Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 135 136 138 139 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 746522 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Sony xperia
Tunguska, eksplozija u Sibiru

Tunguska: Šta je eksplodiralo u Sibiru?

Projektil iz tajne baze spriojecio katastrofu!
    U jednom od svojih prošlogodišnjih (2005.) brojeva (Vol. 10, No. 4, na strani 63), Magazin Nexus je objavio zanimljiv razgovor pod naslovom ‘The Installation’, koji je britanski novinar Graham W. Birdsall vodio s Valerijem Uvanovom, predstavnikom ruske Akademije za Nacionalnu bezbjednost.
    Graham Birdsall: Šta je vaša zvanična funkcija? Valerij Uvanov: Ja sam šef Odjeljenja za Istraživanje NLO-a, nauke i tehnologije, ruske Akademije za Nacinalnu bezbjednost, koja je bazirana u Petrogradu.

Graham Birdsall: Da li je to zvanična vladina organizacija?

Valerij Uvanov: Naravno da jeste. Ja imam samo dva čovjeka iznad sebe, a oni su direktno odgovorni predsjedniku Putinu.

Graham Birdsall: Čime se bavite?

Valerij Uvanov: Naše istraživanje je podjeljeno na dva dijela. Prvo – neprestano skupljanje podataka koji dolaze iz cijelog svijeta, a onda njihovo sortiranje u “žutu” ili “crvenu” kategoriju. Ti podaci se onda dalje raspodjeljuju raznim drugim odjeljenjima po cijeloj Rusiji.
    Drugi dio našeg rada potekao je iz pitanja postojanja NLO – naravno, mi znamo da oni postoje, ali ne znamo šta se krije iza te njihove aktivnosti i kakvi su njihovi interesi. To je trenutno naš najvažniji zadatak tj. ono čemu poklanjamo najviše pažnje.
    Ultratajna baza

Graham Birdsall: Nešto prije nego smo počeli sa snimanjem ovog intervjua pomenuli ste par interesantnih detalja u vezi eksplozije u Tunguskoj, 1908.g. Možete li sada opet da kažete šta je bio pravi uzrok te eksplozije?

Valerij Uvanov: Naravno. Mi sa sigurnošću znamo šta je bio uzrok. Radilo se o meteoru, međutim, taj meteor je bio pogođen … recimo…nekom vrstom projektila. Taj projektil je bio ispaljen iz jedne instalacije, to jest tajne baze. Mi ne znamo ko je tu bazu sagradio ali ona je sagrađena veoma, veoma davno i nalazi se u području Sibira, nekoliko stotina kilometara sjeverno od Tunguske pokrajine.

Graham Birdsall: Tajne baze?!… Jeste li sigurni?

Valerij Uvanov: Ovo mogu sa sigurnošću da tvrdim jer pouzdano znamo da se u tom regionu dogodilo nekoliko zagonetnih eksplozija. Reći ću vam i ovo, posljednji put kad je iz ove instalacije ispaljen projektil i pogođen meteor, bilo je u ponoć između 24. i 25. septembra 2004. godine. To je poznato i nekim američkim vojnim krugovima, koji su pratili ovaj događaj.

Graham Birdsall: Izvinjavam se, ali meni to sve nekako zvuči poput naučne fantastike.

Valerij Uvanov: Znate, gospodine Graham, mi inače kad razgovaramo o suštinskim aspektima pozadine svega ovoga, mi to činimo samo s onima koji razumiju i prihvataju – i odgovornost koja ide zajedno sa tim. Znate, mi ovdje imamo posla s tehnologijom koja je daleko ispred naše i koja je u stanju da čini stvari koje mi još uvijek nismo u stanju.

Graham Birdsall: Možete li biti malo precizniji u vezi lociranja te ultratajne baze? Gdje se tačno nalazi?

Valerij Uvanov: Kada na geografskoj karti pronađete mjesto u Tunguskoj gdje se 1908. godine dogodila eksplozija, na jugoistoku ćete vidjeti poznato Bajkalsko jezero. Iza njega se prema sjeveru proteže ogromna pustara veličine nekih 100 000 kvadratnih kilometara To je područje veoma slabo naseljeno, nema ni gradova, ni sela, ni sibirskih nomada… Tamo smo locirali tu bazu.

Grahan Birdsall: Registrirali ste I njene aktivnosti?!

