Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 501 502 504 505 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 745213 puta)
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
nigde neke tehnologije kojoj bi se mi čudili,ni delić,parčence,dugmence,jedna žičica...

Moj šablonski odgovor na pvoje originalno pitanje.

Na zemlji je postojalo oko 20-ak vrsta ljudi. Od nekih imamo samo par skeleta, postoji onaj jedan DELIMIČNI skelet i to jedan jedini. Dadoše mu žensko ime, jer su zbog veličine skeleta prvi naučnici koji su ga proučavali mislili da je žensko.
Sa dinosaurusima ista stvar. To što su oni vladali zemljom milionima godina, ne znači da mi treba da se saplićemo o njihove kosti na svakom koraku.

Plus, civilizacija toliko napredna da može da putuje brzinom većom od svetlosti. Prvo mora da savlada spora putovanja kroz svemir i veštinu potpune reciklaže.
Dakle nema bacanja otpadaka okolo, ne zato što je to kulturno, nego zato što ti od toga zavisi sam život.

Elem... kad se spoji zemljina mogućnost recikliranja sa njihovim ne ostavljanjem smeća. Šansa da se nešto nađe je VEOMA mala.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Nisu dinosaurusi vladali zemljom,oni su bili najveći predatori,životinje,kakva vladavina.I iza nih sem kostiju i nije moglo ništa da se nadje,ni iza prvih ljudi.
Ja sam to što si citirao izneo kao nelogičnost na temu da je davno pre nas postojala neka daleko naprednija civilizacija koja je stupila u kontakt sa vanzemaljcima,i nisam mislio da će iza nas da ostane neko djubre već neke konkretne stvari,nemoguće je da sve nestane,mi smo na ovoj planeti ostavili neizbrisiv trag,a da je postojala neka razvijenija civilizacija i iza njih bi ostao neki trag,pa najveće dostignuće tih starih civilizacija je bio vodovod,a mi to znamo jer su pronadjeni ostaci primitivnih vodovodnih kanala.
Da mi nestanemo u trenutku,negde u svetu bi ostao bar jedan motor sa unutrašnjim sagorevanjem,ne mora ni ceo,dovoljno je da nadju jednu diznu za ubrizgavanje i ako su dovoljno napredni znaće tačno na kom smo nivou razvoja bili.A takvih sitnica po kome bi oni mogli da prepoznaju naš napredak ima bezbroj i nemoguće je sve uništiti,pa šta sve ima po dnu okeana,olupina raznih,nešto bi sigurno ostalo,pa koliko objekata ima sagradjenih pod zemljom itd.
A mi od predhodnih civilizacija nismo našli ništa neobično što bi ukazivalo da su bile naprednije od nas.
Mi smo i u svemiru ostavili tragove,i na mesecu,to bi neko našao kad dodje na taj nivo razvoja na kome smo mi sada,nemoguće je da iza jedne razvijene civilizacije obrisati sve.

Mi imamo propusta što se tiče istorije,ali da smo toliko promašili da nismo evidentirali neku civilizaciju koja je postojala a bila naprednija od nas,to nema šanse.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
nemoguće je da sve nestane,mi smo na ovoj planeti ostavili neizbrisiv trag

pa šta sve ima po dnu okeana,olupina raznih,nešto bi sigurno ostalo

Recimo, trenutna procena je da je 99% zlata koje je ikada bilo u posedu ljudi, na dnu okeana.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 320
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Samsung Galaxy 3
da nije neko slučajno naleteo ranije na ovo? http://www.scribd.com/doc/168009661/Green-Guys
« Poslednja izmena: 07. Okt 2013, 20:40:16 od mishko90 »
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Zaboravili su da kazu da bi u slucaju nestanka ljudi sve nuklearne elektrane bile bez kontrole, tj. jedna po jedna bi pocela da se pregreva i topi, svugde na planeti bi bilo Fukushima i Cernobila  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Meh.. deluje mi na proseravanje.. procitah mozda polovinu. I sve to nasao na tavanu... ma ajde..
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Apple 
Virusi I bakterije su pravi starosedeoci ove planete ,postojali su stotinama miliona godina pre nas I bice poslednja stvar na ovoj planeti kad bude umirala .Poenta je da niko nezna tacno kada su se pojavili na scenu kao ni njihovo poreklo I to je nemoguce da se ustanovi jer su uspesni I adaptiraju se brzo sa svakom celijom zivog organizma.
Nasa simbioza sa njima je pocela toliko davno jos pre vremena kad su svi sisari imali zajednickog pretka ,
Malo je cudno razmisljati o tome kako smo imali zajednickog pretka sa delfinom,kitom I tigrovima a danas ih  lovimo ih do iznemoglosti I istrebljenja .
Covek dakle u sebi ima tri milijarde razlicitih organizovanih virusa koji svi imaju nekakvu funkciju za odredjeni organ .Osim Ljudske Kicmene Mozdine I Mozga sve ostalo je iskljucivo njihov product.

