Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 15:53:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Urezali mu krst na temenu  (Pročitano 42449 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 

Mišljenje je jedno, a proseravanje na temi o kriminalnom napadu na pojedinca sa fozičkim posledicama, sasvim deseto.
Kao što je nedopustivo povodom rečenog kriminalnog napada omalovažavati žrtvinu ličnost i delatnost.
Meni je to vrlo nalik na ono čuveno "uvek je kriva žrtva silovanja, ona ga je izazvala".

Eto, na temi koja govori o napadu nozem i teskom ranjavanju dosli smo do zakljucka da treba da citamo knjigu o sektama koju je napisao izmedju ostalih i jedan pop  Smile Smile Smile

Maradicu, molim te, nemoj da kakis  Smile
Poenta je da je ta knjiga korisna nama svima kao roditeljima, bracom , sestrama..Jer se sekte izmedju ostalog bave iznudom, pretvaraju coveka u robota koji ce sluziti onom vodji sekte i to sve u ime Boga...
Ne ulazim u to, koja sekta, sta "propoveda" ..
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 

Poenta je da je ta knjiga korisna nama svima kao roditeljima, bracom , sestrama..Jer se sekte izmedju ostalog bave iznudom, pretvaraju coveka u robota koji ce sluziti onom vodji sekte i to sve u ime Boga...
Ta knjiga je gomila nebuloza.

A takozvane "sekte" su male verske zajednice priznate pred zakonom čiji se članovi služe kriminalnim radnjama isto toliko često koliko i svi ostali građani Srbije.

Kriminal je kriminal, a male verske zajednice svojom delatnošću ne smetaju nikome.
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 

A takozvane "sekte" su male verske zajednice priznate pred zakonom čiji se članovi služe kriminalnim radnjama isto toliko često koliko i svi ostali građani Srbije.

Kriminal je kriminal, a male verske zajednice svojom delatnošću ne smetaju nikome.

Nazovi me glupom, neprosvecenom, neobrazovanom....Ali sekte koje funkcionise na principu spasa kolektivnim ubistvom nisu nesto sto mi ne smeta .
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Meni tudje misljenje ne smeta  Smile

Maradicu, ne mogu da te citiram, stvarno nemam snage ... samo cu da ti kazem : naravno da treba da procitas knjige o svemu tome sto si nabrojao i jos o mnogo cemu  Smile tacnije, to se pretpostavlja. Ja ne ucestvujem na temama, nitu u zivotu pricam o necemu o cemu nista ne znam.
Jos najbolje da poput tebe ucestvujem u nekoj raspravi, nipodastavam sta imaju da kazu, a jedini argument mi je "ja ne moram da uzim iz knjiga, ja uzim iz zivota"  Smile

Samo da se covek nasmeje, eto sta .. nego ajde.. ko sve danas ima internet, navike ne covek na sve  Smile

A ovaj komentar da je knjiga gomila nebuloza ... eto sve govori. Sve i da je knjiga stvarno gomila nebuloza, u njoj su sadrzane cinjenice o ucenjima sekti. Pa ako nista drugo,  mozes da se obrazujes o sektama, o podeli o nacinu delovanja i da doneses sam svoj zakljucak  Smile

A drugo je, kad to neces namerno da uradis. Jer si jednostran. A jednostranost je, naucili smo, karakteristicna za ljude koji pripadaju nekim sektama  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Nokia 
I muslimani idu u samoubilacke misije zbog vere. Imaju nesto sto se zove sveti rat. Pa ne vidim da njih tako zestoko kritikujete. Mozda zato sto u tim knjigama pise da je to religija , a ne sekta. A sta je pre 2000 godina bilo hriscanstvo, najobicnija jevrejska sekta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
I muslimani idu u samoubilacke misije zbog vere. Imaju nesto sto se zove sveti rat. Pa ne vidim da njih tako zestoko kritikujete. Mozda zato sto u tim knjigama pise da je to religija , a ne sekta. A sta je pre 2000 godina bilo hriscanstvo, najobicnija jevrejska sekta.