Valerij Uvanov: Sada ću da budem potpuno otvoren… Ova baza ima i neku vrstu vlastitog energetskog sistema, kojeg smo mi uspjeli da lociramo. Za vrijeme sukoba u bivšoj Jugoslaviji po prvi put smo primjetili pojačanu emisiju energije iz tog postrojenja, odnosno, baze. Za nas je ovo bilo nevjerovatno otkriće, mada već od prije pouzdano znamo da je ta baza u nekoj vrsti interakcije sa socijalnim previranjima i ratovima u svijetu.
    A šta vele drevni spisi?

Graham Birdsall: Pretpostavljam da su vaša istraživanja tajne baze zanimljiva i sadržajna. Otkad ona traju?

Valerij Uvanov: Već godinama, a dobar dio naših istraživanja čini i analiza i pretraga prastarih spisa I kronika. Tako smo pronašli i zapise ‘Echutin Apposs Alanhor’. Danas ih jednostavno nazivamo ‘Alanhor spisima’, a prema našim procjenama stari su najmanje 4000 godina. Ono što je najnevjerovatnije je to što je u njima jednim gotovo razumljivim znanstvenim jezikom detaljno opisano sve što se tu dešava… Ja sam posjetio to područje dva puta. Prvi put su naši detektori otkrili veoma visok nivo radijacije. Moram da priznam, bilo je veoma opasno jer nismo nikako mogli da se zaštitimo od nje.

Graham Birdsall: Šta ste još otkrili?

Valerij Uvanov: Nekoliko lokalnih žitelja znaju dosta toga o tom tajanstvenom postrojenju. Čak su nam detaljno opisali i nacrtali metalne strukture, koje su tamo vidjeli. Ovi ljudi, članovi njihovih porodica i njihove životinje, svi pate od radijacione bolesti.

Graham Birdsall: Tunguska eksplozija, tvrdite, imala bi tragičnije učinke da projektil upućen iz tajne baze nije pri padu uništio metorit?!

Valerij Uvanov: Da, sigurno. I još ću nešto da vam kažem u vezi Tunguske eksplozije, što vjerovatno nikada prije niste imali priliku da čujete. Nešto se zaista čudno dešavalo tih dana. Sva živa bića su već bila napustila region Tunguske dva mjeseca prije nego što se eksplozija dogodila!…

Preuzeto sa Link
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Sony xperia
Reptilijanci

Jim Jones, harizmatični vođa odgovoran za Jonestewn, Gvajanu, masakr koji je bio blisko povezan sa CIA-om tokom svog života i bio je „analiza trake“ te neke od inplanata i tehnika kontrole uma kreiranih ili uvezenih u centralnu R&D (istraživanja & razvijanja) objekta postojanja pod Kolorado San Luis doline (pogledajte A&E istraživačke izvještaje od Jim Jonesa za njegove CIA veze).
Jones je sam bio na visokom nivou Ciakar (leteći reptil) iz domovine Orionske kreature. On je bio suđen od strane vođa obje države i federalne vlade za svoje sposobnosti, i navodnu službu na brojno različitim pozicijama za različite građanske lidere. Opisan je od strane onih koji su ga znali, kao neko, ko je imao potpuno crne oči iza tamnih sunčanica koje je nosio i unutra i van. 

Rukovodioci mi nikada nisu dozvolili da kažem javno sve do sada da je omotač oko tamnih sunčanica omiljenost reptila ovdje na zemlji pošto su njihove oči veoma osjetljive na UV zrake našeg sunca. Da, kada gledate toliko slavnih ljudi tu je skoro sveprisutnost tamnih okvira sunčanica, nošenih i danju i noću, unutra i van. Sasvim je razumljivo da i drugi nose ovaj tip sunčanica takođe ali je zapanjujuće koliko „ljudi“ koji nose ovaj tip sunčanica ima morfogenetičku energiju polja reptila.

Barbara Hand Clow kaže u jednoj od svojih knjiga, da je kod političara, koji su na tamnoj strani uvijek prisutno plavo odijelo i crvene kravate, pogledajte kako su crvene kravate postale sveprisutne oko Vašingtona, DC, takođe.

