Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Udruženje: Kad bi SPC uveli porez ne bi bilo 5.000 vernika  (Pročitano 32117 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
mob
Ericsson jeste
meni  treba oću da gledam đošu kako prodaje prasiće
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
mob
Samsung S7
Ima i ovo:

"JP PTT saobraćaja „Srbija" je dužno da postupa u skladu sa odgovarajućom Uredbom Vlade Republike Srbije i Zakonom o izdavanju doplatne poštanske marke. Doplatna poštanska marka se naplaćuje na poštanske pošiljke u unutrašnjem poštanskom saobraćaju osim pošiljki novina i časopisa i ne naplaćuje se na neregistrovane poštanske pošiljke primljene putem poštanskih sandučića.

Akcija naplate doplatne marke „Hram Svetog Save", vrši se po Uredbi Vlade koja je objavljena u Službenom glasniku br 53/2012 od 26.05.2012. godine i navedena doplatna marka će se naplaćivati do 31.08.2012. godine."

-

Prikupljena sredstva, kako piše u uredbi, usmeravaju se Svetom arhijerejskom sinodu SPC za finansiranje građevinsko-zanatskih radova i radova na uređenju enterijera Spomen-hrama Svetog Save, a prema podacima JP PTT  građani su platili 4,92 miliona ovih markica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Ако и треба.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
mob
Samsung S7
Zato nam se deca lece po inostranstvu i sms-ovima.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
mob
Ericsson jeste
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
vidim sve šaljete razglednice s odmora pa vam teško pada harač.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Joj koje sve lezilebovice finansiram od haraca. Ima onih sto me nerviraju vise od crkvenjaka. Ipak je tradicija pravoslavne crkve da se nakaci drzavi.

Nego ovi sto primaju drzavne plate za fiktivne poslove. Oni me stvarno nerviraju i zato radije ne mislim o svim rim parazitima. Lakse mi dusi.

Al kad bi mi skinuli sa grbace operu, pozorista, zvezdu i partizan, nvo i slicne bilo bi bas zabavno videti reakcije
« Poslednja izmena: 25. Maj 2018, 08:22:39 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta

ja cesto saljem preporucena pisma tako da nakupi se to, evo sad do 1.juna se doplacuje za ove teroriste, pardon emigrante, ranije se placalo za ove zene kojima muzevi nisu dobri, kakve veze imam ja sa svima njima Smile

УРЕДБУ

о издавању доплатне поштанске марке „КРОВ 2018”

"Службени гласник РС", број 29 од 13. априла 2018.

Члан 1.

На поштанске пошиљке у унутрашњем поштанском саобраћају, осим на пошиљке новина и часописа, плаћа се доплатна поштанска марка „КРОВ 2018” од 16. до 31. маја 2018. године.

Марка из става 1. овог члана издаје се у тиражу од 1.500.000 комада, у апоену у висини од 10 динара.

Члан 2.

Средства од продате доплатне поштанске марке из члана 1. ове уредбе, Јавно предузеће „Пошта Србије”, Београд, уплаћује седмодневно на рачун прописан за уплату средстава остварених продајом доплатне поштанске марке „КРОВ 2018”.

Средства из става 1. овог члана намењују се Комесаријату за избеглице и миграције, Нови Београд, Народних хероја 4, а користиће се према програму који доноси корисник тих средстава, на који сагласност даје Влада.

Члан 3.

Начин издавања доплатне поштанске марке регулише се уговором између корисника доплатне поштанске марке и предузећа које обавља послове продаје доплатне поштанске марке у складу са законом.

Члан 4.

Ова уредба ступа на снагу наредног дана од дана објављивања у „Службеном гласнику Републике Србије”.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2

ja cesto saljem preporucena pisma tako da nakupi se to, evo sad do 1.juna se doplacuje za ove teroriste, pardon emigrante, ranije se placalo za ove zene kojima muzevi nisu dobri, kakve veze imam ja sa svima njima Smile

УРЕДБУ

о издавању доплатне поштанске марке „КРОВ 2018”

"Службени гласник РС", број 29 од 13. априла 2018.

Члан 1.

На поштанске пошиљке у унутрашњем поштанском саобраћају, осим на пошиљке новина и часописа, плаћа се доплатна поштанска марка „КРОВ 2018” од 16. до 31. маја 2018. године.

Марка из става 1. овог члана издаје се у тиражу од 1.500.000 комада, у апоену у висини од 10 динара.

Члан 2.

Средства од продате доплатне поштанске марке из члана 1. ове уредбе, Јавно предузеће „Пошта Србије”, Београд, уплаћује седмодневно на рачун прописан за уплату средстава остварених продајом доплатне поштанске марке „КРОВ 2018”.

Средства из става 1. овог члана намењују се Комесаријату за избеглице и миграције, Нови Београд, Народних хероја 4, а користиће се према програму који доноси корисник тих средстава, на који сагласност даје Влада.

Члан 3.

Начин издавања доплатне поштанске марке регулише се уговором између корисника доплатне поштанске марке и предузећа које обавља послове продаје доплатне поштанске марке у складу са законом.

Члан 4.

Ова уредба ступа на снагу наредног дана од дана објављивања у „Службеном гласнику Републике Србије”.

Izbeglice postoje i treba im pomoci ne samo zbog njih nego i zbog ostatka drustva.

Nasilje u porodici postoji. Samo nemoj reci da neciji muz/otac ne moze biti nasilni alkos.
I to je problem celog drustva.

Crkva nije - moze se bez nje. Mnogi ne bi ni primetili da nestane - niti bi iko umro ili bio fizicki povredjen zbog toga.
« Poslednja izmena: 25. Maj 2018, 11:39:06 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
mob
Samsung S7
Sta je nuzno za opstanak jednog drustva, ako ne mozemo sami da utvrdimo, mozemo da posmatramo druge.

I opet ta evropa, tamo se jasno vidi da crkva i uopste religija nije nuzna za opstanak jednog drustva.
Da nije muslimana, niko se ne bi ni interesovao kojoj konfesiji pripadash.
Sto je drustvo na manjem stupnju civilizacijskog razvoja, to mu je religija postaje prioritetnija.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.