Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vase mislljenje o zivotu i radu Goce Trzan! :)  (Pročitano 14641 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
HA!
Procitala sam ti ja na tone bitnih i manje bitnih knjiga.
To nema nikakve veze sa ovom temom. Stoperku i sad uzmem da citam kad hocu dobro da se zabavim i da skrenem misli na neku drugu stranu. Knjiga je sjajna. Svaki put se valjam od smeha kada je citam!
A fan sajt je fan sajt.
Sto se tice dirt things, kad ima nesto novo ja stavim u novosti, bilo lepo ili ruzno. Kad se prostrla na sred scene u Kragujevcu na dodeli nagrada, vest je bila na sajtu sa sve fotkama. Ne vidim sta treba da se desi da bi bilo dovoljno DIRT Smile:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Da bi bilo dovoljno dirt verovatno nista, da bi bilo dovoljno dirty, e tu vec mozda i ima nesto Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
Eh sad, kucam na brzinu.........you are right, dirty it is!
Konkretno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Konkretno.. nesto ne umirem od zelje da znam ista o njenom zivotu.. ali okrenuti po neki list sveta, stara, kurira i slicnih junk novina nije zgoreg kad imas ovakav sajt.. i ovakvog idola.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
Posto si je dosta proucavala jel `mozes u dve recenice da me ubedis po cemu je ona bolja od recimo...Ksenije Pajcin, Jelene Karleuse, Jellene, one djoganijeve zene (ne mogu trenutno da se setim imena), Nives , one bosanke sto je pocela da nosi haljine kao ceca (ni njenog imena ne mogu da se setim), i da ne idem sad na hrvatsku scenu i tu ih ima cincilion....
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
Mogu u dve reci a ne dve recenice: za razliku od gore pomenutih (cast izuzecima) Goca IMA MOZAK Smiley
A sad ostatak..... JK ne ume da peva (isto vazi i za Sladju Dj., Kseniju P., Nives (gde je samo nadje)Natasu B....)-Goca zna!
99% pesama koje "izvode" gocpodjice su cist plagijat il' turski il' Grcki...-sve Gocine pesme su autorske,  nista "pozajmljeno"
Sve su plasticne (od usta, preko grudi do zadnjice)-Goca je cela prirodna, cak ni nokte ni trepavice nema vestacke.
IQ im je -80, tupave su do zla Boga (opet cast izuzecima)-Goca hvala Bogu glavu ne nosi samo za sisanje.
Napunice Sava centar kad ja postanem kraljica Engleske.
......................................................
Ne citam SCANDAL, Svet i ostale Kurire tako da ne pratim sta se desava po toj zutoj stampi i nemam nameru da pocnem da pratim jer 99% od onoga sto pise tamo ili je izmisljeno ili je placeno da se napise (sto je opet daleko od istine) i nemam nameru da se trujem slicnim smecem. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Zatucanost je jako losa stvar..
a taj kompletan stav kako su sve navedene ovakve ili onakve govori dovoljno.
Sta Goca ima? Ok glas i .. sta ima?
Natasa ima stas i ok glasic, za pesme kakve peva vise joj i ne treba
Sladja Delibasic ili Djogani ima 2-3 dece i 10 godina vise od goce pa izgleda x puta bolje.
Karleusa ima izmedju 10 i 20 puta veci tiraz od goce ma kakva kravetina bila, i bez ikakvih problema moze napuniti 4-5 puta veci prostor od Goce Smiley
etc.
A sava centar... zaista nije merilo...
Mozes meriti pionir, halu sportova, tas, marakanu, jna, hipodrom, usce.. ali sava centar.. to je cak i Mag svojevremeno uspeo napuniti...
Merilo je kad Djole ili Magazin 10ak puta zaredom napune Smiley a to kad goca bude mogla , ja cu postati Kraljica Majka.
Nije sve u glasu...
Janis Joplin, Tina Turner, Madonna, Janet Jackson ... su boginje (voleli ih ili ne).. a imaju daleko losiji glas od W. Houston, A. Franklin, C. Dion.

Imao sam druga koji je bio ubedjen da je Bonzita najlepsa poslastica posle klope... a onda je uzeo i uporedio je sa twixom, marsom, bounty-jem...
Koliko se secam nakon toga nije vise nije prilazio bonzitama...
I suggest you do the same.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
Pa problem je sto one ne mogu ni SC da napune, a Goca moze pionir.....Evo sad je u februaru imala 2 koncerta za redom u Domu sindikata, karta je bila 650din i obe veceri je bilo krcato.
Ove bi mogle da naprave koncert, al' kad bi pvale na plej bek
JK ima veci tiraz od Goce (mozda), ali to je zato sto nam je skoro 50% naroda neobrazovano..... a pokrasti kompletan album nekog grka i prodavati ga kao svoj, nista lakse, ali gde je tu muzika?
Karleusa radi po sistemu "zgrabi pare i brisi", a o tome kako izgleda necu ni da polemisem.

Sladju i Gocu ne mozes da poredis, zato sto je Goca visoka 1.60m, a Sladja vise od 1.70, Goca je gradjena kao tipicna balkanska zena, svaki visak joj se primeti ma koliko vezbala, a vezba veruj mi mnooogo. Sladja je odlicna igracica,  to joj je na kraju i fah,  ali sa pevanjem nema veze.

I na kraju da zavrsim. Goca je jedna od retkih sa ovih prostora koju slusam, mogla bih jos da izdvojim Cecu Slavkovic, Aleksandru Radovic, Madam Pijano i rekla bih Maju Nikolic da nema tako nebulozne pesme, ali ima fantastican glas.
Eto sto se tice nase muzike to bi bilo to, a sto se strane tice slusam sve od Offspringa, preko Loreene McKennit, do Pink, Gwen i Madonne. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
mislim da posle ove rasprave nikad vise necu slusati Gocu Trzan...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
Eh, pa zao mi je sto je tako.............
Smile

Zahvali se SF-u Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.