Mnoge od Sirijskih Zvjezdanih Sistema Imperije je takođe reptilskog oblika, kao što mnogi ljudi sumnjaju da Anunnaki koji je postavio bazu u drevnoj Sumeriji, takođe bio reptilskog oblika. Od tog doba prepričavanje legendi skoro u svakoj kulturi spominje reptile ili „zmajeve“. 

Drugi u Sirijskom Zvjezdanom Sistemu su u stvari ljudskog porijekla, istorija koja će se vjerovatno brzo pisati. Neko će o njima napisati jednog dana veoma brzo. 

Ciakar, krilati reptil Orion imperije je orginalno onaj drevni koji je uspostavio Bratstvo Zmija. On je dolazio na ovaj planet negdje prije 100.000 godina, formirajući osnovu za te legende, naročito za one koji uključujući krilate zmajeve. 

Fetus ljudskog bića ima reptilski izgled repa u otprilike četiri i po mjeseca starosti. U stvari neki od nas su zaista rođeni sa repom. Naučnici takođe vole da zovu primitivnu srž našeg mozga reptilskim mozgom. Da li to ima smisla, ako smo mi navodni potomci majmuna, i da li vam to ne pokazuje trajanje u kojem naš čvrsti starješina izvršava naređenje da pokrije svaki trag ili učešće u našoj istoriji.

Svaki aspekt života zmajeva je predstavljen u pričama, pjesmama, i plesovima iz čitavog svijeta. Scena ovog senzacionalnog rasta je slabljenje u čitavom svijetu u ritmovima i festivalima koji dosežu najvišu tačku početkom zime što u procesu označava ceremonijalnu zmajevu smrt. 

Barbara Clow takođe objašnjava neke od tih Anunnaki Nibiruan veza sa plodnošću ritmova, kao i procesom rađanja koje povezuje čovječanstvo i reptile: 
„Na Nibiru za hiljade godina, trudnoća je obavljena sa plodnim jajima koja su stavljena u prijem Svetog Grala, nakon zbora tokom svete seksualne ceremonije u našim hramovima na Zemlji koristeći sve boginje kao jedan indivudualan prijem za rađanje, i svako oplođeno jaje koje smo nabavili je veoma dragocjeno za nas.

Vaše žene su plodne i seks sa njima je divan. Koristili smo vas na takav moćan način bez vašeg potpunog odobravanja gdje duboko u sebi vi vjerujete da ne kontrolišete svoju sopstvenu plodnost, vaše najosnovnije pravo. Ne poduzimate odgovornost za vaše rađanje.“

Dok su muškarci Anunnakija bili sposobni da proizvode „izdanak“ sa ženskim ljudskim bićima, ženke Anunnakija, su još uvijek proizvodile jaja sa svojim muškim ljudskim ljubavnicima. Tu se opet zamjenjuje značaj na ženskoj strani krvne linije, i dalje ostaje „pravi“ put rađanja na reptilijanskoj domaćoj planeti. 

I zaista arhitip seksualnog iskorištavanja od strane božanstva je jedan od najsnažnijih arhitipova koje još uvijek nosimo iz drevnih dana prvog kontakta. Nasilje protiv žene se i danas pojavljuje. To je stabljika ne samo arhitipa naših Kosmičkih roditelja, nego takođe i onih koji su nas koristili tokom stoljeća, muškarce i žene na isti način, za seksualne eksperimente i jednostavno kao instrumente njihovog sopstvenog zadovoljstva. 

Kako Barbara Clow povezuje ovdje: 
„Postoji mnogo energije koja treba da bude razjašnjene i rasčišćene o seksualnom zlostavljanju na Zemlji, i niko neće zaista biti slobodan dok to ne bude učinjeno... ali zlostavljanja su sva ista. Pojavljuju se onda kada odlučimo da kontrolišemo sami sebe i postanemo slijepi za sve drugo. Ako smo „fini“ ljudi u ovom životu, onda taj nekontrolisani aspekt naše prošlosti živi u dijelu koji čuvamo najdublje skriven. Međutim, to sklonište krivice takođe nas čuva odvojene od drugih. Ali bez sposobnosti da volimo sve ono što smo nekada bili, mi nemožemo biti ono što smo sad, u sadašnjosti.“ 

