje obavesteni od mene i koji se bave tim, da su skoro sve njene pesme plagijati sto Grka, sto Turaka.... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
Citat: akki
a radio vodis ti... hehe

Eh da je srece

Do pre par meseci sam radila na jednom radiju, ali daleko od toga da sam ga vodila, imala sam samo par svojih emisija....
Gocu nisam pustala po svom izboru, vec po zelji slusaoca Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Devojka je presla na City jer joj je jasno da ce tako mnogo vise postici, tj mnogo sira publika ce cuti sta ima da kaze. Nisam primetio da nije ostala dosledna svojim stavovima u vezi muzike
U ostalom Smak, Colic, Balasevic, Bijelo Dugme izdase kompliacije za City Records, u tom drustvu me svakako ne bi bilo sramota Smiley
Inace.. Ne crncis ako se se spremas i za prijemni i provodis vreme na netu Smiley radis mozda, ali da crncis ne bi tako rezonovala.
I jesi klinka ako spremas prijemni. Ok, nisi beba, ali svakako nisi neko ko je iskristalisao svoje stavove Smiley
Prosecna plata, prosecnog radnika je prosecno 5k.. nemoj se zadovoljavati prosecnoscu, to je najgora stvar za homo sapiensa Smiley posebno za mladu jedinku.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.