Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 14:50:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 87 88 90 91 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 505476 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
ove budale što je ušaviši u Srebrenicu zaboravio šta znači čojstvo. Pobiješ celo muško stanovništvo jednog grada, čak i ljude sa kojima si pregovarao pred kamerama i "garantovao im život"..To samo totalni ludak može da uradi, domaća verzija pukovnika Kurca koji je umislio da je bog.

Da, usao je u Srebrenicu i uradio nesto netipicno za njega.
Je l' to brise i njegove zasluge pre toga?

Da li smes da me pogledas u avatar  Smile i iskreno kazes da bi u ratnoj situaciji, pored sebe vise voleo da imas nekog Cedu Jovanovica nego nekoga poput Ratka Mladica?

Odgovori po savesti
« Poslednja izmena: 26. Maj 2011, 23:28:36 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
Evo zamotane kukumacu po tv-u, a Tadic na poligrafu neke drolje pitajkurackojeistaje sa CNN-a znoji jaja pred skakljivim pitanjima.

Jadnijeg predsednika planeta nije videla.

Ne lupetaj bre Vanyo.

Tadić radi svoj posao, za razliku od ove budale što je ušaviši u Srebrenicu zaboravio šta znači čojstvo. Pobiješ celo muško stanovništvo jednog grada, čak i ljude sa kojima si pregovarao pred kamerama i "garantovao im život"..To samo totalni ludak može da uradi, domaća verzija pukovnika Kurca koji je umislio da je bog.

e aj sad nastavi da pijes...

Javljas se sa mobilnog ? Na putu si prema Srbiji ? Dala si otkaz iz protesta ? Ne ?
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 455
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60

1) Dobrovoljacka ulica i masakr regruta JNA uprkos dogovoru sa muslimanskim vlastima (ti regruti nisu ni ucestvovali u ratu)
2) Srebrenica 1 - muslimani ubijali Srbe pod komandom Nasera Orica

3) u sarajevu general tzv rbih pecar s., ubica srba na bascarsiji.

Nije to sada bitno, vi Srbijanci želite dobrosusjedske odnose sa njima, mi Srbi iz BiH smo ubijali sami sebe.

ma krivi su sami srbi iz BIH .. uvek su verovali srbijancima a ovi ih uvek ispaljivali .. kao sto rusi rade s njima..

kad to konacno uvide srbi iz bih, bolje ce im biti ...
Nerado to priznajem, ali mi definitivno nismo isti narod. A i sam to osjetim na svojoj koži, mržnju i omalovažavanje kad odem u posjetu rodbini u Srbiju. Mislim da ni Tadićev pajdo Dodik ne bi imao muda da izruči Generala.

RS je stvorena genocidom, a jedan od najzasluznijih za to je Mladic. Vec 20 godina traje propaganda kako rat nije bio uzaludan, kako nisu dzabe ginuli, selili se..kako sad dzabe ne gladuju..imaju RS, a Mladic je heroj..a ljudi su skloni vjerovati u ono sto zele..lakse je vjerovati da je Mladic heroj, da ih je odbranio,..nego da su pripadnici srpskog naroda s Mladicem na celu pocinili genocid

U Srbiji nije ni slicna situacija, nisu dobili nista, izgubili su silni novac, ljude, naoruzanje, unistili privredu, a dobili su jedno veliko nista i Srbiju koja je svakim danom sve manja. Zato je u Srbiji mnogo vise ljudi koji vide realnost
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Demonstranti pokušali da upadnu u RTV

Oko 500 demonstranata koji u Novom Sadu protestuju zbog hapšenja Ratka Mladića pokušali su večeras da upadnu u zgradu Radio-televizjje Vojvodine (RTV), ali su ih u tome sprečile jake policijske snage u punoj opremi za razbijanje demonstracija.

Taman za trening za ove skolarce iz Sremske Kamenice  Smile

Reč je uglavnom o srednjoškolcima i o malo starijim osobama.

Ajmo deco, ko ce ako nece mladi  Smile

zatvaraju facebook grupe,

Pa nasli ste gde da idete, na FB  Smile

Zbog panike medju politicarima koju je prouzrokovala ne jedna nego vise grupa podrske generalu Ratku Mladicu i koje su u veoma kratkom roku okupile vise hiljada ljudi,vlast je prekrsila slobodu govora time sto je svaku grupu obrisala sa Facebook stranice.

Prvo i prvo, Face Book je privatna stranica i vlast tu ne moze nista da brise vec o tome odlucuju vlasnici stranice koji eto nisu ni u Srbiji  Smile

Tako je matori! Jebeš Srbina koji jednom godišnje ne dođe da lomi prestonicu!  Smile

Osecam da ce staklari, limari i stolari da imaju samo tako posla  Smile

Da ti pomognem:
1) Dobrovoljacka ulica i masakr regruta JNA uprkos dogovoru sa muslimanskim vlastima (ti regruti nisu ni ucestvovali u ratu)
2) Srebrenica 1 - muslimani ubijali Srbe pod komandom Nasera Orica

Ovo pod broj dva stoji ali pod broj jedan bas i ne. Da su ih negde postreljali zarobljene i razoruzane pa nekako ali u ovom slucaju su napali naoruzanu vojnu formaciju koja je imala cak i oklop pa tu i nije neki masakr. (da ne ulazim mladi neiskusni regruti i slicno...)

A neko veruje da su oni njega kao "našli" i kao "uhapsili" ? I to baš onako, u centru grada, gde je on opušteno boravio?

Kakva je bre ovo zajebancija?