Kontrola je oduvijek bila priroda ovog planeta od njene velike posebnosti. Tamne sile sa Oriona i Sirijusa nisu bile jedine koje su znale za tu izazovnu energiju i Zvjezdane Kapije takve kao što su Egipatske piramide koje se koriste na taj način. Zvjezdane ili astralne kapije kroz koje mogu putovati odavde u toliko drugih područja Kreacije. 
I od kako su se vratili dolazi se do tačke gdje su svi muški (reptilijanci) bogovi željeli da se pare sa zemljskim ženama(sveštenicama) jer su saznali za moć seksualne želje... Stotine bogova došlo je na zemlju u malim svemirskim brodovima i parilo se sa sveštenicama u hramovima... Ali onda su bogovi počeli da se pare sa životinjama. Ni Biruanci nisu vidjeli mnogo razlike između životinja i žena u smislu fizičkog efekta iskustva tokom tog iskustva.“
Ako ste se ikada zaista upitali zašto naše vlade dozvoljavaju okruženju da griješi do iznemoglosti na svojoj listi prioriteta, možda bi pomoglo da se zna da su reptilijanci mnogo više efikasni u procesuiranju ili korištenju kisika koji dišu slično kao sisari... to takođe uključuje i morfogeničke ljude. To bi objasnilo kako su sposobni da prežive u jednom iscrpljenom (oštećeni svijet) okruženju kisika. Postigli su veliku efikasnost, kroz svoje evolucije stvarajući tako potrebu za perživljavanjem, a koja je opet u njihovom biću rezultirala boljim disanjem.

I na vrhu toga, njihova sposobnost da iskoriste lokalnu energiju, je endotermička, omogućuje im da podnesu ekstremno stanje vrućina. Ako postane suviše hladno onda idu pod zemlju i samo čekaju tu (čuvajući energiju) dok se stvari ne unaprijede.
• Da li je zato globalno zagrijavanje takođe stavljeno u pozadinu?
• Da li uopšte ima smisla sad zašto su plaže Floride i snježni resursi na Aspenu i Doline su doslovce staništa reptila?
To se takođe može objasniti zašto im nesmeta vrućina i zagađeno okruženje. Nakon svega, oni imaju debelu kožu u oba (fizičkom i metaforičkom smislu), izbjegajući tako one najistinitije ljudske emocije, a uz to oni su lukavo inteligentni. Nisu debeli i čvrsti su kao cigla, njihova specijalnost je da kontrolišu moć uma kao što je dokazano od strane umnih centara religija i umnih centara polja napora na planetu. Sistemi školovanja, univerziteti i obrazovanje nisu takođe izostali od njihove kontrole. 

Ništa nemože sprečiti proces koji se približava a to je problem sa kisikom, prema kojem je planeta zagrijana, i to će najvjerovatnije načiniti ljude kontrolisanim, dok oni sa boljim mogućnostima korištenja kisika (reptilijanci) će najvjerovatnije imati prednost. 

Mnogi od njih sa zagađenom vodom i ishranom i sami, neće podnijeti sva elektromagnetna bombardovanja i negativne izvore moći. Zemlja je sada u ovim uslovima konačano i najveći zatvor za one koji NISU reptilijanci. Okruženje ili priroda, kreirana je da podržava život, a zemlja će biti transformisana u zatvorskog čuvara i čuvara kapije. Još jednom, imamo alegoriju energetskih vampira koji isušuju život iz stanovnika i same planeta. Groteskno silovanje, nerazumljivo i jednostavno.

Ovaj isti princip takođe važi i za potrebe okruženja one reptilijanske „elite“ koji još trebaju da dođu na planet. Oni trebaju određeni tip okruženja da prežive ovdje da bi napravili svoje domove. Od tad oni iscrpljuju „nivo kisika“ na planetu i trebaju da budu otprilike 14-15% porcija kisika u smislu da žive udobno, a sve dok crpe kisik mnogo im je bolje nego ljudima. 

To takođe objašnjava Novi Svjetski Poredak zašto se fokusira na kontrolisanje ulja i drugih ostataka fosilnih rezervi, fokusiranje koje su imali mnogo prije nego što su nastala kola. Te „kreature“ ili „stvorenja“ mogu takođe opstati u nekom okruženju koje je mnogo više zagađeno radioaktivnim otpadom nego bilo koji drugi „prijateljski“ vanzemaljci ili većina čovječanstva. 

Sve je to bilo planirano, mnogo, mnogo ranije. 

