Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ukinuta vojna obaveza: od 1. januara 2011. u vojsku samo dobrovoljno  (Pročitano 33709 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG Nexus 5
Ovde je rec o famoznih 1,7 miliona gradjanja koji se jednostavno guraju da uzmu pucke pa da ratuju ako to bude potrebno.
Nesto nisam siguran u to, pogotovo sto to kaze Sutanovac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
ja sam mislio da ima 20.000 ljudi spremnih svakoga casa.

ovih 1,7 miliona ... pa to nije lose.  ja sam za, pa posle da organizujemo "demokratske izbore".
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Mi nemamo novca niti znanja da imamo modernu i jaku vojsku, jedino sto mozemo jeste da surujemo sa NATO-om i da se izvucemo, ne mislim da ce nas napasti niti im je zelja da nas uniste, vec cemo sami da propadnemo u ambis jer nemamo kapacitete za modernu i jaku vosjku.

Sta se popdrazumeva, kupovina neutralne tehnologije iskljucivo sa prostora EU, ne od Rusa niti od Amera, moze i stupanje u NATO savez, ali bez slanja vojnika u ratove.

To je realnost a ne obavezna regrutacija, a realno srbija nece propasti jedino ako ona sama ne izabere takav put.

Jedna drzava jedino moze da propadne ako joj nestane stanovnistvo a to da oce neko da izvrsi invaziju na nas su gluposti.

IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Mi nemamo novca....
...nemamo istina
Citat
...niti znanja...
...i znanja i iskustva imamo.sto je veoma bitno za sve vojske na ovoe svetu
Citat
...modernu i jaku vojsku, jedino sto mozemo jeste da surujemo sa NATO-om i da se izvucemo ....
...iz cega,da se izvucemo?
mada je mnogo vaznije u sta bi nas uvukli?

Citat
... moze i stupanje u NATO savez, ali bez slanja vojnika u ratove...
...mislis ti postavljas uslove,a?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
hozeombre

Neozbiljan si, mi smo kupovai tehnologiju i od rusa, amera, francuza, tako da ne razumem sta mi imamo, konkretno navedi sta, da prekopiras kao kinez pa da stancas, to ti je znanje?
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
hozeombre

Neozbiljan si, mi smo kupovai tehnologiju i od rusa, amera, francuza, tako da ne razumem sta mi imamo, konkretno navedi sta, da prekopiras kao kinez pa da stancas, to ti je znanje?

...zasto neozbiljan?
znanje i iskustvo postoji.
tehnologija,pa ma o kakvoj tehnologiji je rec vise ili manje su iste.veoma malo treba,da se posada nekog orudja ili opreme prilagodi orudju ili tehnici,drugacijih standarda.primer:pilot MiG veoma lako prelazi na aparate koji su u formacijskom sastavu NATO saveza,ma koji aparat da je u pitanju.ista situacija je i sa artiljercima,ili raketasima.....
vidi,da ti daju dzabe opremu,a ako ti nemas u svojoj vojsci iskusne ljude,sve se svodi na zezanje.imas funkcionalno oruzije,a nefunkcionalno ljudstvo.
npr.nasi vojni instruktori su veoma cenjeni kao instruktori u zemljama III i IV sveta.iskustvo
dok npr.piloti nisu.mislim na pilote borbrnih aviona,dok su piloti helikoptera trazen kadar.
...sad kad pricamo o tehnologiji,tu jesmo tanki.ali razvijanje sopstvene vojne tehnologije je veoma skupo.dok je vojno-tehnolosko trziste prebogato ponudama.potrebno je samo znati sta kupiti i efikasno primeniti na novu vojnu doktrinu,koju je prihvatila nasa drzava,a sto je otprilike NATO standard.sta ce ti MiG 29 kad ti je nebo usko.ili F u bilo kojoj verziji,to su ogromni aparati,koji su se pokazali kao ne efikasni,bez podrske sa zemlje,kako komandne,tako i vatrene.moras da prilagodis tehnologiju svojim potrebama.i samo tada imas dobru vojsku koja ima komandni kadar iskusan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004

Ovo sa aktivnom rezervom u teoriji zvuci lepo...ali da vidim tog lika sto ce da te zaposli ako zna da ces 45 dana godisnje da odsustvujes sa posla. Nedaju zenama da decu radjaju, a dace nekome da izigrava ramba po vukojebinama  Smile

I sta mu znaci to "pasivna rezerva"...jel on to racuna da ce 1.7mil biti pasivni do izbijanja ratnog stanja, pa kad dodje do te situacije, onda ce onako junacki da uzmu pusku, i sa 6mesecnim kursom u lepljenju postanskih markica na  pisma i naprednom obukom u jurenju medicinskih sestara po zdravstvenim ustanovama, zauzmu mesto u borbenim redovima i jebu mater agresoru  Smile
« Poslednja izmena: 05. Jan 2011, 01:44:51 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG Nexus 5
jel on to racuna da ce 1.7mil biti pasivni do izbijanja ratnog stanja, pa kad dodje do te situacije, onda ce onako junacki da uzmu pusku, i sa 6mesecnim kursom u lepljenju postanskih markica na  pisma i naprednom obukom u jurenju medicinskih sestara po zdravstvenim ustanovama, zauzmu mesto u borbenim redovima i jebu mater agresoru  Smile

Tako nekako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

I sta mu znaci to "pasivna rezerva"...jel on to racuna da ce 1.7mil biti pasivni do izbijanja ratnog stanja, pa kad dodje do te situacije, onda ce onako junacki da uzmu pusku, i sa 6mesecnim kursom u lepljenju postanskih markica na  pisma i naprednom obukom u jurenju medicinskih sestara po zdravstvenim ustanovama, zauzmu mesto u borbenim redovima i jebu mater agresoru  Smile

on rachuna da ce od tih 1-2 miliona koji su sposobni za vojsku , mobilisati recimo 200 000 (koji ce normalno to mirno prihvatiti  Smile ) , odvesti ih u kasarne i utrenirati pa ih poslati na front .

za to vreme , neprijatelj ce lepo da sedi i da cheka dok mi ne stvorimo vojsku iz nichega  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
[ i sa 6mesecnim kursom u lepljenju postanskih markica na  pisma ..., zauzmu mesto u borbenim redovima i jebu mater agresoru  Smile

Oj, oj, sa zigom u rukama sam smrtonosniji od Specnaz bataljona. Smile

IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.