Ma ko Bin Laden, imao rezidenciju oma pored kasarne a godinama niko nije znao da se tu "krije"  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
Citat
Мани ма демагогије, говорим ти о Сребреници и његовој наредби или неспречавању да се деси то што се десило. Нико ту није могао ништа да уради, чак ни да си ти био тамо тако просвјетљен и мудар за разлику од њега "умоболника". Да се мало распиташ знао би да је чак и рекао "шта она стока ради доле, зауставите то". Наравно немогуће је било ишта зауставити, једноставно је кренула лавина... Освета за 41, 45, 91, 95, Кравице и ко зна шта све не. Тачно је се знало која ће српска кућа на којој муслиманском да се освети.

За све има лијека,тако је и за то морало бити.Ако он није крив,онда је неко трећи,ко ли је то?  Smile

Шта сад ко је крив? Који трећи? Ја ти написах шта је у суштини тамо било: освета која се није могла зауставити... Знаш ли ти какво је то поднебље? Није тамо никад било браство и јединство. Чекали су и једни и други 50 година да освете своје. Дочекали... Каквог лијека када си нараштаје учио да су ти они тамо побили скоро све што су могли?

Није крив ни Ратко ни Радован... Криво накарадно поднебље на којем смо се нашли...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8 Plus
Предлажем да место коментарисања изађемо на улице. Подгузни Срби којих је овде као нешто пуно, а нема их ни 15 посто у Србији, воле језик мржње. Најјаче ми је кад неки дегенерик којем је деда шуровао са Немцима каже да сам ја фашиста, а моји два рата добили на победничкој страни. Фашисти који се овде представљате као антифа., продајте неком другом фазоне, а биће прилике убрзо кад народ крене да станете на црту. Доста терора мањине над дебелом већином. Данас сам тужан, а наводно мој народ весео!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Evo zamotane kukumacu po tv-u, a Tadic na poligrafu neke drolje pitajkurackojeistaje sa CNN-a znoji jaja pred skakljivim pitanjima.

Jadnijeg predsednika planeta nije videla.

Ne lupetaj bre Vanyo.

Tadić radi svoj posao, za razliku od ove budale što je ušaviši u Srebrenicu zaboravio šta znači čojstvo. Pobiješ celo muško stanovništvo jednog grada, čak i ljude sa kojima si pregovarao pred kamerama i "garantovao im život"..To samo totalni ludak može da uradi, domaća verzija pukovnika Kurca koji je umislio da je bog.

e aj sad nastavi da pijes...

Prejela se mocart kugli, pa se malo srbuje po internetu?

Pun mi je kufer ovih što zarađuju evriće, plaćaju uredno poreze gazda Ditrihu i Mileru, a ovde su veliki Srbi, baje koji dele lekcije iz patriotizma i šta mi treba da radimo.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
Nerado to priznajem, ali mi definitivno nismo isti narod. A i sam to osjetim na svojoj koži, mržnju i omalovažavanje kad odem u posjetu rodbini u Srbiju.
Mislim da nisi imao srece s familijom.
Ja u familiji imam i snajku Srpkinju iz RS a koliko ih tek poznajem, to ne mogu ni da izbrojim.

Ali takve price (kao tvoju) nisam cuo.

primeti se razlika ... ovo sad ozbiljno mislim bez ikakvih primesa nacionalizma i sl.

IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
danilobg se aktivira samo na kakva hapšenja i "velike korake ka eu"... Smile

а грешиш...није се нешто активирао кад су одрезали готовину...то му није било по вољи
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Citat
Мани ма демагогије, говорим ти о Сребреници и његовој наредби или неспречавању да се деси то што се десило. Нико ту није могао ништа да уради, чак ни да си ти био тамо тако просвјетљен и мудар за разлику од њега "умоболника". Да се мало распиташ знао би да је чак и рекао "шта она стока ради доле, зауставите то". Наравно немогуће је било ишта зауставити, једноставно је кренула лавина... Освета за 41, 45, 91, 95, Кравице и ко зна шта све не. Тачно је се знало која ће српска кућа на којој муслиманском да се освети.

За све има лијека,тако је и за то морало бити.Ако он није крив,онда је неко трећи,ко ли је то?  Smile

Шта сад ко је крив? Који трећи? Ја ти написах шта је у суштини тамо било: освета која се није могла зауставити... Знаш ли ти какво је то поднебље? Није тамо никад било браство и јединство. Чекали су и једни и други 50 година да освете своје. Дочекали... Каквог лијека када си нараштаје учио да су ти они тамо побили скоро све што су могли?

Није крив ни Ратко ни Радован... Криво накарадно поднебље на којем смо се нашли...
Prvo, brojka od 8.000 je krajnje diskutabilno. Drugo, barem 50% tzv. zrtava su vojnici poginuli u borbama sa VRS. Trazili rat, dobili po p.

Nerado to priznajem, ali mi definitivno nismo isti narod. A i sam to osjetim na svojoj koži, mržnju i omalovažavanje kad odem u posjetu rodbini u Srbiju.
Mislim da nisi imao srece s familijom.
Ja u familiji imam i snajku Srpkinju iz RS a koliko ih tek poznajem, to ne mogu ni da izbrojim.

Ali takve price (kao tvoju) nisam cuo.

primeti se razlika ... ovo sad ozbiljno mislim bez ikakvih primesa nacionalizma i sl.

Ne govorim da mi je familija porijeklom iz Srbije vec su 80-tih otisli u Srbiju. Nemam problema s njihove strane nego sa okolinom.
« Poslednja izmena: 26. Maj 2011, 23:33:51 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 87 88 90 91 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 14:50:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.357 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.