Ova činjenica takođe ima smisla i na crpljenje proizvodnje kisika kišnih šuma, i skloništa divljeg života Artika, stare odrasle šume i mnogo više; takođe kao što vladama izgleda indiferentno do beskrajnog uništenja prirodnih resursa ovog planeta. Pomisliti samo na domaću planetu retilijanaca gdje drveća palmi ne proizvode i kreiraju ovaj tip okruženja bogatog kisikom. Čini se kao da je procenat kisika bio oko 20% kada sam ja bio u srednjoj školi i kasnije je pao na oko 17%.

Neki naučnici tvrde da će oko 14% ljudi jednostavno umrijeti. Neki kažu da je baš isti tip ove iskorištenosti kisika upravo scenario koji je ubio dinosauruse koji nisu bili sposobni da održe svoje velike oblike na jednoj tankoj atmosferi. Možemo samo naslutiti šta će to značiti za čovječanstvo kako stvari budu postojale gore. Mi ćemo svi patiti od nedostatka kisika i „nejasnosti“ našeg procesa razmišljanja, a to je idealan način da se sačuvaju neefektivni, svojom inertnošću sve su bliže lancima i robovanju. 

Da razumijemo koliko daleko ovo može ići (bez obzira na čitanje ranijeg volumena mog rada) bacićemo brzi pogled na takozvani planet Anunakia zvani Nibiru u jednom naslovnom članku piše.
„Nibiru se oslobađa“ Spominje se da Nibiru nije „planet“ koji prolazi kroz ove uglove solarnog sistema svakih 3,600 godina kao što je Zecharia Sitchin govorio o tome.

Činjenica je da Nibiru ima proporcije planeta, da postoji kao čitav sistem sopstvene životne podrške. Jedina razlika je ta da je to „tehnološki planet“, umjetnički konstruisan, kružni zvjezdani brod ili veoma, veoma veliki matični brod da budem tačan, tako da ima proporcije neke male planete. Njegova kreacija ili stvaranje je bio veoma veliki projekat, dosta slično onome što možete zamisliti kao Mrtvu zvijezdu iz filmova Ratovi Zvijezda koji su bili pod masovnim preuzimanjem. 

Veličine malog planeta, karakteriše sposobanost da se teleportuje kroz crvotočine u svemir, gdje može da ima unutrašnji dugovječan životni sistem koji omogućava milionima Bića da žive unutar njega. Takođe je sagrađen da bude sposoban da konolizuje druge planete. U slučaju da prirodna matična planeta bude uništena, stanovnici će imati planet na kojem će moći da žive, sve dok ne pronađu neki koji će moći kolonizovati. Ima tehnologiju zvjezdanih kapija unutar svog glavnog jezgra reaktora i zavisnog sistema. 

Drugi matični brodovi koje ga prate kao sateliti nekog planeta, takođe posjeduju takvu tehnologiju, ali oni u velikom smislu zavise od Nibiru da organizuje određene tipove putovanja do udaljenih mjesta dok njima preostaju koordinate u istom prostoru, odnosno, vremenu trajanja. 

Jedna je od misterija kreacije je i to da mnoge rase nisu u potpunosti sposobne da kontrolišu prostor u kojem rade. Za njih je dragocjena tehnologija neophodna od strane onih koji žele da manipulišu vremenom i prostorom u multi-galaktičkom prostoru okruženja. Prednost kreacije Nibiru ustvari je ta, što nije bazirana na karbonskoj tehnologiji, nego je bazirana na silikonskoj, sve dok je multidimenzionalna. 

Silikonska i karbonska su u istoj elementalnoj porodici obje konsekventno dijele „ponašanje“ i još mnoge druge fizičke karakteristike, kao što je postojanje četiri neparna elektrona u njihovoj spoljašnjoj „školjci“ i vrlo vjerovatno pretpostavljam sličnu tetrahedralnu konfiguraciju kada formiraju stabilna jedinjenja. (isti oblik kao svjetlosni, svemir Merkaba kola).  Još od svog nastanka ili konstruisanja Nibiru je ustvari putovao u okolini planete Zemlje tri puta (međutim mnogo se razlikuje putovanje na 4-om D nivou nego na 3-em D nivou. Došao je dok je ovaj planet još uvijek bio 4-to i 5-to dimenzijalan). 

U koje vrijeme u našoj istoriji se zaista putovalo do ovog dijela solarnog sistema? 

