Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 22:48:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 214 215 217 218 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšen Ratko Mladić!  (Pročitano 505071 puta)
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
sto se ljutis  Smile pa ti meni prosli put rece,samo argumentovano pricas,ja ocekivao forenzicki dokaz o 2000 streljanih,ja te ni u jednom trenutku nisam podjebavao ako ti to tako volis da zoves ok.

ovo dalje necu komentarisati,da se ne naljutis

Jeste, ja lično posedujem 2000 leševa u Srebrenici i sad neću da ih iznesem  Smile

Haški tribunal poseduje 3600 forenzičkih izveštaja, u prevodu imaju 3600 delova leševa, s tim što nije svaki od različitog čoveka. Na kraju brojka dođe oko 2000.

1500 ... a ni toliko.
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia 

Зна се како се поступа са усташама(керови,партизани и слична жгадија) у униформи.
Citat
To ima samo u Srbiji da policija bije umesto da hapsi...
Жгадија је свуда иста.
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Smiley 1

Strasno.
Za ovo treba da pljuste otkazi i krivicne prijave policiji!

Hebote, ne mogu da verujem, gori ste od baba u crnom, niste vi videli muriju. Da vam samo pridje OMON kojim slucajem, vristali bi do neba. Sta mislis, kupice ti murov sladoled sto si ga gadjao kamenjem. Oplete par puta po rebrima, malo otekne al si zato faca, ne ides kod baba u crnom i zalis se ujedinjenim nacijama i medjunarodnom sudu. Eno po Egiptu murija kombijem gazila demonstrante pa nista, ides, bunis se, malo se shorash sa murijom i ako te dovate, sta, nista. Imas sansu da postanes faca a ne da kukas ko kad ti u obdanistu otmu klikere. Kukate za par udaraca pendrekom a ovamo navijate za Mladica. Da vas taj Mladic pozove u rat, svi bi do jednog zaboli crtu, na ratistu ne radi pendrek vec metak.  Smile

Ako smo nesto naucili iz americkih filmova to je da se zene nikad ne ubijaju iz vatrenog oruzija Smile

Znam za jednu doktoricu iz Priboja koja se roknula muzevom sluzbenom utokom
« Poslednja izmena: 30. Maj 2011, 21:41:10 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
i "detektora lazi" (daska debljine 3 cm, duzine metar

знам да дасака има од 2 сантима, цоларице или 2.5 сантима па штафле и фосне од по 4-5 сантима ... и увек сам се питао шта је са тројком ... кад оно ... пандурско издање  Smile

Advokat: Mladić neće doživeti početak suđenja

Advokat haškog optuženika Ratka Mladića Miloš Šaljić izjavio je da je njegov branjenik toliko bolestan da neće doživeti početak suđenja pred Haškim tribunalom i zatražio je da se formira tim lekara, koji će utvrditi njegovo zdravstveno stanje

"Od suđenja ne verujem da će biti išta, jer ne verujem da
 će Mladić dočekati početak tog procesa", rekao je Šaljić
 novinarima ispred Specijalnog suda u Beogradu.

Prema njegovim rečima, neophodno je da Mladića pregledaju
 kardiolog, neurohirurg, ortoped, gastroenterolog.

Šaljić je ponovio da će u večernjim satima poštom poslati
 žalbu na zahtev za izručenje Mladića Haškom tribunalu.

Mladića bi danas posle podne u pritvoru Specijalnog suda
 trebalo da posete unuci, dodao je advokat.

Press
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49789
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S24
Smiley 1

Da se jedna granata lansira na to mjesto ne bi bilo stete.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
знам да дасака има од 2 сантима, цоларице или 2.5 сантима па штафле и фосне од по 4-5 сантима ... и увек сам се питао шта је са тројком ... кад оно ... пандурско издање  Smile

..i  ofarbana a crvenim markerom napisano " Ja sam detektor lazi. Bolje pricaj dok ja cutim, posle je kasno!!!"

Al' lazu...ne voli da cuti  Smile

A mozda je ipak od 2,5 cm a boli kao da ja 3-ka?  Smile

IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Citat
Србија није Борис Тадић, Србија је Ратко Младић !
srbija nije tadić, ni mladić nego mi.

Ko to vi? Madjari i crnogorci?

Citat
Ne treba od toga praviti granicu
ne gradi tu niko granicu...granice već postoje.