Sto se tice snimanja sletanja na mesec to nije bilo u Holivudu ili Area 51 vec u Londonu na setu filma Odiseja 2001
koji je upravo bio zavrsen.Stanli Kjubrik je bio supervisor a ne director a Ramsfild je bio glavni covek u tom projektu po naredjenju Nixona i Dva tehnicara i dva agenta CIA je namerno koristila crno bele kamere loseg kvaliteta  a Stanli je morao da potpise ugovor pod pretnjom zivota .
Par godina kasnije je resio da ostavi I sakrije tu tajnu u horror filmu "Shining" .

Pozadina mesecevih brda u sletanju na mesec I Odiseji je identicna ,zvezde nisu bile vidljive ,cela posada Apola je dala otkaz posle sletanja I nisu davali nikakve intervjue godinama .
U filmu Shining " postoji soba 237 u koju se ne sme uci jer ako udjes izgubices zivot  ,Ima tacno 237 milja do meseca ,mal decko koji predstavlja novu generaciju koja treba da otkrije tajnu i nosi dzemper sa Apolo raketom a hotelski crveni tepih u obliku hexagona reprezentuje toplotni stit  koji je bio neadekvatan da podrzi sncevu radijaciju . Kjubrik je imao IQ od 200 tko da je ubacio dosta simbolizma jer je bio pod prismotrom . Dzek koji ludi predstavlja njega samog I njegovu fustraciju I nemogucnost da kaze tajnu bilo kome cak ni svojoj porodici ,pa ipak ostavio je poruku celom svetu . Godinu dana posle njegove smrti njegova supruga je nasla dosje sa pecatom bele kuce .

Cela prica ispod je sad izasla na videlo jer je proslo vise od 50 godina cuvanja tajne .

« Poslednja izmena: 10. Okt 2013, 02:58:55 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Pa naravno da nije bilo takvog sletanja na Mesec vec su Amerikanci ranije sleteli ali u letecem tanjiru koji su oborili u Rosvelu i vec pedesetih bili na Mesecu al ne mogu sad da pricaju kako se vozikaju letecim tanjirima vec fol raketla  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Sto se meseca tice...ima jako zanimljivih pitanja vezanih za fotografije koje su navodno sa meseca...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Apple 
Pre ili kasnije ce neko da registruje nas radio signal koji emitujemo zadnjih 100 godina poput sveteonika ,
ovo je strategijski vrlo opasno zbog toga se svi sada vecina modernih zemalja prebacuje na digitalnu televiziju.
Obican  radio I TV signal ce biti iskljucen za nekoliko godina .Dakle svi u okrugu od 100 svetlosnih godina ukoliko imaju prostu tehnologiju mogu da nas slusaju .Zamislite da sad neko tamo 100 svetlosnih godina udaljen slusa radio program iz 1913 .

Verovatno se pitaju ,Kakva ovo mora da su cudna bica ?

Kao I u prirodi  predatori su uvek na vrhu ,ukoliko nas bilo ko bude video kao opsnost ili zeli rezerve ili planetu ,
verovatno ce imati dobar plan da nas se oslobodi ,pitam se kakve bi metode koristili za to I koliko svojih rezervi .
Ratovi su skupi a intrstelarni rat bi morao da ima limit svom budzetu .

Najlakse bi bilo da posalju tajno jedan jedini mali brod I nekako kontiminiraju nasu hranu I vodu koja bi kod nas izazivala strelizaciju I onda bi cekali stotinak godina da svi umru I da se sahrane I sve nuklearne elektrane zatvore.
A onda planeta je njihova . Ne verujem da bi bio opsti rat kao u Indipendance Day ili Faling Sky .
« Poslednja izmena: 10. Okt 2013, 22:31:29 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 501 502 504 505 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.156 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.