Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 131 132 134 135 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 746311 puta)
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Pa takva letelica bi bila kao B2 ili Eurofighter u anticko doba. Ne kazem da ne mogu da lete gde hoce, nego mogu da lete gde hoce bez straha da ih neko malko ne oprzi. Ameri, Rusi ili Kinezi bi ih obrali ko zrele sljive al ne bi im nesto islo za rukom, hehe.
Pokušavali da ih obore,ali teoretske šanse nije bilo ni da ih ulove, kamoli da ih obore.Te letelice su se kretali brzinom misli i uvek znali unapred šta su hteli naši piloti lovci,a znamo i kako.

Citat
Pa zato i kazem da se spuste, bas bi nam koristila njihova tehnologija ko danasnja tehnologija razvijenih zemalja antickoj Grckoj prerada plastike ili pravljenje CD-a.
E to si dobro rekao. Smile
« Poslednja izmena: 16. Maj 2008, 00:24:22 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Sony xperia
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
Pazljivo pratim sta pricate,ali nikako ne shvatite da ima vise rasa vanzemaljaca,a samim tim i drugacije tehnologije,letilice i sl.Ja postavih pre dve strane celu dokumentaciju o antigravitacionom generatoru koji ni malo ne lici,a ni u dokumentima nije oznacen kao ljudski....znaci po meni nije vise pitanje da li postoje,nego ko sta od tih rasa koje dolaze u dodir sa nama imaju za cilj,kapirate????
« Poslednja izmena: 16. Maj 2008, 04:20:07 od sirkan »
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Sirkane u pravu si-o'ma sam pročitao ovo što si preveo a kad je na Engleskom ponekad ali ako je mnogo dugačko onda  Smile -nemogu da povatam sve konce...
Hvala na prevodjenju  Smile Smile
Aj postavite opet stari dobri Big Secret radi drugih a i mene jer taj disk gde mi je ta knjiga skinuta sa stare teme(Lightsoft postavio) ne radi,neće da mi otvori a nisam je završio...
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Sirkane nisi dovoljno pročitao moj post.Ja upravo tvrdim da ima više rasa iz različitih galaksija i svi zajedno sarađuju,evo dole moj teksta iz prethodnog posta.I po mom saznanju oni ne koriste antigravitaciju,već sasvim drugu energiju i polje sile koji ne stvara veliko energetsko polje prilikom ubrzanja i primene te sile,što bi bio vrlo izraženo kod antigravitacionog pogona.
Citat
Pa oni nemogu dati svoju tehnologiju ni svojim manje razvijenim svemirskim braćama iz druge galaksije,pa zato ima toliko različitih i manje razvijenih letelica koje viđaju ljudi na zemlji.
« Poslednja izmena: 16. Maj 2008, 11:03:09 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
Sirkane nisi dovoljno pročitao moj post.Ja upravo tvrdim da ima više rasa iz različitih galaksija i svi zajedno sarađuju,evo dole moj teksta iz prethodnog posta.I po mom saznanju oni ne koriste antigravitaciju,već sasvim drugu energiju i polje sile koji ne stvara veliko energetsko polje prilikom ubrzanja i primene te sile,što bi bio vrlo izraženo kod antigravitacionog pogona.
Citat
Pa oni nemogu dati svoju tehnologiju ni svojim manje razvijenim svemirskim braćama iz druge galaksije,pa zato ima toliko različitih i manje razvijenih letelica koje viđaju ljudi na zemlji.
delimicno si u pravu,ali ne mogu da se slozim sa tobom oko toga da svi oni saradjuju jedni sa drugima,jer znam da su neke rase izrazito neprijateljske prema ljudima i drugim vanzemaljskim rasama,i da su bukvalno u ratu,koji mi za sada ne vidimo osim kao vremenske nepogode Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Sony xperia
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ups  Smile  Smile
Light-postavi Big Secret od David Icke-a ako nije problem... Smile
« Poslednja izmena: 16. Maj 2008, 13:39:50 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
delimicno si u pravu,ali ne mogu da se slozim sa tobom oko toga da svi oni saradjuju jedni sa drugima,jer znam da su neke rase izrazito neprijateljske prema ljudima i drugim vanzemaljskim rasama,i da su bukvalno u ratu,koji mi za sada ne vidimo osim kao vremenske nepogode Smile
Naravno ja razumem tvoj stav,pošto informacije crpimo iz različitih izvora.Ja se pre svega oslanjam na ljudske medije koji kako kažu imaju direktan kontakt sa ovim bićima telepatskim putem,i ovi ljudski mediji izbegavaju da se javno exponiraju zbog slave,i oslanjam se na text ovakvih ljudskih medija,čiji tekstovi nisu objavljeni javno iz prostog razloga što takvi tekstovi nisu pravljene za komercijalne svrhe, što još više mene ubeđuje u istinitost tih poruka,a drugi razlog što većina ljudi nebi ni razumeli,ili bi pogrešno shvatili text,pa je besmisleno javno objavljivati.U ovakvim tekstovima nisam našao ni najmanji dokaz nekih tvojih navoda,čak su naglasili da oni kao vanzemaljci,niti su patuljci,niti su zli kako ljudi o njima pričaju.Niti je rekao da bilo koja druga rasa neprijateljski razspoložena.Rekli su da jedina bića koja su neprijateljski raspoloženi prema ljudima,su bestelesna bića na zemlji koje mi nazivamo demonima.Inače ja više verujem ljudskim medijima koje mogu lično posetiti i uveriti se u ono što kažu,što i nameravam jednom da učinim,ali sada nisam spreman toliko novčanih sredstava da žrtvujem za takav put.
« Poslednja izmena: 16. Maj 2008, 14:24:51 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 131 132 134 135 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.