Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 117 118 120 121 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 749463 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
sta su bre ovi vanzemljosi tolko zapeli za ameriku. sto se ne pojave na nekoj masovnoj skupini tipa "dani beograda" da ih vidi bar 60 000 ljudi pa da pricamo onda o tome Smile
na ovoj slici su cetiri svetle tacke koje moze i moja baba da nacrta u photoshopu. ima li iko valjan dokaz da su vanzemaljci posetili zemlju (a da nije video snimak ili slika jer danas sve moze da se obradi). Pa naravno da nema. a ako ima, nece hteti da podeli to sa ostatkom sveta jer misli da ce ga ljudi u crnom koji se stvaraju niotkud odvesti negde i izbrisati pamcenje ocevicima njegove otmice.reptili i vanzemaljci- gluposssssti

Ti si od onih koji  kad bi se nasli na sred okeana i poceli da mole Boga da im pomogne da ih spase jer eto on je bio dobar nije to zasluzio i td  itd... da sad ne sirim pricu
A kad mu Bog posalje balvan on ga i ne primjeti jer on ocekuje spektakl tipa Las  Vegas prezentacija uz pompu letece magarce i sta sve ne
Jel tako ?
To sti nisi vidio ne znaci da nesto ne postoji ali to takodje ne znaci da i postoji

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.27
Citat
letece magarce
Где нађе летеће магарце?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Linux
Browser
Mozilla (Debian-2.0.0.3-1
mob
Nokia 1800
Citat
sta su bre ovi vanzemljosi tolko zapeli za ameriku. sto se ne pojave na nekoj masovnoj skupini tipa "dani beograda" da ih vidi bar 60 000 ljudi pa da pricamo onda o tome Smile
na ovoj slici su cetiri svetle tacke koje moze i moja baba da nacrta u photoshopu. ima li iko valjan dokaz da su vanzemaljci posetili zemlju (a da nije video snimak ili slika jer danas sve moze da se obradi). Pa naravno da nema. a ako ima, nece hteti da podeli to sa ostatkom sveta jer misli da ce ga ljudi u crnom koji se stvaraju niotkud odvesti negde i izbrisati pamcenje ocevicima njegove otmice.reptili i vanzemaljci- gluposssssti

Ti si od onih koji  kad bi se nasli na sred okeana i poceli da mole Boga da im pomogne da ih spase jer eto on je bio dobar nije to zasluzio i td  itd... da sad ne sirim pricu
A kad mu Bog posalje balvan on ga i ne primjeti jer on ocekuje spektakl tipa Las  Vegas prezentacija uz pompu letece magarce i sta sve ne
Jel tako ?
To sti nisi vidio ne znaci da nesto ne postoji ali to takodje ne znaci da i postoji

u boga ne verujem (bar ne onakvog kakvog ga opisuju u bibliji), u vanzemaljce verujem (jer velik je svemir jbg) ali bre reptiloidi i takve ideje.... kako ste dosli do tih teorija?
« Poslednja izmena: 30. Apr 2008, 14:32:16 od qcko »
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
Citat

Jel tako ?

u boga ne verujem (bar ne onakvog kakvog ga opisuju u bibliji), u vanzemaljce verujem (jer velik je svemir jbg) ali bre reptiloidi i takve ideje.... kako ste dosli do tih teorija?
Pa,malo se bacis na citanje,malo na praistoriju,u svakom slucaju nije teorija od juce....ja bih rekao da je to teorija mnogo pre hriscanstva nastala,e sad,ko hoce da istrazuje,naci ce svasta o tome Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Linux
Browser
Mozilla (Debian-2.0.0.3-1
mob
Nokia 1800
meni je sva ta alternativna istorija zanimljiva i citao sam o tome.ja recimo mislim da su egipatsku civilizaciju posetili vanzemaljci. tada su ljudi ziveli do 40 godina a faraon je u svojoj osamdesetoj (ili sedamdestetoj) trcao kao danasnji atleticari. mogao je da istrci uz piramidu i nazad. a piramida je ogromna....
daj link sa nekim zanimljivim sadrzajem u vezi reptilodnih predaka i tim stvarima. Smile
inace samo da znas: na internet moze da postavi ko sta hoce i da ga niko nista ne pita da li je to tacno tako da ne moraju svi ti podaci biti pouzdani.zapamti to (to vazi i za ovu moju gore pricu koju sam ja video negde na netu)
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
meni je sva ta alternativna istorija zanimljiva i citao sam o tome.ja recimo mislim da su egipatsku civilizaciju posetili vanzemaljci. tada su ljudi ziveli do 40 godina a faraon je u svojoj osamdesetoj (ili sedamdestetoj) trcao kao danasnji atleticari. mogao je da istrci uz piramidu i nazad. a piramida je ogromna....
daj link sa nekim zanimljivim sadrzajem u vezi reptilodnih predaka i tim stvarima. Smile
inace samo da znas: na internet moze da postavi ko sta hoce i da ga niko nista ne pita da li je to tacno tako da ne moraju svi ti podaci biti pouzdani.zapamti to (to vazi i za ovu moju gore pricu koju sam ja video negde na netu)
Imas ovde na temi svasta,ukljucujuci i cele knjige,potrazi ,procitaj pa ce ti neke stvari odmah biti jasnije,a ja cim stignem postavicu nesto od starih zapisa Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3181
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat

Ti si od onih koji kad bi se nasli na sred okeana i poceli da mole Boga da im pomogne da ih spase jer eto on je bio dobar nije to zasluzio i td itd... da sad ne sirim pricu
A kad mu Bog posalje balvan on ga i ne primjeti jer on ocekuje spektakl tipa Las Vegas prezentacija uz pompu letece magarce i sta sve ne
Jel tako ?

Smile Smile Smile Smile   Smile Smile Smile   Smile Smile Smile Smile   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
Citat
Где нађе летеће магарце

Ne znam palo mi na pamet slucajno  Smile
Pticice mnogo mi se nesto smijes  Smile Smile
mora da tu ima nesto
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3181
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hehe
pa moram da se smejem kad je smesno, sta cu! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Pa smije se kad je ionako vec vanzemaljac (vidi avatar)
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 117 118 120 121 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.