Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 13:50:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 86 87 89 90 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 505166 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17

1) Dobrovoljacka ulica i masakr regruta JNA uprkos dogovoru sa muslimanskim vlastima (ti regruti nisu ni ucestvovali u ratu)
2) Srebrenica 1 - muslimani ubijali Srbe pod komandom Nasera Orica

3) u sarajevu general tzv rbih pecar s., ubica srba na bascarsiji.

Nije to sada bitno, vi Srbijanci želite dobrosusjedske odnose sa njima, mi Srbi iz BiH smo ubijali sami sebe.

ma krivi su sami srbi iz BIH .. uvek su verovali srbijancima a ovi ih uvek ispaljivali .. kao sto rusi rade s njima..

kad to konacno uvide srbi iz bih, bolje ce im biti ...
Nerado to priznajem, ali mi definitivno nismo isti narod. A i sam to osjetim na svojoj koži, mržnju i omalovažavanje kad odem u posjetu rodbini u Srbiju. Mislim da ni Tadićev pajdo Dodik ne bi imao muda da izruči Generala.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8 Plus
Evo slika

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80

РАПОРТ ГЕНЕРАЛУ

Господине генерале!
 Смије ли Вам се обратити
 војник без војне поште,
 ратник без ратног распореда,
 човјек који је војничку заклетву
 срамно погазио,
 дезертер без Отаџбине и части
 покоран квислиншкој власти,
 што плашљиво пред собом гледа
 како курјаци оштре
 своје очњаке крваве
 церећи се злокобно
 несвијести нашој дубокој
 и немоћи нашој да спасемо себе
 бранећи Команданта!

Моја је јединица Генерале
 избрисана из бројног стања,
 моја је чета жртвована
 и више не постоји,
 нашој се „слави тиранин
 грохотним смијехом клања,
 а наше душе
 ђаво трљајућ' руке броји!

Моји су саборци контузовани
 крештавим женским гласом,
 очи нам спржише бљеском
 месије антихриста,
 у тор нас угони фармер
 својим чувеним ласом,
 наше је достојанство
 згажена кишна глиста!

Мараме црне не видимо,
 црн нам образ не смета,
 гробова својих се стидимо
 стид нам је најмања штета,
 и дјецу своју
 без стида у очи гледамо,
 јер и нас се очеви стиде,
 и Вас би Генерале
 хтјели да предамо,
 и ред је да сви виде
 да нисмо ни Срби, ни Православци,
 ни људи ни покорни сужњи,
 ни проклетници што Вам
 свјесни издаје своје завиде,
 ништа од тога Генерале:
 МИ СМО ОБИЧНЕ ГЊИДЕ!

Праштајте славни Генерале
 ако се опростити може
 војнику што нема
 ни храброст ни вољу
 да каже:
 ”Помози нам Боже,
 наш је Командант
 на бојном пољу
 и још се јуначки бори,
 да ослободи војску своју,
 да старог Србина створи,
 да скине повез са очију наших ,
 да будемо опет предака вриједни,
 помози ми Боже, људи се плаших,
 жртвовах душу
 за живот биједни.

Невен Милаковић ЛИКОТА
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
Nerado to priznajem, ali mi definitivno nismo isti narod. A i sam to osjetim na svojoj koži, mržnju i omalovažavanje kad odem u posjetu rodbini u Srbiju. Mislim da ni Tadićev pajdo Dodik ne bi imao muda da izruči Generala.

jbg, i sami srbijanci kazu da nismo isti... zato se toliko protive i slave hapsenje
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Evo zamotane kukumacu po tv-u, a Tadic na poligrafu neke drolje pitajkurackojeistaje sa CNN-a znoji jaja pred skakljivim pitanjima.

Jadnijeg predsednika planeta nije videla.

Ne lupetaj bre Vanyo.