Prvi je bio u pre-Atlantiđanskom vremenu.
Drugi je bio Sumerskom vremenu opisan od Zecharia Sitchin-a, i
treći put je bio negdje između. Ovo bi takođe zaista bilo postignuto sa zalaganjima i prolascima kroz crvotočinu pomoću koje se može putovati do ovih erija solarnog sistema, odprilike svakih 3,600 naših godina. 

Nema boljeg primjera kako da živimo život i kako da vodimo ratove nego ono što smo dobili iz Američkog Idola prošle noći (srijeda). Jedna djevojka koja je tako dobro rekla da je gledala sve prošle emisije i doslovce „uradila svoju zadaću“ o tome kako da ta emisija bude što bolje odrađena.

Problem većine ljudi da su oni suviše lijeni ili samozadovoljni da bi vidjeli svijet, ovu staru paradu, koja je, doslovce „uradila svoj zadatak“. Rukovođenje me naučilo na svakom nivou školovanja, kroz univerzitet, a tokom moje početne seanse jedna od naučnih lekcija je bila da oni koji su bili spremni da se stave u vrijeme i da rade posao gdje jedan može dospjeti bilo gdje. 

To je, kao što će se John Edwards složiti, važnost rada sa svojim sposobnostima u smislu da budemo sposobni da „vidimo“ morfogenetičku energiju oblika reptilijanaca među nama, ili bilo kojeg drugog tipa bića iz te važnosti. Ali, uvijek zapamtite, da postoje „dobri“ reptilijanci takođe kao oni koji prate negativnu agendu ovdje na Zemlji baš kao što postoje „dobri“ i „loši“ bilo koje rase, čak i anđelska prelamanja i uzletački gospodari. To je urađeno veoma jasno u originalnoj mini-seriji „V“ gdje je prikazano jedno podzemno kretanje gdje reptilijanci preuzimaju planet.

I samo koliko mnogo reptilijanca se nalazi ovdje na Zemlji u današnje irijeme?

Bez obzira, gdje sam otišao i govorio publici o pravoj prirodi planete Zemlje na čemu sam radio u poslednjih nekoliko godina i volim da to zovem Ratom Zvijezda. Ljudi to prihvataju veoma otvoreno i jednostavno, jer to ima smisla, kako svijetu, tako i drugim vanzemaljskim populacijama bića koji su oko nas. 

Kao što sam učio te ljude da osjete ili „vide“ morfogenetička polja koja okružuju svako Biće, i realnost onoga što sam napisao o tome postala je zamašno stvarna. Da bi ilustrovao taj Rat Zvijezda i kako naši „reptilijanski“ kreatori kontrolišu svaki aspekt našeg života tako dugo, pitao sam Duševnu Hijerarhiju da slomi uzorke populacija za mene kao najdominantnijeg člana. 

Smatrajući da populacija Amerike (USA) otprilike ima 300 miliona, i prateći figure daju jedan prividan mejkap ili šminku te populacije od strane glavnih „vanzemaljskih“ grupa na planetu, kao što je molila Spirutualna Hijerarhija.

Kao što je tvrđeno prije u drugim člancima i na radio stanicama procenat ljudi prema drugom tipu bića je otprilike 28% ljudi na 72% drugih. 

U Americi je prilično više:

Ljudi …………………………………89,30 miliona
Sirians ….reptilski oblik …………….52,60 miliona
Sirians ….ljudski oblik ……………….6,00 miliona
Anunaki ….Ljudski/reptilski oblik……6,00 miliona
Plejedanci …mnogi i različiti oblici ….5,87 miliona
Arkturijanci …………………………...2,00 miliona

Gargolejsci i drugi niži oblici vanzemaljaca 6 do 700,000
Druge reptilske vrste …………………………… 300,000
Orbsi ………………………………………………75,000
Izvještačena inteligencija…………………………7,376 miliona
Klonovi i Orion roboti, 
Biomehanička bića ……………………………….7,5 miliona
Spicansi …………………………………………...600,000
Anterijanci ………………………………………...245,000
Anđelska bića/duhovi/vodeni
i duhovi drveća ……………………………………4,685 miliona

