Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 500 501 503 504 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 745391 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Da se mi drzimo zakona na Planeti:

ako vanzemaljci ne postoje, zasto onda Clan 14, Paragraf 1211 Federalnog Zakona SAD, koji vazi od 16. jula 1969. kaze da je protivzakonito imati bilo kakav kontakt sa vanzemaljcima ili njihovim vozilima?

Znaci, americki zakon predvidja susrete sa vanzemaljskim oblicima zivota i zabranjuje zemljanima da kontaktiraju sa njima. Pitam se zbog cega? Smile

Valjda zbog karantina, sirenja nekih opasnih bolesti i to  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
"Sletanje na mesec"  Smile Smile

Sve je to cirkus za mase dragi moj naivni prijatelju.

Vec i vrapci na grani znaju kako je Holiwudska filmska indrustrija lepo izrezirala filmic. Padose glave zbog toga....

Da se mi drzimo zakona na Planeti:

ako vanzemaljci ne postoje, zasto onda Clan 14, Paragraf 1211 Federalnog Zakona SAD, koji vazi od 16. jula 1969. kaze da je protivzakonito imati bilo kakav kontakt sa vanzemaljcima ili njihovim vozilima?

Znaci, americki zakon predvidja susrete sa vanzemaljskim oblicima zivota i zabranjuje zemljanima da kontaktiraju sa njima. Pitam se zbog cega? Smile

Valjda zbog karantina, sirenja nekih opasnih bolesti i to  Smile

Kako stvari stoje, sto se tice virusa i bakterija, pre cemo mi njima da naskodimo  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
Vec i vrapci na grani znaju kako je Holiwudska filmska indrustrija lepo izrezirala filmic. Padose glave zbog toga....

Ma jasta, ljudi kao idu u svemir, tamo negde... Pa nisu tice, jos prikazu kao u tom svemiru mrak, a pogledas nebo, ono se sve plavi, samo izmisljaju  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Ma neću više ni dva grama pažnje da poklonim toj studijskoj bljuvotini samo se iznerviram kada postoje maloumnici koji veruju da se dolazak do meseca dogodio. Koliko su neki stvarno teške ovčurine to je neshvatljivo zaista.
 Samo se štancuju nove i nove generacije kompletnih morona odraslih na Pink i ostalim povraćkama od medija.

Nego...da se vratimo na temu. Šta je koje p. mat'rine ovo?

Za orbove i sve te svetleće objekte već i vrapci znaju da se verovatno radi o živim entitetima, demonskim možda(imaju sposobnost promene oblika)

----------------

Kada svi ogromni mediji pokrivaju u svetu pokrivaju UFO dešavanja meni je nešto fishy, samo tako

...
Promena oblika
« Poslednja izmena: 02. Okt 2013, 11:17:39 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 320
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Samsung Galaxy 3
samo sam rekao podatke, verovaću da su bili na mesecu kad i ja budem stajao na njemu Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Citat
Ma neću više ni dva grama pažnje da poklonim toj studijskoj bljuvotini samo se iznerviram kada postoje maloumnici koji veruju da se dolazak do meseca dogodio. Koliko su neki stvarno teške ovčurine to je neshvatljivo zaista.

http://en.wikipedia.org/wiki/Third-party_evidence_for_Apollo_Moon_landings

The Soviet Union monitored the missions at their Space Transmissions Corps, which was "fully equipped with the latest intelligence-gathering and surveillance equipment."[6] Vasily Mishin, in an interview for the article "The Moon Programme That Faltered," describes how the Soviet Moon programme dwindled after the Apollo landing.[7]

The missions were tracked by radar from several countries on the way to the Moon and back.[8]
« Poslednja izmena: 02. Okt 2013, 11:58:30 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat

http://en.wikipedia.org/wiki/Third-party_evidence_for_Apollo_Moon_landings

The Soviet Union monitored the missions at their Space Transmissions Corps, which was "fully equipped with the latest intelligence-gathering and surveillance equipment."[6] Vasily Mishin, in an interview for the article "The Moon Programme That Faltered," describes how the Soviet Moon programme dwindled after the Apollo landing.[7]

The missions were tracked by radar from several countries on the way to the Moon and back.[8]

Ma ne znamo mi, te sve radare su pravili shapeshiftari pa napravili one harpije od njih sto izazivaju glavobolju i impotenciju  Smile