Da li znas u kojim okolnostima muslimanska vera poziva na dzihad? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

ja sam rekla da sam agnostik, prema tome ne znam kome se obracas  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Nokia 
A da li ti znas pod kojim okolnostima pojedine sekte pozivaju na samoubistvo. Da li znas koliko ima takvih sekti uopste. Nemas pojma naravno. Ali zato ces rado da procitas knjigu koja govori o kretenskim grupama. I rado ces da prihvatis sve zdravo za gotovo.

ja sam rekla da sam agnostik, prema tome ne znam kome se obracas  Smile
Nije bitno sta si, nego je bitno to sto si pisala. Ti jednostavno ne kapiras da je jedina razlika izmedju sekte i religije u broju clanova.
« Poslednja izmena: 08. Dec 2010, 21:42:47 od Marco V »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
Citat
A da li ti znas pod kojim okolnostima pojedine sekte pozivaju na samoubistvo. Da li znas koliko ima takvih sekti uopste. Nemas pojma naravno. Ali zato ces rado da procitas knjigu koja o takvih kretenskim skupinama ljudi govori. I rado ces da prihvatis sve zdravo za gotovo.

Vazi. Evo ti bolje od mene znas sta ja znam ili ne znam. Vrlo zavidan nivo komunikacije koji ce stati upravo sada.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

Pa svaka knjiga necemu koristi, daleko od toga. A na ovom svetu ima stvarno dosta knjiga, nije dovoljan jedan zivot barem da se procita jedan delic. Sada, mogo bi da procitam i "kulu strazara", sada, eto, neka mi neko nesto kaze zasto bi ta knjiga bila losa, pisali je eto pobozni ljudi. Ili sada postoji neko merodavan da kaze da ta knjiga ne valja Smile
 A sada svi oni koji veruju u tamo "nesto" i obecavaju recimo "vecni zivot" (ko se to ne boji smrti  Smile) i slicno bave se iznudom, pretvaraju coveka u robota i ostalo sto si nabrojala  (izmedju ostalog, bockanje nozem i urezivanje krstova na celo komsiji, sada doticni verovatno nisu neki jehovini svedoci jer nemaju simbol krsta anisu ni rastafarijanci niti budisti a jos manje muslimani) Smile

Funny facts: Da li ste znali da je izmedju 1929. i 1940. godine u Beogradu postojao budisticki hram, i to jedan medju prvima u Evropi?

E, ovo je stvarno "funny fact"  Smile
Dobro, mozda ce neko sada da kaze da je na vlasti bio kralj koji je kasnije izdo zemlju i pobego a kraljevna Jugoslavija bila trula kapitalisticko-dekadenstka drzava  Smile

Doduse, znam jednu "versku zajednicu" koja bi krsila zakone Srbije, Rastafari  Smile

Nazovi me glupom, neprosvecenom, neobrazovanom....Ali sekte koje funkcionise na principu spasa kolektivnim ubistvom nisu nesto sto mi ne smeta .

Sada, koja je to sekta  Smile

Jos najbolje da poput tebe ucestvujem u nekoj raspravi, nipodastavam sta imaju da kazu, a jedini argument mi je "ja ne moram da uzim iz knjiga, ja uzim iz zivota"  Smile

Pa eto, ti ucis iz knjiga pa imas iskustva sa sektama, ja ne ucim o tome iz knjiga pa nemam dodira sa istima  Smile

A ovaj komentar da je knjiga gomila nebuloza ... eto sve govori. Sve i da je knjiga stvarno gomila nebuloza, u njoj su sadrzane cinjenice o ucenjima sekti. Pa ako nista drugo,  mozes da se obrazujes o sektama, o podeli o nacinu delovanja i da doneses sam svoj zakljucak  Smile

Sada ne nameravam da pisem rad iz sociologije pa mi ne treba da se obrazujem o sektama. A zakljucak je sasvim jednostavan: svi oce nesto od tebe da uzmu a zauvrat ti daju maglu, znaci, oce nesto za nista, ili da zive na tvoj racun, nema tu neke filozofije.

Bili su sto su talibani i vehabije danas medju muslimanima. Tada je Rim imao tekucu vodu, ljudi su znali da je zemlja okrugla, placali porez, imali gradjansko pravo i recimo zabranu voznje kolima nedeljom po Rimu zbog zastoja. Za to vreme u Palestini i Judeji ljudi verovali da bog zivi u kutiji, Rimljani im sagradili kanalizaciju inace bi s*ali po ulici. Posle su dosli na vlast i zaustavili napredak jedno hiljadu godina...
« Poslednja izmena: 08. Dec 2010, 21:48:23 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 15:53:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.