Orion ……………………………………………..27,1 milion
Vilenjaci, patuljci, I elementali …………………..22,8 miliona
Pre-Plejedanci (Lirijanci npr.)…………………….21,0 miliona
Wrajtsi/MIB-si ……………………………………..1,0 miliona
Intergalatički kriminalci ……………………………5,000
Saurijanci …………………………………………..9,5 miliona
Služene druge vanzemaljske vrste ………………..35,604 miliona

(Za određenu listu političar u federalnoj vladi, pogledajte članak od prije nekoliko godina
http://www.4truthseehers.org/art54.php) 

Političari (reptilijanci) 
• Federalna vlada 75%
• Državna vlada 63%
• Lokalni političari 80%
Policija I drugo pravno pojačanje

• Reptilijanci 68%
• Saurijanci u savezu sa reptilijancima 21%
• Drugi u savezu sa reptilijancima 6%

Vojska

• Vođstvo (reptilijanci) 86%
• Vojno tijelo 55%

Jedno uvijek morate zapamtiti da, posmatrano realistički u mini seriji “V”, nisu svi reptilijanci ili neka druga vrsta, uvijek “loši”. Ja sam radio sa mnogim Reptilijancima, Sirijancima npr, koji su ovdje da pomognu planeti Zemlji sada kada treba. Predominantni su, no međutim, oni koji kontrolišu ovaj planet su u savezu sa negativnom silom Orion Zvjezdanog Sistema.

Tako da će 1 od 6 ljudi hodajući ulicom biti reptilijanac, da li onda ima smisla zašto su reptilijanci vladajuća paradigma?

A taj broj i ne uzimamo Orion krilatu reptilsku elitu. Kada vi razumite da je toliko mnogo tih reptilijanaca moćna elita, bogati, slavni, i sve počinje da ima smisla zašto mi ne živimo naš san nego umjesto toga radije gledamo u reptilijanske ideale.

Prije poslednjih generalnih izbora, Rukovodstvo je podijelilo samnom mejkap ili masku Američke Kuće i Kongresa (pogledajte članak „Glasajte za Vašeg Omiljenog Vanzemaljca“). Prije nego što je ovo učinjeno ja ću takođe napraviti listu svih velikih kandidata za predsjedničke izbore 2008. kao I vanzemaljske afinilacije ako je moguće. 

Najbolje što može biti rečeno o nama je da smo “reptilska – pratnja”. Da li je to ta reptilska eleita o kojoj David Icke priča u svome članku o reptilskoj povezanosti:
“ako ste novi u mome radu, najbizrnija informacija koju ćete naći na ovome sajtu je briga o reptilskoj povezanosti.
“… kada sam dosego tu tačku prije nekoliko godina sastavio sam zajedno strukturu kroz koju je nekoliko ljudi kontrolisalo pravce svijeta (pogledajte i Istina će Vas Osloboditi), bilo je jasno da ova veza društava i pokrivenih grupa, manipuliše globalnom politikom, biznisom, bankarstvom, vojskom, medijima, itd, i neće moći biti stavljena zajedno i u nekoliko narednih godina ili dekada.

Treba se vratiti dugo unazad. Tako da sam počeo da mjerim to vraćanje što mi zovemo istorija. Uradio sam to u spoznaji, iz nekih razloga, da su krvna linija i genetika bile od vitalne važnosti tim manipulatorima, iluminatima koje javnost nikada nije vidjela.”

I to je ista reptilska linija koju David istražuje, a koju Sir Laurence Gardner piše o tome, i to zauzima dobar dio moje do sada 7 obima istorije „Novog svjetskog poretka“.

Njihov uticaj na oblikovanje, ne samo naše istorije nego priličnog svakog aspekta naših dosadašnjih života, naročito naših religija, je neophodna zadaća koju bi svi mi trebali raditi ako nam je zaista stalo šta zauzima mjesto i pravu prirodu rata koja se dešava među ljudima novog svjetskog poretka. 

“Vidjeti znači vjerovati”, ali uzima se tako malo vremena i posla da počnemo gledati onako kako trebamo u smislu da shvatimo ko je ko i šta je šta. Nažalost, niko još nije izumio taj tip korišten u filmu “Oni Žive” koji jasno idntifikuju vanzemaljce od ljudi.
Kako sve to funkcioniše: 

“Pošto tako mnogo vanzemaljaca iz toliko viših dimenzionalnih nivoa treba da dođe ovdje bez obzira iz koje svrhe, oni svakako moraju izabrati da budu rođeni kao ljudi, ili jednostavno moraju izabrati ili pronaći drugi ljudski oblik. Ono što će se desiti, je svakako, da će oni i dalje donositi svoju “vanzemaljsku” dimenzionalnu energiju sa sobom i nastaviće tako. Kao što Dr. Michael Newton u svojoj knjizi „Sudbina Duša“ opisuje “njihov projekat je, ljudskog tijela ovdje na planeti Zemlji.”