Citat

Ko i Gagarin, leteo po kosmosu navodno, kasnije poginuo u avionskoj nesreci  Smile
« Poslednja izmena: 02. Okt 2013, 14:16:14 od Maradic »
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Zbog cega bi zivot morao postojati jos negde? Ja mislim da su sanse za to ravne 0
Sa obzirom na broj planeta šanse su daleko od nule,čak mislim da su 100 procentne,ne iz razloga što ja verujem u neke NLO priče,nego od toliko planeta na nekoj mora da su se stvorili uslovi za razvoj života,i tu ne mislim na razumna bića koja su stvorila neku civilizaciju,nego na biljni i životinjski svet,a takva planeta mora da postoji.
A ako postoji neka civilizacija,oni mora da budu na daleko većem stepenu razvoja nego naša civilizacija da bi znali za nas,a tek da bi putovali,za to mora da imaju ozbiljnu tehnologiju koju mi nemamo ni na vidiku,takva tehnologija je kod nas u domenu mašte,i na našem stepenu razvoja je bukvalno nemoguće napraviti tako nešto,i sad pitanje,ako mi sad na ovom stepenu razvoja šaljemo ljude na mesec,planiramo neko naseljavanje Marsa,pokušali bi da stupimo u kontakt sa bićima sa druge planeta kad bi uspeli da nadjemo takvu planetu,šta bi onda radila neka civilizacija koja je daleko naprednija od nas,da li bi nas oni nadletali hiljadama godina,ili bi oni stupili odavno u kontakt sa nama.
Zato smatram i da ako negde postoji razuman svet,nisu ni oni na nešto većem stepenu razvoja od nas,a i svemir je ogroman,možda su baš daleko pa i ne znaju da postojimo ako su već na tom stepenu razvoja da imaju tehnologiju za daleke letove.

Kako ovi zagovornici NLOa predstavljaju bića sa drugih planeta,to su neka bizarna stvorenja, ali imaju tehnologiju za medjugalaktičke letove.Polurazumne kreature,ali im ide nauka. Smile

Priče o NLO vidjanjima,otmicama...to je sve zanimacija za mozak u slobodno vreme,a pogotovo oni serijali na history kanalu,onu bljuvotinu neko ko realno razmišlja teško može da svari.

U jednom momentu mi je palo na pamet da Daniken i ona ekipa oko njega,svi komplet rade za neke Američke službe,jer je priča o vanzemaljcima idealna da se prikriju neke letelice koje prave u tajnosti.A ako ne rade za neke službe,gutaju neke pečurke pa haluciniraju,ili su jednostavno našli dobar način da dodju do novca pa su pustili mašti na volju.

Ali neki oblik života negde sigurno postoji.

Занимљива гледишта.

Нешто се питам већ годинама слично као и ти у овом посту..-Ако су тако напредни да дођу овде или да живе у базама и сл. како су могли са онаквим прстима да праве летелице и сву ту технологију Smile

Све јето једна велика дебела мистерија али могу рећи да постоје озбиљне индиције да орбови и разни уфои имају везе са неким другим силама тј. да се(када је реч о светлећим "НЛО-има") ради чак и о живим бићима.
  Треба мало проучавати демонологију, има ту свега. Ми смо толико измазани *овнима од стране свих медија да више нисмо сигурни шта је стварност.

Malo kasnim sa odgovorom ali si pogodio suštinu,ne samo oko njihove fizionomije,nego i njihov mentalni sklop,to ne mogu da budu neka polurazumna bića.Oni sem tehnologije mora da imaju svoju kulturu,istoriju,pronalaske,pisce,sportiste...,sve je to povezano,ne mogu na jednom polju toliko da napreduju a da na ostalim poljima toliko zastrane,mora da budu dubokouma bića da bi došli i u delo sporoveli takvu tehnologiju.

I da tako neka civilizacija ne stupi u kontakt hiljadama godina,to apsolutno nije realno,a još ovi Danikenovi sledbenici zagovaraju tezu da su nas posetili ko zna kada. Ako su nas posetili tada,što nas sada samo nadleću kad smo daleko napredniji nego te civilizacije.
E,sad oni zagovaraju tezu da su te civilizacije bile naprednije od nas. A kako to da iza naprednije civilizacije od nas ostanu samo polusrušene gradjevine,nešto orudja,natpisi i u najbolejm slučaju dragocenosti,nigde neke tehnologije kojoj bi se mi čudili,ni delić,parčence,dugmence,jedna žičica...Naprednija civilizacija od nas na planeti zemlji nije postojala jer da jeste tragovi bi ostali.Da mi nestanemo,šta bi ostalo iza nas,svašta bi ostalo,a tek iza neke daleko naprednije civilizacije.
Za Danikena je čudo kako je daleko naprednija civilizacija od nas podigla kamen težak 15 tona,ustvari,on zastupa tezu da su to vanzemaljci radili,a ovi daleko napredniji od nas sedeli i čudili se.Ludilo,malo čovek kad ga sluša shvata da on baš mašta i to glasno mašta a ljudi to shvataju ozbiljno.
Da obrnemo situaciju i mi otkrijemo planetu koja je naseljena,i da možemo da odemo tamo,i da su ta bića dovoljno razumna da može sa njima u kontakt da se stupi,šta bi mi radili???Pustite mašti na volju,ali sigurno nikome na pamet ne pada da hiljadama godina samo nadleće.
I jel neko primetio šablone poseta,kad nas slabo dolaze,ali im je Amerika strašno zanimljiva.

Posetili nas sigurno nisu i  zato je ova tema u ovom podforumu a ne u nekom ozbiljnijem delu foruma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
Ја не верујем да постоје људи који још мисле да нисмо слетели на Месец... Smile

Да је Кина слетела онда да слетели смо али ако Америка слети то је немогуће, теорије завере пичкематерине... Smile
« Poslednja izmena: 02. Okt 2013, 21:12:08 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Nista oni ne moraju...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 500 501 503 504 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.