Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 22:07:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Urezali mu krst na temenu  (Pročitano 42565 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Pa moraju da budu fleksibilni jer su izvalili da gube svoje "ovcice" jer pored danasnjih saznanja ljudi sve teze padaju na njihove price. U buducnosti ce se ta njihova fleksibilnost samo smanjivati usled razvoja nauke do tacke kada cela ta prica postane besmislena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
spc ce postati hriscanska denominacija ... a mi ... kiborzi... cemo vladati univerzumom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
Sez poznajem mnoge hriscane koji su prihvatili neku drugu religiju da li su i oni shvatili svoju zabludu,a sto se tice gurua lose si obavesten ne postoji samo jedan guru kao ni u SPC ne postoji samo jedan duhovnik za celu Srbiju,a koja je to religija spojiva sa materijalistickom naukom (voleo bih da cujem naucno objasnjenje hriscanstva)Bilo bi lepo da procitas citat iz Jevandjelja po Mateju koji je tunegde na forumu

svaki hriscanin koji shvati kreacionisticke argumente nikada nebi presao u neku mnogobozacku sektu,a narocito u tako bizarne hindu sekte koje obozavaju recimo pacove,imate vi ustrojstvo slicno crkvenom tj glavnog gurua tduhovnog vodju,obicno je to covek koji je za vas bozanstvo na zemlji,reinkarnacija bude,kali i slicnih mudrosera.O naucnim argumentima kreacionizma sam pisao ovde na forumu dosta tako da trazi, a  vase pretpostavjam bolesno tumacenje jevandjela me uopste ne izmenadjuje,kazi konkretno pa cu ti protumaciti ispravno,i da ne mislis da nesto lazem o vasem bivsem clanu reci cu ti da je stanovao kod sina bivseg precednika necega borislava jovica ciji je sin isto bio u toj minornoj i pomalo komicnoj sekti

nego da se osvr na ove sto su te overavali,mislim da ce to postici suprotan efekat kod tebe i da ce te samo ojacati da nastavis sa tim stupidarijama,vreme ti je da zavrsis poso sa tom gomilom zombi ludaka
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

svaki hriscanin koji shvati kreacionisticke argumente nikada nebi presao u neku mnogobozacku sektu,a narocito u tako bizarne hindu sekte koje obozavaju recimo pacove

Hebote, u sta da veruju, da mrtav covek ustaje i ozivljava. Toga ima samo u zombi filmovima. Ako tebi niko ne brani da u to verujes, sto neko ne bi verovao recimo u sunce, kamen mudrosti ili nesto slicno.

O naucnim argumentima kreacionizma sam pisao ovde na forumu dosta tako da trazi

Pa do sada smo dobili objasnjenje da je zemljotres "visa sila" odnosno bog, verovatno i za druge fenomee je odgovor isti  Smile

, a  vase pretpostavjam bolesno tumacenje jevandjela me uopste ne izmenadjuje,kazi konkretno pa cu ti protumaciti ispravno

Sada, mislis, reci ces nam kako to treba da razumemo iako smo u stanju sami da procitamo i kazemo misljenje. Sada, kakvo je to "bolesno" a kakvo "zdravo" tumacenje i ko je tu merodavan da odluci sta je koje ili je to samo tako zato sto si to ti rekao  Smile

vreme ti je da zavrsis poso sa tom gomilom zombi ludaka

Pa da predje na pravu veru koji eto veruju da mrtav covek ponovo ozivi... Ovaj, to opet ispada da je neki zombi  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
marice nisam znao da si i ti krisna Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
e Maradicu, je*o te "mrtav covek koji ozivi"  Smile  Smile  spomeno si ga 11 puta na dve strane  Smile

Ima da sanjam svasta nocas  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
e Maradicu, je*o te "mrtav covek koji ozivi"  Smile  Smile  spomeno si ga 11 puta na dve strane  Smile

Ima da sanjam svasta nocas  Smile

Uf, nemoj  Smile

Sanjaj ovo  Smile

IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
e fala, sad je bolje  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG Nexus 5
Crowz nikako da se priseti kako se hriscanstvo prosirilo na prostore Balkana ,propovedanjem od coveka do coveka i kako to da su svi ortodoksni hriscani u Japanu deo SPC.

Aj da ti odgovorim na ovo dubokoumno pitanje. Video sam i na prethodnim stranama, neko je postavio slicno pitanje. Tako je. Propovedala se religija od kuce do kuce, narod se takodje opismenjavao zaslugom misionara i sl.

Napomenucu i cinjenicu da je pre 2-3000 godina bilo savrseno normalno zarobiti 1000 ljudi, zatim im odseci udove, a glavu nataci na koplje/kolac. U danasnje vreme to bas i nije normalno, ako se i desi ima ona fora sa tribunalima, ne znam, nisam upucen. Ah da, faraoni su bili bozanstva u gornjem i donjem Egiptu. Ja nekako ne mogu da zamislim Tadica kao bozanstvo. Inace, za razliku od praistorije, u doba p.n.e., starog veka, danasnje doba je malo civilizovanije i modernije, malo je teze danas poverovati da je dosao veliki, celavi debeljko, (podseca na Luisa), koji ti garantuje zivot posle smrti. Zapravo, ima toga jos u islamskom svetu, mahom nepismenom, gde ti jamci svevisnji bludnicenje sa 75 devica ako se razneses. Zanimljivo je da danas vecina sekti po Srbiji ima najjaca uporista u ruralnim krajevima. Zasto? Neam pojma. 

Hozeombre brate Srbine nisi ni osetio da sam kroz monitor na daljinu delovao na  tebe gotov si uclanio sam te u sektu (trenutno saljem zrake kroz monitor na crowz).

A koliko imas godina, mali? Tlinaest? Upravo mi izlete zrak ka monitoru...upotrebi mastu.

U vaisnavskoj tradiciji sveta kjiga je " Bhagavad -  gita " samo sto se u nju nista ne dopisuje.ona je takva kakva jeste par hiljada godina(sastavni je deo Mahabharate)   Nisi ti uopste mutav kao sto se pravis malo bi da se druzis sa tantricima(dostizanje Boga kroz telesno druzenje)

I ponovo, koliko imas godina? Pa sagledaj cinjenicu da ti ovde predstavljas tvoju tbumba-rata-mahata religiju i nakon par postova kreces o bludnicenju sa bozanstvima, vidim da si upoznat sa tom materijom.

Gottago ako je to pretnja pa i nije ti bas neka,ako nemas blizu dva metra i sveze izbrijanu glavu (zbog takvog imam pratnju kad sam u Jagodini)nisi posebno opasan.

Moj tata ima 2 i vise metara, zna turski karate i ratni profiter je.

A vi samo nastavite po Srbiji. Predlazem vam da vrbujete nekog opakog iz medija. Jeste videli sta Tom Kruz odradi od sekte u koju je usao. Zgrnuo im milione.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
@zivota milanovic,dobro jutro!ziv li si,jos?
jutros ustanem,prodjem pored ikone i pomolim se Bogu,nastavim do klonje,znas ono soranje,pranje zuba,umivanje,tusiranje.i zamisli,dok sam kenjao,setim se tebe,onih tvojih zraka,tvojih bozanstava,cikice sprat ispod tebe,@Maradic!brate Srbine HAREzivota milanovicu,kakvo je to kenjanje bilo!sve u svemu slaba ti je ta sajber mantra,kojom zracis i vrbujes kandidate.
sad idem da popijem kafu,pa da malo pridjem blize Bogu i zahvalim mu se,sto me od sebe odbacio nije.a ti zivota milanovicu,ipak kupi onu prangiju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 22:07:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.