Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 130 131 133 134 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 746419 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3181
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vi to bas cesto vidjate, momci! Da se niste samo prejeli pecuraka? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Nije nesto cesto, u svojih preko 30 godina prvi put. A kad spominjes pecurke ima sigurno i tema za to na forumu, ovde je tema UFO i slicne sitnice.
Nego, citao sam sada negde da je neko isto to video al vise komada i to isto u Nemackoj. Opisuje bas ono sto sam i ja sa par frendova video. UFO je UFO, ne mora biti oma vanzemaljski taksi. Al nije da nije neobicna sprava ono sto sam video juce.

Pitam te jer sam ja pre par dana po treci put video istu narandzastu kuglu,ali povremeno izbacuje snopove svetlosti sa donje strane objekta,i nema nikakav zvuk dok se krece,pa rekoh da nije ista stvarcica Smile
Nije izbacivala nikakve snopove, bar kolko sam video. O mogao sam sa mog mesta videti neke dve trecine neba zbog zgrada. Od zenita, kad je jedna zenska to primetila pa dok je zaslo za jednu cetvorospratnicu trajalo je mozda 20 sek. po mom osecaju. Balon bi leteo tako brzo da ga siba dobar vetar (nije bilo vetra) a dobro bi "igrao" zbog turbulencija. A i penjao bi se u vis. Da je na konstantnoj visini ne bi ga ni videli a i ne bi bio tako brz. Znaci, sve sto znam o letecim spravama nije to.
Izgledalo je nekako ovako:

Samo bez onog ispupcenja iznad, il ga nisam mogao videti, zbog ugla. I bar meni se cini, ono juce je bilo svetlije i nisam mogao da vidim one prstenove dole
« Poslednja izmena: 15. Maj 2008, 19:19:28 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
Nije nesto cesto, u svojih preko 30 godina prvi put. A kad spominjes pecurke ima sigurno i tema za to na forumu, ovde je tema UFO i slicne sitnice.
Nego, citao sam sada negde da je neko isto to video al vise komada i to isto u Nemackoj. Opisuje bas ono sto sam i ja sa par frendova video. UFO je UFO, ne mora biti oma vanzemaljski taksi. Al nije da nije neobicna sprava ono sto sam video juce.

Pitam te jer sam ja pre par dana po treci put video istu narandzastu kuglu,ali povremeno izbacuje snopove svetlosti sa donje strane objekta,i nema nikakav zvuk dok se krece,pa rekoh da nije ista stvarcica Smile
Nije izbacivala nikakve snopove, bar kolko sam video. O mogao sam sa mog mesta videti neke dve trecine neba zbog zgrada. Od zenita, kad je jedna zenska to primetila pa dok je zaslo za jednu cetvorospratnicu trajalo je mozda 20 sek. po mom osecaju. Balon bi leteo tako brzo da ga siba dobar vetar (nije bilo vetra) a dobro bi "igrao" zbog turbulencija. A i penjao bi se u vis. Da je na konstantnoj visini ne bi ga ni videli a i ne bi bio tako brz. Znaci, sve sto znam o letecim spravama nije to.
Izgledalo je nekako ovako:

Samo bez onog ispupcenja iznad, il ga nisam mogao videti, zbog ugla. I bar meni se cini, ono juce je bilo svetlije i nisam mogao da vidim one prstenove dole
Da,onda definitivno nije isto,jer ovo sto sam ja video izbacuje te snopove svetlosti,i nije uopste izgledalo kao disk....A,ti ,ne zajebavaj,pusticu na tebe Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3181
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa moram malo da vas bocnem Smile, a inace redovno citam vase postove, ja sam tajni obozavalac, samo nista ne pricam!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Samo nije izgledao tako precizno kao na slici i dobro je bljestao. Ovo mi prvo sto sam nasao na netu a izgleda slicno.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Crveno-narandzasta kugla, i bio je kao disk, sto se vise udaljavao, videlo se da je ipak disk a ne kugla kako je iznad nas izgledao. Bljestao je crveno-narandzasto.
Interesantno,takve letelice se najviše viđaju kod nas,koji sam i ja video, pa snimak iste takve letelice bila objavljena i na vestima RTS1 čak dva puta.Koliko sam istraživao i razumeo ta vrsta bića je najviše razvijena,takođe njihova letelica najrazvijenija i najbrža u odnosu na ostale.Pretpostavljam da zato imaju toliko zadataka pa ih najviše viđamo.
« Poslednja izmena: 15. Maj 2008, 19:58:26 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Ne znam sta je to bilo al da su ta bica toliko razvijena, mogli bi biti malko "nevidljiviji" kad vec nece da se pokazu. Nego nesto "napola". Mislim, ni vojni avioni na zadacima nisu nesto vidljivi na radaru a kamoli golim okom. A kad bi se i "pojavili" prestala bi senzacija nakon 10 dana, ko i za 9/11. Svi zalepljeni za ekrane a posle vidis, pale dve zgrade a tebi ni u dzep ni iz dzepa. Tako i sa tim vanzemaljcima. Da ih ljudi mogu ugroziti, vec bi to ucinili "ko to sme da leti bez dozvole iznad mog dvorista?". A da ih molimo za neku tehnologiju visu od nase, pa svejedno danas razvijene zemlje imaju tehnologiju o kojima druge zemlje mogu da sanjaju. Francuzi imaju odavno nosac aviona, Kinezi na svom jos ceprkaju, Iran je jos daleko od bombe, Ameri je imaju od '45. Nemci su imali krajem rata mlazne lovce, krstarece i balisticke rakete, Irak je svoje uvozio i sklapao od gotovih komponenti a o mlaznom avionu su mogli da sanjaju (dobro, Juga je imala takve igrackice al proslost slavna)
« Poslednja izmena: 15. Maj 2008, 20:10:13 od Maradic »
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Pa jesu nevidljivi pošto dolaze iz viših svetova,ali kako da vrše merenja i kontrole ako se ne materijalizuju.Da bi obavili zadatak moraju da se materijalizuju.Da mogu meriti i vršiti kontrolu iz paralelnog sveta,mi ih nikada nebi videli.I zašto da se kriju kada je jedan od njihovih ciljeva da  ljudi imaju saznanja da su tu,i da se priviknemo na njih,a ne da bežimo od nih kao uplašena životinja od čoveka.A da se spuštaju i da nas kontaktiraju nikakvih razloga nemaju, niti ima svrhe.Pre svega zato što ih čovek neprihvaća onako kako treba.
Zašto bi oni tražili dozvolu da preleću teritoriju planete.Svemir je isto njihov kao što je naš.Samo kod čoveka postoji moje tvoje.
Heh,da nam daju njihovu tehnologiju??? Pa oni nemogu dati svoju tehnologiju ni svojim manje razvijenim svemirskim braćama iz druge galaksije,pa zato ima toliko različitih i manje razvijenih letelica koje viđaju ljudi na zemlji.Oni egzistiraju na sasvim drugačijim vibracijskim nivoima materije,jednostavno manje razvijena bića nebi ni mogli upotrebiti letelice savršenijih bića.Njihove letelice koliko sam čitao jako su jednostavne, ali funkcionišu na princip koji čovek nikada nebi mogao da koristi,džabe da nam i ostave letelicu.Njihove letelice funkcionišu na princip magnetizma koji prisutno svugde u svemiru,ni instrumental tablu nemaju, već ceo brod reaguje na telepatski uticaj tih bića,i upravljaju telepatskim putem sa letelicama,a takođe ceo brod služi kao senzor, pa bića primaju informacije preko broda.Nema potrebe za instrumentima kod njih.Znaš kada bi čovek mogao pokrenuti takav brod???
« Poslednja izmena: 15. Maj 2008, 20:59:06 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Pa takva letelica bi bila kao B2 ili Eurofighter u anticko doba. Ne kazem da ne mogu da lete gde hoce, nego mogu da lete gde hoce bez straha da ih neko malko ne oprzi. Ameri, Rusi ili Kinezi bi ih obrali ko zrele sljive al ne bi im nesto islo za rukom, hehe. A i da se spuste u moju ulicu, gde da bezim, da hoce uvatili bi me ko zeca da sam im ja nesto bitan. I sto da vataju bas mene. Pa zato i kazem da se spuste, bas bi nam koristila njihova tehnologija ko danasnja tehnologija razvijenih zemalja antickoj Grckoj prerada plastike ili pravljenje CD-a.
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Pa moram malo da vas bocnem Smile, a inace redovno citam vase postove, ja sam tajni obozavalac, samo nista ne pricam!

znao sam ja to odavno  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 130 131 133 134 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.