Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 116 117 119 120 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 749616 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
E RavenDark svaka čast za klip,ja pao sa stolice od smeha. Smile
Nego već ako pravite mrežu,pravite od ljudi koji su bili oteti,imaju fizičkih dokaza kao što su implantati,ili možda ako neko uspeo da zarobi vanzemaljca da nam pokaže uživo. Jer ubediti da vanzemaljci postoje mogu ubediti i mog pametnog kera,ali dokaze nemože bilo ko da nabavi.
Pirox,takva mreza vec postoji...samo ljudi se okupljaju bez vas skeptika,jer su odustali od toga da nekoga ubedjuju.A vec sam pricao ovde o tome da postoji underground internet koji ne moze da bude pracen od strane drzavnih sluzbi,jer ova mreza na kojoj smo je citljiva za njihove sluzbe kao bukvar Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Pirox,takva mreza vec postoji...samo ljudi se okupljaju bez vas skeptika,jer su odustali od toga da nekoga ubedjuju.A vec sam pricao ovde o tome da postoji underground internet koji ne moze da bude pracen od strane drzavnih sluzbi,jer ova mreza na kojoj smo je citljiva za njihove sluzbe kao bukvar Smile
Da oni osim priča imali čvrste dokaze u rukama,nebi ni trebali da nekog ubeđuju,pa nebi bilo ni skeptika.
A to kako ima undeground internet,tajna valada,kako se vodi bitka na zemlji sa vanzemaljcima,kako su tu među nama,kako ovo ili ono itd sve to postoji u pričama ali niko to nevidi niti može da dokaže fizičkim opipljivim dokazima. Vera u vanzemaljce ostaje na istom nivou kao vera u Boga Hrišćanskog.I jedan i drugi se bazira na verovanje u priče bez fizičkih dokaza.
« Poslednja izmena: 24. Apr 2008, 13:30:56 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Pa ni radioaktivno zracenje nije "opljivo" a dok se nije nasao nacin da se ono dokaze, znaci, nije ga ni bilo. Da je tada neko bio ozracen, mislili bi ljudi da je neka vradzbina jer ne znaju sto je snjim i sto mu opada koza.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Pa ni radioaktivno zracenje nije "opljivo" a dok se nije nasao nacin da se ono dokaze, znaci, nije ga ni bilo. Da je tada neko bio ozracen, mislili bi ljudi da je neka vradzbina jer ne znaju sto je snjim i sto mu opada koza.
Jeste,zato što su Uran držali u ruci kao fizički dokaz.Ali dokaz i sadržaj priča koji prezentira i jedna i druga strana niko nemože da drži u rukama.Sve je pod velom tajne i čuda.
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
Jeste,zato što su Uran držali u ruci kao fizički dokaz.Ali dokaz i sadržaj priča koji prezentira i jedna i druga strana niko nemože da drži u rukama.Sve je pod velom tajne i čuda.
Meni se to svidja sto je jos uvek pod velom tajne,jer kad bude postalo zbilja,trcacemo svi i udarati se nogama u dupe sto nismo bili pametniji i spremniji Smile
« Poslednja izmena: 24. Apr 2008, 16:23:28 od sirkan »
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava Ниш брее ...
OS
UNIX
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia E52
Док је мени Св. Георгије гуштерима, караконџулама, и разним сортама рептоликих непише се добро Smile; ја кад вам кажем - а кажем вам!
ванземаљци... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Са Вером у Бога, за Краља и Отаџбину"

"Чујте Срби-чувајте се себе", и "Књига о Милутину"- (http://forum.burek.com/index.php/topic,207224.170.html).

