Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 133 134 136 137 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 746505 puta)
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Pratim ovu temu vec duze vreme,mada ne pisem komentare.I posle procitanog,namece mi se pitanje:
Da li ste vi normalni?
Pogrešne osobe pitaš jer smo mi nebitni.Trebao si pitati Redakciju RTS1,i mnoge druge televizije dali su normalni kada su uživo prenosili snimak NLO-a,ili nekoliko miliona ljudi na zemlji koji uživo viđa NLO-letelice,a tu su i radarske službe i piloti.Ako ti dosad nisi video,neznači da su drugi nenormalni.
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Top je izvuceno iz konteksta...Izbacio si vazniji deo na koji se pitanje odnosi.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Znaci ti se ne slazes sa misljem da  postoje razne rase vanzemaljaca ili da ih nema uopste
Posto sama kazes da vec duze pratis temu iskreno sumnjam ali evo dozvoljavam reci mi samo da li si bila temeljna i sve sto su ljudi do sada ovde prikazala ti studiozno protumacila,  kriticki sagledala i donijela svoj sud jer ako jesi onda dobro znas ( posto vec duze pratis temu ) da ovde ima i mesljenaj da sve sto se pokaze nije istinito mnogo puta sam dovodio licno kao i drugi u sumnju pokedine stvari ali ne sa recenicom koja pocinje jeste li vi normalni
Pa bi ja  tebe pitao jesi li tu normalna jer ta kolicina bijesa sabijena u par rijece uz to boldovanih da je mi za pravo da sumnjam da sa tobom nesto nije bas uredu
Zasto ta ogorcenost, iz cega se projektuje da kolicina bijesa  i td i td.
Necu dalje  ipak si ti ovde doro dosla  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Kao prvo,musko sam...  Smile Smile
A,kao drugo,nikada nisam rekao da ne verujem u vanzemaljce,i dosta sam o njima ceprkao po knjigama i internetu. Cak ni ne primecujem gde sam nekoga uvredio. E sad,zaista verujem u te price o ljudima koji su videli nlo,pa cak je i na predhodnim stranama pisano o kugli(disku) koji se pojavio na nebu i koga su videle dve osobe sa foruma. Nisam rekao da lazu.
Ja samo smatram smesnim pricu o dobrim i losim vanzemaljcima kao i o njihovim rasama i brzinama aviona. I zato sam pitao da li se zajebavate.A i zaboravio da pored svog prvog zacrnjenog pitanja postavim smajli  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Naša priča je zasnovana na dubljem istraživanju ove teme.Ako neko nerazume ili nema saznanja o čemu pričamo, neznači da smo mi nenormalni,ili da je tema o kojem pričamo smešna.Samo naše neznanje može da bude smešno,sve ostalo ima dokaza i protivdokaza.
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
Naša priča je zasnovana na dubljem istraživanju ove teme.Ako neko nerazume ili nema saznanja o čemu pričamo, neznači da smo mi nenormalni,ili da je tema o kojem pričamo smešna.Samo naše neznanje može da bude smešno,sve ostalo ima dokaza i protivdokaza.
Upravo mi stize izvestaj UK Defence Ministry UFO released files za 2008-mu godinu ...samo je ogroman materijal,pa za jedno 2-3 sata cu postaviti zanimljive delove iz dosijea,nadam se da ce biti dosta novosti i da ce ti ovaj moj izvor biti dovoljno dobar i merodavan SmileEdit:Ovo je i vise nego sto sam ocekivao,ovo je cela dokumentacija od 1980 godine do 2008-me,znaci svi prijavljeni slucajevi za sve te godine,ogroman materijal,evo stavicu sada nesto sto sam nasumice izabrao,dok ne prelistam sve ovo,trebace mi mnogo vremena Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
Doc1.doc (427.5 KB)
*
Doc2.doc (224.5 KB)
*
Doc3.doc (312 KB)
« Poslednja izmena: 17. Maj 2008, 01:49:08 od sirkan »
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
Ovo je ludilo,evo nacrta unutrasnjosti jedne letilice Smile

*
Doc4.doc (109 KB)
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
100% ih ima,ali ih ja nisam video.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
Evo cisto da vidite odakle su i kako izgledaju ti dokumenti Smile

*
Doc1.doc (431.5 KB)
*
Doc2.doc (268 KB)
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Malo se suzdržavam od članaka novinara jer novinari baš nisu oličenje istine.Ali po ovim člancima nevidim ništa loše i neobjektivno.Takođe službeni dokumenti dokazuju postojanje letelice,ali ne i neprijateljski akt tih letelica.Za nacrt letelice mislim da je pretpostavka,i moje mišljenje da to ne odgovara stvarnoj konstrukciji NLO-a.Pre svega zato što se u nacrtu pominje izvor energije iz nuklearne fusije,što po mom ubeđenju nikako nemože da bude,pošto oni nikako ne koriste reaktivni pokon ili reaktivni generator izvora energije.Znači oni nemoraju niti da cepaju atome,niti da spajaju atome da bi došli do energije,kada u univerzumu postoji mnogo čistija i moćnija energija koji ljudi nisu ni svesni.
Koliko sam shvatio iz nekih izvora,cela letelica je generator polja sila usklađen sa silama univerzuma.Govori se o nekakvim prstenovima od kojih ima više,pa kada se ti prstenovi magnetizuju i dovedu u rotaciju telepatskim putem brod počne da se kreće,kao da kotrlja na magnetnim poljima.No vrlo teško shvatiti princip i bilo koji podatak od njih jer nama puno toga nije jasno,ili pogrešno razumemo ili priznajemo,ali za lakše shvaćanje evo jedan primer igračka levitron VIDEOKLIP koji već jedno vreme hoću da nabavim.Recimo levitron vrlo slično funkcioniše,samo što NLO letelice koriste magnetizam univerzuma koji je svugde prisutno.

Evo malo teksta o levitronu.
Konačno, levitacija nekog tijela se može ostvariti i s nepomičnim magnetima, ali pod uvjetom da to tijelo rotira. Taj se efekt koristi za levitron (http://www.levitron.com je samo jedna od brojnih adresa o ovoj napravi). gdje zvrk lebdi iznad baze u kojoj su pažljivo odabrani i raspoređeni magneti, sve dok su njegova brzina rotiranja i visina na kojoj lebdi određene vrijednosti. I levitron se može smatrati određenom vrstom dijamagneta, jer se rotacijom stabilizira smjer magnetskog momenta u prostoru (magnetski žiroskop). Ako se sada takav magnet (s fiksnom magnetizacijom) stavi u magnetsko polje, postiže se lebdenje.

Evo par klipova.

1003_levitron.gif
(20.44 KB, 216x166)
1004_levitron1.gif
(2.59 KB, 225x280)
« Poslednja izmena: 17. Maj 2008, 20:20:28 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 133 134 136 137 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.195 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.