Tadić radi svoj posao, za razliku od ove budale što je ušaviši u Srebrenicu zaboravio šta znači čojstvo. Pobiješ celo muško stanovništvo jednog grada, čak i ljude sa kojima si pregovarao pred kamerama i "garantovao im život"..To samo totalni ludak može da uradi, domaća verzija pukovnika Kurca koji je umislio da je bog.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia krntija
Evo slika

Mnogo se promenio. Nos i oči ga ipak odaju.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Nerado to priznajem, ali mi definitivno nismo isti narod. A i sam to osjetim na svojoj koži, mržnju i omalovažavanje kad odem u posjetu rodbini u Srbiju.
Mislim da nisi imao srece s familijom.
Ja u familiji imam i snajku Srpkinju iz RS a koliko ih tek poznajem, to ne mogu ni da izbrojim.

Ali takve price (kao tvoju) nisam cuo.
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
Sniženje cena patika od 100% u centru Beograda

Zbog velikih gužvi očekuje se da će neki kupci uspeti da nabave samo jednu patiku

BEOGRAD, 26. maj 2011, (Njuz) – Nekoliko najvećih lanaca trgovina sportske opreme najavilo je danas početak letnje akcije promotivnog tipa, gde će se tokom sledećih nekoliko dana sva roba prodavati po maksimalnom popustu od 100 odsto.

Akcija će posebno biti intenzivna u centru Beograda, a prodavci se nadaju ispražnjenim rafovima i izlozima.

- Sve je spremno za akciju. Ljudi samo treba da dođu i vide šta im treba – kaše Svetolik Mrnjavčević, poslovođa radnje Sportiko u Knez Mihajlovoj ulici. – Pošto očekujemo veliku navalu, napravili smo više ulaznih mesta na prodavnici kako se ljudi ne bi gurali kroz vrata.

Da u pitanju nije samo prodajna akcija potvrđeno nam je i od najvećeg uvoznika sportske opreme, Delta Sport.

- U vreme velike ekonomske i društvene krize korporativna društvena odgovornost višestruko dobija na značaju – rekla je Ivana Đorđević-Stanković, portparol Delta Sporta. – Zato i pravimo popust od 100 odsto, kako bi ljudi videli da smo ozbiljni na svom putu u Evropu gde nas neće biti bez korporativne odgovornosti.

Kupci su sa oduševljenjem primili vest o današnjoj akciji, ali su izrazili i bojazan da zbog velikih gužvi neće biti u prilici da probaju svu opremu koju planiraju da kupe.

- Tokom prethodne slične akcije pre tri godine desilo mi se da sam uzeo levu patiku broj 44, a desnu 46. Nadam se da će kupci ovaj put biti nešto složniji i da će organizovati razmenu u obližnjim parkovima – kaže jedan srednjoškolac koji je insistirao da ostane anoniman.

Kako bi promovisali akciju, prodavci su organizovali i nagradnu igru gde će kupci snimati trenutak uzimanja patika ili druge sportske opreme i postovati ga na Youtube a vlasnik snimka sa najviše glasova i pregleda dobiće specijalnu nagradu.

Izvor: Njuz.net
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
Evo zamotane kukumacu po tv-u, a Tadic na poligrafu neke drolje pitajkurackojeistaje sa CNN-a znoji jaja pred skakljivim pitanjima.

Jadnijeg predsednika planeta nije videla.

Ne lupetaj bre Vanyo.

Tadić radi svoj posao, za razliku od ove budale što je ušaviši u Srebrenicu zaboravio šta znači čojstvo. Pobiješ celo muško stanovništvo jednog grada, čak i ljude sa kojima si pregovarao pred kamerama i "garantovao im život"..To samo totalni ludak može da uradi, domaća verzija pukovnika Kurca koji je umislio da je bog.

e aj sad nastavi da pijes...
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
danilobg se aktivira samo na kakva hapšenja i "velike korake ka eu"... Smile
« Poslednja izmena: 26. Maj 2011, 23:26:28 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 86 87 89 90 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 13:50:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.