Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Udruženje: Kad bi SPC uveli porez ne bi bilo 5.000 vernika  (Pročitano 31549 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Cisto bezveze da iskomentarisem...Primetio sam da kad god se upotrebi obrazovanje VS vera u Boga..obicno nadju ljudi iz drustvenih nauka. Smiley Ljudi koji ne bi znali da rese jednacinu ili srede neki izraz.
Samo fan fekt. Nista vise.

Sto se mene tice ja bih uveo porez. Cisto zbog mira u kuci.
Ali kad vidim ko poziva na te stvari..nekako obavezno stanem uz crkvu.

PS

Ni ne znam da l sam vernik ili nisam.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
mob
Samsung S7
Ja sam iz te "prirodne" branshe. Cinjenica je da je u zatvorima 95% vernika-robijasa. Cak i Legija posti sredom i petkom. I veliki Arkan je bio impozantan vernik.

Statistike iako mogu da se upotrebe za razlicite svrhe jasno kazu da se vera lakse zapati kod neobrazovanog i lose placenog zivlja. Isto kao i nacionalizam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Sve sto si upravo naveo su obicne predrasude i nista osim toga.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
mob
Samsung S7
predrasuda != cinjenice.

Pogledaj statistiku pa ces se i sam uveriti.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Статистика (прецизније попис) каже да атеиста има 1,11% у Србији, од тога готово сигурно нису сви у овом идиотском удружењу. Дакле, група неких вонаби жена у црном којих нема ни 1% желе огромној већини да намеће своја правила - нек се гоне у курац. Smile

Такође исти тај попис каже да православаца у Србији има 84,59%, тако да не знам откуд препаметним атеистима 95%. И наравно опет стара прича: проблем је само СПЦ, курац ће да дирну муслимане и остале. И наравно овде на буреку опет стара прича: атеисти сви паметњаковићи а верници су сви глупи. Smile Толико су паметни да не могу да провере један податак пре него се избламирају ко и сваки пут. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
crkva treba da daje narodu i drzavi mnogo vise nego sto uzima, tako da trebaju da placaju porez, zive asketski skromno, usluge naravno obavljaju besplatno, jer naravno bog ce im platiti kada se svodi krajni racun

ovo se odnosi na sve verske zajednice koje deluju u srbiji

ali vera je kod spc-a zanatlijski rad, propovedanje jedne te iste mantre bez imalo ili vrlo malo duhovnosti

ateista ima mnogo vise ali popis je vodjen tako da se prikaze da ih ima sto manje, i svakoga ko se izjasnio kao vernik ubacivali su po automatizmu u pravoslavce, podaci iz popisa uopste nemogu da se uzmu za ozbiljno niti su relevantni
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
mob
Samsung S7
Citat
Такође исти тај попис каже да православаца у Србији има 84,59%, тако да не знам откуд препаметним атеистима 95%.

Jaoj sto mi je zao, sto ne umes da citash.

"Cinjenica je da je u zatvorima 95% vernika-robijasa"

---------

"Religious people are, on average, less intelligent than atheists, researchers claim.

With the number of people with a religious belief on the rise – it’s predicted that people with no faith will make up only 13 per cent of the global population by 2050 – numerous studies have explored the relationship between religious convictions and IQ.

And now, in a new paper published in Frontiers in Psychology, researchers say that diminished intelligence among people of faith could be because they largely rely on intuition."

...

"As such, rather than having poor general intelligence, the researchers say that religious people's lower IQ test results may be a result of bad performance on tasks only where intuition and logic come into conflict. "
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
a najpametniji su ateisti koji iz koristi lazu da su vernici
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Да да, сигурно... Чуј изјаснио се као верник... Тај који је рекао да је по вероисповести верник је обична будала и треба да га тутну где хоће, значи толика лепеза могућих одговора и он одговори неодређено... Заправо је овај блусоник једном лепо објаснио да атеисти немају муда на попису, и обично им мама и тата кажу како да се изјасне. Што ме и не чуди, букаџије најобичније које лају на интернету и дижу галаму да мислиш да их има милион бар, а онда дође попис и испада да их има више од 10 пута мање.

Citat
Такође исти тај попис каже да православаца у Србији има 84,59%, тако да не знам откуд препаметним атеистима 95%.

Jaoj sto mi je zao, sto ne umes da citash.

"Cinjenica je da je u zatvorima 95% vernika-robijasa"

Тих 95% су везани за уводну поруку, односно саму вест, а не на твоју поруку. Не знам заиста како је стање у затворима, али ајде да верујем да је тако. Ко чини осталих 5%? Smile

a najpametniji su ateisti koji iz koristi lazu da su vernici

Ма наравно, само како дуне ветар и нема фрке.
« Poslednja izmena: 23. Maj 2018, 01:53:37 od 1286zenabre »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
mob
Samsung S7
Citat
Тих 95% су везани за уводну поруку, односно саму вест, а не на твоју поруку. Не знам заиста како је стање у затворима, али ајде да верујем да је тако. Ко чини осталих 5%? Smile

Ne znam. Ostali? Kakve to veze ima.

Pise lepo na engleskom da su ljudi napravili test inteligencije i da su utvrdili da se vernici u vecini slucajeva sluze intuicijom, a nevernici logikom.

Popis u Srbiji je netacan. Licno sam pricao sa nekima koji su napisali pravoslavac, samo da ih popisivach ne smara.

« Poslednja izmena: 23. Maj 2018, 01:57:32 od bluesoniq »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.