“Ako dođu kroz crvotočinu oni kreiraju svoj sopstveni svijet na zemlji. Ako šetaju ili vam prilaze, onda osjećaj ko je ta osoba čini, da ih mijenja kao da nisu ono što su prije bili. U mom iskustvu, osnovni ego, nastojanje jezgra oblika osobe podsjeća iste te kada se sve to desi da im još nije jasno zašto odjednom nevole iste stvari. Njihova dijetalna potreba može se promijeniti preko noći.”
Možda i najvažnije za nas zemljanine je, vlastito saznanje da svi dolaze iz vlastitih interesa a oni se razlikuju u sledećem;
Jedni dolaze da nam pomognu,
Drugi dolaze da nas pokore,
Treći dolaze kao posmatrači,
Na nama je da procijenimo ko je ko. Svako individualno ima priliku da iskaže koliko je savladao lekcije, a znanje je kao što znamo beskonačno. Ipak ono i ljubav je jedina odbrana od superiornijih bića iz većeg denziteta, a koji bi željeli da nastave sa nama vladati i na četvrtom denzitetu. Utakmica koja traje u 3D-tu vrlo je interesantna, a prenijeti će se i u 4D. Razlika je samo što ćemo vjerovatno u 4D-tu biti u istoj ligi kao i drugi, a što sada nije slučaj. Ipak, izgleda da su sve lekcije, a one mogu biti vrlo zabavne. Oni koji pređu u drugi stadij življenja imaće priliku to i doživjeti. Za sada ostaje samo intuicija i vlastita spoznaja da se približava proces zbog koga smo se i inkarnirali u sadašnjem životu, kao završnoj inkarnacionoj fazi.

Preuzeto sa Link
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
To je odlicna link moram da te pohvalim stvarno ima svasta ( kad kazem svasta neznaci da je sve tacno ) ali da je za razmisljanje to jeste .
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
Citat
Da razumijemo koliko daleko ovo može ići (bez obzira na čitanje ranijeg volumena mog rada) bacićemo brzi pogled na takozvani planet Anunakia zvani Nibiru u jednom naslovnom članku piše.
„Nibiru se oslobađa“ Spominje se da Nibiru nije „planet“ koji prolazi kroz ove uglove solarnog sistema svakih 3,600 godina kao što je Zecharia Sitchin govorio o tome.

Činjenica je da Nibiru ima proporcije planeta, da postoji kao čitav sistem sopstvene životne podrške. Jedina razlika je ta da je to „tehnološki planet“, umjetnički konstruisan, kružni zvjezdani brod ili veoma, veoma veliki matični brod da budem tačan, tako da ima proporcije neke male planete. Njegova kreacija ili stvaranje je bio veoma veliki projekat, dosta slično onome što možete zamisliti kao Mrtvu zvijezdu iz filmova Ratovi Zvijezda koji su bili pod masovnim preuzimanjem.
Jel se secate da sam vam ovo pricao na temi o Nibiru-u? Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Da  zanimljivo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Football Club Partizan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 115
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung d900i
dokazano na primeru terminatora i deda mraza  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Interesantno je to da se ti "chudni" dogadjaji deshavaju samo oni koji veruju u sve to, ili je bar vecinom tako. Ne samo kada su u pitanju vanzemaljci vec i duhovi itd.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Pa kad mucnemo glavom naravno da vidimo istinu. Ali naravno ko kaze istinu
"Hes bloody mad!" Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Погледао сам данас документарац Ancient Aliens - Fallen Angels, има занимљивих стварчица.... када погледам и Fastwalkers Files Disclosure напидаћу нешто и оњима... Истина је негде тамо!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.27
Citat
Odjeljenja za Istraživanje NLO-a, nauke i tehnologije, ruske Akademije za Nacinalnu bezbjednost, koja je bazirana u Petrogradu.

Oво постоји од, чини ми се, педесетих година. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 135 136 138 139 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.369 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.