Mislio je na isti narod, nesto sto se ne moze prevesti na madjarskom jeziku, pa zato ne razumes. Wink

Hebote, ne mogu da verujem, gori ste od baba u crnom, niste vi videli muriju. Da vam samo pridje OMON kojim slucajem, vristali bi do neba. Sta mislis, kupice ti murov sladoled sto si ga gadjao kamenjem. Oplete par puta po rebrima, malo otekne al si zato faca, ne ides kod baba u crnom i zalis se ujedinjenim nacijama i medjunarodnom sudu. Eno po Egiptu murija kombijem gazila demonstrante pa nista, ides, bunis se, malo se shorash sa murijom i ako te dovate, sta, nista. Imas sansu da postanes faca a ne da kukas ko kad ti u obdanistu otmu klikere. Kukate za par udaraca pendrekom a ovamo navijate za Mladica. Da vas taj Mladic pozove u rat, svi bi do jednog zaboli crtu, na ratistu ne radi pendrek vec metak.  Smile

Maradicu, cesto balansiras izmedju zapada i istoka, aj se sredi malo. Drkas na NATO, a sad te uzbudjuje OMON. Ako tezimo da se prikljucimo vama iz EU i iz Germanije, valjda treba policija da koristi onaj gejaski biber sprej i tako, a ne da bije narod, pardon, huligane i klerofasiste, jos mu covek prilazi podignutih ruku, dakle ne predstavlja nikakvu opasnost.

Verujem da se lozis i na SWAT, pa ako si imao prilike da gledas, crncuga im bezi, pa kad vidi da nema kud, odmah sam leze i siri ruke, ovi mu samo stave lisice i vozi misko. Tako da je zaista vreme da se odlucis na koga ces da ga siljis, na OMON ili na hrabre NATO borce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Maradicu, cesto balansiras izmedju zapada i istoka, aj se sredi malo. Drkas na NATO, a sad te uzbudjuje OMON. Ako tezimo da se prikljucimo vama iz EU i iz Germanije, valjda treba policija da koristi onaj gejaski biber sprej i tako, a ne da bije narod, pardon, huligane i klerofasiste, jos mu covek prilazi podignutih ruku, dakle ne predstavlja nikakvu opasnost.

Verujem da se lozis i na SWAT, pa ako si imao prilike da gledas, crncuga im bezi, pa kad vidi da nema kud, odmah sam leze i siri ruke, ovi mu samo stave lisice i vozi misko. Tako da je zaista vreme da se odlucis na koga ces da ga siljis, na OMON ili na hrabre NATO borce.

Ajde Crowz, recimo kao ne znas profil obicnog policajca. Nije nista drugo nego da mase pendrekom po rebrima. I to rade po celom svetu, e, sad Srbija je tu neki izuzetak. Eno i u Barceloni im napravise koridu po ulici i nikom nista. Sve to neki "huligani" al dobije li pendrek, odma cmizdri. Inace, OMON ti ide na demonstracije a SWAT na otmice i slicno, ne ucestvuju u demonstracijama. Inace, da nije OMON onakav, kakva bi im tek tada bagra lutala po Moskvi, znaju oni sta rade.
Al ako se nameracim da idem u frku i dobijem pendrek, sam pao i sam se udario, hebi ga. Ako necu, necu ni ici da cackam mecku, i stvar u redu, ne znam sta je tu nejasno. Tuku svugde po svetu, eto, pruzao si otpor pri apsenju i tako to, posvedoce par murova da si ih napao i gotova stvar.  Smile
« Poslednja izmena: 30. Maj 2011, 22:00:10 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Ajde Crowz, recimo kao ne znas profil obicnog policajca. Nije nista drugo nego da mase pendrekom po rebrima. I to rade po celom svetu, e, sad Srbija je tu neki izuzetak. Eno i u Barceloni im napravise koridu po ulici i nikom nista. Sve to neki "huligani" al dobije li pendrek, odma cmizdri. Inace, OMON ti ide na demonstracije a SWAT na otmice i slicno, ne ucestvuju u demonstracijama.
Al ako se nameracim da idem u frku i dobijem pendrek, sam pao i sam se udario, hebi ga. Ako necu, necu ni ici da cackam mecku, i stvar u redu, ne znam sta je tu nejasno. Tuku svugde po svetu, eto, pruzao si otpor pri apsenju i tako to, posvedoce par murova da si ih napao i gotova stvar.  Smile

Dok je bio Milosevic, vristao si da je ovo Miloseviceva policija koja bije neduzni narod, a sada je ovo savrseno fina policija, jer jelte, ne daj Boze da je to OMON.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 177
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Citat
Србија није Борис Тадић, Србија је Ратко Младић !
srbija nije tadić, ni mladić nego mi.

Ko to vi? Madjari i crnogorci?

Ми Црногорци подржавамо господина Младића.
IP sačuvana
social share
Маштам о Србији без Г17.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 214 215 217 218 ... 407
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 22:48:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.