"Свето Писмо"- верзија за мобилне телефоне:http://forum.burek.com/index.php/topic,152532.70.html
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Meni se to svidja sto je jos uvek pod velom tajne,jer kad bude postalo zbilja,trcacemo svi i udarati se nogama u dupe sto nismo bili pametniji i spremniji Smile
Da je to istina,džaba nama i pamet i spremnost sada.To je isto kao da kažeš što nismo pametni i spremni da srušimo vlast i vojsku u državi.Pa dali možemo?Vojsku goloruki narod nikada nigde nije srušio. Protiv više sile nikada se nemože.Zato uživaj dok možeš,a sutra prepusti brigama za sutra.Svakako danas nemožeš rešiti brige od sutra.

Док је мени Св. Георгије гуштерима, караконџулама, и разним сортама рептоликих непише се добро Smile; ја кад вам кажем - а кажем вам!
ванземаљци... Smile Smile Smile
Nebrini brate,barem ćemo imati cipele od gušterske kože. Smile
« Poslednja izmena: 24. Apr 2008, 17:21:17 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
Da je to istina,džaba nama i pamet i spremnost sada.To je isto kao da kažeš što nismo pametni i spremni da srušimo vlast i vojsku u državi.Pa dali možemo?Vojsku goloruki narod nikada nigde nije srušio. Protiv više sile nikada se nemože.Zato uživaj dok možeš,a sutra prepusti brigama za sutra.Svakako danas nemožeš rešiti brige od sutra.
Ne mozemo mi da pobedimo vlade i vojske nasih vlada,ali ne zaboravi i da te vojske ipak cine ljudi,obicni ljudi kao sto smo ti i ja,sumnjam da ako dodje do zaista velikog problema da ce ono stati u zastitu svojih trulih vlada kada saznaju koliko su ih decenija lagali...elem,nadam se da cemo mi doziveti da vidimo tu veliku i dugo ocekivanu promenu,mozda budemo dovoljno ok,pa raspravimo ovu temu na malo visljem nivou Smile.Edit:Zaboravih da te pitam da li znas nesto o Montauk projektu? Smile
« Poslednja izmena: 24. Apr 2008, 17:21:41 od sirkan »
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ne mozemo mi da pobedimo vlade i vojske nasih vlada,ali ne zaboravi i da te vojske ipak cine ljudi,obicni ljudi kao sto smo ti i ja,sumnjam da ako dodje do zaista velikog problema da ce ono stati u zastitu svojih trulih vlada kada saznaju koliko su ih decenija lagali...elem,nadam se da cemo mi doziveti da vidimo tu veliku i dugo ocekivanu promenu,mozda budemo dovoljno ok,pa raspravimo ovu temu na malo visljem nivou Smile.Edit:Zaboravih da te pitam da li znas nesto o Montauk projektu? Smile
Netreba zaboraviti,ako je sve to istina,niti vlada niti vanzemaljci nisu glupi da to ne predvide.Šta ako vojsci koja je zadužena da čuva tajnu vladu, genetskom manipulacijom,hirurgijom,ili hemijskim terapijom sa drogama uništena samovolja i učinili ih poslušnima.Kao što Amerikanci zatvorenicima hirurškim putem isključivali deo u mozgu za agresiju.Ili kao što su Amerikanci davali vojsci drogu koja ih učinila poslušnima i bukvalno robotima za ubijanje.Ili šta je sa hipnozom koji koriste da navodno prikrivaju vanzemaljske otmice.To vrlo lako mogu upotrebiti na vojsci da se nikada ne pobune protiv tajne vlade.Ja bi to radio.
Kao što sam rekao,da je sve to istina,niti znamo šta je,kako je i čime razpolažu,niti smo pametniji od njih.Proceniti situaciju,stanje i njihove mogućnosti i sredstva čime raspolažu možemo utvrditi samo kada dođe do toga.A pošto sada nema ništa od takve situacije i stanja,brate uživaj u slobodi.Vidi kako je Grčko more lepo. Smile
« Poslednja izmena: 24. Apr 2008, 17:38:34 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
Naravno da uzivam u zivotu,i upravo planiram gde cu sa klincem na more,i zamisli opet cu u Grcku,he,he Smile
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 116 117 119 120 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.