Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 04:01:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Urezali mu krst na temenu  (Pročitano 42578 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Maradicu, ne razumes, njih citav svet posmatra kao prvu hriscansku jeres, ne Srbija, ne Lukovic, ne Pahomije, nego sav hriscanski svet.  

Pa ceo svet smatra da Srbi prezalogaje koje dete za dorucak...
Naravno, osim Kineza al Kinezi stvarno to i rade

Znate, Zivota... neki ljudi su jednostavno... sektasi. U svakom smislu. Sve i da nisu clanovi sekte, mogu biti sektasi.

Ne sledbenike, nego zacetnike  Smile

Zacetnike svakog reda vernika u bilo sta (makar i u peru detlica) treba krivicno goniti ako se ispostavi da se bavi zloupotrebom ljudske slobode i imovine. A nismo bas toliko neobavesteni da bas sasvim nemamo pojma kako neke od sekti deluju  Smile

Pa sada Artemije osniva neku novu crkvu i oce recimo imovinu od SPC-a. A sada da li je on jeretik, sektas ili sta je  Smile

...vidim ja peckaju me oci?

Ljudi moji, ovo ne ide na dobro, ako ode Ombre, ostace forum pust  Smile

A sa takvim ljudima ne vredi ulaziti ni u kakvu dublju raspravu.  Smile

E, nakon tolko strana si konacno dosla do sushtine, bravo  Smile

Crowz nikako da se priseti kako se hriscanstvo prosirilo na prostore Balkana ,propovedanjem od coveka do coveka i kako to da su svi ortodoksni hriscani u Japanu deo SPC.

Srbija do Tokija  Smile

Pa tako recimo satanisticke sekte su visoko destruktivne, kako za pojedinca, tako i za drustvo u globalu. Sinkretisticke uglavnom takodje, itd..

Sada, kakva je to satanisticka sekta. Mislim, ako ljudi veruju u boga znaju da postoji i satana pa ako veruju i to ispada da je svaka vera satanisticka.  Smile

Vidi, ja kao agnostik imam slicno misljenje o religiji uopste. Razlika izmedju delovanja bilo koje religiozne zajednice je u tome kakav uticaj vrsi na pojedince i sta nastaje kao rezultat njenog delovanja.

Pa sada ja recimo vidim stetno po mene licno da mi neko soli pamet o zabrani seksa pre braka, da ne smem da se druzim sa "nevernicima" i "jereticima", da moram da postim iako necu, da ne obilazim neke stvari na internetu i slicno...

Hozeombre brate Srbine nisi ni osetio da sam kroz monitor na daljinu delovao na  tebe gotov si uclanio sam te u sektu (trenutno saljem zrake kroz monitor na crowz).

Uf, ode nam Ombre, ostace selo pusto  Smile

IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Sada, kakva je to satanisticka sekta. Mislim, ako ljudi veruju u boga znaju da postoji i satana pa ako veruju i to ispada da je svaka vera satanisticka.  Smile

Maradicu, ja ne mislim da si ti glup decak, ali ovakvim recenicama ... pa ajde reci cu samo, ubedjujes nas u suprotno  Smile   Smile  Ili se namerno zajebavas, sto podrzavam, obzirom da je tema odavno smesna  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Maradicu, ja ne mislim da si ti glup decak, ali ovakvim recenicama ... pa ajde reci cu samo, ubedjujes nas u suprotno  Smile   Smile  Ili se namerno zajebavas, sto podrzavam, obzirom da je tema odavno smesna  Smile

Pa sada, ne znam, nabroj neku satanisticku sektu, sta oni rade, koja su njihova stetna delovanja osim sto eto veruju u Lucifera a sada, koliko je merodavna crkva koja kaze da je taj Lucifer recimo los, i to je za diskusiju  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Gottago ako je to pretnja pa i nije ti bas neka,ako nemas blizu dva metra i sveze izbrijanu glavu (zbog takvog imam pratnju kad sam u Jagodini)nisi posebno opasan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
.
« Poslednja izmena: 09. Dec 2010, 19:25:18 od Maradic »
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
...zivota,ukoliko u tvojoj veri postoji sveta knjiga,kao sto je nase sveto pismo.zasluzio si da kao sto u nasem svetom pismu,postoje delovi pod nazivima muke po mateju i sl.,i ti bi trebao u vasoj svetoj knjizi da dobijes poglavlje muke po harezivoti.kad me totalno prevedes u tvoju veru obavesti me,da se izbrijem i obucem haljine i pocnem sa:
Hare Krisna,Hare Krisna,
Krisna,Krisna,Hare,Hare,
Hare Rame,Hare Rama,
Rama,Rama,Hare,Hare...

Smile
samo zivota pozuri,primetio sam ove iz bhagvan sri radjnis  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19

valjda znas da oni ostaju na mentalnom nivou na kom su bili kada su otisli  Smile

Gottago ako je to pretnja pa i nije ti bas neka,ako nemas blizu dva metra i sveze izbrijanu glavu (zbog takvog imam pratnju kad sam u Jagodini)nisi posebno opasan.
kakva pretnja Živorade ?! samo ti je nasilje u glavi. jel te tome uči sekta ? jel umeš ti uopšte normalno da pročaš ? ne ? eto vidiš, zato i dobijaš po pitchci. totalno nebitno da li si indijski sektaš ili jehovin svedok. vi ste odpadnici plemena i zato vas treba proterati kao u stara dobra vremena.
povratak prirodi je neminovan.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
vi ste odpadnici plemena i zato vas treba proterati kao u stara dobra vremena.

Ja sam za stari drevni obicaj, hranjenje lavova u Areni. Samo steta sto Rimljani u tadasnje vreme nisu bili pametniji da nabave vise ovakvih macki posto se sektasenje u to doba brzo sirilo, nije bilo dovoljno lavova da svare to  Smile

valjda znas da oni ostaju na mentalnom nivou na kom su bili kada su otisli  Smile

Curica se javila, evo cvetic  Smile
« Poslednja izmena: 09. Dec 2010, 20:39:06 od Maradic »
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
U vaisnavskoj tradiciji sveta kjiga je " Bhagavad -  gita " samo sto se u nju nista ne dopisuje.ona je takva kakva jeste par hiljada godina(sastavni je deo Mahabharate)   Nisi ti uopste mutav kao sto se pravis malo bi da se druzis sa tantricima(dostizanje Boga kroz telesno druzenje)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Gottago jel to onaj isti recept kao sto su u srednjem veku u Srbiji istrebljeni Bogumili?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 04:01:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.